Annemarie of Jan, deïslamiseren doe je zo!


Geloof me, het kan. Deïslamiseren kan! Binnen de grenzen van de wet waarbij niemands grondrechten worden geschonden. Daarna is alles en iedereen vergeten en vergeven. Iedereen die de (zelf)islamisering van de afgelopen pakweg dertig jaar in Nederland mogelijk heeft gemaakt. Vergeten en vergeven…

't Zijn er nogal wat die vergeten en vergeven moeten worden. Als eerste natuurlijk de opportunistische politici, de beleidsmakers, de media als wegvoorbereiders van de islamisering, de ontkennende en wegkijkende schrijvers en cabaretiers. En iedereen voor wie geldt "Ik stond erbij en keek ernaar", bij de opmars van de intolerante religie van de vrede.

Goed, u had natuurlijk wel es wat anders aan uw hoofd, de kinderen, de boodschappen, 't werk. Maar het is wél gebeurd terwijl u toekeek. Er is ruimte gemaakt voor seksescheiding, vrijheid van
meningsuiting is beknot ten gunste van respect, vrouwendiscriminatie binnen eigen groep wordt kritiekloos geaccepteerd en grote groepen mensen zijn religiekritiek gaan zien als racisme. Onder andere, onder andere.

U bent er nu wel achter dat die (zelf)islamisering toch niet zo fijn is. Dat het u opgelegde respect voor religieuze ongemakken u de strot uit komt en dan heb ik het nog helemaal niet over terroristisch geweld. U verlangt inmiddels in het belang van uw vrijheid en de toekomst van uw kinderen naar minder islam.

Die bezinning komt een beetje laat, maar goed, beter laat dan nooit, bovendien ben ik het roerend met u eens dat de islam de plek moet krijgen die 't verdient, net als alle andere religies in Nederland, ja, laten we gaan deïslamiseren, en wel zo snel mogelijk, misschien lukt het nog. 

Een eerste stap.

Het is vanaf nu finito met Positieve Discriminatie, danwel gepamper, misplaatst medelij hebben met, neerkijken op of zeuren dat minderheden, in casu aanhangers van de islam, zielig zijn en nog wat tijd nodig hebben om te integreren. Het is pure discriminatie! Ik wist het al lang maar mensen die graag in religies (voor anderen simpelweg sprookjes) geloven zijn nog steeds gewoon mensen, die hoef je niet speciaal te behandelen. Geen enkele reden toe. Behandel Fatima als Annemarie, Achmed als Jan en alles is vergeten en vergeven. Een uitermate belangrijke stap, deze eerste stap.

 Dus. Maar. En.

 - Geen seksesegregatie meer. Dus om een voorbeeldje te noemen, geen gescheiden of aparte zwem-uren voor islamitische mannen en vrouwen, hoe hard ze er ook om schreeuwen of hoeveel misplaatste meelij je ook voelt, of hoeveel stemmers je er ook mee denkt te kunnen trekken. Mohammedanen zijn gewone mensen zoals u en ik, geen speciale soort, maar blijft men eisen, zeuren, dreigen, ga dan maar zwemmen in een land waar het wél zo geregeld is.

- Geen varkensvleesvrije ontbijtjes op scholen omdat ouders van moslimkinderen daar om vragen of omdat u denkt ze er een plezier mee te doen. Dan ontbijten deze kinderen maar in een land waar ze wel volgens de regels van hun religie kunnen ontbijten op school.

- Geen gehoofddoekte vrouwen bij overheidsinstellingen. En werkgevers mogen zelf bepalen of ze een gehoofddoekte vrouw wel of niet gepast gekleed vinden en daarom in dienst nemen, een stage verlenen of niet. Je mag hier dragen wat je wilt maar de overheid is geen etalage van omstreden symbolen zoals de islamitische hoofddoek. Geen hoofddoeken op school, net als in Frankrijk, kinderen moeten in alle vrijheid en gelijkheid kunnen opgroeien. Liever helemaal niet toestaan voor je achttiende. Niet mee eens? Kun je je hier niet in vinden? Ga maar naar een land waar islamitische kledij bij wet geregeld zijn. We gaan natuurlijk geen vrouw op straat d'r hoofddoek aftrekken maar niemand is in Nederland verplicht de hoofddoek, dat malle symbool, mooi te vinden.
- Geen speciale gebedsruimtes op 't werk (ziekenhuizen, gemeentehuizen, etc.). Zijn we nou helemaal gek geworden? Bidden doe je in je vrije tijd en anders in een land waar dat wel op het werk geregeld is. Genoeg keuze, me dunkt.

U denkt misschien 'is dat alles?'. Nee hoor, het zijn enkele voorbeelden van zichtbare islamisering waar u en ik genoeg van hebben. O ja, bent u bijzonder blij als een Nederlandse moslims es publiekelijk een kritische noot kraakt over zijn geloof? Reageer dan op dezelfde manier als hoe u reageert op criticasters die niet tot dezelfde religieuze groep behoren. Positieve discriminatie is hier echt niet meer op zijn plaats. Kap er eindelijk eens mee.

Weg met de schijnheiligheid! Weg met de dubbele moraal! Weg met de angst voor racist uitgemaakt te worden.  Kritiek is geen discriminatie, het is fair play! Gelijke monniken gelijke kappen.

Doe het en doe het nu! Zet de eerste stap, ik zei het al, behandel Fatima net als Annemarie, Achmed als Jan en alles is vergeten en vergeven.

8 opmerkingen:

 1. Geen minister president die doodleuk beweert dat moslimterroristen geen moslims zijn. Als je wil beweren dat er geen slechte christenen of slechte moslims bestaan dan doe je dat maar in de sprookjesprogramma's op zondagochtend. Geen twee achterlijke voormannen van de voormalige seculiere partijen D'66 en PvdA die probleembenoeming als "haatzaaierij" bestempelen. Geen achterlijke voormalige seculiere partijen die strijd tegen discriminatie als hét speerpunt zien in de strijd tegen islamterrorisme. Want "de religie van de vrede" is voor deze islamofiele partijen natuurlijk nóóit de oorzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kunt werklozen met een dubbel paspoort ook verplichten in het andere land te solliciteren in plaats van hier werkloos te zijn. Bijvoorbeeld na x maanden werkeloosheid, regelt de overheid een baan in je andere land. En dan ben je verplicht te vertrekken. Dubbele paspoorten, dubbele voordelen, dubbele plichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo denken onze leiders over Charlie.
  Fotootje voor het ministerie van waarheid:
  http://www.zerohedge.com/news/2015-01-17/truth-behind-cherlie-hebdo-solidarity-photo-op

  We, zij dus, zijn allemaal voor persvrijheid, maar nemen elke gelegenheid om het te vernietigen.
  Ook een valse voorstelling van zaken is vernietiging van wat waarheid is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In heb zo het vermoeden dat de auteur dit verhaal heeft geschreven, tijdens of net na het verorberen van een overheerlijke varkenshaas en het offeren van een (of meerdere) goed glas cognac aan Bacchus.

  De enige manier waarop een en ander geregeld zou kunnen gaan worden is als er een meerderheid in de tweede kamer daar achter gaat staan, en juist dat zie ik op korte en ik vermoed zelfs op langere termijn niet gebeuren.

  Ik wacht dus met inhoudelijk reageren op een bijdrage die wel kans van slagen heeft.

  @sirik
  Niet verder vertellen hoor, maar het schijnt dat Boris Jeltsin nogal van een vodkaatje houdt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De enige manier waarop een en ander geregeld zou kunnen gaan worden is als er een meerderheid in de tweede kamer daar achter gaat staan, en juist dat zie ik op korte en ik vermoed zelfs op langere termijn niet gebeuren.
   ---------------------------------
   Juist, ja.

   Maar dit soort blaaskaken is niet geinteresseert in een tweede kamer of wat ze daar ook doen, dit gespuis wil knokploegen !
   Democratie komt ze zeer slecht uit !

   Verwijderen
  2. Democratie komt ze zeer slecht uit !
   Islam in het wilde westen loopt op z'n laatste pootjes.
   Als je de autochtone meerderheid democratisch zijn gang laat gaan zijn er helemaal geen knokploegen nodig.
   Begin maar vast te pakken nu het nog kan.

   Verwijderen
 5. Wel erg simplistisch hoor, die voorstellen. Voor mij persoonlijk zijn er geen problemen als omschreven. Ik zie geen Marokaan of Turk Albanees of wat dan ook staan. Wens ze niet te kennen en kom ze in mijn omgeving ook niet tegen. Aan deislamiseren kan pas worden begonnen als er een regering in 070 zit die daarvoor is. En dat zal in dit land nooit gebeuren omdat dat nu eenmaal onnederlands is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Naar mijn mening is wèl elke moslim zielig. Maar niet om de bekende reden! Ik zie het aldus, elke moslim heeft een treurig leven omdat hij nooit echt vrij kan zijn. Treurig zielig en uitzichtloos. Deels als slachtoffer van kwaadaardig handelen van zijn omgeving, deels omdat hij zelf te stom is om actief een menswaardig leven voor hem op te eisen!

  BeantwoordenVerwijderen