probleem voor alle mannen in Nederland

Jamila Aanzi
Jonge Denkers bij @BNR-nieuwsradio over het burgerinitiatief om mannen te beboeten die naar vrouwen op straat sissen, die vrouwen voor hoer uitschelden en dergelijke. Niet te verwarren met het aloude bouwvakkersgefluit.

Niet doen, vindt Willem Jan Hilderink (publicist), niet beboeten, "daar krijg je heel overspannen situaties van" Niet juridiseren, vindt ook Christiaan Kwint (voorzitter JOVD).

Maar is het een beschavingsprobleem of een cultureel probleem, durft razende roeltje interviewer Paul van Liempt te vragen. Denk aan het Engelse stadje Rotherham. Jarenlang hebben Pakistanen (zeer
jonge) meisjes misbruikt en verkracht alsof het bij hun opvoeding hoorde. Uit angst voor racist te worden uitgemaakt én om de sociale cohesie te bewaren zweeg ongeveer iedereen erover.

De jongeheren denkers vinden het niet gek om het zowel een beschavings- als een cultureel probleem te noemen. Moet kunnen. "Dat durven we ook als het gaat om een katholiek misbruikschandaal."

De enige jongedame denker in het gezelschap, Jamila Aanzi, (trainer bij Max van der Stoel Foundation, PvdA) wil niets weten van allochtonenprobleem of Marokkanenprobleem, ze is zelden door een Marokkaan nagefloten, nee, het is een mannenprobleem, een probleem voor álle mannen in Nederland. "Dat krijg je in een wereld die steeds overgeseksualiseerder raakt, ook door de vele videoclips..." Jamila wil dan ook beginnen met een nationale campagne waarin dit in ieder geval wordt bediscussieerd.

Ja hoor, zo wordt elk cultureel importprobleem een probleem van ons allen. Gewoon er een probleem voor alle mannen van maken, weet je zeker dat er nooit maar dan ook nooit iets wordt opgelost.

19 opmerkingen:

 1. Nafluiten is een compliment.
  Sissen is een bedreiging.
  Ongevraagde opmerkingen plaatsen is inbreuk op de eerbaarheid.
  (Koranisch klopt dit overigens prima, want een hoer zonder hoofddoek is een hoer en ongelovig; Daar zijn genoeg islamitische straffen voor handen)
  Het kan met bestaande wetgeving al worden aangepakt, maar de Nederlandse politie heeft eerder een verradersmentaliteit dan fatsoen.

  Sissen is een vorm van discriminatie.
  Immers mannen worden niet door mannen nagefloten en dus wordt er op basis van uiterlijk, sexe, onderscheid gemaakt en een aparte behandeling volgt.
  Als sissen mag, mag "zwarte piet ! " of "kutmarokkaan", bij herhaling, roepen ook.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het zou wel eens kunnen zijn dat de 'laksheid' van de politie (en anderen) voortkomt uit de angst dat ze van racisme en discriminatie worden beschuldigd en zich daartegen moeten verweren. Zie hieronder. Die beschuldigingen uiten is nog doeltreffender dan het gooien van stenen. Je weet dat het altijd doel treft.

   Verwijderen
  2. Onze rots in de branding, min jus Opstelten, heeft een nieuwe vinding: Jihadisme, een nieuwe stroming dat niets te maken heeft met de vrome islam.

   Moslims verzetten zich tegen deze beweging, aldus de oude man.
   Kennelijk heeft Opstelten nog nooit een koran van dichtbij gezien.

   Verwijderen
 2. Niet alleen bij de gebeurtenissen in Rotherham, blijkt ook uit onderzoek naar hoe het kon gebeuren dat islamisten een aantal openbare scholen in Birmingham hadden 'overgenomen', Het bleek dat de problemen gerapporteerd waren, maar de dat gemeentelijke overheid niets ondernam. Betrokkenen gaven volgens het onderzoek toe dat ze uit angst voor de beschuldiging van racisme en/of discriminatie grote aarzelingen hadden.
  Het zou goed zijn om na te gaan inhoeverre die angst onder Nederlanders eveneens een rol speelt bij het te lang laten voortbestaan van misstanden. Denk bijvoorbeeld aan het islamitisch internaat in Rotterdam en de wantoestanden op een aantal islamitische scholen. De term 'cohesie' is hier natuurlijk een eufemisme voor 'de toestand is al zo gespannen, laten we het niet erger maken'. Sociale cohesie is sinds het verschijnen van 'Bowling Alone' al lang geen vanzelfsprekendheid meer.

  Jamila Aanzi is in feite bezig met spinnen en downplayen en doet dat onder andere door verbreding van een probleem tot ver buiten de in het geding zijnde probleemgebieden. De term 'verbaal jihadisme' is hier op zijn plaats. Ze strijdt, maar met de mond en de pen, om met de islam samenhangende problemen.
  Als je eenmaal door hebt hoe 'verbaal jihadisme' werkt, zie je het bijna dagelijks uit de mond of pen komen van bekende of minder bekende moslims.
  Het bevat als regel ingrediënten als ontkennen, slachtoffergedrag, jij-bakken, een specifiek probleem veralgemeniseren, etc. Ik zie het als een probleem dat dit soort gedrag wijdverspreid is en onvoldoende wordt onderkend. De media drukken het onbekommerd.
  Het sissen, spugen en 'hoer' roepen, is niet algemeen. Het is specifiek en lokaal. Er moet tegen op worden getreden. Het is in feite ook verbaal jihadisme omdat het er op is gericht degenen die niet aan islamitische zedigheidsvoorschriften voldoen, te intimideren.
  Het wordt ook tijd dat verstandige mensen in Nederland zich royaal gaan bezig houden met uitingen zoals die van Jamila Aanzi en anderen die een gerespecteerde positie gebruiken om de boel op het verkeerde been te zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Indien mevrouwtje Aanzi te Iran, Afghanistan, Jemen, Saoedi Arabië of te Qatar, waar onze lieve koningin nog een paar handtekeningen zette, zou vertoeven, zou ze volgens de lokale gebruiken ofwel volgens de koran tot HOER worden bestempeld.
   Óf ze liegt óf ze is een slecht moslima.

   Verwijderen
  2. Beste Peter Louter, uitstekend verwoord! Ondanks het feit dat er meer weldenkenden bestaan en waarschuwen, gaat hun ( nu nog koude) oorlog tegen ons onverdroten voort en word iedereen die de signalen wel waarneemt uiteraard als "islamofoob"neergezet. Ik hoop dat u blijft schrijven en wellicht de mainstream-media weet te bereiken..

   Verwijderen
  3. Het poldermodel werkt niet bij de Islam, tenzij je haar gezichtspunt deelt. Hoewel Ik daar nog niet overtuigd uit ben, lijkt het er op dat politieke correctheid wordt afgedwongen door actieve moslims. Hoeveel gutmenschen zullen zich bij het gezichtspunt van Aanzi sluiten en met haar degenen die het anders zien, aggressief bejegenen?

   Verwijderen
 3. Ach, het is toch al een verloren zaak met hypocrisie alom. Hoeveel meer wetten moesten er niet komen, "geinspireerd" door vooral uit islamitisch getinte landen overtreders?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En typisch vind ik de klacht van islamisten die nu zo nodig moeten klagen dat, zodra ze kritisch zijn over Israel, ze voor anti-semieten uitgemaakt worden. Goh, e.e.a.werkt kennelijk naar beide kanten: kregen islam critici niet het verwijt fascisten, neo naties te zijn?

  Zo krijgen de eersten als een boemerang een koekje van eigen
  deeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We offer fresh cut bank instrument for lease, such as BG, SBLC, MTN, Bank Bonds, Bank Draft, T strips and others. Leased Instruments can be obtained at minimal expense to the borrower compared to other banking options. This offer is opened to both those and corporate bodies.

  We are RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days, if interested do not hesitate to contact us via email:

  All relevant business information will be provided upon request. If Interested kindly contact me via Email:~
  Mr. Bernard butty
  Email: leasebutty.bg@gmail.com
  skype: butty.bernard

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tsja, de Rooms Katholieken en hun inquistie.
  Vijde kolonne bepaspoort, het mes snijdt aan twee kanten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. IQ FINANCE PLC provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of IQ FINANCE Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.

  You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable.

  Leasing Price : 4%+1%
  Buying Price: 32%+2%

  Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

  WALSH SMITH, ROBERT
  email : info.iqfinanceplc@gmail.com
  skype: cpt_young1

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dear Sir/Ma,

  We are genuine certified Financial Instrument providers. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and purchase purposes. Our Lease BG/SBLC is 4+2% and purchase at 32+2%.

  * FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+2%

  * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+2%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum.

  Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
  Rafferty Vandor
  E-mail : raffertyvandor@gmail.com
  Skype id : raffertyvandor@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. We are Ireland based major/Direct providers of Fresh Cut BG, SBLC, POF, MTN, Bonds and CDs and this financial instruments are specifically for lease and sale.We are one of the leading Financial instrument providers with offices all over Europe.
  we always deliver on time and precision as Set forth in the agreement. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs, project financing, Credit line enhancement, Corporate Loans (Business Start-up Loans or Business Expansion Loans), Equipment Procurement Loans (Industrial Equipment, Air crafts, Ships, etc.) as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed, Our Terms and Conditions are reasonable.
  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
  1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
  2. Total Face Value: 10M MIN to 50B MAX USD or Euro
  3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
  4. Age: One Year, One Day
  5. Leasing Price: 4+ 2%
  6. Sale Price: 32+2%
  7. Delivery by SWIFT .
  8. Payment: MT103-23
  9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
  If you have need for Corporate loans, International project funding, etc. or if you have a client that requires funding for his project or business, We are also affiliated with lenders who specialize on funding against financial instruments, such as BG, SBLC, POF or MTN, we fund 100% of the face value of the financial instrument.
  Inquiries from agents/ brokers/ intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of our services and for quality service.
  Name : Finn Walsh
  E-mail : everydayfinancedesignated@gmail.com
  Skype id : everydayfinancedesignated@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blank ATM card
  Do you know that you can withdraw cash from any ATM machine !!!

  We have specially programmed ATM cards that can be used to raise cash in ATMs or push, shops and businesses. We sell these cards to all our customers and interested buyers worldwide, the cards have a daily withdrawal limit of $ 5000 at ATM and up to $ 100,000 spending limit in the stores.

  We also offer the following services:
  1) Western UNION TRANSFERS
  2) BANKSLOGINS
  3) BANK TRANSFERS
  4) CRYPTOCURRENCY MINING
  5) PURCHASE OF GIFT CARDS
  6) SUBMISSION OF ACCOUNTS
  7) WALMART TRANSFERS
  8) BITCOIN INVESTMENTS
  9) REMOVAL OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORDING
  10) BANKHACKING

  Becoming wealthy and living the lifestyle of the rich and famous is the dream of many. And while most people go to work or look for other ethical methods to make money online.
  The empty ATM withdraws money from any ATM machines and there is no name for it because it is empty, just your PIN will be on it, it is not traceable. in the world.
  Contact: Kelvin Ericksson
  Email: blankatmmaster5555@gmail.com
  WhatsApp Contact: +3197005034579
  web site: http: //blankatmmaster5555.wixsite.com/
  Harkers

  BeantwoordenVerwijderen


 11. GENUINE BANK GUARANTEE (BG) AND STANDBY LETTER OF CREDIT (SBLC) FOR BUY/LEASE
  AT THE BEST RATES AVAILABLE

  We offer certified and verifiable bank instruments via Swift Transmission from a genuine provider capable of taking up time bound transactions.

  FOR LEASING OF BG/SBLC

  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1MLEASING FEE = 4%+2%
  FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC PRICE = 32%+2%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan financing by providing you with yearly. RWA ready to close leasing with any interested client in few banking days

  Name : karen perry

  Email : karenperry830@gmail.com
  Skype: karenperry830@gmail.com


  BeantwoordenVerwijderen
 12. Financial Instrument For Leasing And Purchase - BG, SBLC, MT103, FRESH CUT, MT799, MT760
  We Offers Financial Consulting to Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business all over United kingdom, Europe/America. We are equally ready to work with Brokers and financial
  consultants/consulting firms in their respective countries.
  The Financial institution can finance your signatory projects such as Real Estate Development, Aviation Service, Agriculture Finance, Petroleum Importation, Telecommunication,
  construction of Dams or Bridges and all kind of projects.
  Our procedures are most reasonable and safest as we operate a 100% financial risk free process which entails that the issuing and receiving bank continues the transaction immediately after DOA is Countersigned.
  We hope to establish a long term business relationship with you even after this first trial,
  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS:
  1. Instrument: Bank Guarantee (BG)/SBLC (Appendix A)
  2. Total Face Value: 1,000,000 MIN to 50B MAX USD or Euro
  3. Issuing Bank: HSBC, Deutsche Bank Frankfurt, UBS or any Top 25 .
  4. Age: One Year, One Day
  5. Leasing Price: 4+ 1%
  6. Sale Price: 32+2%
  7. Delivery : Bank to Bank Swift MT799 and/or MT760
  8. Payment: MT103-23
  9. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.
  BROKERS ARE WELCOME !!!
  intermediaries are also welcomed; do get back to us if you are interested in any of
  our services and for quality service. Our team of experts will be glad to share with you our working procedures.
  Email : liamdarragh.finance@gmail.com
  Skype ID : Liam-darragh
  Whatsapp : +46734779448

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dear Sir/Ma,

  We are genuine certified Financial Instrument providers. Presently, we only focus on BG/SBLC for Lease and purchase purposes. Our Lease BG/SBLC is 4+2% and purchase at 32+2%.

  * FOR LEASING OF BG/SBLC
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M
  LEASING FEE = 4%+2%

  * FOR PURCHASE OF FRESH CUT BG/SBLC
  PRICE = 32%+2%
  MINIMUM FACE VALUE OF BG/SBLC = EUR/USD 1M

  Kindly contact us for our procedures and be sure that we shall respond within 48hrs maximum.

  Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.
  SL DEVELOPMENT

  E-mail : ffconsultancyltd@gmail.com
  Skype id : ffconsultancyltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. We Offer Swift MT760 BG/SBLC, FC MTN,Loan, Letter of Credit { LC }, MT103Etc.

  N/B: Provider's Bank move first.

  Let me know if you have any need for the above offers.

  Thanks

  Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com

  Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com

  Whatsapp: +16135085843

  BeantwoordenVerwijderen