Eindstrijd

Eindstrijd is het nieuwe boek van Hans Jansen en Bert Snel. Een bundel met bijdragen van verschillende kritische islam-volgers zoals Paul Cliteur, Ron Spencer, Mat Herben en Bat Ye'or. In 2006 was Jansen betrokken bij een congres over de islam dat werd georganiseerd door het wetenschappelijk bureau van de LPF. Toen die partij niet terugkeerde in de Tweede Kamer besloten Jansen en Snel in de vorm van een boek een vervolg te geven aan die conferentie.

Lees hier het voorwoord van Mat Herben en Hans Jansen: Voorproefje Eindstrijd (pdf alert).

Eindstrijd - De finale clash tussen het liberale Westen en een traditionele islam,
Samenstelling: Hans Jansen & Bert Snel
Uitgeverij Van Praag
ISBN: 978 90 490 2404 8
Formaat: 17 x 24 cm (paperback)
Omvang: 392 pag.
Prijs: €22,50

5 opmerkingen:

 1. Fjordman heeft het werk van Bat Ye'Or voortgezet.


  Zijn werk vult het boek Eindstrijd heel mooi aan.

  "Laten we onze bevindingen eens op een rijtje zetten: de EU heeft aanvaard dat de Unie geleidelijk zal worden uitgebreid met het islamitische Midden-Oosten en Noord-Afrika. De EU heeft aanvaard dat moet worden toegestaan dat tientallen miljoenen immigranten uit voornamelijk islamitische landen in Noord-Afrika zich in de komende jaren in Europa vestigen. Dit is zogenaamd "goed voor de economie". Ze is van plan de wetten van de sharia toe te passen op de miljoenen moslims die ze uitnodigt om zich te komen vestigen in Europa. Ze heeft de wetgeving tegen racisme versterkt, terwijl ze intussen duidelijk maakt dat "islamofobie" een soort racisme is en ze is in samenwerking met islamitische landen bezig de schoolboeken te herschrijven om een “positief” beeld van de islam te scheppen voor Europese kinderen. Ten slotte ontwikkelt de EU een Europees aanhoudings- of arrestatiebevel waarin is vastgelegd dat iemand die een ernstig misdrijf, bijvoorbeeld racisme, ten laste wordt gelegd, gearresteerd kan worden zonder ongepaste tussenkomst van de nationale staat waarin hij of zij toevallig woont. In wezen is de Europese Unie bezig een heel continent formeel uit te leveren aan de islam, terwijl ze intussen gevestigde nationale culturen vernietigt, en is ze bereid degenen die het met dit beleid niet eens zijn het leven zuur te maken. Dit is het grootste georganiseerde verraad in de Westerse geschiedenis, misschien wel in de geschiedenis van de mens, en toch wordt het geprezen als een overwinning voor “tolerantie”."

  Eurabia code

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://tinyurl.com/ckec8s

  Zijn interview in de Groene Amsterdammer met enkele voor zijn volgelingen behartenswaardige antwoorden if I may say so.

  Het abjecte van de (Arabist) Hans Jansen is dat hij het opperlandse volk wil doen geloven dat alle moslims de nageboorte zijn van of een stel zwijnen in Quom of een kudde kamelen in Jeddah.

  @ Rudolf
  Het verdient aanbeveling dat u eerst onthult waarom Fjordman door Charles, de baas van de Amerikaanse green lizards, van zijn site jpg.com getrapt is. De site is een soort GeenStijl maar dan wel effe groter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'Het abjecte van de (Arabist) Hans Jansen is dat hij het opperlandse volk wil doen geloven dat alle moslims de nageboorte zijn van of een stel zwijnen in Quom of een kudde kamelen in Jeddah.'

  U verwart 'hans jansen' met 'de koran'

  niet hans jansen noemt moslims zwijnen. Maar de koran noemt ongelovigen zwijnen.

  het abjecte van de islam is dat het het opperlandse volk wil doen geloven dat alle ongelovigen de nageboorte zijn van of een stel zwijnen in Quom of een kudde kamelen in Jeddah.

  precies, zoals hans jansen claimt. En dat kan u checken, in elke koran. Maar wilt u de waarheid weten, of in uw droombeeld gevangen blijven?

  de koran roept op tot geweld, haat en discriminatie. Hans Jansen niet: die KLAAGT daar alleen maar over. Snapt u het verschil?

  vind u overigens een man die met een meisje van zes huwt 'abject'?

  wat vind u van soera 4:34 van het woord van god voor alle moslims?

  ABJECT misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Antwoord aan Cassandra:
  Sweet victory!
  Die Charles is een buitengewoon naar mannetje die op extreme wijze de methode van "guilt by association" toepast. Wie omgaat met iemand die hij als fascist bestempeld heeft is zelf ook fascist in zijn denkwereld. GeenStijl is grote klasse in vergelijking met LGF.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen