Overlevingsdrift

Overlevingsdrift

Dag Paul,

Wat 'n eer dat je ons teeveekast-filmpje op Radio Oranje wilt vertonen! 
En er dan ook nog met je over facetimen.., te véél eigenlijk want we (ik spreek voor 't gemak ook voor G wat niet mijn gewoonte is, dat je dat niet denkt) zijn niet zo goed in spontaan en daarom schrijf ik je nu spontaan dit berichtje. 

Onze 'Harry Potter-teeveekast' is er niet één uit een dozijn, want zelf gemaakt, "da's mijn man hè", maar je mag gerust weten dat we al jaren geen (staats)televisie meer kijken of hebben. Te voorspelbaar politiek correct, zeg nou zelf. Als daar al iets uitzonderlijks op te zien valt, vernemen we 't wel via de vele andere ongereguleerde kanalen. Via geenstijl.nl of het twitterkanaal bijvoorbeeld. Zo zijn we trouwens ook op
’Radio Oranje' beland, dat we wél verfrissend, vrolijk en inspirerend vinden, daarvoor gaat-ie natuurlijk omhoog!

Zo'n lelijke zwarte spiegel in je kamer, en zo groot, daar wil je liever niet de hele tijd naar staren, vandaar 't idee om 'm met een liftje omhoog te toveren du moment er iets te netflixen valt. Ozark scoort momenteel hoog en nóg beter: Better call Saul! En na het poppetje gezien, kastje omlaag zijn er nog steeds de fijne boeken waar veel meer mee te beleven valt. Nee, de teevee kan ons gestolen worden, je leeft maar één keer en 't  schiet al aardig op, dus 't is raadzaam alleen de allerbeste boeken te lezen (en wijnen te drinken maar da's een ander verhaal. Hoewel.) Reve, Gerard maar ook zijn Geleerde Broer Karel, Van het, dat spreekt. Of, het blijft in de familie, 'De wereld waar ik buiten sta. Oorlogsdagboek 1942-1945' van Hanny Michaelis, de dichteres, tevens ex-vrouw van Gerard Reve, dat ik iedere jong volwassene aanbeveel opdat er niet meer van die malle vergelijkingen worden gemaakt met hedendaagse 'minderheden' die Reve gekscherend wel ochtonen noemde. Die dagboeken gaan je niet in de koude kleren zitten, die zijn echter dan echt. Over (over)levingsdrift gesproken.

Als er iets 'troost' dan is 't wel het werk van Gerard Reve, maar weet je wie ik tegenwoordig ook graag lees terwijl hij hartstikke politiek correct is met z'n zwart-wit denken? Stephen King! Nooit gedacht dat ik ooit aan 't genre zou beginnen maar ik was meteen weg van Misery, een psychologische horror thriller, zoo geloofwaardig geschreven dat ik in de pre-corona kerstvakantie 2019 aan 't vuistdikke The Stand (1000+ pagina's) durfde te beginnen, niet vermoedend dat deze post-apocalyptische fictie slechts 'n luttele maanden later werkelijkheid zou worden. The Stand gaat namelijk over een virusuitbraak waardoor ongeveer 90 procent van de mensheid uitsterft en dat in enkele weken, dus het kan altijd erger (dan corona).

Fascinerend die overlevingsdrift van de hoofdrolspelers, hun angsten en hun beweegredenen die ik, verwend nest, soms maar half kan begrijpen. Waarom klonteren de overlevenden zo snel weer samen? Waarom genieten ze niet wat meer van de rust en de immense hun toegemeten ruimte? Dat lijkt me juist zo aantrekkelijk. Enfin. Van 't een kwam echter het ander. Of, toeval bestaat niet. Begin februari ging ik uit balorigheid, - mooi woord, hoor je niet vaak meer - naar The Walking Dead serie kijken, waar de wereld pas echt in een nachtmerrie verandert. Maar fictie hè, dus ik keek er toch met enige verbazing naar. Met name hoe zonder mededogen gemoord wordt om familie, groep of andere dierbaren te beschermen, vind ik opmerkelijk. Niets anders doet er nog toe. Niemand wordt vertrouwd. Nooit meer rust. Gruwelijk.

Maar ja, fictie hè.

En nu zitten we dan plotsklaps met z'n allen in een coronacrisis die met de dag onwerkelijker wordt en woelt er in mij 'n overlevingsdrift naar boven waarvan ik 't bestaan niet vermoedde en herken ik de dierlijke beschermingsdrift uit The Walking Dead maar al te goed. Ik ben alert mijn geliefdes te beschermen. Maar wie zijn die geliefdes eigenlijk? En hoeveel? Voor wie ben ik bereid welk risico te nemen? Confronterende gedachtes voor een Mens en zijn Gevoelens!

Dat ik zelf aan 't virus zal bezwijken is niet mijn ergste gedachte maar ik zou 't niet kunnen verdragen als ik G ziek zou maken of erger, laat staan dat een ander dat zou doen.

Dus fiets ik naar de supermarkt en in elk mens die ik onderweg tegenkom zie ik een vijand waar ik met een boog omheen rijd. Eenmaal door de hellepoortjes van de supermarkt, doe ik de dans der contactlozen met m'n winkelwagentje. Ik zet drie stappen voorwaarts, twee naar achteren, sta stil, schat de bewegingen van de vijand in, keer halverwege een gangpad op m'n schreden terug omdat aan 't einde van dat pad de vijand verschijnt. Kan ik nog terug? 

Met m'n boodschappenlijstje in m'n gehandschoende hand volg ik zo goed en zo kwaad als 't kan de van te voren zorgvuldig uitgestippelde route. Eerst de groentes, dan het fruit, o nee, te druk, dan maar geen appels en peren deze week.

Ik sla m'n slag bij de zuivelafdeling en negeer, tegen 'n ingesleten gewoonte in, op de houdbaarheidsdatum te letten, koop van alles te veel, niet om te hamsteren maar om in plaats van drie keer per week één keer naar deze walking dead hell te hoeven. En dan moet ik nog afrekenen. Dat kan ik dan inmiddels wel contactloos maar de groentes moeten gewogen, de 'airmiles verzilveren'-melding weggeklikt en met handschoentjes kun je helemaal niets. Waanzin.

Als het automatische eindpoortje zich met de kassa voor me opent, kan ik weer ademhalen. Nu geen fout maken maar naar huis waar het uitpakritueel ook zo z'n aandacht vraagt. Een foutje is zo gemaakt. Maar ik denk dat het goed is gegaan, al is dat nergens op gebaseerd, want waar hebben we nou eigenlijk mee te maken? Die onzichtbare vijand. Wie is de superbesmetter, wie heeft 't maar merkt er nauwelijks iets van? Wie heeft het gehad? Waar ben ik eigenlijk mee bezig? Waarom wordt er niet getest?! Dit is toch niet normaal? Ik wil dit niet. Ik fiets naar huis, 't ligt weer even achter me, nu groet ik iedere voorbijganger ineens vriendelijk, ik steek m'n hand op, zoals motorrijders wel doen. Geen idee waarom.

Wat ik wel weet Paul, is dat dit niet te lang moet duren. 
Het is dan wel prettig rustig op straat maar sociale (en economische) vrijheid opofferen maakt een vijand van mij en de ander. De komende week zit ik goed maar ik neem me nu alvast voor om vanaf 28 april weer 'normaal' te gaan doen. Een mens heeft ook gevoelens! Doe je mee? Langzaam maar zeker de afstand weer verkleinen, we hoeven niet meteen te gaan zoenen maar graag terug naar de handdruk!

Succes met Radio Oranje!

Zeer hartelijke groet,

Annelies en G.

Ps. Sorry voor het laten zakken van Radio Oranje in de kist eh kast.
De mooiste techniek heeft ook altijd wel weer 'n nadeel.

82 opmerkingen:

  1. HALLO!!!
    Heeft u financiële hulp nodig?
    Veel mensen zijn op zoek naar financiële hulp, maar ze weten niet hoe ze dat moeten aanpakken.

    Weet u dat u een lening kunt aanvragen en binnen 24 uur een lening kunt krijgen om uw financiële situatie op te lossen? veel mensen vinden het zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld / inkomen-ratio, lage kredietscore of andere redenen.

    Nooit meer wachten! Bij NoviCap bieden we financieringsoplossingen. We bieden allerlei soorten leningen aan, We bieden flexibele en meervoudige leningopties, inclusief beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en korte termijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

    Voor vragen - Stuur een mail naar (novicapfinancialservices@gmail.com of WhatsApp via: +31642117819)

    we streven ernaar om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

    Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 20 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 2,5% per jaar. Wij zijn het juiste bedrijf om contact met u op te nemen wanneer u dringend een lening nodig heeft.

    U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
    E-mail: (novicapfinancialservices@gmail.com) OF
    Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819.

    We zijn altijd enthousiast om financiële ondersteuning te bieden.
    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen op te starten of te vereffenen, evenals bedrijfsfinanciering voor onroerend goed en elke vorm van bedrijfsfinanciering? linksloansoffer@gmail.com We bieden ook leningen aan particulieren, bedrijven en bedrijven tegen een rente van 2%. We verstrekken leningen aan serieuze mensen die geïnteresseerd zijn in leningen, neem contact op met dit e-mailadres: linksloansoffer@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heeft u geld nodig voor het project, de zaken, belastingen, rekeningen en nog veel meer
    andere redenen, onze leningen zijn eenvoudig en goedkoop, neem vandaag nog contact met ons op. De
    lening die u nodig heeft, wij kunnen elke lening, budget, zo laag als 3% rente regelen, antwoord nu per e-mail:
    Felixalexinvestment22@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heeft u geld nodig voor het project, de zaken, belastingen, rekeningen en nog veel meer
    andere redenen, onze leningen zijn eenvoudig en goedkoop, neem vandaag nog contact met ons op. De
    lening die u nodig heeft, wij kunnen elke lening, budget, zo laag als 3% rente regelen, antwoord nu per e-mail:
    Felixalexinvestment22@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn lievelingsschrijver is niet Stephen King of Simon van het Reve, maar Lars Johansson, een Deen. Is helaas nog niet vertaald in het nederlands. Dancing Charlie uit 2008 is zeer straf; gaat over een oude baas van 82 jaar die in 2005 bezoek krijgt van de dochter van een collega die in 1945 onder verdachte omstandigheden omkwam.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben Peter, uit Frankfurt, Duitsland. Sommige mensen zeggen dat liefde spreuk werkt niet, maar ik heb gezien dat liefde spreuk werkt allemaal als gevolg van Dr Adeleke hielp me mijn huis te redden met zijn krachtige spreuk. Dr Adeleke komt uit Afrika en hij heeft een spreuk voor mij en terug te brengen mijn vrouw terug naar mij en we leven als een familie allemaal dankzij Dr Adeleke. U contact met hem opnemen via WhatsApp +27740386124 of mailen aoba5019@gmail.com. Wens u al het gelukkige leven

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo, mijn naam is Ute Schmidt, ik kom uit Berlijn, Duitsland. Ik wil een eenvoudige getuigenis geven over hoe ik een lening heb gekregen van Susan Benson (Sunshine Financial Group, Inc).

    Ik zat in een financiële crisis en ik had een lening nodig van 105.000 euro om persoonlijke redenen, ik probeerde bijna alle banken in mijn stad en enkele andere leningmaatschappijen om een ​​lening en mijn aanvragen werden afgewezen om een ​​of andere reden die ze het beste kennen, en toen heb ik besloot om het opnieuw te proberen, ik zag een bericht op een van het leenforum van Susan Benson en ik nam contact met haar op voor hulp, ik kon zeggen dat ze een persoon was die ik kan vertrouwen, ik neem de beste beslissing voor mij en mijn familie, gelukkig voor ik heb met succes een lening gekregen, zelfs met of zonder onderpand, en het meest verbazingwekkende van alles is dat er geen kredietcontrole was en dat haar service snel, betrouwbaar en betrouwbaar is.

    Veel mensen vinden het zo moeilijk om een ​​lening te krijgen van hun lokale banken en andere financiële instellingen vanwege de hoge rente, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage kredietscore en vele andere redenen. Als u financiële hulp nodig heeft om uw financiële situatie op te lossen en u weet niet waar u heen moet en waar u heen moet, zal ik u adviseren om contact op te nemen met Susan Benson via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar een bericht rechtstreeks op WhatsApp via: +447903159998 & ontvang in een oogwenk een reactie.

    Haar bedrijf verleent allerlei soorten leendiensten, zowel beveiligde als ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen, en u zult ook in staat zijn om een ​​grote hoeveelheid geld te lenen en de mogelijkheid te hebben om terug te betalen van 1 tot 30 jaar. Als ze me kan helpen, denk ik dat ze jou ook kan helpen. Neem vandaag nog contact met haar op voor meer informatie via e-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com of stuur haar rechtstreeks een bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Excuseer me voor het ongemak, maar ik kom heel nederig om u te vragen dat als iemand mevrouw Capucine LEROY kent om haar te helpen haar te bedanken, want dankzij haar getuigenis dat ik de heer Georges MANENT kende, een nederige man van hart die verstrekte mijn lening van 87.000 euro in 72 uur zonder enige complicaties. In eerste instantie twijfelde ik aan zijn goede lever, maar ik besloot het voordeel van de twijfel te geven en in mij te geloven dat deze man, in tegenstelling tot al deze valse geldschieters, mij bewees dat er nog steeds ernstige geldschieters zijn. Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor al uw wensen.
    zijn mail: georgemanent@gmail.com
    Nadat ik contact met hem had opgenomen, bestudeerde de bank de dossiers en ik maakte de bankkosten gewoon omdat ik de verzekering van mijn lening al had
    Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Mr Georges MANENT als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat je zijn adres achter als je financiële problemen hebt gehad, je bent opgelicht of de banken je verzoeken hebben geweigerd.

    georgemanent@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Excuseer me voor het ongemak, maar ik kom heel nederig om u te vragen dat als iemand mevrouw Capucine LEROY kent om haar te helpen haar te bedanken, want dankzij haar getuigenis dat ik de heer Georges MANENT kende, een nederige man van hart die verstrekte mijn lening van 87.000 euro in 72 uur zonder enige complicaties. In eerste instantie twijfelde ik aan zijn goede lever, maar ik besloot het voordeel van de twijfel te geven en in mij te geloven dat deze man, in tegenstelling tot al deze valse geldschieters, mij bewees dat er nog steeds ernstige geldschieters zijn. Aarzel niet om contact met hem op te nemen voor al uw wensen.
    zijn mail: georgemanent@gmail.com
    Nadat ik contact met hem had opgenomen, bestudeerde de bank de dossiers en ik maakte de bankkosten gewoon omdat ik de verzekering van mijn lening al had
    Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Mr Georges MANENT als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat je zijn adres achter als je financiële problemen hebt gehad, je bent opgelicht of de banken je verzoeken hebben geweigerd.

    georgemanent@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. HALLO!!! Staat u voor vroegtijdige financiële uitdagingen door de huidige situatie over de hele wereld?

    Heeft u dringend wat geld nodig om uw eigen bedrijf of project te starten of om een ​​huis of auto te kopen? en vind je het zo moeilijk om financiële steun te krijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Maak je geen zorgen meer, er is een betere manier om geld te verdienen zonder stress.

    Weet u dat er een kaart is die een "blanco pinautomaat" wordt genoemd? Weet u dat u met deze kaart in uw bezit geld kunt opnemen bij elke bankautomaat wereldwijd?

    Kijk hoe deze kaart werkt;
    De kaart is een crooned-kaart die een blanco ATM-kaart wordt genoemd. De kaart is geprogrammeerd met een malware-virus om elke bankautomaat te hacken.Zodra de kaart in een geldautomaat is geplaatst, begint de geldautomaat slecht te werken en kunt u geld opnemen van de geldautomaat. Is dit niet geweldig?

    Voor meer informatie over de kaart en hoe de kaart werkt, kunt u contact met ons opnemen via onderstaand e-mailadres: (immaculateblankatmcard@gmail.com) of schrijf me rechtstreeks op WhatsApp: +17727746806

    In het leven draait alles om het nemen van risico's, succes komt niet door stil te zitten, succes komt wanneer je die moedige stap zet, ik zal iedereen die dit bericht leest adviseren om van deze gelegenheid gebruik te maken en rijk te worden.

    Opmerking: we zijn eenvoudig, betrouwbaar en betrouwbaar. We zorgen voor de mensheid, we zijn een wereld beu waarin de rijken rijker worden en de armen arm. Gebruik deze kans nu om rijk te worden en rijk te blijven. Deze kaart is zeer betaalbaar.
    Tevreden ons via:
    E-mail: immaculateblankatmcard@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

    Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

    We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

    We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen.

    Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft.

    Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

    Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

    Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Madame Chantale LAUD, als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat u zijn adres achter als u financiële problemen had of als de banken uw verzoeken weigerden. Hier is de enige e-mail die u zonder problemen kan helpen.

    chantalelaud@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Madame Chantale LAUD, als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat u zijn adres achter als u financiële problemen had of als de banken uw verzoeken weigerden. Hier is de enige e-mail die u zonder problemen kan helpen.

    chantalelaud@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Madame Chantale LAUD, als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat u zijn adres achter als u financiële problemen had of als de banken uw verzoeken weigerden. Hier is de enige e-mail die u zonder problemen kan helpen.

    chantalelaud@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het ging te snel en ik moet dankbaar zijn
    Madame Chantale LAUD, als u dit bericht ziet, weet dan dat ik u alles verschuldigd ben.
    Ik laat u zijn adres achter als u financiële problemen had of als de banken uw verzoeken weigerden. Hier is de enige e-mail die u zonder problemen kan helpen.

    chantalelaud@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zei uw man plotseling dat hij wil scheiden en u wilt dat u teruggaat als er nog liefde in het gezin is? Zoek dan niet meer, want Dr. Ajayi, de grote betoverer, is degene voor jou. Van beroep ben ik bankier, toen mijn huwelijk van 7 jaar crashte, brak dit echt mijn hart en beïnvloedde zelfs mijn baan omdat ik altijd dacht en niet concentreerde. Ik hou echt van mijn man, dus zoek ik naar manieren die ik kan gebruiken om hem terug te krijgen nadat ik ongeveer vijf maanden apart heb gewoond. Ik kwam een ​​getuigenis van een man tegen die zei dat hij een baanpromotie kon krijgen met de hulp van de geweldige spell-caster Dr. Ajayi, dus nam ik zijn contact op en nam contact met hem op.Ik legde hem huwelijksproblemen uit en hij verzekerde me dat het goed zou komen beter voor mij, maar vertelde wat dingen die gedaan moesten worden om mijn doel te bereiken, ik volgde zijn instructies en vandaag leef ik weer gelukkig met mijn man, hij is echt een geweldige man en gezegend door zijn goden. Neem contact op met Dr. Ajayi voor alle soorten levensproblemen op zijn Viber- of WhatsApp-nummer: + 2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com je zult er geen spijt van krijgen hem te ontmoeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mijn naam is Loana, ik kom uit Monaco. Ik heb een vriend die ik heb met wie ik twee jaar heb gedate. Hij werd net op een ochtend wakker en vertelde me dat de relatie voorbij was. Ik was bijna 4 weken in tranen. ik was zo verward en diepbedroefd. Ik stuurde mijn zus en mijn beste vriendin Susan om hem te gaan bedelen, maar hij hield vol dat de relatie voorbij was dat hij me zat was. Tot ik een heel goede dag hoorde toen ik van Dr. Ajayi hoorde, las ik enkele getuigenissen op zijn site, dus besloot ik het eens te proberen. Ik nam contact met hem op en hij vertelde me dingen die hij moest doen om een ​​betovering uit te spreken, eerst overwoog ik of ik het zou doen, en ik besloot om het eens te proberen. Ik deed wat dr. Ajayi, de spreuk-caster, me opdroeg, en daarna tot 7 dagen uit het niets kwam mijn vriend die me zonder enige reden verliet op een avond naar mijn huis en smeekte me om me terug te hebben, hij kwam zelfs met zijn broer en smeekte om vergeving .. Na zoveel pijn die ik overging, kwam mijn vriend nog steeds terug ... ben zo blij ... allemaal dankzij Dr. Ajayi, je kunt contact met hem opnemen voor elk soort spellwerk. Ik geloof dat hij je door je RELATIEproblemen heen zal helpen.

    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: + 2347084887094

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heeft u een snelle lening nodig om uw rekeningen te betalen of een bedrijf te starten. wij bieden een snelle lening tegen een betaalbare rente van 2%. Neem contact met ons op voor uw directe lening. lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +1 (254) 354-4300

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik had aangevraagd van mijn eigen bankrekening. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  24. KRIJG VANDAAG EEN DRINGENDE LENING
    Goedendag Iedereen, als je om welke reden dan ook financiële hulp nodig hebt met een slechte kredietscore en je bent afgewezen door banken, neem dan vandaag zonder problemen contact op met de heer Roberto Kenneth voor je lening. hij heeft leningen verstrekt aan mijn collega's op het werk en ik kan getuigen van zijn goede werken. CONTACT Hem VIA;
    E-mail: robertokennety@gmail.com
    OF whats-app .. +1(518)219-0838 voor meer informatie.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag opmerkingen van mensen die al een lening hadden ontvangen van Sabinehelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had gevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op + 79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ik heb een tekort aan woorden voor de geweldige winst die je me in slechts een week hebt helpen verdienen met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)
    Ik raad je aan om niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Naam: ....... Zalina Diato
    Beroep ....... Directeur
    Leningbedrag Ontvangen ... € 6,4 miljoen
    Rentevoet ..... 1%
    Lening bedrijf ...... AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM
    E-mail ..... aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    Mijn naam is Zalina uit Azië, ik woon hier in Linz, ik ben een grote vastgoedinvesteerder, ik ben getrouwd met een slechte man die alles heeft vernietigd dat ik heb gewerkt en voor 31 jaar heb gebouwd. Hij bracht me bankschuld en ik kon niet betalen, mijn eigendommen aan zee werden gesiez ik benaderde veel banken en geen bank stond klaar om me een lening te geven omdat ik een slechte krediet kreeg, ik dank ALLAH voor het beëindigen van mijn verdriet door AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM.Ik las een paar dagen geleden een zakelijk tijdschrift toen ik veel getuigenissen tegenkwam over het gerenommeerde kredietbedrijf dat mensen in schulden helpt en leningen verstrekt voor investeringen zonder stress zoals de commerciële banken. Ik nam de e-mail en solliciteerde, hoewel ik een grapje vond toen ik mijn lening op mijn rekening kreeg. AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM gaf me (€ 6,4 miljoen), tegen een rentetarief van 1%, ik wil iedereen die een legitieme leningfirma wil, adviseren om contact op te nemen met AASIMAHA ADILA AHMED LENING FIRM die 100% Geniue biedt en lening garandeert. Ik heb begon mijn schuld te betalen en mijn bedrijf nieuw leven in te blazen. moge God je zegenen.

    Solliciteer op: aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
    Blog: https://priestade.blogspot.com
    Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mijn naam is Cathy, ik wil getuigen over de grote spreukenmaker genaamd Priest Ade, mijn man en ik zijn nu 5 jaar getrouwd, we hebben geen kind en de dokter vertelde ons dat ik niet kan bevallen omdat mijn baarmoeder is geweest beschadigd door verkeerd voorgeschreven medicijnen dit maakte me zo ongerust en mijn man was niet gelukkig, dus besloot hij met een ander meisje te trouwen en van me te scheiden ik was zo verdrietig dat ik mijn vriendin erover vertelde ze vertelde me over een krachtige spreukgieter die ze me gaf zijn e-mailadres nou, ik geloof er nooit zo veel in, hoewel ik net besloot om hem een kans te geven en hij vertelde me dat het 24 uur zou duren om mijn man terug te krijgen en ik zal zwanger worden ik twijfelde aan hem de derde dag dat mijn man terugkwam tegen mij en huilde hij zei dat hij de scheiding niet meer wilde 3 weken nadat de dokter had bevestigd dat ik zwanger was, kan hij je ook helpen contact met hem op te nemen opAncientspiritspellcast@yahoo.com of Ancientspiritspellcast@gmail.comhttps://ancientspiritspellcast12.wordpress.com
    Blog: https://priestade.blogspot.com
    Website http://ancientspiritspellcast.website2.meWhatsApp + 2347059715465

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 40.000,00 euro waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma via e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 40.000,00 waarderen als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan opgelicht te worden door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Heeft u problemen met het krijgen van een lening voor werkkapitaal bij lokale banken en andere financiële instellingen? Deze dienst is bedoeld om financiële steun te bieden aan individuen, zakenmensen en vrouwen in het bedrijfsleven. Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu contact met ons op via e-mail: robertokennety@gmail.com Of bel +1(518)219-0838.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik wil Karin Sabine leningen voor mij een lening van € 7.000 waarderen. als je een dringende lening nodig hebt, voorkom dan dat je wordt opgelicht door nep-geldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dear Sir,

    We are broker firm in London-UK, we have direct Provider of BG/SBLC specifically for Lease and purchase, The provider is tested and trusted. We have been dealing with the company for paste 20 years. Interested Agent/Lessee should contact us.

    Email: longmornprojectsfinance@gmail.com
    Skype ID: longmornprojectsfinance@hotmail.com

    whatsapp Number:+1(330)333-0498

    Best Regard
    Dean Thomas.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws, en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heel erg bedankt Dr. ISIKOLO voor het terugkomen van mijn ex-vriendje. Ik schrijf dit geweldige getuigenis met betrekking tot deze man. Hij heeft al mijn wensen laten uitkomen. Mijn vriend en ik gingen meer dan 3 jaar uit en hoewel we zoveel ruzies hadden gehad, hadden we nooit aan een breuk gedacht. Op een dag belde hij me op en vertelde me dat hij de relatie beu is en nergens kan zien waar we heen gaan. Maanden zijn verstreken en mijn vriend nam geen contact meer met me op en ik hoorde niets meer van hem en zijn mobiele telefoon was losgekoppeld. Ik wist dat ik hulp moest zoeken vanwege de zoveel liefde die ik voor hem heb. Ik heb contact opgenomen met deze geweldige spreukenmaker omdat ik nog nooit eerder contact heb gehad met iemand en ik vertel je dat na 2 dagen contact mijn ex-vriend me belde en vroeg om me te zien en de volgende ochtend droeg hij een ring om mijn vinger. Ik ben erg blij omdat ik binnenkort een getrouwde vrouw zal worden met de hulp van deze geweldige spreukmaker genaamd DOCTOR ISIKOLO. Ik heb beloofd je werken aan iedereen te manifesteren en neem alsjeblieft contact op met deze man om je te helpen via isikolosolutionhome@gmail.com of zijn WhatsApp hem op: +2348133261196.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Goedendag, ik ben zo blij nu want ik heb vandaag mijn lening van € 89.000 gekregen van dit goede bedrijf, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: (sabinhelps@gmail.com) of whatsapp: +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een heel plezierige en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en jij voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best gaaf! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hallo allemaal, Bent u op zoek naar een professionele handelaar, forex en binaire manager die u zal helpen bij het verhandelen en beheren van uw account met een goede en enorme winst in ruil daarvoor. u kunt contact opnemen met MR. CARLOS ELLISON voor je investeringsplan, want hij hielp me 12.000 euro te verdienen met kleine investeringsfondsen. Carlos Ellison, u bent de beste handelaar die ik kan aanbevelen aan iedereen die wil investeren en handelen met een echte handelaar, hij helpt ook bij het terugvorderen van verliesfondsen ... u kunt contact met hem opnemen via zijn e-mail:
    carlose78910@gmail.com
    Via whatsapp: (+12166263236)
    Via Telegram: +12166263236

    Ik raad je aan niet te aarzelen. Hij is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Goedendag, ik ben zo blij nu want ik heb vandaag mijn lening van € 89.000 gekregen van dit goede bedrijf, je kunt ook contact met hen opnemen als je een snelle lening nodig hebt, neem nu contact met hen op via deze e-mail: (sabinhelps@gmail.com) of whatsapp: +79267494861

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik zou zonder voorbehoud aanraden om met Frank Loan Services samen te werken, als je op zoek bent naar een hypotheek. Ik heb met veel makelaars gesproken tijdens het online kopen van mijn hypotheeklening.Vanaf het eerste contact kon ik zien dat hij het type persoon is dat ik kon vertrouwen om me te helpen de beste beslissing te nemen voor mij en mijn gezin.Ze bieden zowel korte als lange looptijden lening af binnen 1-30 jaar lening looptijd, met of zonder onderpand maar zonder kredietcontrole en hun diensten zijn snel, betrouwbaar en betrouwbaar omdat ze zijn getest en vertrouwd door mij in tegenstelling tot andere bedrijven. Hun diensten omvatten herfinancieringsleningen, vrachtwagenleningen, onderwijsleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, autoleningen, schuldconsolidatieleningen, zakelijke leningen, gedekte en ongedekte leningen, hypothecaire leningen, woningleningen en ze bieden leningen aan tegen een zeer betaalbare rente van 2% geïnteresseerden dienen vriendelijk contact met hem op te nemen via E-mail: k.frankloans@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heeft u een spoedlening nodig? wij bieden een wereldwijde lening aan aan wie een lening nodig heeft, de zakelijke mogelijkheid waarnaar u op zoek bent, is er weer. e-mail ons nu op: kelvinsmithfunds@yahoo.com of bel en whatsapp +2347055392475 AANVRAAGFORMULIER VOOR LENING 1) Volledige naam: 2) Geslacht: 3) Benodigd leenbedrag :. 4) Duur van de lening: 5) Land: 6) Thuisadres: 7) Mobiel nummer: 8) Maandelijks inkomen: 9) Beroep:) Waar vond je het over ons? Kelvin Smith

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Het handelssignaal van Carlos hielp me $ 2.500 te verdienen met $ 200 na 7 dagen handelen in binaire opties met bitcoin, je bent inderdaad een inspiratie voor de wereld. Carlos neemt contact met hem op via whatsapp: (+12166263236) of e-mail: carlose78910@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo vrienden, ik wil je gewoon aanbevelen bij een goed kredietbedrijf waar ik mijn lening van $ 10.000,00 via hun e-mail kreeg toen ik op zoek was naar een lening om mijn rekeningen te betalen en verder te leven, toen gaf een vriend me de bedrijfsgegevens waarmee ik contact opnam via dit via whatsapp: +79267494861 of e-mail: sabinhelps@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wij bieden een snelle lening
    Heeft u een zakelijke of persoonlijke lening nodig? Ons bedrijf verstrekt leningen aan elk individu en bedrijf tegen een rente van 2% per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  49. wij bieden een snelle lening
    Heeft u een zakelijke of persoonlijke lening nodig? Ons bedrijf verstrekt leningen aan elk individu en bedrijf tegen een rente van 2% per jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Enkele maanden geleden zei mijn vriend dat hij zich depressief voelt als hij bij mij is en dat hij een relatiebreuk nodig heeft. Ik was in de war en te gekwetst, maar ik weet niet wat er mis ging in onze relatie waardoor hij uit elkaar ging, ik huilde naar een vriend en ze vertelde me hoe heer Bubuza haar relatie herstelde met zijn spreuk, dus ik stuurde een sms naar de heer Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396. Hij reageerde en beloofde me te helpen, hij vertelde me dat mijn vriend bij me terug zal komen smekend op zijn knieën. Ik deed wat Lord Bubuza me vertelde en 16 uur later kwam mijn vriend thuis, huilend op zijn knieën en smeekte me om hem te vergeven. Hij voelt zich nu zo tot mij aangetrokken en mijn relatie is nu prachtig. Heeft u een relatieprobleem?? Lord Bubuza is een God OP aarde.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hallo kijkers over de hele wereld, er is goed nieuws voor jullie allemaal vandaag: ontvang je lege pinautomaat die werkt in alle pinautomaten over de hele wereld. We hebben speciaal geprogrammeerde pinautomaten die gebruikt kunnen worden om pinautomaten te hacken, de pinautomaten kunnen gebruikt worden om geld op te nemen bij de pinautomaat of swipe, bij winkels en POS. We geven deze kaarten aan alle geïnteresseerde klanten over de hele wereld, de kaart heeft een dagelijkse opnamelimiet van $ 5.000 dollar bij een geldautomaat en een bestedingslimiet tot $55.000 dollar in winkels, afhankelijk van het soort kaart waarvoor je bestelt en de bedragen die je nodig hebt de ATM-KAART, van een minimum bereik van $5.000 tot een maximum van $15 miljoen dollar, Met onze netwerkhackdiensten (THOMAS UNLIMITED HACKERS) Houd uw financiële problemen niet voor uzelf, zodat u geen schuldenmeester of financiële stress wordt, daarom moet u snel contact met ons opnemen voor een oplossing voor uw financiële problemen. Het zal ons een grote vreugde zijn als u financieel stabiel bent, wij gecertificeerd zijn en uw privacy 100% veilig is bij ons. Maak u geen zorgen meer over uw financiële problemen.Als u andere cyberhack-services nodig heeft, staan ​​we altijd voor u klaar, dus neem contact met ons op via ons e-mailadres: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Vriendelijke groeten
    THOMAS FREDDIE ONBEPERKTE HACKERS
    E-mail thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Bel / sms: +1 (985)465-8370
    Motto: wij bieden de snelste en betrouwbare diensten

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Heeft u financiële hulp nodig? Zit u in een financiële crisis of heeft u geld nodig om uw eigen bedrijf te starten? Heeft u geld nodig om uw schuld af te lossen, uw rekeningen te betalen of een goed bedrijf te starten? Heeft u een lage kredietscore en vindt u het moeilijk om kapitaaldiensten te verkrijgen van lokale banken en andere financiële instellingen? Hier is uw kans om financiële diensten van ons bedrijf te krijgen. We bieden de volgende financiering aan particulieren:
    * Commerciële financiën
    *Persoonlijke financiën
    *Zakelijke financiën
    * Bouwfinanciering
    * Bedrijfsfinanciering en nog veel meer: @ 1% rente; Neem contact met ons op via
    e_mail: (financialserviceauthority400@gmail.com)


    WhatsApp: +60177807471

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

    Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


    WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
    Website via: lordzakuzaspells.com
    E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

    Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


    WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
    Website via: lordzakuzaspells.com
    E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com

    BeantwoordenVerwijderen
  55. ik ben zo opgewonden vandaag. Ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening van jude_benson finance hadden gekregen, dus besloot ik om een aanvraag in te dienen op basis van populaire aanbevelingen en slechts een paar uur geleden bevestigde ik een totaalbedrag van 10.500 euro op mijn rekening. Dit is echt geweldig nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft om een aanvraag in te dienen via hun e-mail:judebensonfinanace@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Mijn man en ik zijn nu ongeveer 4 jaar getrouwd. We waren gelukkig getrouwd met twee kinderen, een jongen en een meisje. 3 maanden geleden begon ik vreemd gedrag van hem op te merken en een paar weken later kwam ik erachter dat mijn man iemand ziet. Hij kwam laat thuis van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij zelfs 2-3 dagen niet thuis. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat Dr. Ayo kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties enzovoort. Dus ik vond dat ik hem eens moest proberen. Ik nam contact met hem op en hij deed een spreuk voor mij. 3 dagen later kwam mijn man naar me toe en verontschuldigde zich voor het onrecht dat hij had gedaan en beloofde het nooit meer te doen. Sindsdien is alles weer normaal. Mijn familie en ik leven weer gelukkig samen. Allemaal dankzij Dr Ayo. Als je een spreukgebruiker nodig hebt die een spreuk kan uitspreken die echt werkt, raad ik je aan contact met hem op te nemen. Hij zal je niet teleurstellen. Dit is zijn e-mail: drayo47373@gmail.com of whatsApp +2347055691377.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Toen ik een bericht op het internet zag waarin stond hoe ze werd geholpen door Dr. Ilekhojie, besloot ik ook contact met hem op te nemen voor hulp omdat ik geen keus had, het enige wat ik wilde was dat ik mijn man terug en geluk zou krijgen. Hij speelde met veel vrouwen en hij deed me heel veel pijn. Ondanks alles wat Henry deed, hield ik nog steeds van hem en wilde hem niet kwijt. Tot mijn grootste verbazing kwam mijn man thuis op zijn knieën dat ik een plek in mijn hart zou vinden om hem te vergeven. Ik heb echt een tekort aan uitdrukkingen, en ik weet niet hoeveel ik mijn waardering aan u moet overbrengen, Dr. Ilekhojie. Je bent een God die gezonden is om een verbroken relatie te herstellen, en nu ben ik een blije vrouw. zijn contactgegevens zijn Whatsapp-nummer +2348147400259) of e-mail; gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  58. LGBT-gemeenschap. MIJN VERHAAL HIER IS ECHT EN ECHT. Ik ben hier om te getuigen over hoe DR Ilekhojie, die mijn man bij mij terugbracht, het uitmaakte met mij vanwege een andere man die hij op zijn werk ontmoette. DR Ilekhojie is een zeer krachtige, echte en unieke man met speciale krachten. Ik probeerde op veel plaatsen en bronnen hulp te krijgen om mijn man terug te brengen, maar niets werkte, maar toen ik contact opnam met DR Ilekhojie, vertelde hij me dat alles goed zal komen en dat ik optimistisch moet zijn dat mijn man terug zal zijn. hij gaf me instructies om te volgen en ik volgde het. tot mijn grootste verrassing belde mijn man me de volgende dag en begon me te smeken en te huilen aan de telefoon om hem te vergeven, ik vergaf hem en accepteerde mijn man terug en nu leven we heel gelukkig als familie, DR Ilekhojie maakte me weer aan het lachen door te brengen mijn man komt binnen 24 uur bij mij terug met zijn speciale krachten... Als u problemen ondervindt in uw huwelijk, relatie, en u heeft een soortgelijk probleem, neem dan contact op met DR Ilekhojie, hij zal u nu helpen. Hier is DR Ilekhojie contact: EMAIL op:: (gethelp05@gmail.com) WHATSAPP EN BEL: +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik ben hier om lof te zingen voor Dr Ilekhojie die mijn verlangen heeft vervuld. Vóór de pandemie hebben ik en mijn man van 5 jaar problemen en hij is het huis uitgegaan. Het was een hel om in die tijd alleen te zijn, want ik was alleen met mijn kinderen en ze wilden hun vader met alle middelen. Ik huilde de hele nacht en moest uitleg geven toen mijn kinderen om hun vader vroegen en maanden later diende hij me scheidingspapieren in en dat brak me. Tijdens een van mijn enige dagen in het park ontmoette ik Melissa die me het contact van Dr Ilekhojie gaf. Nadat ik met hem had gesproken, had ik weinig rust en zekerheid toen hij me beloofde dat mijn man over een paar dagen terug zou komen. Ik deed alles wat hij vroeg en gaf alles wat hij nodig had. Met precies drie dagen kwam mijn man 's avonds laat en smeekte me bijna om de scheiding te vergeten en te accepteren dat hij naar huis terugkeerde. Ik was stomverbaasd omdat ik niet zo snel resultaten verwachtte.

    Bedankt Dr. Ilekhojie, ook al zie je dit bericht niet. Als u zich in een situatie als de mijne bevindt, praat dan zo vriendelijk met Dr Ilekhojie en ik verzeker u dat er altijd een oplossing van hem is. E-mail: gethelp05@gmail.com WhatsApp of Viber +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Het werkt! Mijn ex heeft me op elk platform geblokkeerd. Het duurde een tijdje, ongeveer twee maanden of zo, maar HIJ HEEFT MIJ SLECHTS EEN PAAR UUR GELEDEN NA EEN spreuk van DR ILEKHOJIE ONTGRENDELD! Geef niet op! HET WERKT! neem nu contact op met Dr. Ilekhojie voor hulp. we zijn weer bij elkaar. Heb vertrouwen in dit proces..Hier zijn contactpersoon..WhatsApp hem: +2348147400259 of e-mail hem op: (gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Precies 5 jaar getrouwd met mijn man met 2 kinderen, mijn man begon raar te doen en uit te gaan met andere dames en toonde me koude liefde, bij verschillende gelegenheden dreigt hij van me te scheiden als ik hem durf te vragen over zijn affaire met andere dames, ik was totaal verwoest en verward totdat een oude vriend van mij me vertelde over een spreukgebruiker op het internet die mensen helpt met relatie- en huwelijksproblemen door de krachten van liefdesspreuken. In het begin twijfelde ik of zoiets ooit bestond, maar besloot het eens te proberen, toen ik contact met hem opnam, hielp hij me een liefdesbetovering uit te spreken en binnen 48 uur kwam mijn man bij me terug en begon zich te verontschuldigen, nu is hij gestopt met uitgaan met andere dames en zijn met mij voor goed en voor echt. Neem vandaag nog contact op met deze geweldige liefdesbetoveraar om uw relatie- of huwelijksprobleem op te lossen via: kahunahelp@yahoo.com of rechtstreeks Whatsapp +2348152645800

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Dank u, Dr. Ayo voor uw echte magie. Het is echt geweldig en ik heb nog nooit zoiets gezien in mijn leven. Voordat ik contact opnam met Dr. Ayo, heb ik alle mogelijke middelen geprobeerd om mijn vrouw terug te krijgen. Ik realiseerde me dat niets voor mij werkte en dat mijn vrouw veel haat tegen mij had ontwikkeld. Ik dacht dat er geen hoop was op hereniging met mijn ex-vrouw en kinderen. Maar toen ik goede recensies kreeg van het werk dat Dr. Ayo deed, besloot ik het eens te proberen en ik deed alles wat hij me zei te doen en ik vertrouwde hem en volgde zijn instructies op, aangezien hij me binnen 72 uur garandeerde en het was op dat moment mijn vrouw belde me. We zijn nu gelukkiger dan ooit. Alles ziet er perfect en zo natuurlijk uit! Bedankt voor je authentieke en onmiskenbare spreuken. Dank u, Dr. Ayo voor uw hulp. Als je hulp nodig hebt bij het trouwen of een verbroken relatie, neem dan contact op met Dr Ayo voor dringende hulp, je kunt hem bereiken via zijn whatsApp:+2347055691377 of Email:drayo47373@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo mijn mensen, ik weet niet wat uw probleem is, maar ik wil dat u weet dat er geen probleem is zonder oplossing, als u alleen hulp zoekt bij de juiste bron mijn 15-jarige vrouw wil een scheiding die ik niet wil mee eens, want ik hou nog steeds van haar met heel mijn hart. Ik gebruik veel middelen om haar te overtuigen om te blijven, maar ze was onvermurwbaar Ik was zoals elke dag online toen ik een getuigenis zag over Dr. Ayo, een krachtige spirituele man die problemen in gebroken gezinnen oploste, ik nam contact met hem op en legde hem mijn situatie uit en sinds Ik sprak met Dr Ayo alles is verbeterd in mijn huis. Dr. Ayo deed een liefdesbetovering waardoor mijn vrouw weer verliefd op me werd en ze vergat de scheiding, nu hebben we een gelukkiger leven met onze kinderen, als je hulp nodig hebt van één caster, kun je Dr. Ayo vertrouwen. Neem contact met hem op via Whatsapp: +2347055691377 OF e-mail: dray47373@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ontvang een blanco ATM-KAART en contant goed geld/fondsen Betaal uw schuld vandaag direct in elke geldautomaat om u heen waar ook ter wereld. neem contact op met Jaxononlinehackers@gmail.com. Het is 100% gegarandeerd veilig zonder zorgen om gepakt te worden omdat de blanco kaart al is geprogrammeerd en geladen met goede fondsen erin, op een zodanige manier dat het niet traceerbaar is, die ook een techniek heeft die het onmogelijk maakt voor de CCTV om je te detecteren, ik ben geen domme vrouw dat ik naar het publiek zal komen en beginnen te zeggen wat iemand niet heeft gedaan. Neem voor meer informatie contact op met de heer Jaxon Boone en ook over hoe u uw kaart gaat krijgen. Bestel de uwe vandaag nog via e-mail: Jaxononlinehackers@gmail.com, SMS & Call of Whats-app: +12192714465

    BeantwoordenVerwijderen

  65. Mijn man ging naar een jongere dame omdat ik niet kon bevallen vanwege PCOS, ik was zo kapot dat ik eenzaam was ik huilde veel ik probeerde zelfs mijn leven te nemen. Toen vertelde mijn vriend me over deze Dr Ilekhojie die haar hielp haar haar te maken huwelijk volmaakt. Ik ging ook online en deed meer onderzoek naar hem. Ik was er niet zo zeker van, maar ik besloot hem eens te proberen. Hij zei me dat ik me geen zorgen moest maken dat alles goed zou komen. Hij vertelde me alles wat ik moest betalen, wat een handige vergoeding was en dat deed ik en hij deed zijn werk en stuurde me videobewijs en zei dat ik 24 uur moest wachten dat hij terug zou komen. De volgende ochtend tot mijn grootste verbazing was het Derrick mijn man op zijn knieën bedelen. dus als je de hulp van een spreukgebruiker nodig hebt voor welke spreuk dan ook, neem dan contact op met Dr Ilekhojie op WhatsApp of Viber: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Goed nieuws! Goed nieuws!! Goed nieuws!!! Vraag nu uw veilige, snelle en zekere lening aan voor uw bedrijf, voor auto-aankoop, woningverbetering, voor uw persoonlijke behoeften. Als je vastzit,. Wij verstrekken leningen aan samenwerkende en particulieren met een nominale rente van 2%, ongeacht het geleende bedrag. Voor informatie of aanvraag E-mail: peterhelps01@outlook.com of u kunt contact met ons opnemen via whatsapp +3185857744

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of website: https://lordbubuzamiraculouswork.com

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Ik wil heer Bubuza keer op keer bedanken voor zijn hulp met zijn betovering om de Powerball-jackpot van $ 169 miljoen ($ 168.500.000) te winnen. Mijn naam is William Kruger, ik kwam verschillende getuigenissen tegen van mensen die heer Bubuza bedankten voor het helpen winnen van een loterij, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396. Ik vertelde hem hoe lang ik al speel en probeer een loterij te winnen zonder geluk reageerde heer Bubuza en beloofde me te helpen met zijn spreuk om ook een loterij te winnen. Nadat hij de spreuk had uitgesproken, gaf hij me een lotnummer en vertelde me hoe en waar ik de loterij moest spelen. Ik deed wat hij opdroeg en zie, ik werd een jackpotwinnaar van $ 169 miljoen dollar ($ 168.500.000). Ik kan maar niet stoppen Lord Bubuza te bedanken, zoek je een lening? Bent u failliet en heeft u financiële hulp nodig? Je kunt ook een loterijwinnaar zijn. Neem contact op met lord Bubuza voor hulp bij het winnen van een loterij via WhatsApp: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik wil LAPO MICRO FINANCE hartelijk bedanken, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447883183014

    BeantwoordenVerwijderen
  70. een goede dag,
    Ik wil met u delen hoe ik mijn lening van de heer peter kreeg tegen een tarief van slechts 2% in 48 uur, geen stress, als u op zoek bent naar een betrouwbaar leningbedrijf, raad ik u aan rechtstreeks contact op te nemen met de heer peter Finance via (peterhelps01 @outlook.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ik waardeer LAPO MICRO FINANCE, die me een lening heeft gegeven voor de medische behandeling van mijn zieke kind. Ik ben zo blij dat ik LAPO vandaag heb ontmoet, neem contact met hen op via e-mail als je een dringende lening nodig hebt: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  72. De geweldige Dr Ilekhojie waar iedereen het op internet over heeft, heeft me ook geholpen met zijn verzoeningsspreuk. Hij herstelde mijn verbroken relatie en bracht mijn ex-vriend terug naar mij. Ik heb de afgelopen 6 maanden een gebroken hart gehad nadat mijn vriend het uitmaakte, maar nadat ik online opmerkingen over Dr Ilekhojie had gezien, was ik erg sceptisch om contact met hem op te nemen zoals op dat moment. Hij vertelde me wat ik moest verzamelen en hij voerde de verzoeningsspreuk uit en net voordat hij kon eindigen, belde mijn vriend me om vergeving te vragen en nu zijn we gelukkig samen en verwachten we ons eerste kind. Ik wil Dr Ilekhojie waarderen voor zijn geweldige hulp. Als je zijn hulp nodig hebt, kun je ook contact met hem opnemen via zijn e-mail: gethelp05@gmail.com of bel hem +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hallo allemaal, er is tegen mij gelogen door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb geld verloren aan valse geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van 95.000 van hen kreeg in slechts 24 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

  74. GOEDE DAG, ik ben hier om u goed nieuws te brengen van PROF CINDY INVESTMENTS Leningaanbieding, blanco ATM-kaarten en Bitcoin-investeringen. Heb je geprobeerd een echte geldschieter te krijgen, ik kreeg mijn zakelijke lening van $640.000,00 van prof. Cindy Alberto VORIGE WEEK om een bedrijf op te starten. Heeft u een lege ATM-kaart of bitcoin nodig en was het een probleem om er een te krijgen? Hier is Prof Cindy Investments Blank ATM Card Offer, Lening Offer, Bitcoin/Recovery Offer gemakkelijk en betaalbaar te krijgen en het kan 48 uur nadat u uw bestelling bij haar heeft geplaatst bij u worden afgeleverd per e-mail profcindyinvestments@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Ik ben blij vandaag, bedankt Lapo Micro Finance voor het geven van een lening. Ik werd verschillende keren misleid toen ik probeerde een lening te krijgen, totdat ik Lapo Micro Finance tegenkwam die me een lening ter waarde van 63.000 euro verstrekte om voor mijn zieke kind te zorgen. Als u vandaag een echte geldschieter nodig heeft, neem dan contact op met Lapo. E-mail contact: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Mijn man werd net wakker en besloot dat ons huwelijk voorbij was. Het gaat al een paar maanden niet goed tussen Roger en mij omdat hij een affaire had met zijn assistent op het werk. Ik hield zoveel van mijn man en besloot te blijven en aan ons huwelijk te werken. In korte tijd kwam Roger niet meer thuis en zijn goede vriend vertelde me dat hij een ander appartement heeft waar hij bij haar woont. Ik was gekwetst en bleef hulp zoeken omdat Roger anders was dan de man met wie ik 10 jaar geleden trouwde. Gelukkig vond ik dr. Ilekhojie die beloofde mijn man aan mij terug te geven. Hij voerde een verzoeningsspreuk uit die Rogers terugbracht en nu zijn we allebei weer gelukkig met onze jongens. Als je problemen hebt zoals de mijne, stuur dan Dr. Ilekhojie een e-mail: gethelp05@gmail.com of neem contact met hem op via Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Liefde geeft nooit op, verliest nooit het geloof, is altijd hoopvol en volhardt onder alle omstandigheden. Ik was de laatste persoon op aarde die accepteerde dat spreuken bestaan of niet werken totdat ik werd doorverwezen naar dr. Ilekhojie, die zoveel mensen heeft geholpen met zijn krachtige verzoeningsspreuken. Ik had geen andere keuze dan het te proberen, want 3 maanden na de scheiding werd ik gedegradeerd op mijn werk vanwege depressie en gebrek aan concentratie. Ik weet niet wat ik moet doen om hem terug te krijgen, maar ik dank God dat ik dr. Ilekhojie heb gebruikt om mijn geluk en liefdesleven binnen 48 uur terug te krijgen. Vorige week hier, werd ik weer gepromoveerd naar mijn functie en ik ben hier om mijn eigen ervaring te delen met deze man genaamd dr. Ilekhojie. Ik weet niet wat je vandaag doormaakt, maar weet dat er in elke situatie altijd een uitweg is. Neem contact op met Dr. Ilekhojie via sms op WHATSAPP MESSENGER met: +2348147400259 en e-mail op: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Ik heb de afgelopen 8 maanden een gebroken hart gehad nadat Shawn het uitmaakte, maar nadat ik getuigenissen van mensen over dr. Ilekhojie zag, was ik heel blij hem om hulp te vragen. Hij legde alles uit wat nodig was om de verzoeningsspreuk uit te voeren en ik vertrouwde hem met heel mijn hart. In precies 3 dagen belde mijn vriend die me maandenlang ghostde me 15 keer op een plek. Ik was geschokt omdat hij degene was die me blokkeerde en verhuisde. Nu zijn we samen gelukkig en verwachten we ons eerste kind samen. Ik wil dr. Ilekhojie bedanken voor zijn geweldige hulp en ook het publiek op de hoogte brengen van deze geweldige man. Neem persoonlijk contact met hem op als je zijn hulp nodig hebt. Bel/stuur een bericht +2348147400259) of e-mail: gethelp05@gmail.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik wil mijn geweldige ervaring delen met Dr. Ilekhojie. Mijn man van 5 jaar bedroog me en ik confronteerde hem, wat een ruzie veroorzaakte waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik huilde en werd meteen ziek. Toen ik online op zoek was naar willekeurige verhalen over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand en hoe dr. Ilekhojie vrede tussen de stellen sloot. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheiding annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor bedrog en vroeg om naar huis terug te keren met zoveel beloften. Ik waardeer je hulp Dr, je bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en vraag om hulp. E-mail: gethelp05@gmail.com of bel/Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik begon een paar weken geleden wat vreemd gedrag van mijn man op te merken en ik kwam erachter dat mijn man met iemand omgaat. Hij begon laat thuis te komen van zijn werk, hij geeft nauwelijks meer om mij of de kinderen. Soms gaat hij uit en komt hij niet eens terug voor ongeveer 2-3 dagen. Ik heb er alles aan gedaan om dit probleem op te lossen, maar het mocht allemaal niet baten. Ik werd erg ongerust en had hulp nodig. Toen ik op een dag op internet aan het surfen was, kwam ik een website tegen die suggereerde dat dr. Ilekhojie kan helpen bij het oplossen van huwelijksproblemen, het herstellen van verbroken relaties, enzovoort. Ik nam contact met hem op en hij beloofde me te helpen met een verzoeningsspreuk. Ik deed alles wat hij me vroeg en net als Rodica's geval heb ik resultaat. Hij begon alles op te biechten wat hij had gedaan en vroeg me om hem een tweede kans te geven om het goed te maken. Allemaal dankzij dr. Ilekhojie, mijn man is nu liefdevoller en verantwoordelijker. Neem contact op met Dr. Ilekhojie met deze contacten Whatsapp +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Ik woon in Nederland en ben ik vandaag een gelukkige vrouw? Ik zei tegen mezelf dat ik elke geldschieter zou aanbevelen die mijn leven en het leven van mijn gezin zou kunnen veranderen aan iedereen die op zoek is naar een lening. Als u een lening nodig heeft en u bent er 100% zeker van dat u de lening terugbetaalt, neem dan vandaag nog contact met hen op via e-mail op: lapofunding960@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Ik werd 4 jaar lang afgewezen door mijn man, het doet zoveel pijn dat ik de hele tijd werd verwaarloosd, ik confronteerde mijn man en hij zei dat het niet werkt en een scheiding nodig heeft. Ik voelde me depressief en had een oplossing nodig omdat ik zoveel van hem hou. Ik ging online voor een oplossing of advies, toen ik op een testimonial-pagina stuitte. Mensen met een soortgelijk probleem als ik. Ik had het geluk dat een dame een e-mail achterliet waarmee ik contact kon opnemen, ik nam een moedige stap omdat ik zo depressief was en het gevoel had dood te gaan. Ik nam contact op met dr. Ilekhojie die een verzoeningsspreuk voor me uitsprak en mijn man kwam thuis en smeekte om mijn vergeving. Het zijn onze 3 maanden samen vandaag nadat de verzoeningsspreuk was voltooid en mijn man is nooit veranderd in de richting van van mij te houden.. Neem vandaag nog contact op met dr. Ilekhojie via e-mail: gethelp05@gmail.com of WhatsApp / bel dit nummer +2348147400259 voor meer vragen hulp

    BeantwoordenVerwijderen