De Hema heb gelijk, het is niet 'hoofddoekje' maar 'hoofddoek'

92 opmerkingen:

 1. De HEMA doet dus ook al aan artikelen voor vrouwenonderdrukking.
  Misselijkmakend. Welk groot politiek correct licht van het HEMA management heeft dit in hemelsnaam verzonnen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Welk groot politiek correct licht van het HEMA management heeft dit in hemelsnaam verzonnen"
   ----------

   Iedere winkel heeft zijn eigen klantenkring.

   Ik zie een Hema in een witte buurt geen hoofddoeken in de schappen leggen, daar is simpelweg geen klandizie voor.

   Deze manager is geen 'groot politiek correct licht', maar speelt in op de wensen van een deel zijn klanten met het doel daar uiteindelijk aan te verdienen. Hij is geen politiek aan het bedrijven, maar handel.

   Maar dit gaat je verstand wellicht te boven, en getuige je nickname is je wereld hier ook veel te klein voor.

   Verwijderen
  2. Dan zal binnenkort ook wel een goedkope editie van Mijn Kamp in de schappen verschijnen, schijnt ook razend populair zin, net als de autobiografie van Usama.....

   Verwijderen
  3. Wanneer ik me zou moeten kleden zoals jullie verplicht worden te doen, en me lichaam zou moeten verkopen zoals jullie (zo goed als) verplicht worden te doen. en wanneer ik pas zelfverzekerd zou worden nadat heel Nederland me vlees heeft goed gekeurd zoals jullie (zo goed als) verplicht worden te doen.. En wanneer ik de barbie als voorbeeld moet nemen om 'perfect' te zijn zoals jullie (zo goed als) verplciht worden te zijn. En wanneer ik niets te zeggen heb over mijn lichaam, maar gekleed zou worden door de media door de buiten wereld door de economie zoals jullie (zo goed als )verplicht worden te handelen..

   MAAR zodra ik mijn lichaam voor mijn zelf wil behouden omdat IK vind dat MIJN lichaam mijn ALLEENRECHT is , en dat ik wil dat mijn ENIGE MAN daar zijn plezier uithaalt.. EN zodra IK vind dat MIJN LICHAAM TE KOSTBAAR is om te tonen aan jan en alleman.. EN omdat IK GELUKKIG ben zo en omdat IK niet LUISTER naar al die onzin wat er buiten mijn HEER om wordt gezegd..

   Is dat vrouwenonderdrukking??

   Yeh right geloof je het zelf? Ach ja zolang je je zelf dat maar wijsmaakt en jij en de anderen die dat denken hier gelukkig mee zijn. Kan dat toch?

   Maar van vrouwenonderdrukking spreek je wanneer je naar de spiegel kijkt en en je nog niet tevreden bent over jezelf omdat de wereld je heeft wijsgemaakt dat je er bij moet lopen als lady gaga en barbie en nadat je er eindelijk zo uit ziet moet is er een of ander pop uit de grond gekomen zodat je je gaat focussen op haar /zijn uiterlijk.. en zo gaat t door tot de dood jullie scheid..

   ja dat is een geweldige niet onderdrukkend manier van leven. Ik zeg veel geluk.

   Verwijderen
  4. Je hebt gesproken!

   Verwijderen
  5. Wat een racistische onzin! Laat mensen in hun waarde!. Met of zonder hoofddoek! Alsof de blanke Christenen over het algemeen lekker vrouw vriendelijk zijn!

   Verwijderen
  6. pardon?! Ik ben protestants katholiek, en ik heb nog nooit een vrouw mishandeld. Overigens, vindt ik het erg betreurenswaardig dat u zo voorbeoordeeld bent op een christelijk persoon, terwijl u er blijkbaar niks van afweet. Uw bent toch moslim. En u kunt niet weten hoe onze cultuur in elkaar zit. Ik vindt het vrijwel ook belachelijk dat jullie zo in een aanvallende houding schieten als er iets wordt aangemerkt over u cultuur.

   Verwijderen
 2. Het is hoofdoek, van hoofs, slaafs, onderworpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is niet de Hema HEB gelijk, maar de Hema HEEFT gelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen hema meer voor mij vrouw onderdrukkende overlopers, eten zij ook de beroemde rookworst??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zonet een hoofddoek besteld voor mevrouw Houssain. U krijgt hem van mij gratis.Uw vrouw draagt er al een nietwaar? Nu U nog of wilt U liever een muts?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In plaats van deze hoofddoek te doneren aan dhr Houssain, is het beter voor u er één voor u zelf aan te schaffen. Gelieve dan deze strak om u nek te binden, zodat er minder bloed naar u hoofd stijgt.Hopelijk dat uw hiermee ons uw onzinnige reacties bespaard. Een win-win situatie.
   Verwijderen
 6. Is het niet opgevallen dat in de Hemafolders niet langer dames in bh of bikini worden afgebeeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Voor een keertje El-Houssain gelijk geven... Religie is handel... met "ongelovig" veel merchandise.

  Vooral de aanhangers van "de religie van de vrede".. deze handelen vooral ook in wapens..

  Om de eer van Mohammed (dtzmh) nr. 1 te beschermen.

  Dat kan hij namelijk niet zelf ??

  Misschien heeft onze hoeiboei-moslim wel een koranvers/soera/hadith, ect. om ons ongelovigen, dat te verklaren ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Voor een keertje El-Houssain gelijk geven... Religie is handel... "
   --------------------------

   Hiermee geef je me geen gelijk, maar verdraai je mijn woorden!

   Ik heb niet gezegd dat religie handel is, ik zei alleen dat men bij de Hema HANDEL DRIJFT. Of het nu broeken, t-shirts of hoofddoeken zijn, het draait om de handel. Dat geldt voor ieder ander bedrijf: De kassa moet rinkelen.

   Duidelijk dat de reageerders hier geen flauw benul van ondernemerschap hebben.

   Verwijderen
 8. Maar dan ook net zo onderdanig en slaafs, want dat hoort er ook bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hollanders zijn nooit te beroerd ergens geld aan te verdienen. Foute regimes, foute religies, foute mensen in het algemeen, het maakt niet uit zolang ze geld in het laatje brengen. Altijd al zo geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Sinds wanneer heeft de HEMA vreemde prijzen zoals €9,95 het was altijd een ronde prijs. Vanaf de oprichting was het een uitgangspunt. De naam staat voor Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam.

  Van C&A was het wel bekend dat men in 1940-'45 zwarte hemden verkocht. En Hugo Boss maakte destijds persoonlijk het ontwerp van de kekke Nazi uniform.

  Van de HEMA had ik nooit gehoord dat zij zich hebben bezig gehouden met steun aan verachtelijke regimes of bedenkelijke maatschappelijke stromingen. Het was vroeger een nette eenvoudige winkel waarin goede spullen werden verkocht onder eigen merk. Nu is daar dus een eind aan gekomen. Weg met de eenheidsprijzen en weg met de moraal. Van de HEMA kan voortaan iedereen naar de verdommenis gaan. Het is een kleine gebaar om als een nette beschaafde winkel het hoofd te laten hangen en mee te gaan met de onderdrukking van de vrouw. Maar sinds wanneer is het aanvaardbaar om in naam van een halfslachtige sprookjes god mee te werken aan die huichel praktijken?

  Het is niet aanvaardbaar.

  Om met Jip en Janneke te spreken. "De HEMA is fout!" Kleding aanbieden voor de onderdrukking van de vrouw is kiezen voor het slechte. Nu kan de moslimse vrouw naast haar dagelijkse fles wijn en de HEMA rookworst ook een nieuwe speldloze hoofddoek kopen. Past altijd! De kans dat moslimse vrouwen nu wèl in de HEMA komen is niet zo groot. De worst en de wijn houden de moslimse vrouwen principieel buiten de HEMA. De kans is groot, nog veel groter dan Allah, dat voortaan beschaafde vrouwen de HEMA zullen mijden. En terecht. Die speldloze hoofddoek past niemand. Het is een toonbeeld van repressie. Er is wel een verschil tussen verplicht te worden om tijdens de bezetting zwarte hemden te verkopen en een Nazi uniform te moeten maken. Toen was er geen keuze. Men moest. Het was oorlog. Nu is er ook een oorlog, maar die is gericht tegen de beschaving en de vrijheid. Daarom moet iedereen actief kiezen voor gelijkwaardigheid. Het is 2012! Er is geen plaats meer in de beschaafde maatschappij voor hersenloze onderdruipers die steun betuigen aan vrouwenhaat. Beschaving is een keuze! Elke dag weer opnieuw!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een idiote, bijna zielige en hopeloze reactie.Klakkeloos zinnetjes overschrijven en in je hoofd stampen, oftewel papegaaien. Ga eerst wat kennis opdoen alvorens zulke achterlijke uitspraken te doen. IKKKKKKK BEN EEN MOSLIMA EN IK BEN ZOOOOOOO ONGELOOFLIJK TROTS OP MIJN GELOOF!!!! Zoooooo trots op mijn hoofddoek, kleding en het leven dat ik leid. Het is grappig dat mensen zoals jij voor ons kunnen bepalen of wij onderdrukt worden of niet. De enige die echt maar dan ook echt zeer onderdrukt worden zijn de halfnaakte vrouwen die buiten rondhuppelen, dat zijn de vrouwen die achter de ramen staan, dat zijn de vrouwen die dagelijks voor de spiegel staan en zich zo mooi en aantrekkelijk mogelijk proberen te kleden in de hoop dat iemand naar ze wenkt, fluit en roept, vrouwen die depressief worden omdat zij de vrouwen die half naakt en gephotoshopt als een groot voorbeeld zien. Schei toch uit jongen, je hebt geen ideeeee waar je over praat. IK maak zelf uit of ik onderdrukt word, erg aardig van je dat je je ''zorgen'' maakt. Maar even ter info, ik voel me heerlijk, ik voel me zo vrij als een vogel en ik zou mijn leven voor geen triljoen willen omruilen.

   Oooh zondag heerlijk naar de Efteling geweest met de meiden, De week ervoor een weekend doorgebracht in Brussel en ow ja...afgelopen vrijdag heb ik ook mijn bruidsjurk gepast. Leuk he?! Wat heb ik toch een pracht van een leven, niks onderdukking, niks huiselijk geweld en niks eerwraak. Nogmaals en ELHAMDULILLAH ( Godzijdank) Ik heb een doel in het leven en dat is een goed mens zijn, respectvol te zijn tegen elk levend wezen op deze aardbol en met een gerust hart mijn laatste adem uit te blazen opdat ik beloond zal worden door de heer der hemelen.

   En nu jij? Hoe ziet jouw leven eruit? Ben jij gelukkig? Hoe voelt het om ongelovig te zijn...hoe voelt het dat het leven voor jou geen mening heeft, hoe voelt het om op te staan, naar je werk te gaan, terug te komen, eten en te gaan slapen? Is dat de betekenis van jouw leven. Nogmaals en nogmaals en nogmaals...ik ben zo blij dat ik niet in jouw schoenen sta op dit moment en ik hoop zo erg dat jij op een dag het licht zal zien en de ware godsdienst zal omarmen voor het te laat is. Allah (god) is barmhartig, hij is vergevingsgezind...Wees niet blind, dom, en stom want voor je het weet is het leven voorbij en neem je niks anders mee dan je daden.

   Overigens...back to the point. Ik ben het er ook niet mee eens dat de Hema deze stunt gebruikt als lokaas voor de Moslima's. Enige tijd geleden werd er een bekeerde moslima ontslagen vanwege haar hoofddoek en een paar maanden later liggen er doodleuk hoofddoeken in de schappen. Hierbij zeg ik, Hema je slaat zo je eigen ruiten in ga vooral door met het verkopen van worstjes en jip en janneke servies want dit slaat werkelijk 10 keer nergens op. Ik blijf mijn hoofddoeken gewoon kopen in mijn vertrouwde Islamitisch winkeltje.

   Nou mensjes genoeg geklept, de hartelijke groeten. Voordat de aanvalletjes zullen worden toegezonden, ik reageer nergens, nada, noppes op. ;)

   Groetjes

   Verwijderen
  2. Dit is geen aanval, maar wat je daar zegt:
   "Ik ben het er ook niet mee eens dat de Hema deze stunt gebruikt als lokaas voor de Moslima's."

   Precies. Lokaas is het! dat probeerde ik hier ook duidelijk te maken. Ik begrijp niet waarom de meesten hier dit niet doorhebben!

   Verwijderen
 11. Doen ze al jaren, zelfs met teksten in het Arabisch.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2680/Economie/article/detail/3291256/2012/07/25/HEMA-stopt-met-speciale-Suikerfeestcollectie.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doen ze al jaren.
   Maar nu zijn ze ermee gestopt, blijkt uit je link toch?

   Verwijderen
 12. Nee hoor, de HEMA is helemaal goed bezig, er is immers een markt voor deze dingen. We wachten nu op de aanbiedingen voor stokken om opstandige vrouwen te slaan ("gegerandeerd geen blauwe plekken!"), ontmaagdings-sets voor onzekere bruiden ("net-echt bloed, maar makkelijk uitwasbaar") en besnijdingsmesjes ("voor éénmalig gebruik").
  Misschien moet de HEMA ook maar gaan investeren in gescheiden mannen- en vrouwenafdelingen, je wilt je klandize tenslotte niet beledigen.
  Handel is handel, nietwaar, en op principes maken we geen winst. Nederland is altijd al goed geweest in het zichzelf in de verkoop gooien.

  BeantwoordenVerwijderen

 13. Wat zijn de meeste hier een stelletje leeghoofden. Het is te merken dat jullie maar klinkklare onzin uit kramen. Sinds wanneer staat een hoofddoek voor vrouwenonderdrukking. Daar gaan jullie maar even voor het gemak vanuit; jullie doen maar even het woord voor ons (ja! Ik ben een hoofddoekdragende moslima! En ik ben er trotst op!). Doe meer kennis op en en spreek de moslima's maar eens zelf aan dan zul je vanzelf wel merken dat de hoofddoek voor ons geen symbool voor onderdrukking is, maar voor vrijheid en dat moet toch kunnen in dit oh zo vrije Holland.

  Ik hoop echt oprecht dat jullie ogen nog geopend worden.

  En even ontopic: ik blijf me hoofddoeken lekker bij de lokale islamitsche winkels halen, dan dat ik me geld uitgeef aan de Hema. Stuk goedkoper ook!

  Groet,

  Moslima in hart en nieren

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Een hele goede avond allemaal !
  Wat een heisa om de hoofddoek, hahahaha GE-WEL-DIG !!
  Eerst ontslaat de Hema dames die een hoofddoek dragen, maar vervolgens zelf hoofddoeken verkopen !!
  Beetje tegenstrijdig niet?!! Wel slim natuurlijk, want genoeg dames die hoofddoeken dragen in NEDERLAND....;) ...en daar wil de Hema zijn slaatje uit halen natuurlijk...maar de meeste moslimas kopen de hoofdoeken uit Islamitische winkels, met veel lagere prijzen en niet uit een Joden winkel...;)...Hema ondersteunt Israel, dus moslima's !!! Lekker boycotten, deze neppe hoofdoekken !!

  Fijne avond nog verder, stelletje randdebielen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En daar komt de ware aard van deze moslima naar boven; zich superieur " voelend" begint het beledigen...

   Meid, bedankt voor het laten zakken van je masker (duim omhoog).

   Verwijderen
 15. ow mijn lieve zuster, voor jou zing ik dit lied.
  Ga heen met alle trots, want onderdrukt dat ben je niet. Met de komst van de islam, kreeg de dochter pas een naam. Door al die ontwetendheid kreeg een vrouw geen waardigheid. De koran die gaf haar rechten, werd ze eindelijk bevrijd.

  gr hoofddoekdragende moslima

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De meest perfecte vorm van onderdrukking/ongelijkheid is die waarbij de onderdrukte/minderwaardige zelf ten volle overtuigd is van de juistheid van die onderdrukking/ongelijkheid en er in volle overtuiging aan meewerkt.
  Ik acht het niet onmogelijk dat ten tijde van het onstaan van de Koran de vrouwen die moslima werden toen meer rechten kregen of ervoeren dan toen en daar gebruikelijk was. Alhier waren in de Middeleeuwen vrouwen een 'noodzakelijk kwaad, maar vooral een kwaad' en eigenlijk minder geacht dan, bijvoorbeeld, het vee. Echter, alhier is de situatie sindsdien behoorlijk bijgesteld (al zijn we er nog niet), terwijl in de Islamitische wereld de zaken feitelijk nog nauwelijks zijn verbeterd t.o.v. 13 eeuwen geleden. Ik vraag me af hoeveel vrouwen in landen als Pakistan of Saudi-Arabië zich vrij voelen, al was het maar om moslim(a) te zijn ZOALS ZIJ DAT WILLEN.
  Een moslim heeft de vrijheid moslim te zijn. Het wordt een beetje anders als iemand geen moslim meer wil zijn, of die hoofddoek af wil doen.

  Maar goed, lekker blijven dragen dat ding, weten wij als 'randdebielen' tenminste wat wie we moeten minachten. Ik ga ondertussen vrolijk in een 'Jodenwinkel' kopen, want dan weet ik tenminste dat de kans op zakkenrollers dan wel oplichters dan wel werkschuw hangtuig waarvoor ik een deel van mijn salaris mag afgeven een stuk lager is. Ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Uit het dragen van de hoofddoek blijkt de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen in jouw *keelgeschraap* religie. Jij draagt die hoofddoek omdat dat moet. Het is niet jouw recht, maar jouw plicht. Moslims hebben geen vrijheid om moslim te zijn, zij moeten moslim zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @ anoniem/de hoofddoek

  Waarom dragen ‘vleselijk’, dus seksueel niet begeerlijke, noch 'verkoopbare' oude moslim vrouwen, toch hoofddoeken?

  Al dat zweten onder de zon veroorzaakt moslim vrouwen t/m flauwvallen, is oorzaak van eczeem, en te weinig zon op 'me lichaam' veroorzaakt vitaminegebrek.

  Jouw hoofddoek staat niet alleen voor onderdrukking, maar als straf voor vrouwen. Kijk b.v. naar S.A.: zwart voor vrouwen is zon-absorberend, wit voor mannen zon afwerend! Van een baard 'als hoofddoek' gaat geen man zweten - wel een vrouw onder burka en nauwelijks kan zien t/m levensgevaarlijk behandeld wordt door Islam!

  Jij spreekt slechts Angst voor mannen die ‘me [sic] vlees begeren’, dus jij jouw hoofddoek niet ‘uit eigen keuze’ draagt, maar verplicht ziet als jouw bescherming tegen mannen.

  Dat mag jij in Nederland, waar anderen zich als ‘lady gaga’ kleden, Maxima veel minirokjes draagt en decolletés verkiest - maar de koningin niet.

  In b.v. Iran zou jij, ‘lady gaga’, Maxima én de koningin, gedwongen worden die hoofddoek/sluier te dragen, met lipstick, nagellak, etc. al gauw ‘haram’, doen Iraanse vrouwen dat toch - dus kan jij terecht in Iran bij de zedenpolitie, i.p.v Nederland te beledigen met je hoofddoek!

  Jij hebt hier o.a. Vrijheid van Godsdienst gekregen – die niet bestaat in Islam.

  Je woont hier, dus bent beneficiair van de ‘economie’ – w.o. de mode-industrie.

  Als je zelf geen antwoord kunt geven, vraag s.v.p. je ‘zusters’ dat te doen.

  * Hoe is het mogelijk dat o.a. in Afganistan en Iran vrouwen in burka/niqaab’s verkracht worden, inclusief groepsverkrachting door moslims?

  * Dat prostitutie bestaat door vrouwen en meisjes in burkas en niqaabs?

  * Dat door Koran kleine meisjes verkracht mogen worden - zoals de 12 jarige Aisha 'gehuwd' door Mohammed?

  * Wel O.K. dat Mohammed rijkelijk naar vrouwelijk ‘vlees’ lustte, te over met 12 vrouwen + slavinnen - naar zij keuze in zijn bed?

  * O.K. dat Mohammed vrouwen als zijn ‘oorlogsbuit’ verkrachtte?

  * O.K. dat moslim vrouwen - als wegwerp seksobjecten afgedankt mogen worden t/m de VIERDE vrouw kunnen zijn voor een moslimman?

  Onder de 'normen en waarden van Islam' staat huichelen en 'taqiyya' liegen niet ongekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aldus de psychopaat van het krankzinnigengesticht genaamd brulboei.

   Verwijderen
  2. Jammer hè, als je geen argumenten meer hebt. dan gaan we maar gewoon schelden en beledigt wezen. De bekende reflex...

   Verwijderen
  3. En de bovenstaande drek van annabeth dan? Wat moet je daar mee? Is dat geen schelden, beledigen en eigen stellingen poneren om die vervolgens te bestrijden?

