Twintig zotte excuses voor die malle hoofddoek (6)

1barbie_met_hoofddoek_2

Wederom actueel! Op gezag van Boris van der Ham bovenaan gezet! "De joodse vrouwen van Boris van der Ham"
 
Excuus 6: “Alle religies zijn vrouw-onvriendelijk.

Om de malle hoofddoek goed te praten worden dan de kleren van de 'zwarte-kousen-kerk-gangers' erbij gehaald, én de pruik die orthodoxe joodse vrouwen moeten dragen. Hoera! Dit excuus impliceert immers dat men toegeeft dat de islam een vrouwonvriendelijke religie is en dat is tegenwoordig al pure winst want als we de meeste excuses moeten geloven, dan is er met de islam niets of weinig mis maar wél met het christendom en het jodendom. Goddank blijkt de islam ook menselijk!

Het is natuurlijk waar, alle religies zijn tamelijk vrouwonvriendelijk maar dat mag dan toch geen excuus zijn om die malle hoofddoek klakkeloos en overal te aanvaarden en zelfs te stimuleren?

Het gaat hier niet om folklore - was het maar waar! - die we koste wat het kost willen behouden voor het nageslacht maar om kledij die hoe je het ook wendt of keert aangeeft dat de dragers ervan het bezit zijn van een man, en niet alleen hun eigen man maar daarnaast nog hun vader, hun broertjes, hun neefjes, achterneefjes, de imam en niet te vergeten hun geliefde Allah zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest. Een symbool dus dat je liever kwijt dan rijk bent maar dat nu juist in het Westen in zwang raakt omdat westerse mensen nalaten het te bekritiseren.

Het gaat daarbij om aantallen waar orthodoxe christenen en joden alleen maar van kunnen dromen. Dat is al een groot verschil maar bij de islam spat de vrouwonvriendelijkheid er toch nog wel wat meer vanaf dan bij die andere twee religies. Dat zie je in één oogopslag. Of iemand een pruik draagt is niet altijd te zien en de zwarte-kousen-kerk-gangers laten hun haren vrij.

Ik heb ze nooit achter de kassa's van A.H. opgemerkt maar zou de mensenvriend Albert Heijn zich net zo inzetten voor gereformeerde meisjes als de grote winkelketen nu doet voor de gehoofddoekten die nu immers massaal achter de kassa die malle boodschap mogen uitdragen?

En de PvdA, zou die net zo trots zijn op 'n eerste vrouwelijke zwaar gereformeerde stadsdeelvoorzitter als nu het geval is met Fatima Elatik?

Het getuigt toch van veel meer moed en progressie om niet aan die gekkigheid mee te doen?

Ex-PvdA-stemster, drie dochters, een man, een hond en een spaarvarken

Excuus 1: klik hier
Excuus 2: klik hier
Excuus 3: klik hier
Excuus 4: klik hier
Excuus 5: klik hier

15 opmerkingen:

 1. Er is juist geen moed voor nodig om een hoofddoek op te zetten.
  * Met een hoofddoek ontneem je in één klap je familie/omgeving alle argumenten om je niet naar school te laten gaan, om je niet te laten uitgaan, om je op hun voorwaarden uit te huwlijken.
  * De hoofddoek biedt bescherming omdat je aangeeft echt gelovig te zijn en dus allereerst de geboden van Allah naleeft en daarna de zorgzaamheid voor familie en bezit zult waarborgen.
  * Met hoofddoek zal een mannelijk familielid naar de buitenwereld geen gezichtsverlies hebben als de dochter op een terras zit of alleen over straat loopt.
  * Met een hoofddoek is het makkelijk roddels over je gedrag -ik heb haar met een man gezien- te parreren.
  * Een hoofddoek maakt dat je alle voordelen verkrijgt, waar een meisje uit een gegoede familie van nature kan beschikken. (Als je van gegoede familie komt zegt de hoofddoek veel meer over je godsvruchtigheid, omdat rijke meisjes veel meer mogen/kunnen.)

  Een hoofddoek is een goed middel om zonder discussies je zin door te drijven! http://hetvrijevolk.com/?pagina=7623

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In ieder geval is de islam wel de meest vrouwonvriendelijke godsdienst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. PERSBERICHT
  Utrecht 9 januari 2009

  Stichting voor moslimvrouwen plaatst sportschool op zwarte lijst

  Stichting Ontsluiert heeft drie filialen van sportschool Fit for Free op haar zwarte lijst gezet. Dit deed zij nadat het Rotterdamse filiaal van de sportschool een Schiedamse moslimvrouw had geweigerd vanwege haar hoofddoek.

  Stichting Ontsluiert zet zich in voor de emancipatie en participatie van gesluierde moslimvrouwen. In dat kader houdt zij zich onder andere bezig met de bestrijding van discriminatie van gesluierde moslimvrouwen. Zo houdt Stichting Ontsluiert een zwarte lijst bij op haar website www.ontsluiert.nl. Daarin worden organisaties opgenomen die zich niets lijken aan te trekken van de oordelen van de Commissie Gelijke Behandeling (CGB). Een groot succes volgens Stichting Ontsluiert.

  Eén van die organisaties die ondanks een negatief oordeel van de CGB een discriminerend beleid hanteert, is sportschool Fit for Free. De CGB ontving tot drie keer toe een klacht over Fit for Free van moslimvrouwen die werden geweigerd in de sportschool vanwege hun hoofddoek. De filialen in Dordrecht en Den Bosch waren al eerder door de CGB op de vingers getikt wegens de discriminerende huisregels. Het precieze aantal klachten is niet bekend omdat niet alle klachten terecht komen bij de CGB. Andere instanties die zich bezighouden met discriminatie zijn ook bekend met de discriminerende huisregels van Fit for Free. Zo ontving Bureau Discriminatie in Breda al in 2006 een klacht van de gesluierde Shirin el Mekkawi (32) die prompt uit haar sportschool werd gezet nadat die overgenomen werd door Fit for Free.

  Eerder deze week was het de beurt aan het Rotterdamse filiaal. Daar was de Schiedamse Karima Bouhannouch (27) niet welkom met haar hoofddoek. De sportschool met 24 filialen hanteert in al haar filialen dezelfde huisregels. Op de website van Fit for Free lezen we onder andere dat ‘in de trainingsruimte geen petjes, caps of andere hoofdbedekking gedragen mag worden’. De CGB oordeelde op 5 december 2008 dat deze huisregel discriminerend is. In haar oordeel schrijft zij onder andere dat de huisregel indirect onderscheid op grond van godsdienst oplevert. De regel treft volgens de CGB ‘in overwegende mate personen die op grond van hun godsdienst een hoofddoek of ander hoofddeksel dragen’. De CGB heeft het probleem inmiddels bij de staatssecretaris van VWS Jet Bussemaker aangekaart die op haar beurt in gesprek zal gaan met de fitnessbranche.

  Het bestuur van Stichting Ontsluiert juicht de inmenging van de staatssecretaris toe maar meent dat de zwarte lijst een belangrijk middel blijft om tot onmiddellijke actie aan te zetten. De ervaring leert dat de zwarte lijst organisaties tot actie beweegt die zich weinig aantrekken van het niet bindende oordeel van de CGB. Zij willen schijnbaar niet in verband gebracht worden met een zwarte lijst. Het bestuur van Stichting Ontsluiert meent daarom dat zij met de zwarte lijst een nieuw wapen heeft gevonden in de strijd tegen discriminatie van gesluierde moslimvrouwen. Dat deze bestrijding hard nodig is, blijkt uit het grote aantal klachten dat zij jaarlijks ontvangt.


  Einde persbericht


  NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie)

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

  J. el Hannouche
  Telefoonnummer: 087-7848682
  E-mail: j.el.hannouche@ontsluiert.nl
  Website : www.ontsluiert.nl

  En voor de zoveelste keer voeg ik ook maar versluiering als methode toe! http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7623

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het recht op versluiering

  De tactiek van taqiyya komt als consequentie voort uit de leren van de Koran en diens mensbeeld, vooral de devaluatie van de andersdenkende. Er bestaat tegenover een mens die niet als lid van de gemeenschap van de gelovigen wordt erkend, geen verplichting tot oprechtheid. Daarom heeft de islam bij het doorzetten van zijn eigen machtsaanspraken slechts één enkele instrumentele relatie tot de ongelovigen: De ongelovige wordt – als hij niet openlijk kan worden bestreden, bekeerd of vernietigd – gebruikt. Dit gebeurt ten eerste door de samenleving van de ongelovigen er door de daar levende moslims toe te brengen om de islamitische diaspora te tolereren en niet uit hun samenleving te verjagen en ten tweede door de uitbreiding van de islamitische gemeenschap en de navolging van haar doelen mogelijk te maken en te stimuleren.

  Aangezien dit echter gelijkstaat aan een vernietiging van de samenleving van het gastland door zichzelf, kan dit alleen worden bereikt wanneer de eigenlijke bedoelingen worden verborgen. Deze zijn echter door de verspreiding van de Koran en de daarmee samenhangende leerstellingen in ieder geval in principe ook bij de ongelovigen bekend. Daarom moeten deze in de Koran genoemde doelen ontkend respectievelijk als historisch of metaforisch gerelativeerd worden. Dit is een regelmatig gebruikte tactiek door moslimfunctionarissen in het westen.

  UIT versluiering als methode

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik stuitte zojuist op dit filmpje op Youtube. 'Stuitte' is een goed werkwoord, want dit is stuitend. Kijk; de vrouw terug achter de strijkplank! En deze fascistische propaganda wordt gewoon uitgezonden door de IKON (zie linkerbovenhoek):

  http://au.youtube.com/watch?v=TXZQyd3gkZo&feature=related

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Richtlijnen voor de moslima die bespot wordt over haar verpakking. http://www.alyaqeen.com/nieuw/moslima/artikel.php?id=46

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ==alle religies zijn tamelijk vrouwonvriendelijk==

  Mannen moeten toch enigszins de kans hebben de schijn van controle te houden? Wie immers baren zonen en dochters? Een groter macht is ondenkbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De hoofdoek achter de kassa is een statement van Allah Hein: wij hebben wat tegen niet-moslims en daar komen wij voor uit. Eigenlijk mogen wij 95% van onze klanten niet en daar komen wij voor uit.

  Het is een aparte marketing-techniek: schoffeer je klanten en ze blijven maar komen.

  Nu Osama bin Laden eindelijk bij Allah aan het feesten is, zullen de hoofdoeken alleen maar meer gaan wapperen. Het ging zelfs al zover dat verkondigd werd dat deze moordenaar en terrorist op gepaste islamitische wijze begraven zou zijn.... om al die westenhatende moslims maar niet voor het hoofd te stoten!

  En die hoofdoeken bij Allah Hein achter de kassa dragen dit allemaal uit, fier wapperend op de modderschuit islam. Wij gaan de wereld naar de afgrond brengen met de klanten van Allah Hein als inkomstenbron!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Boris van der Ham, is dat geen joodse naam? Boris is een verbastering van Abraham! En Van der Ham is overduidelijk een joodse schuilnaam. Om te ontkomen aan vervolging. Als Boris van de Ham vertelt over orthodox joodse vrouwen die hun haar afscheren. Dan heeft hij meer inside-information dan ik. Nooit van gehoord. Wat ik van alle joodse vrouwen weet is dat ze niet met zich laten sollen! De vrouw is de baas van het gezin, en als iemand het daar niet mee eens is dan krijgt hij tonnen vol schuldbesef op zich geladen. " 's-Avonds om elf uur begonnen de weeën en pas om vijf voor negen in de ochtend was je er!" Keiharde argumenten waar niets tegen in valt te brengen.

  Hoe dan ook, het is geen argument. Men kan niet met een verhaal komen dat die-en-die het ook doet en dat daarom Jantje en Pietje het ook mogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van het Goor!
  Het ligt aan jou dat je dit nog niet wist. Ga is in Berghem/Antwerpen, de oorspronkelijke orthodoxe wijk, rondkijken. Daar lopen de jongetjes met pijpenkrullen en hun moeders met pruiken.
  Hoewel... deze joden worden meer en meer verdrongen uit de wijk, Berghem wordt door moslims ingenomen nu Borgerhout veroverd is.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Van het Goor!
  Het ligt aan jou dat je dit nog niet wist. Ga eens in Berghem/Antwerpen, de oorspronkelijke orthodox joodse wijk, rondkijken. Daar lopen de jongetjes met pijpenkrullen en hun moeders met pruiken.
  Hoewel... deze joden worden meer en meer verdrongen uit de wijk, Berghem wordt door moslims ingenomen nu Borgerhout veroverd is.
  Ik heb er ook eens een documentaire over gezien: een joods meisje dat gaat trouwen en op zoek gaat naar een -lelijke- pruik. Prachtig haar had ze zelf, een echt knap meisje en de pruik moest haar dus niet mooi staan! Ik kan de docu zo snel niet voor je vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarom dragen Joodse vrouwen dikwijls een pruik ? Voorschrift? traditie?

  De vraagsteller koos dit antwoord als beste:

  De Torah schrijft voor dat getrouwde Joodse vrouwen hun haren moeten bedekken. Gelovige Joodse meisjes en vrouwen zullen nooit een broek dragen dit omdat de Torah het verbiedt dat een persoon kleding draagt dat voorbehouden is aan het ander geslacht. In de 18de eeuw toen Joden de ‘enigste vreemdelingen’ in Europa waren en toen de christenen ‘mee met de tijd gingen’ en geen hoofddoeken meer droegen, bleven enkel Joodse vrouwen over met hoofddoek en zoals de geschiedenis ons leert werden Joden door andere volkeren vernederd, verkracht, vermoord,... en uit angst dat een christen een Joodse vrouw zou verkrachten omdat ze ‘herkenbaar’ is aan haar hoofddoek hebben de rabbijnen een wetsbepaling(taqanot) voorgeschreven voor tijdelijke duur dat Joodse vrouwen hun haren mogen kaalscheren en een pruik te dragen zodat ze ‘onherkenbaar’ zouden zijn en een christen hen als ‘christenvrouwen’ zou aanzien en hen niet lastigvallen. Enkel de chassidische joden(sekte) houden nog steeds aan dit gebruik, maar de ultra orthodoxe joden (veel mensen zien chasidische joden als ‘ultra orthodox ’ aan, maar dit is echter een misvatting aangezien ultra orthodoxe joden belang hechten aan studie/kennis en juiste praktijk van de joodse geboden in tegenstelling tot chasidim die meer belang hechten aan mystiek dan studie en gebed) bedekken hun haren met een hoofddoekje. In Israël bedekken veel gelovige joodse vrouwen hun haren met een doekje!
  http://www.goeievraag.nl/vraag/dragen-joodse-vrouwen-dikwijls-pruik.29288

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
   1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)

  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen