Syrisch gifgas

Er is ondanks uitgebreid onderzoek destijds geen gifgas gevonden in Irak. Toch heeft Saddam wel degelijk gifgas gebruikt, en wel bij Halabja, tegen Iraakse Koerden, in maart 1988. Ook in de jaren daarna is niemand er echt in geslaagd sporen van biologische wapens in Irak onomstotelijk aan te tonen, en al helemaal niet van kernwapens, of van plannen tot vervaardiging van zulke wapens.

Het is niet mogelijk te bewijzen dat iets of iemand niet bestaat, zie het eindeloze gezeur over de vraag
of God bestaat. Tijdens de Irak-oorlog gingen er wel allerlei geruchten rond dat de Irakezen alles wat ze hadden aan ABC-wapens (Atoom-Biologisch-Chemisch) per kolonne vrachtwagens naar Syrië hadden verscheept, net zoals ze hun luchtmacht om die uit handen van de Amerikanen te houden, hadden overgebracht naar Iran. 

Er is, althans bij mijn weten, nooit gewaarschuwd voor een industrie van ABC-wapens in Syrië. Toch blijken die nu in Syrië gebruikt te worden, althans, het is waarschijnlijk dat dit het geval is, ook al is de jury nog aan het overleggen. Wie heeft die wapens aan een van de strijdende partijen in Syrië gegeven?

Het ligt voor de hand hier aan de spoorloze Irakese chemische wapens te denken. Zijn er partijen in Irak en Syrië die elkaar als vrienden beschouwen? Ja. De strijders van Al-Qaïda die door de Nederlandse staatsmedia steevast als ‘opstandelingen’ worden aangeduid. Die staan in Syrië op het moment niet op winst. Door het Syrische regime een gifgasaanval in de schoenen te schuiven, zouden die er in kunnen slagen, Amerikaanse hulp te krijgen.

Ten slotte heeft Amerika ook hulp gegeven aan Al-Qaïda in Libië, en aan de Iraanse Ayatollah’s het groene licht gegeven toen de Iraniërs even in opstand kwamen tijdens de ‘Groene Revolutie’ van 2009. Om van de Amerikaanse steun en hulp aan de Moslim Broederschap in Egypte nog maar te zwijgen, de volle omvang daarvan zal wellicht binnen afzienbare tijd duidelijk worden. Ook de Palestijnse Jihad tegen Israel wordt door het Amerika onder Obama betrekkelijk welwillend bezien.

De Syrische takken van Al-Qaïda mochten dus met enig vertrouwen hopen dat de meest islam-vriendelijke leider die de Vrije Wereld ooit gehad heeft, zou komen ingrijpen, en wel tegen hun vijand Asad. Andere dan de Irakese geestverwanten van Al-Qaïda, bijvoorbeeld Saoedi-Arabië, hebben mogelijk ook niet buiten spel gestaan bij het doorsluizen van gifgas.

Asad zelf staat/stond in de Syrische burgeroorlog in zekere zin op winst, en had daarom geen enkel motief een daad te plegen die tot buitenlandse interventie zou kunnen leiden. Dat de westerse leiders gezien de geschiedenis van gifgas in het Westen, in het gebruik van gifgas een reden zouden zien om in Syrië in te grijpen, is hem wel zeker bekend. Arabische politici begrijpen het Westen beter dan omgekeerd.

Westerse leiders geven geen kik als in de islamitische wereld kerkgebouwen, met de gelovigen er nog in, in brand worden gestoken, want hun voorstellingsvermogen schiet te kort om te beseffen wat dat betekent. Ook het met weinig geavanceerde middelen afmaken van een honderdduizend mensen – het zegt westerse leiders weinig of niets. Maar gifgas, dan schrikken ze wakker, van Washington tot aan de studio’s van de Publieke Omroep in Hilversum.

Wist Obama wat hij deed toen hij liet weten dat het gebruik van gifgas ‘de rode lijn’ was? Dan is hij oliedom. Geen enkele Amerikaanse militaire of diplomatieke actie kan immers enig probleem in Syrië oplossen. Als Obama dat laatste ook weet, dan heeft hij met moedwil afbreuk gedaan aan het prestige van de Verenigde Staten in het Midden-Oosten.

Het uitblijven van actie na het afkondigen van een ‘rode lijn’ kan immers moeilijk anders worden uitgelegd dan als een teken van zwakte en/of incompetentie. Het wel voeren van actie zal trouwens precies hetzelfde resultaat hebben: de Amerikaanse zwakte en incompetentie zal in veler ogen weer eens afdoend zijn aangetoond.

De roep van kwaadaardigheid waarin de Verenigde Staten in de Arabische wereld staat, kan door het verdere verloop van de Syrische burgeroorlog alleen maar toenemen. Gehaat worden, de keizers van Rome wisten het al, is niet erg mits je ook gevreesd wordt, oderint dum metuant. Obama lijkt er goed in te slagen de vrees voor de Amerikaanse militaire overmacht weg te nemen. Alleen de haat blijft dan over.

Wij in Nederland willen liever niet weten waar die haat vandaan komt. Dat is ons goed recht. Maar het is niet altijd verstandig van je rechten gebruik te maken. De schrik die het zou opleveren als we de oorzaak van die haat kenden, kon wel eens niet in het belang zijn van de instandhouding van de multiculturele droom.

48 opmerkingen:

 1. Goed stuk weer van Jansen.

  Als je dit zo leest zou je toch haast gaan denken dat Obama een moslim is.

  Het zou ook kunnen zijn dat Obama meer controle wil over de te bouwen strategische gasleiding van Qatar naar Turkije die door Syrie moet gaan lopen en daarom zo en zo Assat wil aanvallen ongeacht wie er Sarin gesproeid heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het lijkt wel of de rebellen nu steun krijgen van Obama bin Laden, evenals de moslimbreoders in Egypte.

   Verwijderen
 2. Juist door de laatste alinea vraagt deze goede analyse om een vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De partij de belang heeft bij Amerikaans/Westers ingrijpen, is uiteraard de eerste verdachte! Heel logisch, alleen dat zegt niemand! Assad heeft geen belang bij Amerikaans ingrijpen, de 'rebellen' wel, zeker nu het schijnt dat ze aan de verliezende hand zijn. Dus een aanval met chemische wapens is in hun voordeel, en Obama had het tenslotte beloofd!
  En om de bal voor open doel even in te trappen: De haat jegens het Westen komt rechtstreeks uit de Koran!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lidmaatschap van Turkeye bij de Nato en bij de EÜ kan ook op het conto van Amerika worden geschreven. Na de val van de Sovjet-Unie hoopten de Amerikanen via Turkeye hun invloed op de olierijke zuidelijke staten van de SU te kunnen vergroten.
  De Sultan van Turkeye zal ons ook nog veel sores opleveren.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sochi ?

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/who-benefits-from-a-war-between-the-united-states-and-syria

  "Koningin Beatrix heeft donderdag haar waardering geuit voor de sultan van Oman en de emir van Qatar. Ze deed dat tijdens een kort gesprek met de meegereisde pers. Beide leiders zijn geliefd in eigen land, aldus de vorstin. De mensen die ze had gesproken roemden de visie van emir Hamad en de wijsheid van de sultan Qaboos. En dat was, zo meende Beatrix, niet alleen beleefdheid.

  De koningin ging kort in op het gedwongen uitstel van het staatsbezoek aan Oman, dat voor begin deze week was gepland. Dat besluit was in goed overleg met de sultan genomen, zo vertelde Beatrix. Daarna kwam de uitnodiging voor een privédiner, die in overleg met premier Rutte was aanvaard. De koningin vond het fijn dat ze daarop kon ingaan, het bevorderde de goede relatie met de sultan en met Oman. Dat besluit stuitte op veel kritiek in de Tweede Kamer. PVV-leider Geert Wilders noemde sultan Qaboos zelfs een ,,abjecte dictator'' "

  http://gpdhome.typepad.com/staatsbezoek_argentini/2011/03/koningin-beatrix-staatsbezoek-qatar-een-feest.html

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En zo kon het gebeuren dat, via een omweg, Laurie Mylroie alsnog gelijk zou hebben ;) Weet trouwens niet hoelang je die spullen kunt bewaren (ben geen expert), maar ik meende weleens gehoord te hebben dat daar een houdbaarheidsdatum aan zit.
  Maar zou Saddam echt, als laatste wanhoopsdaad, zijn oude vijand Iran een atoomwapen cadeau hebben gegeven? ('dood aan de Perzen', waren zijn laatste woorden op het schavot). En de Syrische Ba'thi's, tegen wie hij ook een persoonlijke diepe haat koesterde?... kweet het niet zo zeker. Lijkt me niet heel waarschijnlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mag een land zichzelf verdedigen met behulp van o.a. gifgas ?
  Het zou immoreel zijn hier anders dan met een volmondig 'ja' te antwoorden.
  Tenslotte is een land soeverein of niet en niet een beetje soeverein.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heeft het vergassen van kinderen met de verdediging van een land te maken ? De vergassing vond plaats in een door troepen van Assad omsingeld gedeelte van Damascus . Een omsingelde enclave die waarschijnlijk moeilijk te heroveren is . Dan is er geen enkele reden om vrouwen en kinderen te gaan vergassen . Denk toch een een beetje na voor je allerlei onzin uitkraamt . Ik weet niet waar je je normen en waarden hebt opgedaan , het doet me denken aan de eerste helft van de twintigste eeuw .

   Verwijderen
  2. Ten eerste had ik het niet over Syrië, maar ik stelde het algemeen.
   Waarom zou het ene land zich niet mogen verdedigen met gifgas en het andere wel ? Voorraden zijn er immers om gebruikt te worden.
   Laten we vooral niet hypocriet zijn.
   Wat zijn de voorraden van Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, USA, China, Israël, Saoedi-Arabië, Canada ?
   En waarom is dat niet toegestaan als middel ter verdediging en atoomwapens, onderzeeërs, tanks, drones, cruise missiles enz, enz wel ?

   De vraag blijft open of inderdaad Asad die troep heeft gebruikt.
   Het kan ook het samenwerkingsverband Al-Qaïda /cia, de troepen van Qatar, Turkije, Vrijheidsstrijders uit Libië, enz, enz. zijn geweest. Of.
   Er is helemaal niets aan de hand. ( sirik 9:25)
   Ik weet het niet.
   Maar het was een venijnige vraag, ter bestrijding van de goedmens.

   Verwijderen
  3. H*Y*P*O*C*R*I*E*T
   wiki:
   United States[edit source]

   See also: List of U.S. chemical weapons topics

   The U.S. stored its chemical weapons at eight U.S. Army installations within the Continental United States (CONUS). The stockpiles were maintained in exclusion zones[25] at the following Department of Army installations (the percentages shown are reflections of amount by weight): Tooele Army Depot (TEAD), Utah (42.3% of total stockpile); Pine Bluff Arsenal (PBA), Arkansas (12%); Umatilla Depot Activity (UMDA), Oregon (11.6%); Pueblo Depot Activity (PUDA), Colorado (9.9%); Anniston Army Depot (ANAD), Alabama (7.1%); Aberdeen Proving Ground (APG), Maryland (5%); Newport Army Ammunition Plant (NAAP), Indiana (3.9%); and Blue Grass Army Depot (BGAD), Kentucky (1.6%). The remaining 6.6% was located on Johnston Atoll in the Pacific Ocean.

   Currently stockpiles have been eliminated at Johnston Atoll, APG, NAAP, and UMDA.[26] Stockpiles are nearly eliminated at ANAD, PBA, and TEAD with completion scheduled for fiscal year (FY) 2012.[27] PUDA will begin elimination during FY 2015, and complete in FY 2017.[28] BGAD will be last to complete this elimination which tentative dates have not been set.[29]

   The U.S. policy on the use of chemical weapons is to reserve the right to retaliate. First use, or preemptive use, is a violation of stated policy. Only the president of the United States can authorize the first retaliatory use.[30] Official policy now reflects the likelihood of chemical weapons being used as a terrorist weapon


   The U.S. policy on the use of chemical weapons is to reserve the right to retaliate.
   The U.S. policy on the use of chemical weapons is to reserve the right to retaliate.
   The U.S. policy on the use of chemical weapons is to reserve the right to retaliate.

   Duidelijk nu, waar we staan ?

   Verwijderen
 8. Toch kun je bewijzen of iets niet bestaat. Of iets waar of onwaar is, bijvoorbeeld.

  Fiction, fact or scandal...

  http://www.zerohedge.com/news/2013-09-02/fiction-fact-or-scandal-epic-proportions

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De multiculturele droom...
  Het kon wel eens een zeer boze droom zijn.
  Een zware verantwoordelijkheid dragen mevrouw Til Gardeniers, Jan Nico Scholten, Ed van Tijn, Wim Kok, Huub Hermans e tutti quanti die het multiculturaliesme als de beste van de mogelijke werelden aanprijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik weet het nog steeds niet. Die filmpjes zien er wel overtuigend uit, maar...als je bewusteloos bent, rolt je hoofd opzij. De meesten hebben dat prima gedaan, maar niet allemaal. Dat doet me toch twijfelen aan de echtheid. Dan komt er ook nog zo'n email tussendoor van een Amerikaan die z'n vrouw geruststelt dat de kinderen o.k. zijn omdat alles voor de camera gebeurde, *en* allerlei linksmensen die de oorlogstrom roeren. Het lijkt me verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik weet het nog steeds niet. Die filmpjes zien er wel overtuigend uit, maar...als je bewusteloos bent, rolt je hoofd opzij. De meesten hebben dat prima gedaan, maar niet allemaal. Dat doet me toch twijfelen aan de echtheid. Dan komt er ook nog zo'n email tussendoor van een Amerikaan die z'n vrouw geruststelt dat de kinderen o.k. zijn omdat alles voor de camera gebeurde, *en* allerlei linksmensen die de oorlogstrom roeren. Het lijkt me verdacht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Plus dat er geen grote hoeveelheden dode dieren te zien zijn, zoals op de foto's van Halabja.

   Verwijderen
  2. Plus dat de plaats van delict niet meer in tact is.
   Al is de leugen nog zo snel.....

   Verwijderen
  3. @ hans jansen
   Welke massa's dode dieren denk je te vinden midden in de stad . Dode honden ? varkens ? ezels of kamelen ? eenden ? Daar leven toch helemaal geen dieren op een paar katten na misschien . Dus 'grote hoeveelheden dieren ' lijkt mij geen argument . Het is geen boerengemeenschap zoals in Halabja .

   Verwijderen
  4. In de westerse steden tref je nauwelijks dieren aan.
   De dierenpopulatie in een Arabische stad heeft weg van dat van een boerengemeenschap. Alleen in aantal echter veel meer. Ratten bijvoorbeeld, maar ook vele anders dan zoogdieren.

   Verwijderen
 12. Sirik

  Je bent een sick fuck zoals de Engelse zo mooi weten te zeggen.
  Gifgas, en het doet er niet toe wie het in deze ingezet heeft is een verwerpelijk wapen. ( m.i zijn alle wapens verwerpelijk maar das een andere discussie )
  Ik heb wel een idee waar jij je waarde en normen vandaan hebt.
  *iets met grot, apen, misgeboorte mompelt*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wapens zijn niet verwerpelijk. Het zijn dode instrumenten.
   Wapens in de handen van de staat is minder prettig.
   Immers het zijn telkens maar weer diezelfde staten die oorlogen voeren, vrijwel nooit volkeren die elkaar naar de keel vliegen. immers zij betalen de rekening.

   Je moet die hypocrieten in de gaten houden. Die beginnen een oorlog om schooltjes te bouwen of omdat "fatsoen moet je doen", 'internationale solidariteit'.
   Dat zijn vreselijke mensen die hele fatsoenlijke hoogstaande idealen hebben, maar, om die idealen te verwerkelijken, anderen naar het front sturen en de benodigde gelden af persen. Het zijn dus niet de doorsnee crimineel.
   Meestal is dit soort lui te vinden om en nabij Parlementen..... onze vertegenwoordigers [proest !]
   Het maakt niet uit Eerste Kamer of Tweede Kamer, ze sturen nooit hun eigen kinderen naar het front, wel die van de gewone burger.
   Dus een warm pleidooi voor een volksleger. (Zwitserland)

   Als je de grootse 'sick fuck' zoekt, dan heb je aan clown Obozo, Hollande, maar ook Cameron een paar goede voorbeelden.
   Alle drie voorzien van een heel arsenaal aan offensieve 'verdediging'-wapens.

   Ano, je mag kiezen:
   A
   Nederland niet onder de voet gelopen en dus vrij en autonoom, dankzij de inzet van gifgas.

   B
   Bezet Nederland, de bevolking geterroriseerd, rechteloos en onbeschermd, onder vreemde heerschappij gebracht, maar wereldberoemd omdat het, heel vroom, weigerde zich te verdedigen tot de laatste snik.

   Dus, lafaard, KIES !


   met dank voor het compliment.

   Verwijderen
  2. Anoniem vanaf nu dogen3 september 2013 om 23:30

   Nee sirik daar trappen we niet in.
   Doelpalen verplaatsen kan ik zelf ook wel.
   Feit is en blijft dat je een sick fuck bent die zonder blikken of blozen gifgas aanvallen op mensen zijn goedkeuring geeft.
   En nu niet weer snel de palen verplaatsen.

   Verwijderen
 13. @ Ibn ab bassie

  "Wat heeft het vergassen van kinderen met de verdediging van een land te maken?"

  Kinderen roepen onmiddellijk luidkeels verontwaardiging en medelijden op, dus uiterst effectief om 'het Westen" te dwingen in te grijpen. Kerry herhaaldelijk: 'onschuldige kindertjes zoals die van ons!'.

  "De vergassing vond plaats in een door troepen van Assad omsingeld gedeelte van Damascus . Een omsingelde enclave die waarschijnlijk moeilijk te heroveren is."

  Nota bene: "rebellen in een enclave" én "omsingeld" door Assad, betekent dat de rebellen die chemische wapens hadden, zoals Syrie zei: 'al eerder gevonden in een tunnel'. Ik vermoed dat door aanvallen door Assad van die enclave - die chemische troep van de rebellen geraakt werd. Anders Assad, bekend met de 'rode lijn', USA uitgenodigd heeft om Assad aan te vallen.

  Ik hoop dat Obama het Congres met mogelijk 'NEE, als redding ziet, om niet in te hoeven ingrijpen. USA staat gewis onder druk van 'bondgenoot' altijd achter-de-ellebogen konkelend Oliedom S.A., dat al jarenlang de soennieten rebellen in Syrië steunt, en alvast goedkeuring gaf aan 'gematigd gewapend ingrijpen' door USA. Turkije wil 'all out war' om Assad te verwijderen, dat slechts totaal rampzalig tot ww4 kan leiden.

  Volgens 800 jaar oud 'fatwa' van de soennieten, zijn 'Alawieten erger infidel dan Joden en christenen', die fatwa opnieuw uitgesproken wordt in Syrie, met immense HAAT tussen Assad en soennieten,
  zie: BBC doc. \History of Syria:

  http://www.youtube.com/watch?v=TqtCOxeGAHE

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Ibn ab bassie

  "Wat heeft het vergassen van kinderen met de verdediging van een land te maken?"

  Kinderen roepen onmiddellijk luidkeels verontwaardiging en medelijden op, dus uiterst effectief om 'het Westen" te dwingen in te grijpen. Kerry herhaaldelijk: 'onschuldige kindertjes zoals die van ons!'.

  "De vergassing vond plaats in een door troepen van Assad omsingeld gedeelte van Damascus . Een omsingelde enclave die waarschijnlijk moeilijk te heroveren is."

  Nota bene: "rebellen in een enclave" én "omsingeld" door Assad, betekent dat de rebellen die chemische wapens hadden, zoals Syrie zei: 'al eerder gevonden in een tunnel'. Ik vermoed dat door aanvallen door Assad van die enclave - die chemische troep van de rebellen geraakt werd. Niet Assad bekend met de 'rode lijn', USA uitnodigt om Assad aan te vallen.

  Ik hoop dat Obama het Congres met mogelijk 'NEE, als redding ziet, door niet in te hoeven ingrijpen. USA staat gewis onder druk van 'bondgenoot' altijd achter-de-ellebogen konkelend Oliedom S.A., dat al jarenlang de soennieten rebellen in Syrië steunt, en alvast goedkeuring gaf aan 'gematigd gewapend ingrijpen' door USA. Turkije wil 'all out war' om Assad te verwijderen, slechts totaal rampzalig tot ww4 kan leiden.

  Volgens 800 jaar oud 'fatwa' van de soennieten, zijn 'Alawieten erger infidel dan Joden en christenen', die fatwa opnieuw uitgesproken wordt in Syrie, met immense HAAT tussen Assad en soennieten,
  zie: BBC doc. \History of Syria:

  http://www.youtube.com/watch?v=TqtCOxeGAHE

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zweden zet de deur open voor 'alle Syrisch vluchtelingen', inclusief 'gezinshereniging'. Tot dusver bereikten elke week 250 vluchtelingen Zweden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ijstengel2 september 2013 16:46
  Het LIJKT niet alleen zo: hiet IS zo.
  Barak Houssein Obama is zelfs volwaardig lid van de moslimbroederschap. Zie hier: http://blogs.aljazeera.com/topic/egypt/egyptian-media-says-obama-muslim-brotherhood-member
  En ook Fox maakt er (verkapt) melding van: http://www.foxnews.com/world/2013/08/28/egyptian-police-arrest-60-more-brotherhood-members-and-supporters-in-ongoing/

  Obama heeft dan ook de nodige moslimbroeders op invloedrijke posities neergezet en heeft zich omringd met extremistische moslims. En natuurlijk ook de vijfde colonne! CIA Directeur John Brennan. De in Saoudi Arabie tot moslim bekeerde creep: http://en.wikipedia.org/wiki/John_O._Brennan

  Overigens valt de appel niet ver van de boom: ook Barry Soetero's broer is een prominente moslimbroeder.

  Als hij niet snel wordt afgezet, zou hij zo maar eens WO-III kunnen ontketenen. Iran hoopt daar zeer zeker op, aangezien zij dat als voorwaarde zien voor de terugkeer van de dertiende Imam.

  Kortom: het wordt nog spannend. Het is te hopen dat het huis van Afgevaardigden en de Senaat Barry tegenhouden. Niet dat hem dat iets uitmaakt, hetgeen duidelijk is geworden met de acties in en tegen Libie. Ook daar heeft Barry laten zien zich niets van de grondwet aan te trekken. En het wonderlijke is dat hij er nog steeds zit!

  Nou ja: elk volk krijgt de regering die het verdient.
  Arme Amerikanen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Door, in de beste traditie van de complotdenkerij, de zaken te overdrijven en evidente onwaarheden toe te voegen doe je afbreuk aan het uitstekende betoog van Hans Jansen. De buitenlandse politiek van Obama is desastreus, maar (om maar wat te noemen) "volwaardig" lid van de Moslimbroederschap is hij niet. Met zulke karikaturen schieten we niets op.

   Verwijderen
 17. Oliedom ?

  http://www.zerohedge.com/news/2013-09-04/who-us-imports-crude-oil

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ha , binnenkort worden we gepijpt !
  De trekpoppen der Tweede Kamer houden zich nog stil en rustig, nog even een strandwandelingetje, Wassenaarse slag [kuch en hoest], maar dan gaan we toch ingerommeld worden bij de plannetjes van de EU.
  Sgooltjes bouwen nu in Syrië ! We gaan mensen vermoorden voor wat gas, omdat we een hekel hebben aan een vrije wereldmarkt.

  Nabucco project.

  "In December 2003, the European Commission awarded a grant in the amount of 50% of the estimated total eligible cost of the feasibility study including market analysis, and technical, economic and financial studies. On 28 June 2005, the joint venture agreement was signed by five Nabucco partners. The ministerial statement on the Nabucco pipeline was signed on 26 June 2006 in Vienna.[22] On 12 September 2007, Jozias van Aartsen was nominated by the European Commission as the Nabucco project coordinator."

  Zo doen we dat. Niet op het NOS-journaal, niet bij Zomergasten en ook niet bij de RTL's en P+W.


  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/is-the-united-states-going-to-go-to-war-with-syria-over-a-natural-gas-pipeline

  Onder het mom van 'internationale solidariteit', 'stoute Asad', 'fatsoen moet je doen', gaan we geen gas kopen op de vrije markt, maar leggen we ons vast via langjarige (te dure) gascontracten.
  want vrije (gas)markt is KUDT!
  Financieel uitkleden die burgers !
  Helaas worden er een paar onschuldige gezinnetjes gegast dan wel onthoofd door in USA getrainde Al Qaïda-monstertjes maar, who cares. YES, WE CAN !

  Het zijn weer de staten die een geschilletje uitvechten ten koste van diegenen die zij zouden moeten dienen.

  Timmerfrans moet nog eventjes oefenen in het ophouden van een vroom en oprecht smoelwerk, niet vertellen wat er echt speelt bij P&W. Iedereen voor de gek houden. En dan gehts los !

  Hoezo sick fuck ?

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik zou toch wat meer uitleg willen hebben over de 'complottheorie', dat Saddam zijn chemische arsenaal aan Ba'thi-broeder', maar desalniettemin persoonlijke doodsvijand Assad cadeau heeft gedaan. En of dat technisch mogelijk was. Ik vind dit zo'n, hoe moet ik het zeggen, ongerijmde stelling, dat die wel een hele goeie onderbouwing verdient.

  En oja, Sirik, je roept hier in dit forum alweer een paar keer 'lafaard'. Er is natuurlijk niets zo moedig als op internet te gaan schreeuwen dat chemische wapens een legitiem verdedigingsmiddel zijn. Vooral onder een schuilnaam. Misschien doe ik je te kort, maar ik heb uit je verschillende bijdragen op deze site zelden (eerlijk gezegd nooit) iets gelezen, waarvan ik dacht 'hier is de kwalificatie 'moed' op z'n plaats'. Als je alles wat je zegt ook onder je eigen naam zou durven beweren, zou je tenminste iets van lef hebben. Dus, verras me een keer en trek je stout(moedig)e schoenen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wij zijn tegenpolen. Het gaat niet om mij, maar om de tekst.
   Bij jou is het tegenovergestelde.
   Ik beantwoord vragen en jij loopt er voor weg.
   Ik scheld niet, jij wel.
   Jij koestert de peuken van Jansen, ik niet.

   Verwijderen
 20. En Sirik, ik begin me bijna zorgen om je te maken. Wat je allemaal schrijft man (in een discussie over chemische wapens):

  “Ha , binnenkort worden we gepijpt !”
  “Trekpoppen”
  “KUDT”
  "Hoezo sick fuck"

  Alweer wat jaartjes terug schreef Hans Jansen een serie aanbevelingen voor de Nederlandse overheid, betreffende hoe om te gaan met potentiële Jihadstrijders:

  “Het is in de propaganda-oorlog bovendien van groot belang de terroristen als loosers voor te stellen die op allerlei manieren, ook seksueel, niet aan hun trekken zijn gekomen. Omdat dat meestal waar is, kan het niet zo moeilijk zijn”.

  Zie http://www.internationalespectator.nl/system/files/20041100_is_art_jansen.pdf Ook de befaamde Laurie Milroie wordt in dit artikel opgevoerd, maar dat terzijde ;)

  Ik heb het idee dat dit ook weleens zou kunnen opgaan voor anonieme toetsenbordhelden, die zichzelf tot contra-jihadi hebben uitgeroepen. Dus Sirik, zorg een beetje goed voor jezelf, misschien word je dan wat milder en lacht het leven je weer toe. Geheel ten overvloede, ik ga je er niet mee helpen (mocht je daar bang voor zijn, of stiekem op hopen, maar ik zou het toch een bizar idee vinden), maar het lijkt me dat je vooral een harde beurt nodig hebt. Succes en alvast veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Was in de boevenstaande bloemlezing nog vergeten:

  Yes we can
  En dan gehts los !


  En dan jij weer:

  Het gaat niet om mij, maar om de tekst.
  Bij jou is het tegenovergestelde.
  Ik beantwoord vragen en jij loopt er voor weg.
  Ik scheld niet, jij wel

  Dat is inderdaad een goeie. Zelfkennis is het begin der wijsheid

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Syrisch gifgas doodt niet alleen mensen, maar ook vrijheid en democratie.
  Waarom moet de staat (NL/EU) zo nodig een gasleiding aanleggen, vanuit Saoedi Arabië, terwijl er een vrije gasmarkt voorhanden is. Om niet afhankelijk te zijn van Russische aanvoer ? Vreemd, want die gascontracten met Gazprom zijn vrijwillig door (oud) politici gesloten. (zie Schröder maar ook onze maxime Verhagen heeft zo'n pensioen), verder is er nog volop Noors gas, maar er zijn meerdere aanvoerlijnen. Dus waarom gebonden aan Arabieren willen zijn ?
  En daarom een oorlog steunen/uitlokken ?
  De bevolking middels onafhankelijke vrije neutrale joernalistiek via de NOS misleiden ?

  De USA heeft kennelijk een belang waar ze miljarden voor overheeft, want Amerikaanse olie-importen uit m.o. zijn onbeduidend.
  De EU/NL hebben hun vrijheid en welvaart er voor over.
  Want een monopolie dat de burger dwingt om voor energie een te hoge prijs energie laten betalen, werkt ook desastreus voor de monopolist.

  En de burger....?
  Die weet van niets, wordt voorgelogen, mag de dure rekening betalen, met desnoods zijn leven.

  En zo worden we richting afgrond gerommeld.
  Men was gewaarschuwd:
  https://www.youtube.com/watch?v=82SG_EpCsVs

  Gifgas, giftig gas dat de democratie verder om zeep helpt.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ook geenstijl.nl meldt gifgas aanval is een hoax.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die dode kinderen ook een hoax zeker?

   Verwijderen
  2. Dode kinderen ? Waren dat dode kinderen ?
   Nou, die boffen !
   Als martelaar kom je sowieso in het paradijs met maagden, hoewel een beetje jong nog voor dat laatste.
   Je zou verheugd moeten zijn, eh !

   Toch maar weer eens de hoogste tijd voor je, als moslim, om de koran te kopen, want je hebt altijd wat te klagen.

   Verwijderen
  3. Toon jij maar aan dat die nog in leven zijn!.

   Wat denk je dat hun ouders nu doormaken? En hun zusjes en broertjes die een deel van de familie moeten missen?

   Dus omdat die mensen weleens moslim kunnen zijn, mogen we niet menselijk meer zijn?! Nee, je mag dan niet eens meer menselijk denken!. Nee he? Mag niet. Want : moslim! Dus eigen schuld! Hoe jong ook.

   Assad moeten ze oppakken, in zijn gevangenissen stoppen en bespuiten met gifgas. Ervaart hij aan den lijve hoe zijn eigen beleid voelt.

   Assad is nooit gekozen, dus hij moet, zoals Bin Ali, Mubarak, Kadhaffi en Abadella Saleh, ophoepelen. Opgeruimd staat netjes.

   Verwijderen
  4. Als ze niet meer in leven zijn, moeten de ouders maar meer vastheid in hun geloof hebben. Vertrouwen in de almachtige ... dat moet toch lukken, als beetje moslim ?
   Een troost is dat ze als martelaren een verder prettig 'bestaan' in het paradijs hebben. Wat wil je als moeder nog meer wensen ?
   Toch maar een koran kopen, eh.

   bewijs jij maar eens dat Asad inderdaad de schuldige is. Ten slotte heb je nog dat fameuze samenwerkingsverband van CIA en de 'generaals'.
   Waar staat in de koran dat iemand gekozen moet worden ? Sinds wanneer omarmen moslims democratie ... als einddoel ?
   Bin laden was toch ook niet gekozen als leider ?

   Verwijderen
  5. Bin Laden riep zichzelf uit tot 'de leider'. Men zegt dat hij gedood is en een zeemansgraf kreeg. Of dat waar is weet ik niet, maar werkelijk geen mens die daar om rouwde.
   Een beetje kromme vergelijking, van die Bin Laden en een gekozen leider.

   Dat er veel volwassenen werden gedood, ja, het is oorlog, dan kun je geraakt worden ook als je niet meedeed. Maar wapens op kinderen richten, dat kan alleen een sadist en een moordenaar, want kinderen doen niet mee aan de strijd, en hen vermoorden is een zwaar misdrijf en volgens de islam staat de doodstraf op het vermoorden van onschuldigen.

   In de bijbel staat ook nergens dat iemand gekozen moet worden. En aangezien "verkiezing" een aardse zaak is, dus geen geloofszaak, is er niets mis met deze innovatie.
   Alleen in geloofszaken is innoveren verboden. Innoveren in wereldse zaken is altijd welkom, anders kun je het niet redden in dit leven.

   Koran:
   "En vergeet jouw aandeel aan de tegenwoordige wereld niet".

   Dus een gekozen leider is helemaal geen gek idee. Zeker tegenwoordig niet. De mensen zouden juist meer voor hun rechten moeten opkomen. En dat kan alleen door zelf een regering te kiezen en af te serveren als deze niet voldoet.

   Verwijderen
  6. "...en hen vermoorden is een zwaar misdrijf.."
   Wat nog onbewezen is. zeg maar, dat de kogel nog niet door de kerk is.

   www.youtube.com/watch?v=AmxlQjTQrFw
   Dat krijg je er nu van:
   www.youtube.com/watch?v=7CWNgnwLpDQ

   Verwijderen
 24. HELD ! (2012)

  In June 2012, Ron Paul warned the 'warmongers' in Congress of the "plans, rumors, and war propaganda for attacking Syria and deposing Assad." In an ironic twist, he also notes, "this past week however, it was reported that the Pentagon indeed has finalized plans to do just that. In my opinion, all the evidence to justify this attack is bogus. It is no more credible than the pretext given for the 2003 invasion of Iraq or the 2011 attack on Libya." The following speech may well be 15 months old, but is as relevant - if not more - than ever ahead of Obama's pleas tomorrow.

  http://www.youtube.com/watch?v=E1soDiUMeFY&feature=player_embedded

  bron: Zerohedge.com

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Doneer nu !

  http://www.youtube.com/watch?v=z-sdO6pwVHQ&feature=player_embedded

  BeantwoordenVerwijderen
 26. “Engage people with what they expect; it is what they are able to discern and confirms their projections. It settles them into predictable patterns of response, occupying their minds while you wait for the extraordinary moment — that which they cannot anticipate.”–Sun Tzu, The Art of War


  www.alt-market.com/articles/1708-are-the-real-enemies-in-syria-or-washington

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
   1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)

  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

  Onze leningdiensten omvatten: -
  * Investeerdersleningen .......
  * Schuldconsolidatie ......
  * Estate / Housing Establisment-leningen ........
  * Zakelijke leningen ......
  * Persoonlijke leningen ........
  * Internationale leningen ... .....
  * Vakantie / Vakantieleningen ............
  * Studiefinanciering. ... ....
  * Auto- of autoleningen
  * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

  Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
  De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

  VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
  Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

  Neem contact met ons op met de volgende informatie:

  Voor-en achternaam: ____________________________
  Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
  Leningduur: _________________________
  Het doel van de lening: ______________________
  Geboortedatum: ___________________________
  Geslacht: _______________________________
  Burgerlijke staat: __________________________
  Contact adres: _______________________
  Stad postcode: __________________________
  Land: _______________________________
  Beroep: ____________________________
  Mobiele telefoon: __________________________

  Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
  crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  BEDANKT,
  Hoogachtend, JEFFREY FRANK

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen