Overal wat (De boot is vol!)


Hier honderd, daar een luttele duizend en daar kunnen er ook nog wel vijftienhonderdvijftig.

Waar hebben we het over?

Over mensen.

Mensen in nood die uit een land vluchten waar ze elkaar al eeuwen om religieuze redenen de hersens inslaan. Steeds maar weer.

Mensen die
onze taal niet spreken,
ons eten niet blieven,
onze cultuur niet kennen, er zelfs allergisch voor zijn.

Mensen die

ons atheïsme niet kunnen bevatten.

Van vrouwen- en homorechten hebben ze nog nooit gehoord en de Joden zijn van alles de schuld.

En toch is beslist:

dit verlichte land zoveel duizend, dat land tig duizenden, en dat grote, schuldige land nog wat meer.

Nummertjes, cijfers, goochel er maar mee.

AZC Ter Apel barst uit z'n voegen, er komen er te veel, daar is Ter Apel niet op berekend, nooit geweest ook. Toch denkt, nee, toch zegt niemand: genoeg is genoeg,

"De boot is vol! Ik zeg, de boot is vol. Stap niet in de boot! Hij is vol! Blijf aan de wal, meneer. U ziet toch dat de boot vol is.  Toe nou mensen, kom toch niet in deze volle boot. Ga nou weg mensen. Dat loopt nog verkeerd af! Wees nou verstandig mensen!" (Drs. P. 1919-2015).

Nee, dan stopt men niet maar gaat men door.

Goochelen met cijfertjes. Ook die 650 miljoen EXTRA. Alsof dat genoeg is.

Dáár kunnen er nog vijfhonderd, hier honderd en in dat voormalig klooster Stad Gods is minstens plaats voor tweeduizend. Overal wat, niet op één centrale plek, nee overal zal iedereen ermee te maken krijgen. Geen buurt blijft zoals het was.

Want we hebben het niet over getallen, cijfertjes die je op kunt tellen, aftrekken en vermenigvuldigen maar over

mensen,

moslims om precies te zijn.

Ja, het zijn slachtoffers maar net zo goed daders, die

onze taal niet spreken,

onze normen en waarden niet kennen,

die volgens hun heilige geschriften gewoon zijn hun vrouwen te discrimineren en die dat dan respect noemen of religie…. en die daar in hun nieuwe vaderland mee doorgaan, want ze zijn 't gewend, al eeuwen en eeuwen lang.

Hier een paar, daar een een heleboel, ach neem er één in huis, of toch maar niet.8 opmerkingen:

 1. Ze vluchten en importeren hun ellende naar hier.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 75 jaar geleden werd het land van onze oosterburen geteisterd door antisemieten
   Daar heeft men nu nog veel spijt van in dat land.
   En vanwege Wiedergutmachung importeert men
   nu veel ......
   Juist ja, ANTISEMIETEN

   Verwijderen
 2. Aat Kamsteeg beschreef zijn ervaringen met "vluchtelingen" of hoe je deze lieden aanduidt in het Nederlands Dagblad van 11 of 12 september.
  Aat Kamsteeg is een zeer gereformeerde man die met name doordrongen is van het vreselijke onrecht hetwelk wij, slechte christenen, tegen andere volkeren bedreven. Hij maakte als dreumes de duitse bezetting mede.
  Met andere woorden, hij is onverdacht politiek-correct.
  In het Nederlands Dagblad beschreef hij slechte ervaringen met een Somali en goede ervaringen met een armeens gezin.
  Zulks spreekt boekdelen.
  Het enige wat ik niet versta:
  waarom blijven die Armeniërs niet in hun vaderland?
  In de tijd van de grrote socialistische Sovjet-Unie hoorde je daarvan weinig.
  Pas in 1988 begon de miserie rondheen Ngoro-Karabac of hoe die enclave heet.  BeantwoordenVerwijderen
 3. Iedereen schijnt te zijn vergeten of heeft nooit geweten dat het gehele Midden-Oosten gedurende honderden jaren na ca. 300 na Christus christelijk was. Vanaf 700 na Christus zijn de moordpartijen van de moslims op christenen en Joden begonnen om nooit meer op te houden. Vanaf 1350 hebben de Ottomanen op gruwelijke wijze huisgehouden. Stelselmatig werden christenen en Joden vermoord, gedwongen geïslamiseerd, christelijke vrouwen om de 7 jaar "geoogst" geïslamiseerd in harems opgesloten om verder te worden verkracht, jongens gedwongen om te islamiseren en bij de Janitsaren te gaan. Christenslaven werden op galeien geplaatst. Bij de slag bij Lepanto (1571) kwamen alleen al 30.000 christengeleislaven om. Turken zijn nog steeds trots op hun gruweldaden, op het bloedbad bij de inname van Constantinopel. Turkije is gewoon bezet gebied. De oorspronkelijke christelijke bewoners zijn gedwongen geïslamiseerd of vermoord. En wij hier? We hebben het er niet over. De meesten van ons weten het niet eens. Begrijpen ook niet eens dat dat uitmoorden van christenen en andersdenkenden nu zijn laatste fase beleeft en dat nu Europa zelf aan de beurt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Nederlandse overheid houdt zich niet aan haar eigen wetten, de vreemdelingenwet wordt niet zoals onderling afgesproken uitgevoerd. Zo is er een nieuwe fase in dit land ontstaan, er is sprake van bestuurlijk fascisme. Ze zijn ook niet strafbaar voor de wet, ze kunnen dan ook doen wat ze willen. Wat willen ze? Een goedkope nieuwe onderklasse, die via volksvervanging ontstaat en ondergeschikt is aan een sterke man in Brussel, die danst met een briefje in de hand: nooit meer oorlog, babel is het gevolg en zal dus resulteren in....?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Topsporter 13:41

  U gebruikt de term volksvervanging.
  Vroeger zei men : raswisseling.
  U heeft gelijk: les sadiques rouges willen dat Nederland zijn germaanse karakter verliest.
  Vroeger vielen ras en taal samen.
  Bij sommige volkeren is zulks nog het geval: Eskimo's, Hottentotten.
  Toen onze germaanse voorouders omstreeks 4oo jaren voor het begin van de jaartelling onze contreiën binnentrokken, troffen zij lapponiïde volksgroepen aan. Deze trokken zich terug in holen en ontvingen na eeuwen het Ius convivium en Ius connubium.
  Exemplaren van dit ras zijn: Joost Zwagerman, professor Maarten van Rossum, Jan Pronk e tutti quanti.
  Hun raciale achtergrond verklaart hun haat tegen het germanendom.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mij opvalt: mevrouw van der Veer schrijft stukjes die glashelder zijn. Ik ben het met haar eens, dus mijnerzijds geen commentaar op de inhoud van hetgeen zij schrijft. Dan volgen er een aantal warrige reacties van zelfbenoemde scherpslijpers die de tekst van mevrouw van der Veer uitpluizen en vervolgens, op taalkundige en geschiedeniskundige wijze menen te moeten bekritiseren en uitvlooien. Op de inhoud, de politiek gekleurde inhoud, gaan deze types niet in.
  Wij leven in het jaar 2015 en mevrouw van der Veer stipt een paar probleempjes aan, die, als wij daar niet verstandig op participeren, ons nog wel eens zuur zullen opbreken.
  Misschien kunnen bovengenoemde en door mij benoemde types eens inhoudelijk ingaan op hetgeen mevrouw schrijft ?
  Ik dank u voor uw aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Anoniem,

   Op de inhoud van de column is inderdaad weinig commentaar, want daar valt weinig tegen in te brengen. Dat sommige reacties afdwalen is soms trollen, maar soms ook wel een aanvulling.

   Wat Wim Boon zegt over het Midden Oosten klopt.
   En het is een relevante waarschuwing voor wat hier *zal* gebeuren als onze vergrijzende maatschappij teveel jihadisten opneemt. Dat is niet hypothetisch meer, dat proces is al begonnen. Kijk maar naar de islamiserende steden van Europa, waar joden, homo's, journalisten, hulpdiensten en zelfs de politie nu al met geweld worden verjaagd. Waar (seksueel) geweld tegen vrouwen "normaal" is geworden, omdat de zelfbenoemde Plunderende Profeet volgens alle islamitische leiders en geestelijken net zo seksueel pervers was als moorddadig. Dat ranzige gedrag wordt door veel moslims gekopieerd, omdat de islam die hufterige proleet als "perfecte mens" ziet.

   Wim wijst ook terecht op die mentaliteitskwestie.
   Waar het Westen haar vroegere gruweldaden betreurt, en herhaling probeert te voorkomen, verlangt de islamitische wereld juist naar nog meer en vooral nog walgelijker gruweldaden. Zie de populaire filmpjes van isis, die dienen als "reclame" voor de islam. Geen enkele andere religie doet dat, zelfs het socialisme van Stalin en Hitler hield haar grootste gruweldaden geheim. Alleen in het Midden Oosten waren socialisten net zo eerlijk en duidelijk over hun moorddadige plannen, als de islamisten, omdat hun "publiek" elke vorm van walgelijkheid wel accepteerde.
   En dat publiek wordt hier nu massaal geïmporteerd.
   Dat gaat nog voor veel problemen zorgen.

   En wat Topsporter zegt klopt ook; onze overheid houdt zich niet aan haar eigen wetgeving. En dat is ook een belangrijk punt van dit probleem; wij hebben wel degelijk wetgeving die bepaalt wie er een vluchteling is. En dat oorlogsmisdadigers, terroristen, jihadisten of zware criminelen helemaal geen recht op een vluchtelingenstatus hebben. Maar ze krijgen die nu wel.
   Over de motieven van onze overheden om Europa kapot te maken kunnen we slechts gissen.

   Verwijderen