Onverschillig

Hoe onverschillig kun je zijn?

Als ouders bijvoorbeeld.

Dat je het accepteert dat je bloedeigen kind alleen nog mag leren als ‘t een mondluier voordoet in de klas.

Omdat de overheid dat (aan)beveelt.

Geen enkele reden zou toch zo’n vergaande en in dit geval nutteloze maatregel mogen rechtvaardigen. Want een mens, een kind moet vrij adem kunnen halen. 

Om gezond te blijven en om te leren, en ‘baat het niet dan schaadt het niet’ gaat hier niet op. Mondkapjes zijn schadelijk. Dat is bekend.  

Hoe onverschillig kun jij, ouder, dus zijn om dit niet - als je ‘t om een of andere reden niet instinctief aanvoelt - goed uit te zoeken en je kind te beschermen?!

Maar het is waar. 

De meeste mensen zijn onverschillig en menen dat ‘t een deugd is als ze braaf doen wat hun van bovenaf wordt opgelegd. Ze geloven liever leugens dan dat ze hun gevoel en verstand volgen. Zo verweekt is de westerse mens geworden. En ze verwachten er een bonus voor. 

Dit is de gruwelijke les die deze geplande pandemie blootlegt.

Arme mensheid.

Om je baan, je werk te behouden, laat je je inspuiten met een experimentele vloeistof die hatseflats, rechtstreeks je aderen ingaat, alsof je ineens een junky bent geworden. Geen mens meer maar een (ver)slaaf(de) gehorige, en je volwassen kinderen raad je ‘t aan en de kleine kinderen sleur je erin mee. 

Om op vakantie te kunnen gaan, te kunnen reizen in het algemeen, te kunnen sporten, winkelen, naar de wc in ‘t cafe te mogen of naar je lievelingsrestaurant. De redenen zijn eindeloos en diep bedroevend. 

En ja, 

om je restaurant open te kunnen houden, is discriminatie ineens weer toegestaan! Het wordt je door de omgekochte media aangepraat dat ‘t gerechtvaardigd is, ja, dat het zelfs ‘n vanzelfsprekende weg is die je moet bewandelen, namelijk dat jij, restauranthouder, mensen die geen malle door de overheid goedgekeurde doch discriminerende code wensen te gebruiken, uitsluit. De deur wijst. Die moeten dan maar ergens anders gaan eten… Jij hebt immers je zaak te redden? 

Hoe onverschillig kun je zijn om vrijheid met privilege te verwarren?

Privileges om dit of dat te mogen maar die je zo weer kunnen worden afgenomen. Door de leiders die jij maar braaf blijft geloven en volgen.

Je hebt het al zien gebeuren, nietwaar?

Dus. 

Wanneer stopt de onverschilligheid?

Als je (klein)kind…

Als je restaurant toch…

Als je geld wordt ….

Bij de start van het EU-social credit system?


Annelies van der Veer

28.1.2022

Geen opmerkingen:

Een reactie posten