   Wat zei Goebbels ooit ook al weer?

   'Wij spreken niet om iets te zeggen, maar om bepaalde effecten te creëren!'

   Verwijderen
 19. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. In die anonieme reacties is duidelijk te zien dat de hoofddoekjes-brigade even langs is geweest. Dat is meestal een goed georganiseerde meute die standaardreacties geeft.

  In Pakistan krijgen jongetjes van vijf jaar van de imam te horen dat ze goed op hun zusjes moeten letten en dat ze ook erop moeten letten dat hun zusjes hun hoofddoekjes dragen en andere lappen, want als dat niet gebeurt, dan gaan de jongetjes naar de hel, aldus de imams in Pakistan. Een hoofddoekje dragen omdat je broertje dan naar het paradijs mag, hoe opofferingsgezind toch maar weer. Toch wordt er nergens in de islamitische teksten gesproken over vrouwen die naar het paradijs gaan, wel staan in een aantal hadiths dat de hel vooral bevolkt wordt door vrouwen. En dan heb je nog wel je hele leven een hooddoekje gedragen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "In Pakistan krijgen jongetjes van vijf jaar van de imam te horen dat ze goed op hun zusjes moeten letten en ...."
   ----------------------
   Bron?

   Geen verhaaltjes, maar: BRON!

   Verwijderen
  2. "In Pakistan krijgen meisjes van vijf jaar van de imam te horen dat ze goed op hun broertjes moeten letten en ...."

   Verwijderen

 21. Gewoon wat minder bij de HEMA kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leo Meyer en Arthur Isaac (oprichters Hema) draaien zich om in hun graf...

  BeantwoordenVerwijderen
 23. @ El-Houssain

  Uw 'brulboei!' betekent schelden, dat uw zwakte aangeeft, dus staat u goed in uw hemd t.o. die kwezel en angsthaas - uw HEMA 'zuster in Islam'.

  U ontkent opnieuw Koran, dat 'haram' voor u, staat daarin dat 'mannen de voogden van vrouwen zijn', die 'zonder een mannelijk familielid niet mogen reizen', en in elk huwelijk 'de man de voogd van zijn vrouw is'.

  Dus worden moslim vrouwen t/m opgesloten in huis, de burka/niqaab/hoofddoek dient hetzelfde doel. In Pakistan, in Sindh, sluiten vooral rijke families ongehuwde dochters levenslang (!) op in volledige isolatie van alles en iedereen, dus worden die dochter gek t/m plegen zelfmoord als 'bruiden van Koran'. Anderen worden anders vermoord w.o. door 'acid attacks' die hun gezichten volledig verminken.

  Ik kende vluchtelingen van Koran uit Pakistan en Afghanistan. Een daarvan zei dat zijn vader gewelddadig werd 'nadat (!) die Koran fundamentalist werd'. Dat hij zelf in madrassahs leerde o.a. vrouwen te haten. Na 6 jaar Koran, op 12 jarige leeftijd, zijn veel kleinere zusje meedogenloos bewusteloos (!)sloeg 'omdat zij aan de open deur stond, dus gezien zou kunnen worden door vreemde mannen'.

  Hij handelde als voogd van zijn zusje, en zei: 'destijds vond ik geweld tegen vrouwen heel normaal'.  BeantwoordenVerwijderen
 24. @ anoniem

  " Ik heb een doel in het leven en dat is .... respectvol te zijn tegen elk levend wezen op deze aardbol..."

  Oh ja? Je bedoelt 'respect voor levende moslim wezens'
  want respect ken je niet voor 'lady gaga', maxima, de koningin, Nederlandse vrouwen en mannen, je bent wel walgelijk zelfingenomen.  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo allemaal.
  Accepteer dat de Hema hoofddoeken verkoopt. Er zal vast wel een reden voor zijn. Religieus, economisch of als "lokaas". Als je graag spullen bij de Hema koopt, moet je dat vooral blijven doen en anders niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hulde voor de hoofddoek handleiding in de Metro!
  Ik dacht eerst even dat er iets aan het ontbrak (vers 33:59 en 24:60) maar dan zou het overkill worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @ Anoniem/de moslima - gebruik s.v.p. ander pseudoniem.

  Jouw onwetendheid is duidelijk o.a.:

  Juist christenvrouwen kregen rechten w.o. huwelijkstrouw,
  polygamie (zoals in Islam 4 vrouwen per man) werd verboden, kinderhuwelijken (zoals Aisha met Mohammed) kwamen zeer zelden en slechts voor onder de adel t.b.v. erven.

  Tijdens de kruistochten merkte een Turk op dat christenvrouwen 'veel vrijer handelen dan onze (moslim) vrouwen'. In 'The Status of Women in Medieval Society' staat dat christenvrouwen, juist door de Kruistochten zelfstandig moesten handelen 'door afwezigheid van mannen', zelf enorme landerijen bestuurden, en sommigen erkend als vooraanstaande vrouwen die hun kinderen - matriarchaal hun familienaam gaven.

  Nonnen stonden aan het hoofd van ziekenhuizen, scholen e.d. - terwijl moslim vrouwen achterbleven en nog steeds zijn.

  Wat betreft 'mode', opmerkelijk waren de 1e moslimas volledig tuttig aangekleed, dragen die nu verschillende Islamitische mode t/m seksueel opgedoekt alsof op weg naar seks in harems.


  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou dat statement is gemaakt,rest mij niets anders dan daar niet meer te gaan shoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. dit is echt belachelijk wat gaat het jullie aan of de hema wel of geen hoofddoekjes verkoopt. laat ze lekekr verkopen wat ze willen. ik denk toch dat er geen 1 moslima daar haar hoofddoekjes gaat kopen ;):)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik denk dat M de hoofddoek ´aanraadde` omdat msolima´s er afzichtelijk uitzien en hij dat niet verdragen kon.
  Maar de boer gaat toch zijn`fokvee´ ook niet kleden?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. We hebben dringend behoefte aan nierdonoren voor een bedrag van € 450.000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Bel: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 32. We are urgently in need of kidney donors for the sum of $450,000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Call: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 33. We are urgently in need of kidney donor in a very good health condition for the sum of $470,000,00 and we will take properly care of the donor doling the whole process, here you can contact us via email address: ahospital661@gmail.com or phone number-+919677345881 by name Dr Donald Moore.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Dit is om het grote publiek te informeren dat mannen of vrouwen gezond zijn
  en 100% serieus in het verkopen van OF het kopen van nier moet dringend contact opnemen
  Vredig geweldige ziekenhuizen, e-mail: peacegreathospital@gmail.com, omdat we momenteel veel patiënten hebben die een niertransplantatie nodig hebben,
  ben je op zoek naar een mogelijkheid om zijn nier te verkopen voor geld vanwege
  de financiële situatie wordt afgebroken en we zullen een redelijk bedrag voor zijn / haar bieden
  nier. en we genezen ook hiv / aids als je de remedie ook nodig hebt
  e-mail ons nu gewoon, NEEM CONTACT OP @

  EMAIL: peacegreathospital@gmail.com,


  WHATSAPP NUMBER; +2349066648044


  Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hallo ik ben Dr Mcmahon Gary
    We hebben dringend een nierdonor nodig in een zeer goede gezondheidstoestand en we zullen goed zorgen voor de donor tijdens het hele proces, hier kunt u contact met ons opnemen via e-mailadres: Doctormcmahonhospitalservices@gmail.com of telefoonnummer- + 16194929809 whatsApp of bel . op naam Dr. Mcmahon gary. we zullen je goed aanbieden
  Geldbedrag voor uw nier Ik ben een nefroloog bij de kliniek. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook nieren en de aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië,
  Dubai, Koeweit, Verenigde Staten, Astria, Duitsland malysia libia spain
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, doe dat dan niet
  Aarzel niet om ons een e-mail te sturen, bedankt.

            

         je oprechte Dr. Mcmahon Gary .........

  BeantwoordenVerwijderen
 36. dag iedereen
  Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw nier aan het juiste ziekenhuis vanwege
  financiële crisis, goed nieuws voor jou, ik was er een in die situatie tot ik
  ontmoet een vriend die me voorstelt aan het ziekenhuis van Fortis, waar ik mijn nier verkoop
  voor een goede som geld $ 180.000, ben weer gelukkig met mijn leven omdat
  armoede is de ziekte,
  als u geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met het ziekenhuis op [
  fortis.hospital.in@gmail.com] alleen krijgen ze erg serieus en zij
  moet serieuze nierdonor zich hun e-mail herinneren
  fortis.hospital.in@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo, We zijn op zoek naar nierdonors We zijn gevestigd in India, Canada, VK, Turkije, VS, Maleisië, Zuid-Afrika, Jordanië, enz. Zeer dringend. B + ve, O + ve en A + ve met India paspoorten / kiezerskaart of Pan-kaart en leeftijd moet meer dan 19 jaar zijn. Geïnteresseerde persoon moet contact met ons opnemen via e-mail: sunajkidneyfundation@gmail.com

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  Whataspp: +917204719376

  sunajkidneyfundation@gmail.com
  Dr. Sunaj

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Nierdonoren waren meteen nodig

  Ben je schulden verschuldigd? Moet u geld verzamelen voor kosten van de gezondheidszorg of schulden aflossen of in moeilijke financiële omstandigheden? Wacht! Overweeg de verkoop van uw nier als een optie. Als u uw nier vandaag wilt verkopen, stuur dan onmiddellijk een bericht naar ons. De nieren worden gekocht met een maximumbedrag van $ 800.000, - Amerikaanse dollar. Nationale stichtingen kopen momenteel gezonde nieren. Wij geven u onze hoogste zekerheid dat u geen nulvermijding zult vinden door gedurfde stappen te nemen voor ons aanbod. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, de Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika enz. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren. Echte donoren nodig. Maar eerst voordat we verder kunnen gaan, moet u uw persoonlijke gegevens verstrekken en moet u ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens precies worden ingevuld als dat nodig is. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: drjamedavid460@gmail.com

  PERSOONLIJKE DETAILS VEREIST

  Volledige naam van ouder / voogd:
  Naam___________________________
  Seks__________________________
  Geboortedatum____________________________
  Telefoonnummer_________________________________________
  Bezetting_________________________________
  Relatie status______________________________________
  Redenen om te verkopen________________________________________
  Bloedgroep__________________________________________
  Genotype__________________________________________________
  Het bedrag dat u uw nier wilt verkopen, is________________________
  Country____________________________________________________
  Country________________________________________________________
  E-mailadres_____________________________________________________
  De dichtstbijzijnde familie_________________________________________________________

  vriendelijke groeten

  Dr. James David

  Antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Nierdonoren waren meteen nodig

  Ben je schulden verschuldigd? Moet u geld verzamelen voor kosten van de gezondheidszorg of schulden aflossen of in moeilijke financiële omstandigheden? Wacht! Overweeg de verkoop van uw nier als een optie. Als u uw nier vandaag wilt verkopen, stuur dan onmiddellijk een bericht naar ons. De nieren worden gekocht met een maximumbedrag van $ 800.000, - Amerikaanse dollar. Nationale stichtingen kopen momenteel gezonde nieren. Wij geven u onze hoogste zekerheid dat u geen nulvermijding zult vinden door gedurfde stappen te nemen voor ons aanbod. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Turkije, de Verenigde Staten, Maleisië, Zuid-Afrika enz. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren. Echte donoren nodig. Maar eerst voordat we verder kunnen gaan, moet u uw persoonlijke gegevens verstrekken en moet u ervoor zorgen dat uw persoonlijke gegevens precies worden ingevuld als dat nodig is. Aarzel niet om ons te contacteren via e-mail: drjamedavid460@gmail.com

  PERSOONLIJKE DETAILS VEREIST

  Volledige naam van ouder / voogd:
  Naam___________________________
  Seks__________________________
  Geboortedatum____________________________
  Telefoonnummer_________________________________________
  Bezetting_________________________________
  Relatie status______________________________________
  Redenen om te verkopen________________________________________
  Bloedgroep__________________________________________
  Genotype__________________________________________________
  Het bedrag dat u uw nier wilt verkopen, is________________________
  Country____________________________________________________
  Country________________________________________________________
  E-mailadres_____________________________________________________
  De dichtstbijzijnde familie_________________________________________________________

  vriendelijke groeten

  Dr. James David

  Antwoord

  BeantwoordenVerwijderen
 42. De beste aanbieding voor dringende nier is gekocht voor een maximumbedrag van $ 800.000.00USD. B + ve, O + ve en A + ve match is Dringend Nodig in Fortis ziekenhuis India iedereen die bereid is te verkopen Zijn / haar één nier moet onmiddellijk contact met ons opnemen en zal je alle Beste GELD en GEDRAG aanbieden. Wij zijn gevestigd in India, Canada, het VK, de VS, Maleisië, Zuid-Afrika, enz. Wij betalen uw Advance Money eerst voor de operatie, neem nu contact met ons op, WHATSAPP NUMBER: +918300520986. E-mail: Fortishospital123@outlook.com
  Met vriendelijke groet: Vikram Sharmah

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Goedendag iedereen,
  Verkoop nier en red een leven en verdien geld, ik ben dokter alex bij naam a
  neughrogist
  in Kidney Purchase, Wilt u uw nieren verkopen om levens te redden?
  op zoek naar een mogelijkheid om je nier voor een goede prijs te verkopen, zodat jij
  kan je je schuld betalen? Dit is een kans voor u om uw nieren te verkopen
  600.000,00 $ en meer. Alle geïnteresseerde donoren moeten contact opnemen met ons team
  meer informatie per e-mail: dralexspeciallist@gmail.com Of wat
  toepassing?
  +2348162029187 Zorg ervoor dat je niet aarzelt om contact met ons op te nemen, zoals we zullen doen
  Zeker, zorg ervoor dat we met u samenwerken en wij zullen ervoor zorgen dat u
  graag zaken met ons doen

  E-mail: dralexspeciallist@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Ben je in een financiële crisis, heb je geld nodig voor een betere levensstandaard, heb je schulden en wil je je nier vandaag voor geld verkopen, bezoek ons ​​dan en we zullen die droom van je waarmaken, we kopen een nier voor $ 480.000 USD ! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw niveau te veranderen, uzelf te bevrijden van schulden en nee te zeggen tegen armoede, bent u op zoek naar een financiële doorbraak, bent u op zoek naar middelen om uw lening te betalen en andere familieproblemen op te lossen, bent u financieel in de problemen en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u veel geld voor uw nier. Mijn naam is Dokter RAKSHAN SAI Ik ben een nefroloog in het RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook. De aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Frankrijk, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze e-mail: rakshanhealthcenter@gmail.com

  Groeten

  DR RAKSHAN

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Ben je in een financiële crisis, heb je geld nodig voor een betere levensstandaard, heb je schulden en wil je je nier vandaag voor geld verkopen, bezoek ons ​​dan en we zullen die droom van je waarmaken, we kopen een nier voor $ 480.000 USD ! Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw niveau te veranderen, uzelf te bevrijden van schulden en nee te zeggen tegen armoede, bent u op zoek naar een financiële doorbraak, bent u op zoek naar middelen om uw lening te betalen en andere familieproblemen op te lossen, bent u financieel in de problemen en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u veel geld voor uw nier. Mijn naam is Dokter RAKSHAN SAI Ik ben een nefroloog in het RAKSHAN HEALTH CENTER INDIA Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook. De aankoop en transplantatie van nieren met overeenkomstige donor
  Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Frankrijk, Nigeria, Verenigde Staten, Maleisië, Dubai, Koeweit
  Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onze e-mail: rakshanhealthcenter@gmail.com

  Groeten

  DR RAKSHAN

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Это должно информировать широкую общественность мужчин или женщин, которые здоровы и на 100% серьезны в покупке или продаже почек. Вы должны срочно связаться с Натаном Почечной ТРАНСПЛАНТНОЙ БОЛЬНИЦЕЙ. Поскольку у нас есть много пациентов, которые находятся здесь для пересадки почки, вы ищете возможность продать одну почку за деньги из-за финансового кризиса, и мы предложим вам 500 000 долларов США за вашу почку. Меня зовут доктор Дэвид Майк, я нефролог в Натан почечной трансплантации больницы. Наша больница специализируется на хирургии почек / трансплантации и других органах, мы также занимаемся покупкой и трансплантацией почек живым и здоровым донором. Мы находимся в Индии. Нигерия, Объединенные Арабские Эмираты, США и во всех частях страны. Если вы заинтересованы в покупке или продаже почек, пожалуйста, свяжитесь с нами по электронной почте:
  doctordavidmike@gmail.com
  Примечание: в Интернете много людей с разными мотивами, поэтому, пожалуйста, будьте искренними и правдивыми, мы не дети, речь идет о спасении жизней других. Мошенничество не принимается, пожалуйста. С уважением

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Geachte heer mevrouw,

  Wilt u uw nier verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële storing en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag contact op met LORENA KIDNEY CLINIC en zij zullen u een goed bedrag voor uw nier aanbieden. DR LORENA is een nefroloog in LORENA KIDNEY CLINIC. Ze specialiseerden zich in nierchirurgie en houden zich ook bezig met het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Ze bevinden zich in Rusland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, de VS, Maleisië, Indonesië, Australië, Polen, Spanje. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen via e-mail: (LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM)

  LORENA NIER KLINISCHE STICHTING

  Telefoon: +1 984 213 1994

  E-mail: LORENAKIDNEYCLINIC@GMAIL.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Dag iedereen. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden gekregen van pure heart-leningen en toen besloot ik toe te passen onder hun aanbevelingen en slechts enkele uren geleden bevestigde ik op mijn eigen persoonlijke bankrekening een totaalbedrag van 35.000EUR waar ik om vroeg. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail (Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com) Ik ben blij dat ik de lening heb gekregen waar ik om heb gevraagd

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Goede dag dames en heren,

          Op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, woninglening, autolening, studielening, consolidatielening, ongedekte lening, durfkapitaal enz. ... Is u om een of meer redenen een lening van een bank of andere financiële instellingen geweigerd? . U bent op de juiste plaats Uw leningoplossingen! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verleen leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 3%. Neem contact met ons op via e-mail: ubth20@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Word vandaag lid van de grote Illuminati en word rijk en beroemd. Bent u op zoek naar wijsheid en kennis? Ben je een zakelijke man / vrouw, predikant, politicus, muzikant, dokter, voetballer, student? Wil je een beroemde artiest of een acteur zijn (e t.c) en wil je rijk, krachtig en beroemd zijn in de wereld? Doe mee met de Illuminati New World Order en laat je dromen uitkomen. Elk lid ontvangt elke week een bedrag van $ 500.000,00 dollar met een auto. Neem contact op met de grote Illuminati: iluminatiso220@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Wilt u een nier kopen of wilt u uw verkopen
  nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
  Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
  Ik ben $ 800.000 dollar voor zijn nier. Mijn naam is Doctor JAME DAVID. Ik ben een nefroloog in de HOOFDKLINIEK. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we zijn ook aanwezig
  Koop en transplanteer levende nieren.
  bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. UU., Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
  Neem gerust contact met ons op via e-mail.
  E-mail: drjamedavid460@gmail.com

  Om eerlijk te zijn
  DR JAME DAVID.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wilt u een nier kopen of wilt u uw verkopen
  nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële crisis en weet u niet wat u moet doen?
  Neem vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede service.
  Ik ben $ 800.000 dollar voor zijn nier. Mijn naam is Doctor JAME DAVID. Ik ben een nefroloog in de HOOFDKLINIEK. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we zijn ook aanwezig
  Koop en transplanteer levende nieren.
  bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten. UU., Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van nieren,
  Neem gerust contact met ons op via e-mail.
  E-mail: drjamedavid460@gmail.com

  Om eerlijk te zijn
  DR JAME DAVID.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wilt u een nier kopen of wilt u uw verkopennier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier te verkopen voor geld vanwege een financiële storing en u weet niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goede hoeveelheid geld voor uw nier. Mijn naam is Dr.bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, VS, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.E-mail: punjabteachinghospital@gmail.comBeste wensenDR ARMIT

  BeantwoordenVerwijderen
 54. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE WERELD VAN FAME ?? RIJK WORDEN. KRACHTIG EN
  BEROEMDE? DOE VANDAAG NOG MEE AAN DE ILLUMINATI EN WORD RICH.ILLUMINATI BRENGT JE
  IN HET KENMERK VAN DE WERELD WAARIN JE VANDAAG LEEFT. UW FINANCIEEL
  MOEILIJKHEDEN WORDEN TOT EEN EINDE GEBRACHT ALS JE MEET. WIJ STEUNEN U BEIDE
  FINANCIEEL EN MATERIAAL OM ERVOOR TE ZORGEN DAT U EEN COMFORTABEL LEVEN LEEFT.
  ILLUMINATI EN KRIJG JE ZELF EEN HUIS EN EEN AUTO EN OOK MET DE SOM VAN
  (ÉÉN MILJOEN DOLLAR) VOORDELEN DIE WORDEN GEGEVEN AAN NIEUWE LEDEN DIE ZICH BIJ ILLUMINATI AANMELDEN.

  1. Een contante beloning van één miljoen dollar $ 1.000.000,00
  2.Een Dream House gekocht in het land van uw keuze en een auto
  3.A V.I.P-behandeling op alle luchthavens ter wereld
  4.Een totale verandering van levensstijl
  5. Maandelijkse betaling van $ 200.000,00 USD op uw bankrekening elke maand als
  een lid

  Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de grote Illuminati-broederschap van
  rijkdom en roem contact met ons op
  Email- (worldilluminatigrandlodge@outlook.com)
  WhatsApp of sms ons op +1 (854) 529-8669 of op +2348051699674

  BeantwoordenVerwijderen
 55. U wilt een nier kopen of u wilt uw nier verkopen
  nier? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier vanwege een financiële crisis voor geld te verkopen en weet u niet wat u moet doen, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij bieden u een goed bedrag van $ 1.000.000,00 USD voor uw nier aan. Mijn naam is dokter DAVID
  Ik ben nefroloog bij de Mayo-kliniek. Onze kliniek is
  Gespecialiseerd in nierchirurgie en wij zorgen ook voor
  Koop en transplanteer nieren met leven.
  bijbehorende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Verenigde Staten, Maleisië, India. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail.
  E-mail: mayoclinic55@gmail.com


  aandachtig
  DR DAVID

  BeantwoordenVerwijderen
 56. We hebben dringend behoefte aan orgeldonoren, nierdonoren, vrouwelijke eieren, nierdonoren Bedrag: $ 500.000,00 dollar
  Aantal vrouwelijke eieren: $ 500.000,00 dollar
  WHATSAP: +91 91082 56518
  E-mail: ( customercareunitplc@gmail.com )
  Deel dit bericht alstublieft.


  We are urgently in need of Organs Donors, Kidney donors,Female Eggs,Kidney donors Amount: $500.000.00 Dollars
  Female Eggs Amount: $500,000.00 Dollars
  WHATSAP: +91 91082 56518
  Email: : customercareunitplc@gmail.com
  Please share this post.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik wil een getuigenis geven over hoe ik genezen ben van Herpes Virus. Enkele maanden terug had ik een aantal symptomen . Ik ging naar een arts en veel bloedonderzoek werden gedaan op mij, later kreeg ik te horen dat ik had Herpes. Mijn arts vertelde me dat er geen remedie voor Herpes Ik voelde me slecht, ging ik online op zoek naar een mogelijke remedie voor Herpes Virus, zag ik een post van Dr Aba een kruidendokter die mensen helpt genezen van HIV, HEPATITIS B, KANKER e.t.c. Ik nam contact met hem op en vertelde hem hoe ik me voel en hij zei dat zijn kruidengeneeskunde me kan genezen. Hij stuurde me het medicijn via DE bezorgdienst van UPS en ik kreeg het medicijn enkele dagen nadat hij het had verzonden, ik nam het medicijn zoals voorgeschreven door hem. Vóór de voltooiing van de medicatie stopten de symptomen. Ik ging naar de dokter en voerde nog een bloedtest uit, verrassend genoeg was ik negatief. Ik heb geen symptomen meer. Dr. Aba is geweldig en u contact opnemen via (drabaherbalcenter@gmail.com) of hem via whatsApp sturen op +2349050514983   

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hallo, iedereen, Mijn naam is Dr auteur williems Ik ben een phrenoloog in Cleveland Hospital . Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we zijn ook bezig met het kopen en transplanteren van nieren met een levende overeenkomstige donor. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van een nier, neem dan gerust contact met ons op via e-mail clevelandclinic70@gmail. Com
  Telefoonnummer: +971544105744

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo, iedereen, Mijn naam is Dr auteur williems Ik ben een phrenoloog in Cleveland Hospital . Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we zijn ook bezig met het kopen en transplanteren van nieren met een levende overeenkomstige donor. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van een nier, neem dan gerust contact met ons op via e-mail clevelandclinic70@gmail. Com
  Telefoonnummer: +971544105744

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hallo iedereen.

  Mijn naam is Dr Scott, ik ben een chirurg in het Palm Springs Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in nierchirurgie en we behandelen ook de aankoop en transplantatie van nieren met een levende en corresponderende donor. Wij zijn gevestigd in Dubai, Turkije, VS, Maleisië. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail: drscottmaaronson@gmail.com

  Mijn aanzien

  Dr. Scott Maaronson

  WhatsApp-telefoonnummer: +1 (215) 687-9728

  BeantwoordenVerwijderen
 61. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROEDERSCHAP ORGANISATIE.
  Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenlieden, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen die het nodig hebben. Opmerking; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er is geen menselijk offer. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp: +1 (234) 248-7286 OF +919205107358
  E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 62. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROEDERSCHAP ORGANISATIE.
  Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenlieden, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen die het nodig hebben. Opmerking; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er is geen menselijk offer. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de Illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp: +1 (234) 248-7286 OF +919205107358
  E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

 63. Kidney donor needed urgently, We offer huge amount only contact me via WhatsApp number: +918122208392 Email: apollohospitalkidneydep@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 64. WELKOM BIJ ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATION.

  Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +919205107358
  E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 65. GROETEN VAN DE GROOTMEESTER! MET BETREKKING TOT U BIJ DE GROTE ILLUMINATI, WIJ HETEN U WELKOM. Maak deel uit van iets winstgevends en speciaals (WELKOM IN DE WERELD VAN ILLUMINATI). Ben jij een POLITIEK, INGENIEUR, ARTS, ENTERTAINER, MOD EL, AFGESTUDEERD / STUDENT, OF JE HEBT HET IN MENING OM JE BEDRIJF OP TE BOUWEN OM GROTE MENSEN TE WORDEN. Het is ook relevant om te weten dat om lid te worden en de som van $ 100.000.000 te verdienen, als het maandelijkse lidmaatschapssalaris van de Illuminati. "KANS" De grote Illuminati-organisatie maakt je rijk en sommige van deze beroemde GOUDEN in de wereld, het zal je van de basis verheffen en je naar grotere hoogten brengen als je er lang naar streefde en samen zullen we de wereld regeren met de grote en machtige kracht van de Illuminati, een lang leven en voorspoed hier op aarde met eeuwig leven en gejuich. neem contact met ons op via officiële post: Mr. Cambel Jeremy WhatsApp: +44(741)836-1059 e-mail: cambeljeremy4@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Welkom bij de geweldige ILLUMINATI waar je Wealth and Protection-e-mail kunt krijgen. illuminatikingdomorder666@gmail.com

  Als je lid wilt worden, verzekeren we je dat je rijk en beroemd zult worden in de wereld en dat je de macht hebt om mensen op hoge plaatsen te controleren. Je kunt een zakenman of een vrouw zijn, of een artiest, een politicus, een muzikant, een student, je wilt rijk worden. Beroemd in het leven, sterk, sluit je vandaag bij ons aan en beleef een rijk moment.

  Opmerking: $ 2 miljoen per week gratis huis waar je ook besluit te leven in deze wereld en ontvang een maandsalaris van $ 200.000.000

  Voordelen voor nieuwe leden die deelnemen 1. $ 500.000 contant geldprijs $ 2. Nieuwe Sleek Dream-auto, getaxeerd op $ 300.000. 3. Een droomhuis gekocht bij uw droomhuis 4. Uw maandelijkse vakantie (volledig betaald) op uw droomvakantieplek. 5. Jaarabonnement Golflidmaatschap 6. VIP-behandeling op alle Russische luchthavens in de wereld 7. Volledige verandering van levensstijl 8. Levering aan Bohemian Grove. 9. Maandelijkse maandelijkse betaling van uw bankrekening tot $ 1.000.000 per maandelijks lid 10. Boek een maand bij de 5 beste leiders ter wereld en de 5 beste beroemdheden ter wereld. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van de Grand Illuminati, neem dan contact met ons op
  E-mail: illuminatikingdomorder666@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 67. WELKOM BIJ DE ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANISATIE.

  Ik geloof dat we allemaal een droom hebben, een droom om iets groots in het leven te worden, zoveel mensen sterven vandaag zonder hun dromen te verwezenlijken. Sommigen van ons zijn voorbestemd om president van onze verschillende landen te worden of te worden. een van 's werelds grootste muzikanten, voetballers, politici, zakenmensen, komieken of om een helper te zijn voor andere mensen in nood Let op; nieuw aangeworven leden hebben recht op grote voordelen en beloningen. Er zijn geen mensenoffers. Als je echt geïnteresseerd bent om lid te worden van de illuminati, neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie WhatsApp:+1(234)248-7286 OF +1(773)798-0522
  E-mail: illuminatikingdomempire@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 68. WIJ HEBBEN DRINGEND NIERDONORS NODIG, VOOR EEN SOM VAN [$800.000USD,]{800.000 USD}NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE. E-mail columbiaasiahospital748@yahoo.com} of WhatsApp ons nu, (Whatsapp hem +17013531601) Dr. SK Wangnoo VAN COLUMBIA ASIA HOSPITAL INDIA. IK BEN EEN SPECIALIST IN ORGAN CHIRURGIE, zal ook kopen en verkopen.TRANSPLANTATIE VAN ALLE TYPES 0F 0RGAN We hebben uw dringende reactie nodig..

  BeantwoordenVerwijderen

 69. I made $13,570 with only a $500 investment just within 3 days.. its a very nice feeling .. i have started this for 2 months and i have been very hyper and want to share this with anyone who really wants to make more from sitting at home or just their savings. this is the contact of the agency who showed me the trade to invest in. he works completely free. Whats-app: +1(540)209-1989

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Welkom in de wereld van de Illuminati.
  Breng de armen, de getalenteerden naar de voorgrond van grootsheid, maak jezelf bekend in je bedrijf, in je politieke carrière, bereik de top in alles. Onze leden krijgen een leven van onbeperkte rijkdom en kennis aangeboden. Illuminati exploiteert verschillende aspecten ten voordele van alle generaties, omdat u bent geselecteerd omdat illuminatie in u een zeer rijke man zien, u zult degene zijn die mensen in nood helpt, daklozen zullen van u genieten, u zult de armen voeden met de met behulp van de illuminati kunnen we uw bedrijf in beweging krijgen en we kunnen u elke gewenste positie op uw werkplek geven of creatief zijn in wat u ook doet en u kunt de eigenaar van het bedrijf zijn en wat u op dit moment ook doet, gewoon om op te voeden de rijke mens in jou! GAAT U ERMEE AKKOORD LID TE WORDEN VAN DE ILLUMINATI NIEUWE WERELDORDE EN JAARLIJKS $ 3,8 MILJOEN TE VERDIENEN ALS VOLLEDIG LID? Neem hier contact op met de Grootmeester +49 1575 547 5862 op Whatsapp! ALS JE MEER WILT WETEN...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. NEEM CONTACT op met de heer Emann Greyory, bel +2349057542593 of WhatsApp hem via dit nummer +234 9057542593 of e-mail: thelightfamily9@gmail.com Hallo allemaal. Mijn naam is Rodrigo, ik kom uit Parijs. ik probeer nu al zoveel jaren lid te worden van deze organisatie, ik werd opgelicht door een nepagent in Zuid-Afrika en Nigeria, ik was down, ik kon mezelf en mijn gezin niet meer voeden en ik probeerde geld te verdienen door allemaal te missen, maar allemaal tevergeefs, Ik was bang om contact op te nemen met een Illuminati-agent omdat ze mijn geld hebben opgegeten. e-mail en het telefoonnummer dat daar was geschreven, het was een nigeria-nummer. Ik was bang om contact met hem op te nemen omdat een Nigeriaanse agent mijn $ 6000 opat en weggaat met het geld. Toen was ik erg moe, in de war en ik besloot contact op te nemen met de persoon die was gaf de getuigenis en ik belde hem en ik communiceerde met hem tijdens telefoontjes voordat hij me zijn eigen verhaal begon te vertellen over wanneer hij lid wilde worden, hij vertelde me alles wat ik moest doen, toen nam ik een besluit en belde de agent genaamd Emann Greyory en hij vertelde me alles wat ik moest doen, en ik werd ingewijd, verrassend genoeg kreeg ik het voordeel een nieuw lid te zijn van de grote illuminati-broederschap. Ik was zo blij. Voor degenen onder jullie die proberen lid te worden van deze organisatie, dit is je kans om neem contact op met de heer Emann Greyory bel +2349057542593 of WhatsApp hem hier is de echte Emann Greyory informatie +2349057542593 of e-mail: thelightfamily9@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 72. DIT IS DE OFFICIËLE AANKONDIGING VAN LICHT IN DE WERELD
  OPMERKING: MENSELIJKE VERKLARINGEN ZIJN NIET INBEGREPEN
  Je kunt de tempelvertegenwoordiger bereiken via WhatsApp: +
  905344501179
  Bent u een zakenman, politicus, muzikant, student? Je zult rijk, beroemd en machtig zijn in het leven, sluit je vandaag nog aan bij de Illuminati-broederschapscultuur en word meteen rijk. 1 miljoen dollar per week en een gratis huis. Waar je ook wilt wonen in deze wereld, en zelfs een salaris van $50.000.000 per maand verdient...

  Voordelen voor nieuwe leden die Illuminati-leden zijn.
  Een huis in elk land naar keuze.
  2. Een nieuwe droomauto van $ 1.500.000,-.
  Een kans om de beste rijke mannen ter wereld te ontmoeten.

  U moet minimaal 25 jaar oud zijn om contact op te nemen met onze partners Gmail: illuminatiwordorder1995@gmail.com contacteer dit nummer true WhatsApp: +905344501179

  BeantwoordenVerwijderen