Verteller van bloedsprookjes over Joden spreekt op conferentie van Nederlandse Moslimbroeders

“Ik wil dat onze broeders en de hele wereld weten wat er deze dagen gebeurt met Pesach. Lees het boek van dr. Naguib al-Kilani, Blood for the Matzos of Zion. Elk jaar rond deze tijd ontvoeren de Zionisten diverse niet-moslims, Christenen en anderen. Trouwens, dit gebeurde in een Joodse buurt in Damascus. Ze doodden de Franse arts, Toma, die de Joden en anderen gratis behandelde met het doel om het Christendom te verspreiden. Hoewel hij hun vriend was en zij het meest van hem profiteerden, grepen ze hem op een van deze hoogtijdagen en slachtten hem af, samen met de verpleegster. Daarna kneedden ze de matzes met het bloed van dr. Toma en zijn verpleegster. Ze doen dit elk jaar. De wereld moet deze feiten weten over de Zionistische Entiteit en zijn verschrikkelijke en verderfelijke geloof. De wereld moet dit weten.”

Dit opruiende toespraakje viel op 31 maart 2010 te zien op Al-Aqsa TV, een zender in Gaza van de terreurbeweging Hamas, die voor veel Nederlandse politici en activisten doorgaat voor een bonafide gesprekspartner. De videoclip met het antisemitische bloedsprookje is te vinden op de website van The Middle East Media Research Instituut (Memri).

De verkondiger van deze Middeleeuwse mythe, door de eeuwen gebruikt om het volk rijp te maken voor pogroms, was Salah Soltan, stichter van het American Center for Islamic Research. Soltan is tevens hoogleraar in de islamitische cultuur aan de Al Khaleej Universiteit in het koninkrijk Bahrain.

Salah Soltan is daarnaast lid van de European Council for Fatwa and Research, die is opgericht door de Europese federatie FIOE en onder leiding staat van de omstreden islamgeleerde Yusuf al-Qaradawi. Achter de naam staat nog USA, maar sinds 2007 woont Soltan in Bahrain omdat zijn aanvraag van de Amerikaanse nationaliteit werd opgeschort.

Morgen (29 mei) om 13.00 houdt Soltan op een door de Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION) georganiseerde islamconferentie een toespraak met de titel 'The relationship between the Muslim and the other between the prophetic model and its implantation in societies’. Het congres in het Amsterdamse Hotel Mövenpick gaat over ‘globalisering, religie en de toekomst van ons gemeenschappelijk goed‘.

De FION, de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap in Europa, ‘hoopt via deze weg een constructieve bijdrage te leveren aan het op gang brengen van de interculturele dialoog over de positie van de islam en moslims in Nederland in de hoop te komen tot een vreedzame samenleving die vrij is van argwaan richting elkaar‘. In het persbericht van de FION wordt geen melding gemaakt van de antisemitische antecedenten van Soltan.

Het verkondigen van smerige bloedsprookjes over Joden, die bloed van anderen zouden gebruiken voor het bereiden van matzes, is niet bepaald een passende bijdrage aan de interculturele dialoog. Maar wie weet kan congresmoderator Mohammed Cheppih de achterdocht bij de Tweede Kamer wegnemen met een passende inleiding.

Carel Brendel

8 opmerkingen:

 1. Ik heb er geen woorden voor... Kan deze man niet alsnog de toegang tot ons land worden ontzegd?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Cheppi bij "het gesprek" : " de neger van Venlo", verder geeft hij de zgn. reden waarom niet-moslims Mekka niet mogen betreden:"veiligheidsredenen".
  Kan iemand dat laatste bevestigen of dat werkelijk de reden is?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is opvallend hoeveel professoren & docters de Islam voortbrengt. Vind ik wel. Ze zijn dan wel altijd prof of dr. in de koran, maar toch. Deze zak turf is hoogleraar(ja, leuk hè.) in de islamitische 'cultuur'. Moet wel waar zijn wat hij beweert.
  Op Memritv heb ik ook al eens een deel van een Iraanse of Palestijnse soap gezien waarin Yehud een jongen van vijftien z'n keel afsnijden voor het bloed in de matzes.
  Ik denk dat van Agt(de vrede zij met hem) en Gretta(de vrede zij met haar) enorm geschokt zullen zijn als ze dit horen! Dat die Joden dat óók nog doen!

  Mekka mogen wij niet betreden omdat de veiligheid van de Entiteit die daar droomt anders een andere plek moet gaan zoeken.
  Dan zou Mekka niet meer Halal zijn natuurlijk als wij daar met onze smerige kaffir poten rondlopen.
  Trouwens waarom zou je naar saudiarabia willen gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De islam-"geleerden" zijn net zo weinig geleerd als de gesjeesde student. De islam is helemaal geen geleerdheid, maar slechts een opeenstappeling van orthodoxe, verstikkende en intolerante maatregelen.

  Vanavond gaan pvv-jongeren in discussie met moslim-jeugd, Nova om 22.15 uur, 29-5-10. Ik vrees dat de moslims weer met een hele riedel van standaardantwoorden zullen komen en vooral de pvv-jongeren weinig spreekruimte geven die niet alleen goed moeten kunnen praten, maar nog enige kennis van de islam moeten hebben, om de leugens en jij-bakken te doorbreken. Ik vrees dat het moslim-geschreeuw de overhand zal krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In turkije worden zulke lieden verboden.
  Hier krijgen ze een rode loper.
  Er zit wat fout in dit land.
  Wanneer komt hier een ministerie van godsdienstzaken die zit soort zaken beteugelt?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjééé Zou Ik Geen Eens Mogen Zeggen dat de leden van terreursekte israel Mijn Bloed Ook Hebben Gedrónken tijdens hun Kinder verkrachtersfeestjes en op de schoolreisjes Waar ze Onze Kinderen massaal drogeren en verkrachten ?

  Moéten Ik Én Alle Kinderen Die Ook door ze Verkracht Werden Dán Ook het Land uit ?

  De Sporen ván de Schanddaden van de leden ván de terreursekte van israel Zijn Járen Ná Déze Scanddaden Nóg te Vinden

  Heroine ghb Reproductieremmers Spieratrofyverwekkers lsd Zijn Nóg Járen Na Déze culturele uitspattingen in de Kinderen te vinden !!!

  Dé Gevólgen Zijn Héél gemakkelijk Te Zién Én te Traceren Àls Men een Maal dé gevolgen Weet

  massale drugs alcohol en tabaks verslavingen

  Aanwezigheid van prostitutie en Kinder verkrachtingen

  leden van de terreursekte israel in Alle overheden van Landen liefst in de wetgevingen Ook !

  Altijd oorlog ziekten honger angst Leed en armoede

  Dé Volken Àltijd bezig mét Kruistochten

  Bordelen en leugenaars in de Politiek

  Ze zitten Dán Óp Élke School de Kinderen van de Volken te misbruiken en verkrachtten Térwijl de Ouders Zich voor ze Doodwerken Óf Dood Bloeden Zó Als Nú in Afghanistan Wéér ...dé recentste "kruistocht" in dienst ván de godsdienstwaanzinnige jood

  godsdienstwaanzinnigen die herodus dienen en Kindjes Óp dienen

  Én ...Bélángríjkste Ván Àl ...Ìk Mág ze Niét ....Ík Wíl ze Niét ... Ík Moét ze Niét ...ÍK Kén ze Niét

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4116/bij-het-einde-van-de-journalistiek.html/comment-page-1#comment-41999

  http://www.argusoog.org/2010/05/arizona-wilder-openbaringen-van-satanische-rituelen/#comment-10299

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Was Ik Nog Vergeten...

  Als Je Internet Òp Duikt...joodse Bloed rituelen ...jew crime time lines...ùitspraken én Vervloekingen...Bans en Kritiek Van Deze en gene Paus Dóór de eeuwen Héén en Een Boze Jood...

  ...Zó Als de Teksten van Professor Shakah Die door hún praktijken Mooi met Zijn Familie de Concentratiekampen In Moest...

  Dán Kom Je Honderden Bézwáren Beschúldigingen Réchtzaken én Executies Tégen Dié Allen Met Dit Soort... Déze praktijken té Maken Hébben...

  Dat er Al Gevonden is dat ze al 110 Malen Landen Ùit geknikkert zijn van Wége déze praktijken...Dóór de eeuwen Héén

  Zélfs ernst hirsch ballin hééft het israelische Bloedritueel der macht verricht ...Mensenbloed gedronken...donner...pechthold...

  ...In Mijn Jeugd Héb Ik Zélf Méérmaals Toé Gezien hoé ze Mijn Afgetapte Bloed in hun wijnen dronken...

  ...tijdens de verkrachtingen drogeringen en martelingen( Hersenspoelingen) waar ze scholen en schoolreisjes voor misbruiken..desbetreffende buschauffeurs zijn dán Áltijd Ín on it priesters Ook

  Ook worden er jaarlijks bussen Vol Kinderen naar den Haag gereden

  ...dáár in Zélfs Regeringsgebouwen ...wáár Ons dé schúld aan de holocoust wórdt Ín gétrapt gáan de verkrachtingen en martelingen géwóón dóór...

  ...stonden toén in Mijn Geval ruud lubbers wim kok en dries van agt nog gezelling saam hun wél verdiende peukje op Mijn Armen uit te drukken tussen de bedrijven dóór !

  Je Kán Zélfs Tégen Komen dat ze de banksystemen wat eeuwen geleden hébben opgericht en ingericht Óm Landen en Volken te plunderen in een soort van Chronische pyramidescam die ze dan Steevast afsloten door de Slachofferlanden in oorlogen Genocides Hongersnoden Of Anderzijdse Rampen Als Economische Reccesies..dé Huidige is Zelfs Kunstmatig gekweekt...té storten..Niét Bést !

  Ieder Die over die banken Piepte in de eeuwen Stierf Ook al Jong!

  O.a.Leese...Schramm... Brunn Hebben al een en Ander er Over Geschreven...
  (Alle...Gevallen...Jong Gestorven Of Aangeklaagt...Zó Áls des joods gebruikelijk)
  http://wrongthings.yolasite.com/pdf.php

  Nog Diversen en Gerelateerd...
  http://wrongthings.yolasite.com/linken.php

  Een Lang Verhaal Van Iemand Die Als Kind de joodse gebruiken te Verduren Had
  http://wrongthings.yolasite.com/about.php
  http://wrongthings.yolasite.com/report.php

  Als iets van Uw Gading ... is Aangeraden Om te Downloaden Safen en te Vermenigvuldigen...Dáár joden Chronisch censureren Òpruimen en Vérvalsen ...Niét Enkel Na de laatste Grote door hen geplande en úitgevoerde oorlog Máár Alle eeuwen al Leven en bestaan Wij in hún uche...uche...Rochel...uche
  ...waarheid...én geschiédsschrijvingen ook ...wie schrijft die blijft ...én hét Ziet er geheel uit dat ze daar aan gelijk krijgen.

  Maar Salah Soltan Kan Weer een Paar uurtjes aan Zijn matze Show ér Bij Plakken.

  BeantwoordenVerwijderen