Het aangerande meisje, en het vermoorde meisje

We gaan erop wachten dat een vluchteling zich aan een meisje vergrijpt, zodat ze tegen haar zin aangerand wordt. Nee, ik ga hier niet spotten met de islamitische hoofddoek want ik weet wel zeker dat het verkrachte meisje tijdens deze ontering geen doek op d’r hoofd had en nee, over roomblank zal ik niet beginnen, hoe zal ik durven?

Maar de aanrander kan ook een asielzoeker zijn of naar het de omstandigheid van de persoon beter
uitkomt anders gelabeld, u moet het mij niet euvel duiden als ik er wat dat betreft naast zit. Vaststaat dat dit meisje aangerand wordt.

Daar gaan we op wachten.

U weet het, ik weet het.

En als het dan gebeurt, dan doen we niets. Ja, op internet zal even beroering ontstaan. Twitter, Facebook, er zal met verontwaardiging gedeeld worden, dat is het enige wat ons rest, sharen, sharen en dan liken en nog eens liken. Verder gebeurt er niets. Geen schijn van kans.

Want al snel barst de gedachtepolitie los. Werden er niet altijd al meisjes verkracht? Nou dan! Deze man is een vluchteling hoor. Hij heeft zijn vrouw in het oorlogsgebied achtergelaten! Hij moet hier íets, dat is toch logisch? Zo jong nog en toch reeds getraumatiseerd! Hij kan het niet helpen, het is hem overkomen, het is een misverstand. Het roomblanke vlees vroeg er als het ware om. Hij had geen keuze! Hij is, beste mensen, zelf een slachtoffer, van een veel groter leed.

Arm meisje, geofferd aan multiculturele illusies.

We gaan er dan ook op wachten dat een meisje, weer een ánder meisje, vermoord wordt door haar vriendje, een vluchteling, een immigrant of een asielzoeker, u moet niet zo moeilijk doen over de juiste benaming, u weet wat en wie ik bedoel. We weten het allemaal en toch gaat het gebeuren. Niemand gaat het tegenhouden, laat me niet lachen, het meisje moet dood.

Want deze man, deze moordenaar, was heus net iets te veel gekrenkt in zijn culturele eer toen het meisje, heel gewoon eigenlijk, een einde aan hun ontmoetingen maakte omdat ze verliefd werd op een ander…

Vrienden-van-de-multikul zullen ons duiden dat de man in wezen weinig aan deze tragische moord kon doen, zijn cultuur, zijn eergevoel, de groepsdruk was sterker dan zijn, ja dan zijn wat, zijn verstand?

Arm ander meisje, we wisten dat het zou gebeuren maar we hebben je niet beschermd, we móchten je niet beschermen, we hebben je voor hogere idealen geofferd en daarna op je dood gewacht om die vervolgens op Facebook en Twitter te delen en godbetert te liken. Meer zat er niet in, meer zit er niet in.

We hebben ons democratisch recht al jaren weggestemd.

Nou ja, één opstekertje dan, misschien dat Alex van Warmerdam hier nog een leuke film over kan maken. Over Het Aangerande en Het Vermoorde Meisje. Dat kan hij vast heel goed.

11 opmerkingen:

 1. Dus als ik het goed begrijp dan mag ik jou niet likken. Okey, begrepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van het Goor 8:36

  Gij doet uw naam eer aan.
  Sta mij toe dat ik ook een flauwe woordgrap maak: Okkie Pepernoot. (vanwege uw schrijfwijze van het anglicisme okay)
  Maar nu ernstig: Annelies bezigt de term "roomblank".
  Zulks doet mij denken aan een gedicht, gepubliceerd door Gerard Reve in het studentenblad Propra Cures in 1974.
  Ter memorie: het was in de tijd van Joop den Uyl en diens bewust gestuurde politiek van inwijking van Surinamerts.
  "Onze kassiers bij klaarlichte dag beroofd
  Aan ouden van dagen hun beursje met spaargeld ontrukt
  onze roomblanke dochters onteerd
  Waarheen, o Nederland?
  Gooi al dat zwarte tuig eruit
  Op, naar de blanke macht."

  En nu kunnen wij ons verwachten aan een preek van Dandruff.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Och, zolang je anderen citeert, lieg je niet.
   Of de mensen die jij citeert gelijk hebben is een andere discussie, maar jij hebt nu dus 1 reactie geplaatst waarin je niet liegt.

   Ik vind dat echt heel positief.

   Verwijderen
 3. Ter info: "Het raadsel van Gerard Reve":

  http://hoeiboei.blogspot.nl/2008/07/het-raadsel-van-gerard-reve.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel eens gehoord van Marianne Vaatstra?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem 12:05

  Marianne Vaatstra.
  Een geval van anti-friese sabotage.
  Les sadiques rouges hebben de Friezen diep in leed omdat van alle Nederlanders de Friezen hun germaanse karakter het zuiverst bewaarden.
  Het is daarom dat les sadiques rouges de Friezen ambeteren met inwijking van volksvreemde elementen.
  Nu zult u zeggen: de moordenaar van Marianne Vaatsra was een Fries.
  Zulks is waar, maar het onderzoek geschiedde uiterst laks.
  En dat alles om de vader, Bouke Vaatstra te pesten, wegens zijn fries bewustzijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De moordenaar was / is haar (Friese) buurman, terwijl lange tijd de verdenking viel op bewoners van het asielzoekerscentrum vlak bij Kollum.

   Verwijderen
 6. Dit zijn precies te verwachten reacties. Leeghoofden zijn altijd de eerste reageerders. Zij hebben geen tijd nodig om na te denken. dat doen ze namelijk niet. Laat het artikel eens tot je door dringen voordat je je met je standaard Pavlov reacties komt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterk stuk alweer van Annelies. Het tragische verhaal van de Italiaanse mensenrechtenactiviste die in een vluchtelingenkamp uit dankbaarheid werd verkracht door een groepje Soedanese vluchtelingen, levert vast stof voor nog meer stevig commentaar. Het meest tragische is evenwel dat het slachtoffer van haar vriendjes van 'No Borders' het verbod kreeg om het 'incident' te melden. Want dat zou het imago van de vluchtelingen en de strijd voor open grenzen geen goed doen... En zo werd de dame 2 keer het slachtoffer: eerst van een verkrachting en vervolgens van de linkse omerta. Wat zich daar en in Duitse vluchtelingencentra afspeelt - verkrachtingen zijn er schering en inslag - werd jaren geleden al voorspeld door de Franse auteur Jean Raspail in zijn magistrale en onheilspellende 'Le Camps des Saints' (sinds kort door de Vlaamse auteur Jef Elbers vertaald in het Nederlands en verkrijgbaar onder de titel 'Het Legerkamp der Heiligen'). Verplicht leesvoer voor al die naïeve zielen die geloven dat de vluchtelingentsunami een verrijking is voor onze beschaving.

  Lees ook: http://www.hln.be/hln/nl/922/Nieuws/article/detail/2481587/2015/10/07/Activiste-moest-van-organisatie-zwijgen-over-verkrachting-door-groepje-vluchtelingen.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zeer goed artikel. Petje af!!!

  Vriendelijke groet,

  John

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lees en vrees.

  http://www.gatestoneinstitute.org/6527/migrants-rape-germany

  BeantwoordenVerwijderen