De Voorgeschreven Werkelijkheid

Bevalt ‘t een beetje, leven in de nieuwe Voorgeschreven Werkelijkheid? 

Dus dat je met je eigen ogen ziet dat de natuur er deze zomer als vanouds voor staat: werkelijk alles wat kan bloeien is weelderig en sappig opengebarsten en wat groen kan worden is groen geworden, dwars door, over en onder alle menselijke ‘obstakels’ heen. Daar is geen kunstmestbooster of wat voor shot dan ook aan te pas gekomen. Wat ‘n kracht, wat een herstellingsvermogen! Terwijl de unieke mens gedoemd is te sterven, verheft de aarde zich telkens weer. 

Ho ho, dat kan ik wel constateren maar dat telt niet want niet in overeenstemming met de ons door het ministerie van globalisme voorgeschreven werkelijkheid over ‘t klimaat, en dus is ‘t een foute MENING. Mister Global dicteert luid en duidelijk dat planeet aarde er beroerd voor staat en als wij mensen niet massaal ophouden met massaal menselijk te zijn, vergaat zij binnen vijftien jaar!

Of dat je ‘t niet van horen zeggen hebt maar dat je gezien hebt dat er de afgelopen achttien maanden niemand op straat voor je voeten is ingestort door ‘n zogenaamd waanzinnig besmettelijk en agressief virus. Dat de wereld nu weliswaar vol zit met dwingende lijnen, bordjes en pijlen maar dat er niet meer mensen zijn doodgegaan dan normaal wat toch de belofte was want in China vielen de mensen wel op straat dood neer, nietwaar? De hele wereld kan nu weten hoe nep die beelden waren en ‘t goede nieuws is dus dat het virus reuze meevalt.

Nee Annelies, dat zie je echt weer verkeerd. Juist de maatregelen hebben ervoor gezorgd dat de ziekenhuizen niet volstroomden: de avondklok, de gedragsmondkapjes, de sluiting van de horeca, de beperkte omgang met elkaar. Alle kleine beetjes helpen zodat je straks met een QR-code weer normaal deel kunt nemen aan het openbare leven. Alleen dan…

Toch of juist daardoor gaan de alarmbellen bij mij af omdat je liever je IQ gebruikt dan een of andere code die overal voor gebruikt kan worden. Je ziet en begrijpt dat je geen echte keuze meer hebt, dat je gedwongen wordt om ergens in te geloven waar je niet in gelooft, niet in kan geloven terwijl dat (vrijheid, vrije keuze) je goed recht is. Vrijheid is altijd zo belangrijk geweest en nu opeens niet meer?

En hoezo sluiten we voor ‘t gemak even de ogen voor de veel grotere schade, aangericht door diezelfde maatregelen, inclusief injecties. Wie beschrijft dat leed?

Nee, de voorgeschreven werkelijkheid bevalt niet want ze riekt aan alle kanten naar controle, discriminatie en onmenselijkheid. Zoiets heeft zich in onze samenleving nog nooit op deze schaal afgespeeld. Een unicum om je over te verwonderen en om van te gruwen. En toch gaan er verdrietig genoeg zo veel mensen in mee. Nog steeds. Stap voor stap, lock-step, kritiekloos, jezelf verloochenend richting volledige ontmenselijking.

Word wakker! Je kunt het!


4 opmerkingen:

 1. "(...)vergaat zij binnen vijftien jaar -" op 21 februari 2007 schreef de grootste Duitse krant BILD: "Geheimer Klima-Bericht: Wir haben nur noch 13 Jahre um die Erde zu retten!"

  Oude koek. John Steinbeck schrijft ergens in "East of Eden" over wereld-ondergangs-profeten, en Hans Blumenberg heeft het over de nooit aflatende "apocalypse-drift" van een bepaald soort van "religieuze" leiders/auteurs, dewelke drift zo oud is als de wereld of alleszins, zo oud als de Bijbel.

  Nil novi sub sole.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hello,How are you today? Did you know you can borrow from $3,000 to $50,000,000? Get the financial relief that is right for your business. Your business life, education, vacation, and personal dreams are in our care. Let us fund you. No limit. No barrier. Any delay? It is a big No. We will be glad to help you achieve your goals. Our support teams are online 24/7 to respond to your request, be free to write to us. 3% interest rate.
  Thank you.
  (Whats App) number +918929509036
  financialserviceoffer876@gmail.com
  Dr James Eric
  Yours Faithfully,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bent u op zoek naar een dringende lening? of: om uw financiële activiteiten nieuw leven in te blazen? Renoveer het interieur van uw appartement, uw huis, uw gebouw? Huren ? koop je een auto voor de bruiloft? Zet een schuld? Een project uitvoeren? Of om andere redenen, als u een lening nodig heeft, laat het ons dan weten per e-mail contacteren.
   andreafrasca1@yahoo.com
   Whatsapp +31 6 51026462

   Verwijderen
 3. LENINGAANBIEDING VAN "NOVELTY FINANCE INC"

  Hallo!!! Heeft u een lening nodig? Zo ja, dan raad ik u aan om een ​​lening aan te vragen via Novelty Finance Inc.

  Mijn naam is Davina Claire, ik ben de financieel directeur van Novelty Finance en u kunt een lening aanvragen bij mijn bedrijf en binnen 24 tot 48 uur een lening op uw rekening hebben staan. Het is mij opgevallen dat veel mensen het zo moeilijk vinden om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, de verhouding tussen schulden en inkomen, een lage kredietscore of andere redenen.

  Bij NOVELTY FINANCE bieden we financieringsoplossingen. Wij bieden alle soorten leningen aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden flexibele en meerdere leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  Voor vragen/vragen? - Stuur een mail naar [noveltyfinances@gmail.com] of bel / WhatsApp via: +447915601531]

  We streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

  Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 5 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 3% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact op te nemen als u dringend een lening nodig heeft.

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer, onze service staat 24/7 voor u klaar. U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of uw laptop, het enige wat u hoeft te doen is ons uw leningaanvraag te sturen via:
  E-mail: (noveltyfinances@gmail.com)
  WhatsApp/Telegram: +447915601531
  Telefoon: +447915601531

  We zijn altijd enthousiast om financiële steun te bieden.

  BeantwoordenVerwijderen