"Helaas, je kan op NUJIJ geen links naar deze site plaatsen"

Afbeelding_57

19 opmerkingen:

 1. Censuur is alom aanwezig.
  De vrijheid van meningsuiting wordt vanaf 20.1.2010 afgeschaft.
  Adios Nederland. Sorry ik bedoel:
  Allah Akbar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://tinyurl.com/ydphpef

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zijn inderdaad een aantal moderatoren daar bij nujij.nl
  die bijna elke reacties die in iets stevigere bewooordingen de islam bekritiseerd gelijk verwijderd. Als je geluk heb deleten ze je user ID niet gelijk maar mag je nog een paar reageren en dan is het afgelopen.
  Men zou eigenlijk moeten uitvinden wie daar allemaal deel vanuit maken. Laurens verhagen is de nazi/extreem linkse gluiperd die daar de boel aanstuurd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig mag je op nujij wel de meest lasterlijke zaken over de PVV en Wilders plaatsen en virulente leugens over USA, Israel/Joden en het vrije westen.
  Die zijn namelijk fout en "hunnie" zijn goed

  BeantwoordenVerwijderen
 5. http://tinyurl.com/ycqzutq

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er is een programma dat helemaal in het nederlands is en dat heet TOR.Een I.P ban op fora behoord daarmee tot het verleden en raast u anoniem over het internet.Ze mogen me censureren hoor, plemp het binnen 10 minuten weer op de site...Het volgende is te lezen op HVV...

  http://www.hetvrijevolk.com/index.php?pagina=9861

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gisteren om 10.25 op WUZ een artikel waarom we nu niets van onze moslim landen cq organisaties horen betreffende hulpverlening aan Haiti. Was na 10 minuten weg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De censuur is dus nu helemaal vervolmaakt bij NUjij. Natuurlijk alleen voor islam-kritische sites en niet voor islamitische haatsites.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als ik daar iets post lopen de reacties meteen vol met slecht lezende analfabeten die niets doen dan feiten verdraaien, X NuNiet roepen, gaan zeuren of die VanFrikschoten dan wel echt een professor is *proest* en "Spam!" roepen. Het is droevig gesteld met een groot deel der bevolking. Maar op voorhand al een url weigeren tart elke realiteitszin. Boycotten die site.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Na veel geruzie met de NUjij redactie, die telkens zonder redelijke argumentatie mijn reacties en artikelen wegpoetste, ben ik meerdere keren tijdelijk geband en uiteindelijk permanent geband. Een tijdje dacht ik "worst, ik kom er gewoon niet meer, het barst er toch van de oppervlakkige brulapen".
  Maar dat is het nu juist. Er komen zeer veel bezoekers en veel daarvan zijn zeer slecht op de hoogte. Daar is juist heel veel werk te doen!
  Dus nu doe ik het anders. Een nieuwe account gemaakt vanaf een andere locatie om de IP-ban te omzeilen, daarna kun je gewoon vanaf je oude plek inloggen. En nu gedraag ik me wat voorzichtiger, maar wel duidelijk en met de bedoeling anderen te overtuigen. Het zou m.i. goed zijn als meer mensen dat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is inderdaad de strategie Thijs. De nieuwe bruinhemden kleuren donkerrood met groen. Links naar vernevelder blogs waarop weer links naar meer informatie staan kunnen vast nog wel. Dat det minder pijn aan de ogen van wie be- en verlichtig ontvlucht.
  ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mensen kom toch gewoon naar http://nujij.org

  Dáár vind je geen censuur, er zal ook niet snel iemand geband worden

  BeantwoordenVerwijderen
 13. http://www.alatoerka.nl/27/01/2010/reaguurders-onder-de-nujij-censuur-loep/

  Lees hier meer over nujij censuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik word er ook strontziek van... Ik ben zelf een site begonnen: http://www.nujij.org en wat denk je? Ze eisten mijn domein op. Brief terug gestuurd en nooit meer wat van gehoord :S

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ook ik ben onlangs op nujij geband wegens islam-kritiek. Dat is censuur, de mond snoeren. Nujij weet het beter....

  BeantwoordenVerwijderen
 16. http://tinyurl.com/huffingtonpostcensuuropnujij

  The Huffington Post gecensureerd op nujij.nl!?

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Te triest voor woorden... je word al gebant als je mening niet overeen komt met de redactie van nujij.nl In oorlogtijd heet dit propageren. Als we zelf bij alle conflicten in de wereld aanwezig konden zijn, dan zouden we ziek worden van alle leugens die de media ons voert..."the war on terror" kost meer mensenlevens dan piraterij in de "gouden eeuw" Eigenlijk moet het "the war on human rights"heten.... Overal waar die Amerikanen een voet aan wal zetten, breekt de pleuris uit... En wij krijgen weer wat archief beelden voorgeschotelt uit een compleet andere oorlog. Met een nieuwslezer die propaganda voorleest op bevel van de zittende macht...En zo is onze mening weer geschept, zonder dat we er zelf bij aanwezig waren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Een calimero gedrag.
  het is nu juist andersom.Zeg niks verkeerds over het zionisme (gristelijke ideologie)en je heb een ban te pakken.
  En NUJIJ staat vol met het bashen van moslimlanden.

  BeantwoordenVerwijderen