Pat Condell: Thank God for Andy Choudary

12 opmerkingen:

 1. @ Carel

  Een hele sterke van Pat Condell

  Ja, vind ik ook. Maar wie luistert er naar? Philippine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Philipine,

  Erg veel mensen:

  "Condell has posted over 59 video monologues on various video sites as of October 2009, which together have notched up over 15 million hits.[2][19][20][21] In September 2009, he was one of the top ten most subscribed users on YouTube in the United Kingdom, and the most subscribed to Comedian of all time in the UK.[22] In 2008 Mediawatchwatch claimed he was "YouTube’s most subscribed comedian".[23] Eight of his videos are in the top hundred most commented on videos in the UK.[citation needed][24] His videos have caused Condell to receive hundreds of death threats and also lots of support.[25][26][27]"

  http://en.wikipedia.org/wiki/Pat_Condell

  Groet,

  Bob van Harn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik, zei de gek en zijn mantra:

  Kerk is de Kapstok voor
  Krankzinnigheid

  Lucebert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Condell heeft het over de Derde Wereld Pressiegroep die we Verenigde Naties noemen. Hier nog eens een verontrustend overzicht waaruit de verwevenheid blijkt tussen VN-instellingen en islamitische dawa-organisaties. Nummer 22 op de lijst is de Federation of Islamic Organisations in Europe, die via de FION van Yahia Bouyafa vaste voet krijgt in Slotervaart.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaja, zijn trucje kennen we nou wel. Zit de hele dag het web af te struinen over islam en moslims om weer z'n oude vertrouwde trucje kan doen.
  De eerste 5 video's waren leuk maar een trucje doen om het trucje is mateloos irritant.

  Pat, get a fucking life!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wie vertaalt eens pad condell,in het ned

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @piet,jan,hans zei...


  Jouw trucje kennen wij zeker al, levensgenieter!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bravo! Pat zegt echter hetzelfde waarvoor Wilders vervolgd wordt, Britain tenminste nog steeds vrijheid van meningsuiting heeft, maar dit schijn is omdat Wilders juist daarom Britain niet in mocht.

  Britain zit goed in de pooh door Islam. 'The British Muslim Council' is bewezen machtig en niet te vertrouwen, en met halve steden, hele wijken van London volgepropt met moslims, de Britse regering misschien niet bang is voor Wilders, maar dat de boel 'Islam' gewelddadig uit elkaar zal spatten, daarom geen 'buitenlandse provocateurs' toe wil laten, zou mij niet verbazen, want of Wilders wel niet in Britain is maakt niets uit met Pat Condell in Britain en wereldwijd op video.

  Andy Choudary al gevaarlijk was vóórdat zijn 'Islam4Britain' als terroristenorganisatie deze week verboden werd, echter weer niet aangeklaagd wordt voor het 'beledigen van Britain' door het beledigen van in Afghanistan gesneuvelde Britse militairen als 'moslim moordenaars' voor wie hij van plan was zijn doodkisten optocht te houden, hij een schunnige vent is.

  Mogelijk wordt hij niet gearresteerd om in de gaten gehouden te kunnen worden met welke andere moslims hij in verbinding staat, b.v. in het buitenland, juist Pakistaanse moslims Britain verwijten partners van de USA te zijn i.v.m. Afghasnistan.

  Het zou mij niet verbazen als zijn volgende stap uit haat voor 'de infidel' een terroristenaanslag zou zijn, met overdadig genoeg moslims die hem met gulle hand willen helpen.

  Maar helpt de anti-Islam BNP, als 'uiterst rechts' aangetekend, steeds groter te worden; en vermeerdering van de aversie tegen de aanwezigheid van Islam van anderen in Britain, w.o. zeer zeker Hindoes.

  Hoe is het toch mogelijk dat Europa zo in de nesten gewerkt werd door Europese regeringen blijft mij verwonderen, als de grootste stommiteit mogelijk.

  Wat, als de boel ontploft in burgeroorlogen, wat hebben zij 'de elite' anders te verwachten dan ellende voor hen en hun kinderen? Zij kunnen natuurlijk wel naar een ander land vluchten, daar comfortabel op hun lauweren rusten, zoals onze koningin dit destijds deed in Canada, maar ook zij werd door de vijand gedwongen te vertekken, de huidige elite ook asylum seekers, refugees zullen zijn (grin).

  Na Fortuyn had de gewaarschuwde 'elite' een andere immigratiekoers moeten varen, maar nee ... en integendeel Islam, niet alleen vrij spel krijgt, maar gestimuleerd wordt, vrijwel alle éisen ingewilligd worden op basis van de idiotie 'vrijheid van religie'welke de Islam niet aan anderen toestaat.

  Knettergekke KOLDER!

  Want alles ellende Islam had voorkomen kunnen worden door een verantwoordelijk immigratiebeleid.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. piet,jan,hans said...
  Een beetje inhuodelijke discussie is nooit weg, ook niet op deze site. Moet alleen nog je eerste argument horen. Met modder gooien kunnen we allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Er valt weinig te zeggen over iemand die de actie neemt van een individu en dit projecteert op een gehele gemeenschap.
  Dit is Patt zijn trucje.

  Dit is wat hij doet en dit is idd ook wat Wilders doet.

  BeantwoordenVerwijderen