Beste restauranthouder

 Beste restauranthouder, beste Y,

X en ik komen inmiddels alweer acht jaar bij uw restaurant. Dat doen wij met veel plezier, met name in het wild- en aspergeseizoen, op kerstavond… en tussendoor lunchen we ook geregeld en graag op jullie fijne terras. 

Elk seizoen nemen we nieuwe vrienden/kennissen/familieleden mee naar het restaurant voor een unieke ervaring: Hollands pur sang immers met een goede prijs/kwaliteitverhouding en een prettige service. Thuis drinken we uit wijnglazen met jullie embleem erop.

Afgelopen winter, tijdens de ‘lockdowns’, hebben we gretig gebruik gemaakt van jullie afhaalservice: om jullie te steunen in ‘n moeilijke tijd, tevens natuurlijk om te genieten.

Wij kijken geen teevee maar volgens jullie email zouden we vanaf 25 september aanstaande voor toegang een ‘QR-code’ moeten tonen. Aan zo’n dystopische en discriminerende maatregel - die nooit weggaat en slechts vervangen zal worden door nog beter werkende gehoorzaamheidstrainingen - doen wij niet mee. Dit onzalige plan heeft niets met gezondheid te maken. Ga maar na: gevaccineerden hebben een hogere virusload dan ongevaccineerden. Dat is wetenschappelijk aangetoond.

Wij gaan graag uit van gezond verstand want wie ziek is, blijft thuis en verziekt het niet! Zo eenvoudig was het en is het nog steeds volgens ons en vele miljoenen Nederlanders die hun gezond verstand gebruiken (ook bij een ‘pandemie’ met een ifr van0,15 procent).

Wij gaan ervan uit dat jullie ook je rug recht houden. Wij hopen werkelijk dat jullie deze aangekondigde segregatie aan de deur laten vallen. En, kijk samen met ons een jaar vooruit want als je hier aan meedoet ben je ons werkelijk voor altijd kwijt (en alle gasten die we in de toekomst nog zouden meenemen).

Wij hopen dan ook binnenkort weer een reservering te maken voor een gezellig etentje in jullie unieke restaurant, we kijken er naar uit!

Vriendelijke groet,

Annelies van der Veer en

X …………

06-…….


PS. Zijn jullie op de hoogte van dit prachtige initiatief: Keuze vrij bij mij ?

Link: https://keuzevrijbijmij.nl

[toegevoegd: 2 foto’s van ons in het restaurant pre-corona.

7 opmerkingen:

 1. Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

  Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang onmiddellijk een reactie.

  Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

  Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
  * Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
  * Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
  * Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
  * Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
  * Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
  * Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
  * Eenvoudige online aanvraag.
  * Persoonlijke begeleiding en expertise.
  * Geen verborgen kosten

  Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we tal van individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen

  Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
  E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Reactie van het restaurant:
  Tsja…

  Goedemiddag,

  Tot mijn spijt realiseer ik mij dat ik niet op uw mail gereageerd heb.

  Ik respecteer uw keuze.

  Helaas heb ik een beleid te voeren en moet ik mij naar andere gasten hier aan houden.

  Ik hoop voor u dat dit snel voorbij is en wij u weer mogen ontvangen.

  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede dag, ik ben nu super blij omdat ik zojuist mijn lening van € 69.000 heb ontvangen van dit goede bedrijf - LAPO. Doe er goed aan om contact met hen op te nemen als u een snelle lening nodig heeft. Neem nu contact met hen op via deze e-mail: (lapofunding960@gmail.com) of WhatsApp: +447883183014

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het feit dat hij mij een lening heeft gegeven ter waarde van 43000 euro. Ik ben verschillende keren opgelicht om een lening te krijgen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als u vandaag een legitieme lening nodig heeft, vermijd dan oplichting en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hello,How are you today? Did you know you can borrow from $3,000 to $50,000,000? Get the financial relief that is right for your business. Your business life, education, vacation, and personal dreams are in our care. Let us fund you. No limit. No barrier. Any delay? It is a big No. We will be glad to help you achieve your goals. Our support teams are online 24/7 to respond to your request, be free to write to us. 3% interest rate.
  Thank you.
  (Whats App) number +918929509036
  financialserviceoffer876@gmail.com
  Dr James Eric
  Yours Faithfully,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben blij vandaag, bedankt Lapo Micro Finance voor het geven van een lening. Ik werd verschillende keren misleid toen ik probeerde een lening te krijgen totdat ik Lapo Micro Finance tegenkwam die me een lening ter waarde van $ 93.000 verstrekte om voor mijn zieke kind te zorgen. Als u vandaag een echte geldschieter nodig heeft, neem dan contact op met Lapo. E-mail contact: lapofunding960@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen