Raketbeschietingen Culemborg houden aan

Ondanks het kersverse bestand dat vorige week tijdens de vredesmissie van Alexander Pechtold tot stand was gekomen, zijn er in de afgelopen nacht opnieuw 3 Hezbollah-raketten in het Molukse deel van Culemborg terechtgekomen. Hierbij vielen 12 doden en 23 gewonden. Onder de doden bevonden zich 2 Nederlanders waarvan 1 homoseksueel en 1 gehandicapte van Somalische afkomst.

Aan Marokkaanse zijde van de muur wordt ondertussen uitbundig feestgevierd waarbij, ondanks het nadrukkelijke verzoek van de politie, toch massaal in de lucht is geschoten.

‘Als je zo graag mensen naar Nederland haalt uit landen waar ze niets liever doen dan oorlogvoeren, dan moet je niet gek opkijken als ze het hier ook gaan doen’ Aldus Geert Wilders. Zijn partij is een groot voorstander van het bouwen van nieuwe Nederlandse nederzettingen in het Marokkaanse deel van Culemborg.

Minister Balkenende deed de kritiek van de PVV leider af met de legendarische woorden ‘Gedane zaken nemen geen keer’ Inmiddels is het kabinet voor spoedberaad bijeen.

Gnoe

17 opmerkingen:

 1. Tja, AllaH en zijn praeco M (dtzmh)...
  Peace man ... ?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "" Aan Marokkaanse zijde van de muur wordt ondertussen uitbundig feestgevierd """

  sorry vergissing... moet zijn: bij alle moslims wordt uitbundig feest gevierd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Culemborg geeft ons een voorproefje van hoe het over tien jaar in heel Nederland zal gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. allemaal te danken aan het wij-gevoel zo bezongen door Bea.
  Geen hooligans, geen oorlog, geen religie zonder wij gevoel.
  Het wordt tijd dat het tijdperk van het zelfdenkende, zelfredzame induvidu eindelijk eens aanbreekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik lees net op de site van het NOS-journaal dat de alternatieve parkeeractie een wraakneming was op een jong meisje dat getuige was geweest van het in de fik steken van een auto en dat aan de politie had gemeld.
  Gaat er iemand 'eigen schuld' roepen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joost Niemoller schreef een interessant stuk, met verhelderende citaten van lokale reageerders:
  http://www.joostniemoller.com/2010/01/wat-gebeurde-er-echt-in-culemborg/#more-5848

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Michiel Mans pleit voor interneringskampen.

  "Ja maar de meeste moslims zijn heel vredelievend en doen geen vlieg kwaad." Ja, dat gold ook voor de meeste Duitsers en Japanners in de Tweede Wereldoorlog. Toch werden ze in Groot-Brittannië en de VS vaak geïnterneerd. En, niet zelden per spoor afgevoerd naar kampen. Jawel. Kampen waar ze niet vergast werden. Wat maar weer bewijst dat de ene trein de andere niet is noch het ene kamp het andere. Je kunt geen risico's nemen in oorlogstijd."

  Michiel de schrijvende padvinder die tevergeefs zijn huisvlijt aan de man probeert te brengen, droomt ervan door miltante moslima's te worden gegijzeld.
  Israel's Nazi-porn problem
  http://www.salon.com/entertainment/movies/beyond_the_multiplex/feature/2008/04/11/stalags/index.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het probleem in Culemborg heeft mijns inziens als diepere oorzaak Christendom versus Islam.

  De hier wonende Molukkers zijn in het algemeen Christenen en zijn de dodelijke aanvallen van Islamieten tegen de Christelijke inwoners van hun Molukken niet vergeten.

  Elke negatieve actie tegen Molukkers door Marokkanen is daardoor voldoende om onmiddelijk terug te slaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vierde Atjeh-oorlog 1898-1910

  Een eerste grote succes van Van Heutsz was de expeditie naar Pedië, ook wel Pedir genoemd (met de hoofdstad Sigli) in juni 1898. Deze tocht herstelde het zelfvertrouwen van het leger. Het persoonlijk leiderschap van Van Heutsz droeg daar veel toe bij. De militairen kregen in deze jaren ook hulp van de wetenschap, in de persoon van de arabist en islam-kenner Christiaan Snouck Hungronje (in 1893 verscheen zijn boek “De Atjehers”).
  Deze fungeerde min of meer als een soort van eenmans inlichtingendienst. Van hem kregen de officieren te horen dat het vooral een kwestie van psychologie was: de Atjeeërs vochten een djihad (heilige oorlog) tegen de Nederlandse kafirs (ongelovigen), ze zouden het Nederlands gezag pas aanvaarden, wanneer ze de "voet op den nek" zouden voelen. Van Heutsz bracht dit inzicht met harde hand in de praktijk.

  Nou gelukkig hebben we ze nog die oude Molukse Knillers!
  KAREL MARTEL
  http://malsikcuf.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 10. http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=10321

  Mijn reactie op Culemborg,gevolg van Eurabie,
  shalom, Ben Kok

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jan Peter is die nog steeds minister president?.
  Hoeveel zeteltjes heeft die dan nog?.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Kan van Heutz, die tsunami van een paar jaar geleden mogelijk postuum hebben veroorzaakt?.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Guusje ter Horst komt met '3 straatcoaches'. En zo iemand schopt het tot Minister van Binnenlandse Zaken!? Het is een ware slapstick die Nederlandse politiek. Zo'n dame wordt blijkbaar ook nog serieus genomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Molukkers verdienen sympathie omdat zij zich wilden verdedigen tegen de terreur van de islamitische achterlijkheid. Of de Molukkers bestand zijn tegen de druk van de dialoogindustrie en de gladde en liegende woordvoerders van de Marokkanen is nog maar de vraag. Helaas draaien dit soort "verzoeningen" vaak uit op een soort appeasement richting moslims.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. "Molukkers verdienen sympathie omdat zij zich wilden verdedigen tegen de terreur van de islamitische achterlijkheid. "

  Had je een tijdje geleden moeten zeggen, toen ze kinderen dagenlang gijzelden.

  "Mijheer van Agt, wij willen leven" werden ze gedwongen te roepen. Men wilde terug naar Ambon. Desnoods ten koste van alle vriendelijkheid en tolerantie geschonken door hun medeburgers. Gewoon een tolerante Nederlanders in het deurgat van de gekaapte trein duwen en met een nekschot afmaken. De Punt, Wijster, de 'Rudolfs' onder ons zijn al het vergeten.

  Ja die Rudolf toch, over een tijdje is hij, en hij is daar niet de enige in, het allemaal vergeten.
  Hoe dat was in die wijken en dat met die Molukkers, dan zijn er weer andere tijden ? En de doden vergeten.. tijd heelt alle wonden ?
  Ik noem dat een gebrek aan solidariteit en is een andere manier om over je heen te laten lopen.
  Dus, (straat)terorristen, ga jullie gang, sla er maar op los, over een jaar of wat zijn we het toch allemaal vergeten en wordt de rekening toch niet gepresenteerd...... uit barmhartigheid ? Daar zorgen onze politieke maloten en de brave burger wel voor.  Over duurzaamheid gesproken.

  BeantwoordenVerwijderen