Tip(s) om het vege lijf te redden

Persoonlijk kan ik het me niet zo goed voorstellen, onpersoonlijk evenmin maar stel nu dat u zich in een land als Kenia bevindt, of Somalië, Nigeria. Ethiopië kan ook. U heeft daar iets te doen, ik weet echt niet wat, verzin het zelf maar. U bent daar niet voor niks zo veel is zeker, maar er moeten ook banale dingen als boodschappen gedaan worden en dus wandelt u in de zinderende hitte waar u juist zo goed tegen kunt, van houdt zelfs, naar de dichtstbijzijnde Shopping Mall, net als eergisteren, vorige week en de weken daarvoor.

Vandaag echter is een speciale dag, en hoewel u altijd hebt geweten dat dit de dag is die je wist dat zou komen, nee ik maak er geen grapje van, maar ontken nou maar niet dat u niet op de hoogte was van het feit dat de kans op terreuraanslagen door door godverlaten moslims (o wacht) in het prachtland waar u
zich vrijwillig naartoe hebt laten vliegen niet bestond. Heus, u weet beter. U had alleen niet gedacht dat het vandaag zou zijn en dat het u zou overkomen natuurlijk. U bent een idealist, het hoge woord is er uit.

Helaas, u bent er al niet meer, uw gedachtes zijn verleden tijd, het is te laat, u ligt op de grond in de supermarkt waar u zojuist nog uw dagelijkse boodschappen deed. Het lijkt zo willekeurig. U heeft niets verkeerds gedaan en nu bent u morsdood, meedogenloos door het hoofd geschoten. U bent niet de enige, 't is zowaar een bloedbad daar in de Shopping Mall. Hier ligt een hoogzwangere vrouw in de armen van haar man, dood, allebei. Daar een jonge vrouw, het bloed sijpelt alle kanten op, een paar meter daarvandaan, een man op z'n buik, dood in een plas bloed. Er zijn foto's van. Gruwelijk schrijnend.

En toch, had dit niet voorkomen kunnen worden? Want kijk - nee u niet meer - daar lopen, eh, rennen mensen dezelfde Shopping Mall uit. De moslimterroristen laten hen gaan terwijl ze hen net zo gemakkelijk voor de kop hadden kunnen schieten. Moslimterroristen, daar heb je het al, u bent geen moslim, nooit geweest ook, u heeft uzelf geen etiket opgeplakt, misschien voelt u zich een beetje religieus van binnen of iets daaromtrent maar zoals moslims niet van moslims stelen, zo doden moslims gewoonlijk geen andere moslims en daarom ligt u op de grond en ontspringen anderen, in casu moslims deze doodsdans.

Verdorie-nog-aan-toe was u nu maar slimmer geweest, had u nu maar de moeite genomen om de Sjahada, de islamitische getuigenis uit uw hoofd te leren. Die is zo moeilijk niet, een enkele zinnetje. Wellicht had u dan wel het vege lijf kunnen redden. Dan had de ene moslim u voor de andere moslim aangezien en hadden de terroristen u met rust gelaten, zo werkt het moslim-zijn, u wist dat toch? Kom, in zo'n land! Moslimzijn is nu eenmaal geen ras, je kunt het lang niet altijd aan iemand zien, u had, in alle mogelijke talen, uit moeten schreeuwen!:

"ER IS GEEN ANDERE GOD DAN ALLAH EN MOHAMMED IS ZIJN BOODSCHAPPER"

ʾasjhadoe ʾan lā ʾilāha ʾillā-llāh(oe), wa asjhadoe anna moeḥammadan rasōēloe-llāh(i) 

Wie weet, was u er dan nog geweest. Ik ga vast oefenen, het kan van pas komen, want de moslimterroristen zijn onder ons. Is er een arabist die me met de uitspraak wil helpen? Ik wil wel beslagen ten ijs komen.

P.S. Een hoofddoek (niet zo een die uw moeder vroeger droeg maar een islamitische) wil ook wel eens helpen. Voor vrouwen dan.

11 opmerkingen:

 1. Kenia heeft weer wat vuurwerk van het vredesgeloof laten zien. Rusland begint strepen te trekken met het koran vertalling verbod vanwege oproep tot geweld. Nou nog een aanslagje hier op het filmfestival in utrecht vanwege het thema 'Naakt'en misschien dat dan de oogkleppen wegvallen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook in Mumbai en bij diverse andere moordpartijen oa vliegtuigkapingen lieten de moslimterroristen de moslims vrijuit gaan. Volgens de islamitische wetgeving mogen moslims inderdaad niet zomaar andere moslims doden, en ze mogen ook geen andere moslims tot slaaf maken.

  Tot zover de theorie, nu de praktijk. De dagelijkse reeksen van islamitische aanslagen kosten meer moslims dan niet-moslims het leven. En slavernij wordt in veel islamitische landen gedoogd, ook als de slaven moslims zijn. Kennelijk zijn er ook voor vrome moslims altijd wel redenen te bedenken om hun "moslimbroeders" (niet te verwarren met de officiële club genocidepredikers van Morsi) als minderwaardig te zien.

  Dat kan ook niet anders in samenlevingen waar haat, geweld en ongelijkheid als de belangrijkste Zuilen van het geloof worden gezien. Wat moet je als je in navolging van de profeet ongelovigen wil verkrachten of vermoorden, maar er zijn geen ongelovigen in de buurt?
  Dan koel je je geloof op moslims met een andere etnische of sektarische achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leer dan ook ff de naam van Mohammed's moeder uit je hoofd: Amina bint Wahab. En de shahada kun je afkorten: la illáha ill alláh, móhammed rasóéloellah (klemtoon aangegeven met ' ).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Appeasement is niet per se iets uit het interbellum maar een diepgewortelde menselijke neiging om oogkleppen op te zetten bij gevaar. Hoe harder alles, diep van binnen, schreeuwt dat je aan de beurt bent mhoe meer we doen alsof er niets aan de hand is. Waarom lieten al die joden zich ooit naar de slachtbank voeren? Zo zitten mensen in elkaar. Conflict vermijdend gedrag zal onze ondergang worden. Na eeuwen gaan de middeleeuwen Europa weer bepalen. En wij gaan tot op het laatst geloven dat de barbaren het goed met ons voor hebben. De socialist voorop! Hij schreeuwt heel hard dat moslims de nieuwe joden zijn om niet onder ogen te hoeven zien dat *hij* de nieuwe jood is. Er bestaat een verhaal dat wanneer je een kikker in een pan met water zet en je het heel langzaam verhit, het dier zal blijven zitten tot het kookt. Een fabel: zodra het de kikker te heet wordt zal hij uit de pan springen. De kikker wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De doden hebben nog geluk gehad. Andere slachtoffers van de religie van de vrede is hetvolgende overkomen:

  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3516659/2013/09/26/Gegijzelden-in-winkelcentrum-werden-gruwelijk-gemarteld.dhtml

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Islamitisch onderwijs op scholen verplicht stellen. Besnijdenis MVG en VGV opnemen in de grondwet, als zijnde een verplichting voor elke jongen en meisje in de pupertijd.
  Beter nog, allemaal maar moslim worden en nederig onze vlaggen strijken en de vlag met het zwaard hijsen op de overheidsgebouwen.
  Zo kunnen we, in de toekomst (of heden) het vege lijf redden.

  Wel eens gehoord over een andere mogelijkheid !! Alle moslims in zee dumpen..(goed voor de visstand) en alles wat met Allah en zijn Profeet te maken heeft, vernietigen en uitwissen !
  En alle problemen voor de beschaafde mens zijn opgelost.

  Dat laatste gaat er ooit misschien een keer van komen denk ik .??
  Ze vragen er zelf om..We zien nu nooit (nooit) eens een mooie kant van de moslims !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eindelijk eens een goed idee, oog om oog tand om tand...

   Verwijderen
  2. Eindelijk eens een goed idee, oog om oog tand om tand...

   Verwijderen
  3. Eindelijk eens een goed idee, oog om oog tand om tand...

   Verwijderen
 8. ik zie een bekering in de nabije toekomst, misschien niet oprecht maar ik voel het gewoon.

  BeantwoordenVerwijderen