Ja, maar

- Ja maar stel nu dat die wandelaars op de London Bridge een hoofddoek hadden gedragen, de vrouwen dan. Zouden die nu dan nog wél hebben geleefd?

- Hoe durf je zoiets te opperen Annelies? Walgelijk! Moslims zijn net zo goed slachtoffer van terrorisme als niet-moslims hoor.

- Ja, dat weet ik wel, dat ontken ik ook niet. Maar het zijn toch niet zo maar terroristen, het zijn toch jihadisten?

- Wat maakt dat nou uit? Dood is dood. 

- Ja, maar die jihadisten zijn moslims en geloven in Allah. Neem me niet kwalijk hoor maar daarom vraag ik me toch af of bijvoorbeeld die Chrissy Archibald, nu nog geleefd zou hebben als ze in London een hoofddoek had gedragen, of de slachtoffers bij Borough Market. Want dan hadden de jihadisten kunnen zien dat dat deze vrouw, net als zijzelf, óók een moslim is. Die jihadisten slaan hier nooit toe in de buurt van een moskee, toch? En is het niet zo dat hoogleraar Sociologie Ruud Koopmans heeft aangetoond dat de hoofddoek de beste voorspeller voor moslimfundamentalisme is? Dat mag ik toch zeggen?

- Nee Annelies, dat mag je niet want dat is compleet gestoord. Hoe durf je een moslima met een terrorist te vergelijken?

- Ja maar dat zeg ik toch niet? Ik zie een overeenkomst. Want stel je eens voor dat zo'n jihadist níet willekeurig moordt en sommige mensen spaart als hij de kans krijgt? Ik wil er niet aan denken maar stel je voor dat 't wél zo is? Wat betekent dat dan? 

- Schei toch uit met je gespeculeer Annelies. Ik heb daar niemand in de media of op het journaal over gehoord, dus het is jouw fantasie!

- Moeten alle meisjes en vrouwen dan maar een hoofddoek gaan dragen? Ik wil me niet eens een voorstelling maken van de zieke bewoordingen waarmee politici deze kledingsvoorschriften zullen aanbevelen.

- Je bent niet goed bij je hoofd Annelies. Die terroristen zijn gekken en die hebben niets met onschuldige hoofddoekjes of de islam te maken.

- Ja, maar als ik wél een punt heb, wat hebben we dan in godsnaam in huis gehaald? Ik wil niet dat mijn 'kinderen' een hoofddoek moeten gaan dragen om veilig te zijn.

- Nu moet je echt ophouden met je gedram. Je overdrijft schromelijk. Toon liever wat respect voor de slachtoffers, die net zo goed moslims hadden kunnen zijn. Het is puur toeval dat er geen moslims onder de slachtoffers in London waren! Dat geloof ik heilig.

30 opmerkingen:

 1. De Gelovigen proberen alleen maar hun grote voorbeeld de Seksverslaafde Massamoordenaar, Roverhoofdman en pervers Sadistische (Analfabete) slavendrijver de Heer Mohammed te evenaren.
  *En das nie makkelijk nie*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bezocht uw webstek. Staan goeie dingen op. Zoals die van het britse optreden in Palestina toen dit een brits mandaat was. Uw oordeel over de profeet is zeer hard.

   Verwijderen
 2. Over enkele dagen staan er demonstraties in 28 steden, usa, geprogrammeerd.
  Anti-sharia demonstraties !
  Driemaal raden door welke groepering tegen- demonstraties worden georganiseerd.
  antifassisten worden vanzelf wel fascisten.
  Ook in NL.
  Das één.

  DE vijf grootste banken, central banken,( Dat zijn banken die altijd hun rekening kunnen betalen, want belastingsdienst) hebben vanaf januari voor zo'n 15 triljoen aan aandelen/obligaties gekocht. ( In 2008/9 ging dat van 4 naar 7 triljoen. het is nu juni 2017)
  Geen wonder dat het zo 'goed 'gaat met de economie..... de rekening komt later wel.
  immers tegenover dat geld staat geen collaterale waarde.
  U wordt gearresteerd indien u aan valsmunterij doet, Klaas Knots/Draghi worden daarentegen geprezen voor hun geniale inzichten !!!!!
  U had nog een pensioen dacht u ?  En nu maar hopen dat die islam maar niet gelijktijdig actief wordt met een crash.


  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is iets mis met de getalletjes.
   Vanaf Januari t/m nu 1.5 triljoen nieuw geld uitgegeven door de vijf grootste central banken. Zomaar uit het niets getoverd !
   De balansen bedragen 15 triljoen( 12 nullen), geld uit het niets.

   En dan nog:
   "er wordt dertig keer meer aan nieuw geld geproduceerd dan aan goud gedelfd. Dat wil zeggen dat de ratio nieuw geld/ nieuw goud = dertig, terwijl dit bij 100% dekking, zoals het hoort, 1 (één) moet bedragen. 30 * x% = 100% --> x =3
   Hoeveelheid valsgeld, ongedekte cheque, rekening voor de volgende generatie of pensioenhhouders = 97% ( 97% lucht ipv correcte dekking) Zoek op: Weimar.
   Deze wetenschap leidt dat sommigen onder ons bitcoin kopen ... was 600 is nu 3000. Bitcoin koers is kennelijk voorloper op goudprijs, terwijl ik dacht dat goud eerder zou reageren dan bitcoin. Deze beweging geeft aan dat sommige partijen (papier)'geld' niet meer zondermeer accepteren.
   Overweging: Krijgen we een crash in okt/nov 2017 ?
   Islam is gevaarlijk, maar de Nederlandse regering is erger.
   Let op: De komende crisis wordt niet gecreeerd door het 'kapitalisties' systeem noch door stoute banken, maar door de regering/politiek middels regelgeving.

   (eye opener: vergelijk de flat in Londen eens met 9/11 !!)


   sirik

   Verwijderen
  2. Weet je zeker dat het "triljoen" is, en niet "trillion"? Amerikanen overdrijven ook in dit opzicht...

   Verwijderen
 3. Bij de moordpartij van 2013 in het Westgate winkelcentrum Nairobi (68 doden) werden moslims gespaard, en werden zoveel mogelijk niet-moslims afgeslacht.

  Ook bij de bloedige aanslagen van 2008 in Mumbai (175 doden) werden moslims gespaard en zoveel mogelijk niet-moslims vermoord. Een tiental gevangen joden werd zelfs zo langzaam mogelijk doodgemarteld. Detail; maanden vóór die aanslag was er om die reden al een Amerikaanse moslimbekeerling naar Mumbai gereisd. Hij verkende het enige joodse centrum in die miljoenenstad, zodat de Pakistaanse moordenaars hun slag konden slaan.

  In een andere miljoenenstad vol moslims maar met een piepkleine christelijke minderheid (Lahore), werd maart 2016 een aanslag gepleegd. Op christelijke kinderen die in een park naar paaseieren zochten; 72 doden.

  Zou dat met de islam te maken hebben?
  Wie daar aan twijfelt is hersendood.

  Dus ja; natuurlijk is mohammedaans geweld vooral gericht tegen niet-mohammedanen. Dat staat ook letterlijk zo in de koran; "dood de ongelovigen".
  Logisch dus dat de dagelijkse reeksen islamitische aanslagen relatief vaak gericht zijn tegen kerken, synagogen, hindoetempels etc. Of tegen plaatsen waar Westerse, dus "ongelovige" toeristen komen.

  Maar ook als mohammedaanse aanslagen gericht zijn tegen moskeeën, zijn dat doorgaans de moskeeën van "ketterse" moslims; meestal sji'ieten. Op youtube circuleert een filmpje uit Syrië, waarin een paar toevallig passerende vrachtwagenchauffeurs worden aangehouden. De isis-commandant laat trots zien dat hij de weerloze mannen laat executeren omdat "hun islam de verkeerde islam is". De mannen boften nog dat dat aan het begin van de isis-filmindustrie is. In de jaren daarna zou isis steeds wredere en gruwelijker executiemethoden bedenken. Deels omdat de koran leert dat allah een necrofiel is; maar toch ook om moslims naar oorlogsgebieden te lokken. Afshin Ellian sprak tijdens het hofstadproces van "islamporno", omdat de computers van Mohammed B en Samir A vol met die islamtroep stonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De indoctrinatie van de reguliere westerse media heeft haar gif succesvol weten in te zetten. Wat wil je in een land, waar bijna 4 miljoen mensen boer zoekt vrouw" kijkt? Wereldbeeld lekker overzichtelijk, want tis al druk genoeg..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De turkse webstek Dutchturks dot nl opereert met zwarte lijsten waarop vermeld vooraanstaande Nederlanders , verdacht van haat tegen muzelmannen.
  De Turken van deze webstek noemen de verdachte personen "Ultrazionistische moslimhaters".

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aardig stukje op yt : wim van rooy caféweltschmerz "bovenklasse... '  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op internet staat een vraaggesprek met Wim van Rooy in 't Pallieterke, een antwerps weekblad.
   Wim van Rooy zegt dingen die men in Nederland niet durft uit te spreken.

   Verwijderen
 7. Uit mijn blote hoofd gezegd (koran niet in de buurt) staat er over het sluieren iets van: ‘opdat gij gekend zijt en niet wordt lastig gevallen’. Dus dames, voortaan een hoofddoek op als je uitgaat. Zo werkt de zachte drang van mohammed terwijl hij elders zegt dat de islam geen dwang kent. Dus; het ligt in mo’s bedoeling dat behoofddoekte dames de brug levend zouden hebben kunnen oversteken.

  Overigens Annelies, een inspirerende manier van schrijven zo, zo'n dialoogje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. "Uit mijn blote hoofd gezegd". Dat citaat hebt gij ongetwijfeld van de vertaling van Kramers.
   Later ontving Kramers concurrentie in de persoon van Leemhuis. Het is wat, onder professoren. Tip: probeer iets uit het hart te zeggen. "...zouden hebben kunnen..." Geen mooi nederlands. Minder vormen van het werkwoord in één zin, bitte. Voor een Chinees is dit vreselijk moeilijk. Chinezen doen niet aan werkwoorden.
   Waarop doelt gij met brug? Men noemt de paus ook wel pontifex maximus, de grootste bouwer van bruggen.

   Verwijderen
  2. Ik heb mijn Koran nog steeds niet in de buurt maar wederom uit mijn blote hoofd, is het een uitgave van de Ahmadya's.
   Van 'iets uit het hart proberen te zeggen' en 'zouden hebben kunnen en de chinese taal' begrijp ik niets. En met brug bedoel ik de london bridge waar het in dit artikel over ging.

   Verwijderen
  3. Uit het hart zeggen kunt gij, anglofiel, verstaan. De Engelsen spreken "by heart".
   Zouden hebben kunnen is lelijk nederlands. Buitenlanders zoals Chinezen hebben daarmee grote moeite. Het maakt de taal onnodig omslachtig.
   Wat betreft die vertaling van de Ahmadiyya-beweging, ik zag een exemplaar in van de jaren '30. Toen was daar nog geen vrees voor de islam. De meeste muzelmannen stonden in die tijd onder controle van de westerse mogendheden en van de Sovjet-Unie. Tegenwoordig zien orthodoxe muzelmannen de aanhangers van de Ahmadiyya-beweging als ketters.
   Ik raad u aan de lectuur van Michel Houellebecq, Soumission. Vreesaanjagend.

   Verwijderen
 8. << Wat !?
  >> Russia is a big nothing burger
  << Neee !
  >> Jawel zie Van Jones: Russia is a nothing burger part 2 ( Van Jones is van CNN)

  << Ja , ga verder...
  >> CNN producer says Russia narrative is bullshit
  << En het NPO joernaal dan ?
  >> eeuuh, die slapen nog vanwege ... landsbelang. Ja 'landsbelang' dat was het woord wat ik zocht.
  << en Thierry dan ?
  >> Die was gisteren erg goed en niet op de NPO 'landsbelang' zender
  >> Hij is net als Van te zien op youtube
  << En het kabinet dan ?
  >> .. is Januari al gepland... niet voor September.. euh wegens ..... euh.... verkansie.
  << zo'n beetje gelijktijdig of iets eerder als de beurs crasht ?
  >> Ja, zo ongeveer.
  << en die '<<'dan ?
  >> werkt goed, he ?


  sirik  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aan Sirik.

   Ja ze zijn eeuwig op vakansie. Je vraagt je af waar dar demokratische Gesindel zijn verlof doorbrengt. In eigen land in de regen of in meer exotische oorden. Die Zalm is een super-kwijl. "Wees kalm, kalm zei de baron van Zalm-Zalm". Is een populaire deun uit de tijd van de patriotten. Ja, das gibt's einmal, das kommt nicht wieder...

   Verwijderen
 9. Eén van de terreurleiders had eens verzonnen dat moslimslachtoffers van hun aanslagen ook in het paradijs zouden komen. Maar ik denk dat een moordpartij toch wel wat moeilijker zou worden als er onder hun slachtoffers ook 'broeders' en 'zusters' zouden zijn. Annalies heeft derhalve toch een punt. Er komt een tijd dat vrouwen een hoofddoek dragen omdat ze zich ook veiliger wanen voor terroristen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Johan de Besnijder 16:33
   Arnon Grunberg bespreekt in zijn dagelijkse rubriek Voetnoot in de Volkskrant van 18 juli het boek Zinkjongens van de Witrussische schrijfster Svetlana Alexijevitsj. Zinkjongens zijn gesneuvelde sovjets die in zinken kisten terug worden gevlogen in de oorlog van 1979 tot 1989 in Afghanistan. Een belangrijke periode, ook in Nederland . Terwijl hier de antifascistische hysterie op volle toeren draaide waren de Sovjets bezig met genocide in Afghanistan.

   Verwijderen
 10. een falende overheid ?
  www.gatestoneinstitute.org/10605/sweden-failed-state
  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kijk, er wordt onderhandeld. Je ziet het niet maar mijn neus ruikt het.
  Ik ruik Schiermonnikoog en het riool van Arnhem. Toch opvallend twee burgemeesters ineens erbij .... tijdens de onderhandelingen..... die niets te maken hebben met burgemeesterbenoemingen.
  Pion Mark Koes heeft een verleden,loopt een aardig tijdje mee in de voorste gelederen van de 'Partij tegen de Arbijders', handig om zowel als een beloning van de onderhandelingen en tegelijkertijd als gijzelaar te zien.
  gevalletje Schiermonnikoog, van HEMA verkoopster via regiodirecteur spoorwegen, prov Drenthe, friesland, Groningen,Overijsel, Gelderland, naar een burgemeesterspostje...
  Én ze heeft een zwemdiploma A!
  Ik ga morgen ook soliciteren voor de functie Regio directeur Spoorwegen. Als tralaria het lukt, moet ik het ook kunnen.
  Zo zie je maar die onderhandelingen gaan gewoon door.
  Even een gokje... pvda toch in het Kabinet, wegens moeilijk, moelijk en 'landsbelang' ??
  Onder en tussen: www.zerohedge.com/news/2017-07-22/hungarys-orban-eu-and-soros-mafia-network-are-seeking-muslimize-europe


  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Sirik 11:57 De grootste onbenullen ontvangen in Nederland belangrijke functies. Minister Kamp bij voorbeeld. Van mijn cyber-vriend Professor David Pinto vernam ik dat minister Kamp geen publiek debat aandurft met hem. Heel verstandig van minister Kamp want hij zou het verliezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. zie café weltschmerz fred udo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem 00:33

  Ik ken wel Udo Jurgens. En Fred Astaire.
  Café Weltschmerz is een schone naam. Het is maar spijtig dat het een virtueel café is. Hier in Amsterdam zou een café moeten bestaan van die naam.
  Maar dan wel op een leuke, in het oog vallende plaats. Niet in een gribus-straat als de Spuistraat. Daar heb je namelijk café Dante. Maar het ziet er niet uit. De grote Lombardische dichter verdient een betere stêe.
  Met veel afbeeldingen van zijn hoofd.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ei, Ei
  RTL-Z interviewt vriendje van onze Volkert van de Graaff, zakenpartner van De dierenpartij.
  Met één druppeltje gif waar je enekel draaierig van wordt, brengt je de gehele eierproductie om zeep.

  De islam een gevaar voor NL ? Ja. Maar de Nederlandse regering en de politieke elite doen het efficienter!

  sirik
  N.B. CafeWeltschmerz op youtube,(yt)!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Sirik 9:42 Pep-muziek: YouTube Andre Rieu Rosamunde. Is leuker dan geleuter van zelfbenoemde dierenvrienden. In de jaren '50 was dierenliefde verdacht. "Juist die volkeren die zich het rottigst gedroegen, zoals Duitsers en Japanners, houden van dieren. Voor mij staat de mens centraal". Zo sprak een communistische leraar tot zijn leerlingen. Grote delen van ons volk zijn links-geïndoctrineerd. Vandaar zijn liefde voor roetkikkers en gas(t)arbeiders.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De kernvraag, werkelijk de vraag over de kern is niet de islam...
  De kern van ellende is de Nederlandse Bank.... en alles wat er omheen zwermt:
  www.youtube.com/watch?v=vmnoPsz2pfY
  ..... "kun jij met een kruiwagen aan geld niet eens een brood kopen......."
  Wat moet er dan gebeuren ?
  Heel simple DNB opheffen en wetten omtrent afschaffen.... een vrije markt voor banken Aldus.  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Op het internet te vinden:
  "Venezuela Is About To Ditch The Dollar In Major Blow To US: Here's Why It Matters"

  De wereld is aan het veranderen.....
  Jammer voor de islam en USA.

  sirik

  BeantwoordenVerwijderen
 19. ja, maar ...
  "But that's perhaps why few pundits seemed overly shocked when Israeli media late last week began reporting that a Saudi prince made a secret visit to Israel, in spite of the fact that the kingdom does not recognize the Jewish state, and the two sides do not have diplomatic relations."
  Putin heeft succes in syrië is het echte volk Gods boos. Al een paar keer islamieten gedood, maar das noch niet voldoende. ..
  Tijd voor kleine Belzebub:
  zerohedge.com: "Breaking News of Saudi Crown Prince's "Secret" Visit To Israel Brings Embassy Scramble"

  nóg een stukje geopolitiek.
  Erg leerzaam :
  Ook zerohedge.com
  "Myanmar's Rohingya Crisis: George Soros, Oil, & Lessons For India "


  sirik

  BeantwoordenVerwijderen

 20. Profiteer van onze leningaanbieding, snel krediet binnen 72 uur en begin met het kiezen van uw nieuwe levensproject. We bieden leningen aan alle serieuze en eerlijke mensen tot 10 000 000 euro of dollars met een rentepercentage van 3%. Onze overdrachten zijn door de bank verzekerd voor transactiebeveiliging. Dus, als u financiële hulp nodig hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

  E-mail ( georges.matvinc@gmail.com )

  WhastApp : +33 756924191

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Naam: ....... Zalina Diato
  Beroep ....... Directeur
  Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
  Rentevoet ..... 1%
  Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
  E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

  Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen