Gelul op Twitter


Afbeelding_46
Fatima Elatik weet het beter.


Afbeelding_58_2
--------------------------------------------------------------------------
Wikipedia: Haïti is onafhankelijk sinds 1804, het tweede onafhankelijke land op het westelijk halfrond, na de Verenigde Staten.

25 opmerkingen:

 1. Ja, natuurlijk, het westen heeft het weer gedaan, of beter de niet-moslim. Deze domme gans vergeet gemakshalve dat met name de islamitische landen, ook de zeer rijke, altijd schitteren door afwezigheid als het gaat om internationaal hulp te verlenen bij dit soort rampen. De hele wereld helpt, China, Japan, Israël enz. Maar geen islamitische landen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die mevrouw Elatik paart een goede politieke baan aan onwetendheid en stupiditeit, een gevolg van positieve discriminatie beleid bij de Partij van de Afgang.
  alf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou deze mevrouw Elatik ooit gehoord hebben van François-Dominique Toussaint Louverture? Wat voor een opleiding heeft deze mevrouw gehad?
  Alf

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mevrouw Elatik weet blijkbaar niet dat Haiti al bijna net zo lang onafhankelijk is als de Verenigde Staten en dat 'de vierde wereld' helemaal niet bestaat. De term 'derde wereld' stamt uit de Koude Oorlog en is voor het eerst gebruikt door de Indiase premier Nehru om er de niet-communistische, niet-westerse landen mee aan te duiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onvoorstelbaar dat de Pvda zelf niet ingrijpt door bekwamere mensen naar voren te schuiven. Deze mevrouw roept geen enkel vertrouwen bij mij op.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind "Dom Getwitter" een passender kop voor dit soort onzin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En vergeet de klimaatverandering niet, Fatima...

  //sarc off

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een stuitend gebrek aan algemene ontwikkeling. Waarschijnlijk alleen koran onderwijs genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Elatik? Deze muts is een parvenu, alom bekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Elatik verenigd haar haat voor ons, met de haat in de umah van moslims voor 'het Westen'.

  Indien zij in Marokko gebleven was, zou zij mogelijk nog steeds analfabeet in sloeberjas zijn, zij een viswijf is en blijft met haar grove en grote bek, die hier kwam omdát zij 'het Westen' nodig had, zegt:

  'Haiti is jullie schuld'.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ANONIEM 11.27:De term 4e wereld is ooit bedacht als omschrijving van de biotoop der minder bedeelden binnen de ontwikkelde 1e wereld en kan dus verder nooit slaan op hardcore 3e wereld-natie Haïti,Elatik is blijkbaar zo zwakzinnig dat ze geen 3 van een 4 kan onderscheiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nou, die Bijbel zal lekker smaken op een hongerige maag.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Dat arme Haïti is er heel typerend in geslaagd de suikerplantages die de Fransen op het eiland hadden aangelegd, zodat de Haïtinianen van de suikerexport konden leven fluks om zeep te helpen.. In ruil voor geld uit de ruif van de Worldbank hebben ze vervolgens ook nog hun rijstproduktie overbodig gemaakt, omdat de wereldbank stipuleerde dat zij de goedkopere rijst uit efficiëntere landen importeerden zodat ze voor hun eigen oogst geen emplooi meer hadden!

  Wel genant dat het enige al sinds jaar en dag door zwarten bestuurde land er ook al niks van terecht heeft gebracht! Gelukkig voor de Haïtitianen zijn de touwtjes op deze wereld in handen van lui die het principe van de whote guilt omarmen, en dus van hun gezond niet afweten..
  Kunnen ze zich toch nog achter het kolonialisme verschuilen

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een ongelofelijke domme, achtergestelde, naieve, maar vooral onechte/onaangenaam abject is dit mens zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. he, dom kwekkend mens, waar was je al die jaren hiervoor dan? heb je nooit horen opkomen voor Haiti. Jouw gedrag is alleen maar heel erg hypocriet, huichelachtig en onwaarachtig! je laat je grondhouding wel heel duidelijk hier.
  nog even, en de PVV zit in de regering. Dan zullen dit soort abjecten als jij worden teruggestuurd naar je eigen land (daar je met je GEDRAG je walging tentoonstelt voor Nederland)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Het is nog droeviger met de PvdA gesteld dan waar Wouter Bos al voor waarschuwde na de vorige gemeenteraadsverkiezingen. Faat gaat op voor een tweede termijn als stadsdeelvoorzitter. Kennelijk heeft de PvdA gewoon niets beters.

  Nou ja, GroenLinks heeft dan weer Tofik Dibi om de eigen goede bedoelingen uit te venten...

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Fatima kip zonder kop zit al vele jaren voor de pvda in de politiek niet gehinderd door enige kennis, zoals zo vele pvda politici.
  Is het gek dat met zulke onwetende bestuurders de Noord Zuid lijn en andere megalomane projecten ons Amsterdam vrijwel tot de bedelstaf hebben gebracht?.
  Het is ongetwijfeld 3 maart a.s. tijd voor echte CHANGE!.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik heb niks gehoord van de inzamelingsactie van Elatik, noch die van moslims, noch van een marokkaans schip dat richting haiti ging.
  ik heb vast wat gemist...

  BeantwoordenVerwijderen
 22. En zo werk de PvdA verder aan haar eigen ondergang.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Elatik vat de oorzaken van de wereldproblematiek samen en geeft overeenkomstig de oplossingen:

  Global Socialism
  Global Ecology
  Islam

  De heilige Triniteit van de linxe kerk is slechts een tussenstap.

  De uiteindelijke is al bedacht:
  islam
  islam
  islam

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Had dit nog niet eerder gezien. Dit is echt erger dan erg.

  BeantwoordenVerwijderen