Steun de vrije media!

 Steun de vrije media!

Voel je net als ik geen enkele aandrang meer om de reguliere lees politiek correcte en dus goed betaalde media te raadplegen (inclusief Netflix, ‘t was even leuk maar door Netflix bestelde series barsten al tijden van de anachronismen om maar de juiste deugagenda uit te dragen. Heb je er eenmaal oog voor dan trap je er niet in en is je kijkplezier vergald.) overweeg dan eens om de uitgespaarde euro’s te schenken aan een van onderstaande onafhankelijke alternatieven. Met een uitgespaard tv- en streamingsdienstabonnement kom je al snel op zo’n 25 euro besteedbaar budget.

Elke maand maak ik nu de balans op en kijk ik wie ik steun. Het is soms lastig kiezen! Maar je kunt natuurlijk ook (ver)delen.

Mijn lijst ziet er nu zo uit, en in willekeurige volgorde aanbevolen:


1. Blckbx.tv (oprichter Flavio Pasquino)

2. Ademvrij.nu (zet zich in om de mondkapjesplicht ongedaan te maken)

3. Gezondverstand.eu (onafhankelijk tweewekelijks blad. Initiatiefnemer: Karel van Wolferen)

4. Cafeweltschmerz.nl (gesprekken over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden) Met name alle corona- en klimaatgerelateerde interviews van harte aanbevolen.

5. Moederhart.nl voor een kindvriendelijke samenleving zonder test- en vaccinatiedwang. Initiatiefneemster o.a. SietskeBergsma.backme.org (publicist)

6. Jensen.nl (Robert Jensen. Onafhankelijk platform voor het ‘echte geluid’. Altijd weer een hoopvolle boodschap. Zie ook de Jensen Shop voor t-shirts met teksten als ‘Genoeg is Genoeg’ en ‘Mondkapjes zijn schadelijk’.

7. Sidlukkassen.com (historicus, onafhankelijk vrij denker en filosoof. Tevens initiatiefnemer van De Nieuwe Zuil)

8. JornLuka.com (interviewer, The Trueman Show)

9. Wyniasweek.nl (journalist, columnist en schrijver Syp Wynia en vele anderen. Met name over klimaat en energie.

10. Denieuwewereld.tv (online platform met “verdiepende gesprekken in een tijd van verandering”)

11. Fvd.nl (Forum voor Democratie, politieke partij van Thierry Baudet. Word lid en/of doneer!)

12. Keuzevrijbijmij.nl (Het platform voor alle aanbieders waar iedereen welkom is, ook zonder test of vaccin.)

13. Ikwilgewoonnaarschool.nl (opgericht door ouders die verontrust zijn over het effect dat de overheidsmaatregelen hebben op het onderwijsklimaat. De maatregelen zijn zowel mentaal als psychisch ongezond)

14. Artsencollectief.nl (groep artsen en medische professionals die zich zorgen maakt over de enorme negatieve effecten en schade van het huidige coronabeleid in Nl.)

15. ....


2 opmerkingen:

 1. nr 14: https://artsencollectief.nl/
  (Dragen constructief bij aan verandering van het beleid. We pleiten voor een risicogestuurd beleid met evenwichtige regels en voeren een open debat.)
  Doneren kan ook:
  https://artsencollectief.nl/steun-ons/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

  Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


  WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
  Website via: lordzakuzaspells.com
  E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

  BeantwoordenVerwijderen