Israëlische commando’s aangevallen bij entering van schip in Free Gaza vlootPLUS VIDEO- UPDATE!
: Demonstrators Use Violence Against Israeli Navy Soldiers Attempting to Board Ship:In de nacht van 30 op 31 mei 2010 enterden Israëlische commando’s de schepen van de “Free Gaza” vloot die op weg waren vanuit Turkije naar Israel.

Ondanks herhaalde verzoeken aan de kapiteins van deze schepen om koers te verleggen naar Ashdod, de grote haven in het zuiden van Israel, bleven de schepen opstomen naar de kust van Gaza.

De organisatoren hadden eerder duidelijk gemaakt dat het doel van de missie was om de marine blokkade van Gaza (Hamas) te breken. http://www.youtube.com:80/watch?v=P6jDIQr59Sk

Israel gaf herhaaldelijk te kennen dat de marine deze actie niet zou toestaan en verzocht de leiding van de actie om de voor Gaza bestemde humanitaire goederen gewoon in Ashdod te ontschepen. Ook werd een aanbod afgewezen om de Free Gaza organisatie supervisie over de aflevering van de goederen in Gaza te geven.


Bij het vertrek van de schepen uit Turkije werden herhaaldelijk spreekkoren aangeheven zoals “Dood aan de Joden” (Yitbakh Al Yahoed)

Vanaf het begin van de operatie “Free Gaza” bestond er samenwerking tussen Hamas en de organisatoren. (bron: right side news)


De entering van vijf kleinere schepen van de Free Gaza vloot verliep zonder noemenswaardig geweld. De grootste boot “Mavi Marmara” bevatte de meeste activisten waaronder een groot aantal leden van de IHH een Turkse Islamistische organisatie die collaboreert met Hamas en Al Qaida. http://www.diis.dk/graphics/Publications/WP2006/DIIS%20WP%202006-7.web.pdf

Ook de leider van de extremistische Islamistische Beweging in Israel Raed Salah was aan boord van het schip.


Op het moment dat de Israëlische commando’s dit schip enterden werden zij door een groep activisten met messen en ijzeren staven aangevallen, ook werd er met pistolen op de soldaten geschoten en werd een van hen van zijn wapen beroofd.

http://www.nrg.co.il:80/online/1/ART2/114/294.html?hp=1&loc=2&tmp=2454 (cirkels laten o.a. een steekaanslag zien)

http://elderofziyon.blogspot.com:80/2010/05/video-of-peace-activists-ambushing.html


In het vuurgevecht dat vervolgens ontstond kwamen 10 van de aanvallers om het leven en werden 10 commando’s gewond. De gewonden werden door Israëlische legerartsen behandeld en per helikopter overgebracht naar ziekenhuizen in Israel.

De Israëlische marine heeft -op het moment van publicatie van dit rapport- nog altijd geen volledige controle over het schip Mavi Marmara, sommige activisten hebben zich verschanst in hun hutten.

De Israëlische beslissing om deze actie in internationale wateren uit te voeren was legaal volgens het internationale recht. Volgens de San Remo Manual voor het Internationale Recht voor conflict op zee is het toegestaan om “neutrale schepen op open zee aan te vallen wanneer er reden is om aan te nemen dat zij smokkelwaar vervoeren of van plan zijn een blokkade te breken. Echter niet nadat men waarschuwing had ontvangen, opzettelijk weigerde te stoppen of opzettelijk zich verzette tegen onderzoek, entering of overname van het schip.

http://www.icrc.org:80/ihl.nsf/385ec082b509e76c41256739003e636d/7694fe2016f347e1c125641f002d49ce


Zoals hierboven al werd aangegeven en aangetoond met video beelden voldeed de Israëlische marine aan deze voorwaarden. De organisatoren van de Free Gaza vloot maakten eerder bekend dat zij van plan waren door de Israëlische zee blokkade van Gaza te breken (Greta Berlin AFP 27 mei 2010).

De leider van de IHH, Bulent Yildirim, gaf een aantal interviews waarin hij aankondigde om “verzet” te plegen tegen iedere Israëlische poging om de schepen te doorzoeken.

De IHH verzekerde zich van de aanwezigheid van enige EU parlementsleden aan boord van de Mavi Marmara, hetgeen men zag als een verzekeringspolis in geval van ingrijpen door de Israëlische marine. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3896090,00.html

21 opmerkingen:

 1. Het is zo makkelijk om een gevangen en in jouw macht mens de strot af te snijden in naam van een verzonnen god maar om het kunstje te flikken met tegenstanders tot de tanden gewapend is iets anders.
  Met als natuurlijk gevolg het kinderlijk huilen van baardmannen en verwante idioten zoals meisjes 40 + die hopen op een wonder wat begrijpelijk is. Zoveel inzet met een carrière opbouw, mislukt door klimaat,wat hier moet lukken, anders is werken voor je brood de [enige] uitkomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed dat HB ook deze kant belicht, want ik denk niet dat deze kant van het verhaal erg veel naar voren komt in de 'officiële' enzijdig Israël-kritische media. De zogenaamde hulpverleners zitten in een soort win-win-situatie, want treedt Israël op zoals nu, dan gaan ze weer in de slachtofferrol zitten met behulp van de eenzijdig georienteerde media en als Israël op basis van humaniteit niet ingrijpt en het laat gebeuren, dan is er een week later weer een vloot en daarna weer een maar dan ook met raketten die ook nu nog op Israël worden afgeschoten. Als het hen echt te doen was om menselijkheid dan hadden ze die 'hulpgoederen' gewoon via de Israëlische douane naar Gaza kunnen laten brengen, maar daar was het hen niet om te doen. Als de Hamas eens zou ophouden met de import van raketten, dan hoeven die blokkades ook niet zo streng te zijn. Zo simpel is het, alle krokodillentranen ten spijt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eens met Rudolf. Wat het europese journalistengilde hier van gaat bakken laat zich helaas voorspellen, evenals de effecten daarvan op veler mening.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och jawel...en de NOS haalt gelijk Greta D. weer van stal. Hinniken maar. Die wist wel wie er aan boord waren. De NOS zou ook haar eigen journalistieke werk eens naar behoren moeten doen. Alles is negatief over Israël, zelfs als je als natie 80 rakketten per dag in je achtertuin krijgt (Israël) dankzij de Hamas. Daar hoor je de media niet over. Ook de NOS niet. Tis éénzijdige berichtgeving en de naïeve mensen op het verkeerde beentje zetten.
  Doden zijn te betreuren, altijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volg johnwanders op Twitter voor verslag grimmige anti-Israel demonstratie Israel ambassade Den Haag nu:

  verslag demo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zoals te verwachten komt de Israëlische kant van de zaak slecht naar voren, alleen maar veel dramatiek, maar geen goede achtergrondinformatie. Uiteraard lopen de islamisten weer voorop en ook in Nederland zie hysterische hoofddoekjes. Die "Nederlander" die nu even vastzit in Israël, is een moslim-fundamentalist. Moslims zullen niet eerder rusten voordat Israël van de kaart geveegd is, het maakt niet uit wat Israël doet. Al die hypocriete krokodillentranen, terwijl die "activisten" of beter gezegd strijders het allemaal zelf uitgelokt hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Israël tuint met open ogen in pro-Palestijnse val

  Pro-Palestijnse activisten bespelen internationale media steeds handiger. Ze drukken Israël, ondanks zijn consequente militair optreden rond het hulpkonvooi, weer verder in de rol van harteloze onderdrukkers

  Door Robbert de Witt

  Leden van Hamas oefenen voor de aankomst van de boten van het konvooi
  Het moest bijna wel mis gaan met het hulpkonvooi van de Free Gaza Movement, dat vanuit Turks-Cyprus naar de Palestijnse Gazastrook vertrok om daar hulpgoederen af te leveren. Aan boord van de zes schepen waren zo’n zevenhonderd pro-Palestijnse activisten vanuit de hele wereld.

  Een van de organisatoren, Huwaida Arraf, kondigde vooraf aan dat de schepen zich alleen met geweld zouden laten tegenhouden. Het Israëlische leger liet weten dat het de schepen niet zou doorlaten. In het uiterste geval, waarschuwde Israël, worden de opvarenden opgepakt en teruggestuurd naar hun eigen land, en worden de hulpgoederen doorgestuurd naar Gaza.

  Messen
  Maar met de steun van internationale media in de rug besloot de vloot gisteren toch uit te varen. Israëlische commando’s enterden zoals aangekondigd de zes schepen. Het Israëlische leger zegt dat de soldaten met messen en ijzeren staven door de activisten werden aangevallen. Bij gevechten zouden tien activisten zijn gedood, en twee Israëliërs verwond.

  Het pro-Palestijnse hulpkonvooi is een slim opgezette val voor het Israëlische leger, dat er met open ogen intuint. Steeds handiger weten de activisten de internationale opinie te bespelen. Het beeld dat ze nu oproepen: schepen met onschuldige hulpgoederen – geen wapens - mogen niet naar Gaza. Wat voor zin heeft de Israëlische blokkade eigenlijk?

  Arabische broeders
  Voor het gemak wordt dan vergeten dat Israël dagelijks voedsel, medicijnen en patiënten de grens met Gaza laat passeren. Bovendien hebben de Palestijnen volop mogelijkheden om via de zuidelijke grens met Egypte – hun Arabische broeders – goederen in te voeren. Ook wapens voor Hamas worden immers zo de Gazastrook binnengesmokkeld.

  De activisten roepen met hun aangevallen flottielje bovendien herinneringen op aan de Exodus, het schip dat in 1947 bijna vijfduizend joden van Europa naar het nog op te richten Israël moest brengen. Maar de Britten hielden de Exodus met geweld tegen op de stranden van Palestina, en stuurden de joden, onder wie vele Holocaust-overlevenden, via Frankrijk terug naar Duitsland.

  Imago
  Nu spelen de pro-Palestijnse activisten de rol van de vluchtelingen, en drukken ze Israëlische soldaten in de rol van de harteloze en oppermachtige Britten. Met het terechte, maar uitgelokte optreden bevestigt Israël zo zelf zijn imago dat juist de activisten graag verspreiden: van een land dat ‘buitenproportioneel’ geweld gebruikt tegen ‘onschuldige mensenrechtenactivisten’.

  Door alle internationale aandacht komt het Israëlische leger weer meer onder vuur te liggen. Toekomstig militair optreden tegen de Palestijnse Hamas zal daardoor steeds moeilijker worden. Elke militaire reactie op agressie vanuit de Gazastrook zal nu een nog sterkere internationale roep om terughoudendheid van Israëlische zijde tot gevolg hebben.

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren/267007/Israel-tuint-met-open-ogen-in-proPalestijnse-val.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verstandig beleid van Israël om het niet alleen te filmen, maar ook op internet te zetten. Daardoor kunnen we zonder de gebruikelijk gekleurdheid van de wat linksige officiële westerse media toch zelf ook het standpunt van Israël vernemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tsjee het Amerikaanse Fregat Liberty Bell Dat Ongewapend in Vredestijd in de Buurt Was hebben ze ook uit het Water Geblazen

  Wilden Het Laten zinken Alle Getuigen Die dát Óverleefden afslachten Later aan Land in Gevangenschap hérhááls óverwogen

  ...Wánt "hét" plán wás dat Niemand het Wist zij de Egyptenaren dé schúld konden géven

  ...Nét Zó Àls ze al 65 jaar Ons ín Ónze Ònschuld belágen over iets dat nooit gebeurd is en er al decennia miljarden voor willen Én krijgen !Óns al járen belágen met hún módderterreurnedia om Ons Nijdig tegen de semieten te krijgen óver wát dié allemal wel doen en hoe ze zijn ..die ze dáar om massaal als een Spek op de Kat hier héén halen

  Dé Palestijnen hébben hét Òok Áltijd Ál Gedáán

  De Irakezen Zíjn Nóg Niét eens Bégónnen ván ze bij te Kómen

  Irán ÍS áán dé beurt

  Duitsland is al Gewéést ÉN Wíj Staan Óp de Nominatie

  Als Je Èven de Al Jé Levenlang durende beschuldigings ÉN bedrog terreur op tv en scholen Niét Méérekent !

  Tégelijkertijd verkrachten drogeren verslaven prostitueren ze Ónze Kinderen MÀSSAAL

  heroine ghb Reproductieremmers Spiertraumaverwekkers Zúllen Nóg Járen Massaal in de Kinderen te Vinden Zíjn !

  Tégelijkertijd stoken ze Óns Chronisch Óp tegen Èlk Land in de Verre Ómtrek Dát Wíj Dán Áls hún hoérsoldaatjes áánvállen

  In Amerika Rusland China turkeye Pakistan India ....ZÌJN ze Hét Zélfdé ÀÀn Hét Doén
  mét héroine er bij !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tsjee het Amerikaanse Fregat Liberty Bell Dat Ongewapend in Vredestijd in de Buurt Was hebben ze ook uit het Water Geblazen

  Wilden Het Laten zinken Alle Getuigen Die dát Óverleefden afslachten Later aan Land in Gevangenschap wás hérhááld óverwogen

  ...Wánt "hét" plán wás dat Niemand het Wist zij de Egyptenaren dé schúld konden géven

  ...Nét Zó Àls ze al 65 jaar Ons ín Ónze Ònschuld belágen over iets dat nooit gebeurd is en er al decennia miljarden voor willen Én krijgen !Óns al járen belágen met hún módderterreurnedia om Ons Nijdig tegen de semieten te krijgen óver wát dié allemal wel doen en hoe ze zijn ..die ze dáar om massaal als een Spek op de Kat hier héén halen

  Dé Palestijnen hébben hét Òok Áltijd Ál Gedáán

  De Irakezen Zíjn Nóg Niét eens Bégónnen ván ze bij te Kómen

  Irán ÍS áán dé beurt

  Duitsland is al Gewéést ÉN Wíj Staan Óp de Nominatie

  Als Je Èven de Al Jé Levenlang durende beschuldigings ÉN bedrog terreur op tv en scholen Niét Méérekent !

  Tégelijkertijd verkrachten drogeren verslaven prostitueren ze Ónze Kinderen MÀSSAAL

  Dé schoolbussen dié Élk jaar náár den haag gáán Alle Kinderen dáár in Wórden Óok ÀLLÈMÀÀL Zéér Géwélddádig vérkrácht dóor staatsjoden in de staat in de wet in da politiek dié zích dáár mét hún bróék ómláág vérzaméld hébbén vóór hún jáárlíjksé lékkérníjén!

  Ínclúsíéf dé jóódsé réchtérs Én dé jóódsé ovjs!

  Dézélfdé Gálbákkén dié Òns dágélijks vértéllen ALLES BETER té wétén !!!

  heroine ghb Reproductieremmers Spiertraumaverwekkers Zúllen Nóg Járen Massaal in de Kinderen te Vinden Zíjn !

  Tégelijkertijd stoken ze Óns Chronisch Óp tegen Èlk Land in de Verre Ómtrek Dát Wíj Dán Áls hún hoérsoldaatjes áánvállen

  In Amerika Rusland China turkeye Pakistan India ....ZÌJN ze Hét Zélfdé ÀÀn Hét Doén
  mét héroine er bij !!!

  Èn Nú Ná alweer 65 jaar moord leugen verkrachtingen plunderingen

  Moéten Wé blíjvén gélóvén dát ér Ménsélíjkhéíd Zóú zíjn ín díé zómbíes ???

  Bétróúwbáárhéíd ???

  Véílíghéíd ....mét hún Géstólen Géld mét hún géstólén Lánd mét hún géstólén Goederen mét hún géstólén atóómwápens waar mee ze Òns Hérhááldelijk bedreigd hebben mét hún Kinder próstitútiefabriéken Régélrécht ván Ònze Lágeré schólén

  Ze Al veertig jaren lang Europa en Amerika léég zúigen verkrachten plunderen bestelen bedonderen mét béhúlp ván géinfíltreerd Staatserrorisme en terreurwetten Alle Geld Goederen Investeringen Capaciteit en Kennis Inclusief atoomkennis naar Rusland China versjacheren én Óns Áchter Láten mét dé Schade ´hét Leed dé Ellende Én dé Rékening ...Én Ziék gémáákté Kíndérén ?


  Én Één rékéníng ...ván dé Scháde dézés ...Wáár van ze Hóóóndsbrúúúútaáá´l Verzoeken Óf Wé Dát Nóg Een Keer willen Bétálen...Áán Hén ?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Janus Janus...volgens mij ben je toch wel de weg kwijt met alle streepjes en lettertjes.
  Laat je eens goed informeren.
  Leg het allemaal maar Joden neer, niet? Die doen alles verkeerd zelfs als ze het wel goed doen, en net als iedere andere natie recht hebben om zich te verdedigen, vervolgens nog de volle laag krijgen. En dat gebeurt hier ook. De aanval was provocatie met wapens. Aan boord waren mensen die daar niets te zoeken waren. Daar zal Gretaatje D. alles vanaf weten met haar zogenaamd pro-Palestijnse houding. Niks vrede.
  En de wereld gaat in de val mee die gezet is mee.
  Wat is dat toch dat Arabië zooo groot is en zo`n klein landje als Israël, wat goedkoop van de hand werd gedaan toentertijd, omdat het levenloos woestijngebied was, zooo belangrijk is voor de buren en de wereld? Het werd pas interessant toen Israël het leefbaar maakte. Het bleek gezegend.
  Het is Ismaël tegen Isaak.
  In plaats van samen leven en mekaar vertrouwen schenken, bewijst de Hamas en de Hezbollah keer op keer dat geweld, provocatie en bedrog het antwoord is met de Gaza als schietschijf en martelaarsschap. Angst en haat zaaien als drijfveer. Triest voor de mensen die er wonen.
  Israël wil graag vredig leven met de buren, maar heeft het recht zich te verdedigen, zoals allen dat willen in onze westerse samenleving.
  En als je ogen hebt...zie het filmpje boven, dan heb je antwoord. Er is geen sprake van vredeactivisten. Zo wel, dan had men niet gepoogd geweld toe te passen, te provoceren met wapens.
  Iedere dode is zeker te betreuren.
  En het maakt niet uit waar je vandaan komt. Een leven is een leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De Turkse organisatie Insani Yardim Vakfi, IHH die meevoer op een van de schepen in het konvooi voor Gaza, heeft banden met terroristische organisaties zoals Al-Qaida. Dat blijkt uit onderzoek van het Deense Institute for International Studies uit 2006: ‘The Role of Islamic Charities in International Terrorist Recruitment and Financing’.
  Bij een inval door de Turkse veiligheidsdienst in een IHH kantoor in Istanboel werden wapens, explosieven en een jihadvlag aangetroffen. IHH leider Bülent Yildirim was betrokken bij het rekruteren van jihadi’s.
  Uit aftappen van de IHH telefoon in 1996 bleken herhaaldelijke telefonische contacten naar een Al-Qaida verblijf in Milaan en met Algerijnse terroristen in Europa. Ook waren er in 2000 telefonische contacten met Al-Qaida lid Ahmed Ressam die van plan was tijdens de milenniumwisseling een aanslag te plegen op het vliegveld van,Los Angeles.
  Uit informatie van Intelligence and Terrorism Information Center (ITIC) blijkt dat IHH logistieke en financiële steun verleent aan jihadistische netwerken in Bosnië, Syrië, Irak, Afghanistan en Tsjetsjenië.

  ‘The Role of Islamic Charities in International Terrorist Recruitment and Financing’, 2006 (pdf). Pagina 10-14.
  Intelligence and Terrorism Information Center, 26 mei 2010

  NRP

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Volgens velen maakten de Israëliërs zich schuldig aan piraterij.
  Onzin.

  Volgens de San Remo Manual voor het Internationale Recht voor conflict op zee is het toegestaan om “neutrale schepen op open zee aan te vallen wanneer er reden is om aan te nemen dat zij smokkelwaar vervoeren of van plan zijn een blokkade te breken. Echter niet nadat men waarschuwing had ontvangen, opzettelijk weigerde te stoppen of opzettelijk zich verzette tegen onderzoek, entering of overname van het schip.

  http://www.icrc.org/ihl.nsf/385ec082b509e76c41256739003e636d/7694fe2016f347e1c125641f002d49ce

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Uit het commentaar van Haaretz vandaag :

  "Israel let its policy of maintaining the siege on Gaza become an existential matter. This policy boomeranged and cost Israel its international legitimacy.
  The decision makers' negligence is threatening the security of Israelis, and Israel's global status. Someone must be held responsible for this disgraceful failure."

  BeantwoordenVerwijderen
 16. http://www.youtube.com/watch?v=ATXcjx6nDCs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Allemaal Wel Leuk dat geanalyseer

  Máár Hét Gáát Óm Een Schip Met Hulp En Hulpgoederen Vóór Mensen in Nood

  U Belt de Doktor Voor Uw Liefste Kind...Ik Bedreig de Doktor U Tóch Maar Voor Al Niet te Bezoeken ...Doet Die Dat Tóch Sla Ik Hem in Elkaar !

  Hoé Láng Zúlt Ú Dán Analyseren?

  Even Nog "Óp Òpen Zee "" Dáár Bij ...Èn de mentaliteit der israelieten Dáár Wéér Bij

  Landen Mensen Volken Groepen ""Uithongeren"" ""boycotten"" zijn Één Zéér Spécifiék dóór joden Dóór de eeuwen Héén gebruikt wapen Óm Véle Véle Miljoenen Doden te produceren

  ALLE Regeringen waar in déze plaag voorkomt Én kwam misbruikt hét wapen van boycot Èn Àrmoede ...Zélfs Máár Ál té Váák tegen Eigen Volk !!!

  In 1933 Al veroorzaakten ze de Russische en Amerikaanse Holomodors

  Na 1945 Zijn èr dóór hún gezag en plan van Vóór die oorlog Al Méér dan Tien Miljoen Duitsen en Ook in Andere Landen Aantallen anderen met honger Dood Gemaakt

  China heeft met deze taktiek te maken gehad !

  Dién de Béésten ..Én ze Zúllen mét Úw Kinderen feesten !!!


  Kizzinger jood...had het decennia geleden al over genocides met verhongeren ..ze Blijven bezig !

  Nú willen ze Dús Blijkbaar Palestina Uitroeien beginnende met deze zachte sluipende taktieken ...dán ziektes en epidemien Nog Zo ALs ze in Duitsland en Polen NÀ de oorlog verspreidden en Dat Twee Miljoen Slachtoffers maakte die zij daar na fotografeerden en als eigen bodycounts uitlegden !

  Nét als de door saturatiebombardementen Op Berlijn en Dresden verbrandde Bevolking Ook werd gefotografeerd en als eigen bodycounts werden aangeprezen !

  Vergis Ù Niet in de spirit van een sekte die door eeuwen van incest en godsdienstwanen bij elkaar gehouden wordt !

  Ú Hééft Géén Enkel Idee Waar een Bronpsychopaat úit een Achtergrond van asiatische Mensen eters Allemaal Toé in Staat is ...Dát Is DÈ Óndergang van Vele Volken ÉN Regeringen Al Geweest !!!


  Kijk Ook Eens Naar de getuigenverklaringen van Slachtoffers Die met psychopaten Gewoond Én Géleefd Hébben …Náár de Verhalen…Naar de Medische Beschrijvingen …Én Dán Wéér Náár israel en hun politiek …hun woorden…hun beschuldigingen…Én Vréés

  Kijk Eens Naar het Munchhaussensyndroom…Én Dán Naar Overheden Partijen media één land Landen Waar die uitkeringtrekkers in zitten … Én Hoé Ziek ze Steeds Maar hún Slachtoffervolken Inclusief hét Eigen Máken ?

  Steéds roépen hoé zéér We zé nodig hébben …. Térwijl ze Ons zélf Ziek houden….Is één der emanaties van zulke ziekten !

  Kijk Eens Naar Helsinki En Stockholmsyndromen … Én Zie Dán Hoé Volken En Kinderen Zich Gedragen onder dat soort gezag
  Zóóó dévóót…Zó nationaal…Zó beloofde land…Zó Éèns

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het israelische geblaat en dié woorden ván hén worden na al die eeuwen van leugen en bedrog Nóg gelóofd ?

  Dat Konvooi is Ontstaan Om Dat israel al Alle Hulp en Wegen van Voorziening blokkeerde...

  ...de Tunnels bombardeerde Waar Goederen Door Kwamen "ÓM Dàt" Ze Duidelijk Niet door die israelieten die massaal Je Kinderen uit Je Land roven door die "douane" werden dóór gelaten

  Israel heeft de President van Egypte de idioot die naar israel op staatsbezoek ging even snel verkracht ...die begon onmiddelijk daar na damwanden tegen de Gaza Tunnels te bouwen...mét een jood in zijn reet !

  Als die douane had géwerkt waren deze Problemen er niet !

  israel is ze aan het uitroeien ...deden ze met die genocide aanval al zo als een hoge israelische regeringsfunctionaris al vlak na die massamoord op BBC Hardtalk met zo veel woorden had toe gegeven !

  Ik Heb Een Palestijn Gesproken Die Opgroeide in een Jeugd met van Om Je Oren geschoten worden als JE Water Ging Halen Voor Je Ouders Die Niet Meer Durfden...Al 50 jaar Geleden...

  ....Mensen terroriseren...Tot Ze Térug Slaan...dán de camera´s er op draaien ...héél hard roepen mét je Wereld wijde israelieten terreurmedia van "kijk ze gooien en schreeuwen ...en dán áf maken mét récht mét wét ...Ken Je ze Nog Niet ?

  Zo hebben ze ...bolsjewistische joden...ook Duitsland de oorlog in gepushed....50.000 mannen Vrouwen en Kinderen in het door polen geanexeerde Plaatsje Bromberg als honden afslachten Dat het Gegil Tot Over de Duitse Grens te Horen Was...even grootschaliger!

  Een van de Vele Schanddaden om Dat Land de oorlog in te krijgen met een jood rooseveldt die jood churchill vóór die oorlog begon al had beloofd dat Amerika Wél zou mee doen met Engeland ...moest die alleen even Pearl Harbor voor kapot maken!

  stalin en polen waren ook van de partij tsjockvol met joden!

  Als Je Kind Verdwenen is ...Ga eens Naar israel Mischien Vindt Je Het Daar in de Goot Vergeven van de heroine...na afgelebbert te zijn door de massieve Kinderen uit andere Landen rovende israelieten met hun wellustige onverzadigbare onderbuikverlangens ?

  Anders Kijk Je Maar Of Je de Organen Nog Vindt die ze Ook al Wereldwijd uit de Lichamen roven ?

  Zélfs op Haiti Moéten ze onder mom van hulp Organen geroofd hebben !

  Die Normaal Gesproken Redelijke Argumentaties Kun Je Béter Bewaren Voor Mensen Die Géén héél volk van Bronpsychopaten Zijn ...Je Kinderen Of Je Familie ...Je Volk ...Mischién ... Dáár mag Je Loyaliteit Béter Aarden !

  Met het Geheugen van een Eendagsvlieg Krijgt Men ook het Risico de Levensduur van een Eendagsvlieg te Verwerven!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. de jooden zijn geboren leugenaars net als de gaza oorlog dat ze geen fosfor hebben gebruikt ik zie ook geen brand bom ze lappen het internationaal recht aan hun laarsen de wereld moet dat maar pikken want de joden hebben "geleden'" in i940/1945 israel moet een les krijgen van turkije en iran veeg israel van de aardbodem an palestina is het land en jerusalem/al quds de hoofdstad de onrechtmatige beziter van palestina gesteund door de amerikanen en de andere joden uit europa

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh Johoeeee Salah Soltan Cadeautje Voor Je
  Kun Je de Matzeshow Uitbreiden

  De israelieten hebben op de boot de Wereldburger Slachtoffers ijskoud geexecuteert

  Dé Smérige Leugenaars

  Èchte Beelden

  http://deisraellobby.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen