Frans Weisglas maakt zich onvergetelijk

Frans Weisglas
Ex-kamervoorzitter Frans Weisglas vindt het verspreiden van de film [innocence of muslims] even erg als het vermoorden van diplomaten.

@BNR Interviewster Petra Grijzen grijpt niet in.

Bron: @BNR radio  (20.9.2012, rond 16.15uur, even een minuutje luisteren en dan zegt hij het echt!) :  http://www.bnr.nl/?player=archief&fragment=20120920162200600

23 opmerkingen:

 1. Niet dat ik plannen heb of het zou toejuichen, maat hoe ziet hij die verspreiding van die film in relatie tot de moord op oud-Kamervoorzitters? Het is zo maar een vraag die bij me opkomt terwijl ik dit lees.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helemaal de weg kwijt
  Excuses maken aan moordenaars.Ik vind het apart

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Kwetsen is net zo erg als moord"

  Maar dat is toch duidelijk een Reductio ad absurdum. Daarom stem ik nou geen VVD, lichtgewichten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De dementie slaat toe. Hij weet niet wat hij zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet te geloven hoe snel dat proces gaat, nu begrijp ik ook beter hoe de tweede wereldoorlog kon gebeuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Meneer is een kletsmajoor, die duidelijk niet denkt en dat heeft politiek bedreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is hier aan de hand? Alzheimer, Korsakoff? Of het summum van misantropie?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nog zo'n mooie van Frans: "... maar dat betekent niet dat je altijd en overal de vrijheid tot kwetsen hebt." Daarmee bedoelt hij dus, voor de duidelijkheid, dat het maken en verspreiden van een spotfilmpje over de proleet niet behoort tot de vrijheid van meningsuiting. Dat vond Mohammed ook: de cabaretiers in zijn tijd moesten dat met de dood bekopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach, hij wordt oud zullen we maar zeggen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik hoop dat ie nergens meer wordt uitgenodigd voor zijn mening, want die man is gestoord.
  En noemt zich nog liberaal ook!
  Hij heeft zich nooit gerealiseerd welke waarden in nederland waarde moeten hebben !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nederlandse liberalen zijn als Amerikaanse liberalen en dus niet liberaal. Liberalen noemen zich dan tegenwoordig ook maar 'klassieke' liberalen.

   Verwijderen
 11. ben benieuwd wanneer een geliefde van hem te maken krijgt met moslim-dreigementen/geweld, of hij dan nog steeds zo achterlijk loopt te krijsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Walgelijke uitspraak, volgens mij heeft deze man in zijn correctheidstuip niet eens in de gaten wat hij zegt dat het vermoorden van mensen net zo erg is als beledigen.
  Hoe zot kan je in je kop zijn.

  Hè, Frans bied je excuses aan voor je onnozelheid nu het nog kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Begin van zijn redenering klinkt redelijk. Het is niet aardig om mensen te beledigen hoewel het inzake moslims juist zuiverend kan werken. Laat mensen maar zien wat voor haatbeesten de moslims diep van binnen of openlijk zijn. De rest van zijn verhaal inzake de vergelijking met het vermoorden van diplomaten is natuurlijk bagger van de bovenste plank. Ga je schamen, man!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Volgende stap van Frans:Excuses aan de Nazi's, de Joden. fehandicapten en zigeuners zijn de vernietiging tijdens de 2e wereld oorlog zelf schuld om in zijn redenatie te blijven.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan Anoniem

   Wat zijn "fehandicapten"?
   Aanbevolen lectuur:
   Franz Werfel: Nicht der Mörder sondern der Ermordete hat Schuld.

   Verwijderen
 15. Weissglass is voornamelijk een onwetende. En voor een ex-kamervoorzitter, waarvan verwacht kan worden dat de man enige ontwikkeling danwel studie heeft gevolgd, is dat een enorme aanfluiting. De man weet niets van de islam. Want waarom zou je de islam bij elke gelegenheid niet verfoeien ?

  Schulz, of hoe spreek je het uit ? ( moet "OE"-klank zijn, natuurlijk, want Duitser. Kennelijk is Witglas zijn algemene voorgezet onderweiss vergeten)
  Maar SJoeltz is EU-kamervoorzitter en kan nooit een persoonlijke visie ventileren. Indien hij timmerman of kapper zou zijn geweest, was het wat anders. Als trouw dienaar van het parlement kan het voorkomen dat je weisselijk je mond houden moet en even geen tijd moet vrijmaken voor de alsmaar opborrelende arrogantie.

  Alleraardigst van moderne (Nederlandse) parlementen is dat men daar vaak keizers zonder kleding aantreft.
  "Nivo nihil" zouden van Kooten en de Bie zeggen.
  En inderdaad Witglas, blaaskaak.
  ad fundum.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Schulz is boekhandelaar van beroep. Hij is gewend aan een praatje over de toonbank.
  Philippine.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
   1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)

  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen