Blindengeleidehonden en Joden

Turkse jodenhatertjes en taxichauffeurs die geen blindengeleidehond willen meenemen. Er zijn verbanden tussen die twee op het oog onbegrijpelijke incidenten. Die allebei alleen dankzij PowNed en GeenStijl tot een landelijk incident zijn gaan uitgroeien.

De taxichauffeurs bij PowNed kwamen ieder met een andere smoes aanzetten. Dat alleen al zou een
goede rechercheur of journalist argwanend moeten maken: er is dan haast zeker iets in het spel dat de ondervraagden niet willen vertellen.

En dat is er ook: de Islam. De Islam leert dat honden onrein zijn, net als varkens. Een beetje moslim wil dan ook geen honden in zijn auto, en er zijn in de islamitische wereld geen blindengeleidehonden te zien.

Wat de Turkse jodenhatertjes aangaat: een hoop zendtijd, een hoop gepraat, maar niemand noemt wat de Koran over Joden zegt, wat de korancommentaren over Joden zeggen, wat Mohammed (570?-632?) volgens de vrome overlevering over de Joden gezegd heeft, of wat er in de hedendaagse shariahandboeken en de wekelijkse moskee-preken over de joden beweerd wordt.

Het gaat hier steevast om uitspraken waarvan het virtuoze uitlegkundige acrobatiek vraagt om ze niet als ‘antisemitisch en grof’ te kwalificeren. Niemand zou het in zijn hoofd halen om een zelfde soort uitspraken over moslims te doen, al was het alleen maar om te vermijden om op vriend en vijand een paranoïde indruk te maken.

Voor zo ver bekend hebben de brave staatsmedia bij de taxichauffeurs en de Turkse jodenhatertjes geen verband met de Islam gelegd. Dat is natuurlijk sneu. De aan de staatsmedia verbonden ambtenaren (die zichzelf, je gelooft het niet, met een ouderwetse term ‘journalist’ noemen!) hebben kennelijk meer nodig dan een blindengeleidehond om zich door de duisternis van de hen omringende werkelijkheid heen te leiden. Zelfs dat hetzelfde probleem ook in Noord-Amerika speelt, is niet genoemd.

Het zou zorgwekkend gevonden moeten worden dat er kennelijk doodgewone moslims zijn die voor ons verborgen willen houden wat de Islam leert en opdraagt. Het ging hier om moslims waar op het oog niets aan te zien was, maar toch bedrogen zij hun gesprekspartner en de kijkers over de inhoud van de Islam.

Waneer achten moslims de tijd rijp om wel te vertellen wat de Islam precies voorschrijft? Is naar hun inschatting de tijd daar nog steeds niet rijp voor? De jodenhatertjes en de taxichauffeurs zagen er vrij normaal uit. Welke kijker zou vermoeden dat ze glashard zitten te liegen? Liegen moslims vaker over de inhoud van de Islam?

Of verbiedt de Nederlandse Justitie dat we over zulke vragen nadenken? Denk daar dan ook maar niet over na, anders treft u nog types als Raadsheer Schalken op uw pad.

Er zijn vast nog wel politici in Den Haag die denken dat de Islam net zoiets is als het Jodendom of het Christendom. Zouden die door het glasharde liegen van de Turkse jodenhatertjes en de taxichauffeurs bij PowNed niet toch een héél klein beetje bezorgd moeten gaan worden over wat voor soort ideologie we Nederland hebben binnengehaald?

65 opmerkingen:

 1. Natuurlijk zijn er geen politici meer die niet terdege weten wat de islam is en doet. Het probleem is volgens mij dat ze oftewel omgekocht zijn, gechanteerd worden of door eerder gesloten verdragen wel genoodzaakt zijn de islam volledig vrij spel te geven. Het is mij te toevallig dat nergens ter wereld mohammedanen, hoe crimineel ook, niet door de politiek, niet door de politie en ook niet door de media iets in de weg wordt gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als gelovige zou je dus makkelijk kunnen denken dat je de waarheid in pacht hebt, want tegen de waarheid is niets opgewassen, dat weet iedereen.

   Verwijderen
 2. Powned is er toch juist gekomen om dit soort kritische vragen (over voor Islamieten en onreine honden) te stellen?

  Taxichauffeurs uit Islamitische landen zijn aldus een soort weiger-ambtenaars.

  Ach, het is wat het Islam probleem al veel te lang dweilen met de kraan open, sterker: de kraan wordt successievelijk steeds harder gezet en dweilen reeds lang tijd niet meer voldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gedwongen worden om na te denken wil nog niet inhouden dat men ook werkelijk gáát nadenken! In Den Haag is de stemmenzege van Wilders al lang geen reden meer om de islam op de agenda te plaatsen. Nog liever doet men aan symptoom bestrijding en aan ontkenning. Als men doet alsof het probleem er niet is misschien gaat het dan ongemerkt weer weg, zo veronderstelt men. Dàt was altijd een goede remedie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vrees voor de heer jansen dat de "plakfolie voor juweliers"-demonstratie geruststellender werkt dan dat het andere voor onrust zorgt.
  Gelukkig hebben we dan het religieuze hoofdschoppen nog. Staat ook in de Koran. Omroep Brabant bracht Soeraatje 8 en 9 in beeld:
  "Jaag de ongelovigen angst in hun harten door er op los te slaan, Ik neem de verantwoording. De beloning bedraagt 72 maagden !"

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er komt vast binnen een week een relativering voor deze wonderlijke hondenallergie naar boven waar de goegemeente weer helemaal blij mee is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De waarheid, weer z'on typische overgewaardeerd Westers liberaal dingetje, als goed links mens of vroom Moslim weet je natuurlijk wel beter. Want de waarheid is immers al aan je geopenbaard en alles wat je te doen staat is die waarheid doorgang te laten vinden. Dus wat sommige liegen noemen is dat in het grote geheel eigenlijk helemaal niet, je dient slechts de echte grote waarheid. Ja, leg dat maar eens uit aan die onnozele halzen.

  Als waarheid kenner heb je ook code woorden, die de ware gelovigen wel begrijpen maar de onnozele halzen niet onnodig alert maken, anders gaan ze maar tegenwerken. Dus dan nodig je een Wilders uit tot de Islam, als ware volgeling weet je natuurlijk dat dit een aankondiging of oproep tot moord is en geen ludieke manier is om slechts de voordelen van het ware geloof te delen. Want volgens de Islam moet iemand worden gedood als hij weigert, terwijl op de hoogte is van het ware geloof (de onnozelen hoeven niet gedood te worden). Klaag niet dat moslims zwijgen, ze dienen slechts hun god en dat is dus godsdienst vrijheid.

  Maar gelukkig voor de Islam volgelingen, verstaat de onnozele provincialen in 0031 dat allemaal niet, want daarvoor moet je toch weer een beetje ruim denkend voor zijn met een beetje interesse in andere culturen en dat is toch weer net wat meer dan vriendelijk goede dag tegen het hoofdoek vrouwtje te zeggen. Is dat nu Sociaal?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hans Jansen schreef:
  "De jodenhatertjes en de taxichauffeurs zagen er vrij normaal uit."
  En:
  "de Islam net zoiets is als het Jodendom of het Christendom"

  Nou! Wat is uw probleem dan??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik GELOOF dat jij GEESTELIJK niet in staat bent dit te begrijpen.

   Verwijderen
  2. Hoezo?
   Klopt de vraagstelling niet, of lees ik iets verkeerd?
   Hij zegt toch wel duidelijk dat de jodenhaters en de taxichauffeur er VRIJ normaal uitzagen?
   En dat de islam net zoiets is als het Jodendom of het Christendom?

   Wat zou ik niet kunnen begrijpen dan? Staat er toch duidelijk in?. Lees de column nog maar eens een keer dan.

   Verwijderen
  3. Het probleem is dat die Jodenhaters en de taxichauffeurs er weliswaar vrij normaal uitzagen maar volgens de normen en waarden van hun gastland dat bepaald niet zijn. En Jansen schrijft dat sommige denken dat de islam hetzelfde is als het Jodendom en het christendom maar die komen er nog wel achter. De islam vertoont volgens mij veel meer trekjes van het levensgevaarlijke nazisme.

   Verwijderen
  4. @ineke

   Het kaarsje van het Nazi barbarendom werd na 25 jaar weer uitgeblazen, kortom de Nazies waren loosers. Dat kan niet van de Islam gezegd worden, die zijn al tientallen eeuwen bezig met deze boodschap. Ze zijn dus veel gevaarlijker.

   Verwijderen
 8. Hans Jansen schree:
  "maar niemand noemt wat de Koran over Joden zegt, wat de korancommentaren over Joden zeggen"
  ------------------------
  Wat zeggen die twee dan over Joden?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, ach, ach....
   Dit is trouwens mijn laatste reactie op jouw domme provocaties, de meoiet niet waard.

   Verwijderen


  2. "Wat de Turkse jodenhatertjes aangaat: een hoop zendtijd, een hoop gepraat, maar niemand noemt wat de Koran over Joden zegt, wat de korancommentaren over Joden zeggen, wat Mohammed (570?-632?) volgens de vrome overlevering over de Joden gezegd heeft, of wat er in de hedendaagse shariahandboeken en de wekelijkse moskee-preken over de joden beweerd wordt."
   Dat is de juiste citaat.
   Dus wat er NU in de MOSKEE in NL gezegd wordt. Niet 1400 jaar geleden dus.


   "Wat zeggen die twee dan over Joden? "

   Je moet toch maar eens tot een aankoop van de Koran gaan, eh. Kost een paar centen, maar dan kun je tenminste meekletsen.

   In de koran staat dat: "Nederlanders vieze mensen zijn, maar dat veinzen vooralsnog de beste optie is. Druk op de ketel kan je houden met kleine daden van verzet."

   Voorbeeldjes: blindengeleidehonden boykotten, het fameuze handenschudden-boykot, het naast elkaar op het trottoir lopen, zodat de ongelovige wel gedwongen is, opzij te gaan voor de islam, het niet opstaan voor een dame op tram of bus en het niet voor laten gaan van de vrouw bij het betreden van een openbaargebouw. Het beroven van bejaarde Nedrlanders bewaren we voor een volgende keer.

   En natuurlijk de kopvod.
   Niet dat vrouwen een kop hebben, maar dat de islam deze visie zo uitdraagt: Brandmerken die hap !

   Tjonge, dat wordt inlezen dit weekend, EH.

   Verwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

   Verwijderen
  4. Koran les voor de gokkende Moslim:
   2.65 : Joden jullie zijn apen
   5.60 : Scheld partij over de vervloekte apen
   7.166 : Joden die op zondag werken zijn apen

   enz. enz.

   Verwijderen
  5. 2.65 :
   "Toen keerden jullie je daarna af en zonder Gods goedgunstigheid jegens jullie en Zijn barmhartigheid zouden jullie tot de verliezers behoren. Jullie hebben toch weet van hen die bij jullie op de sabbat in overtreding kwamen. Wij zeiden immers tegen hen: "Weest weggejaagde apen."

   5.60:
   " Zeg: "Zal ik jullie iets meedelen wat nog slechter is, als vergelding bij God? Wie door God is vervloekt en op wie Hij vertoornd is en van wie Hij er tot apen en varkens gemaakt heeft en die de Taghoet dienen; zij zijn het die de slechtste plaats hebben en die het verst afgedwaald zijn van de correcte weg."

   7.166:
   "En toen zij vergeten waren waartoe zij gemaand waren, redden Wij hen die het slechte verboden en grepen Wij hen die onrecht pleegden met een erge bestraffing voor het schandelijke dat zij deden. En toen zij wat hun verboden was minachtten, zeiden Wij tot hen: "Weest weggejaagde apen."


   Alleen Joden die de sabbat niet hielden werden tot apen gemaakt. Dat staat er duidelijk in. Alleen wie niet kan lezen haalt hieruit dat alle Joden apen zijn.

   Hans Jansen loog daarover in zijn boek 'Islam voor varkens, apen en andere beesten'.

   Een boek van een leugenaar, dat met een gore leugen begint!. Hoe kan het ook anders!.

   Ik daag hem dan ook uit, mij in het openbaar, te vertellen waar in die citaten staat dat alle Joden sowieso voor varkens en apen worden uitgemaakt.
   Kan hij niet. Want dat ondermijnt meteen zijn stelling.
   Voor Anoniem hierboven, maar goed. Jansen is natuurlijk de boosdoener, dus iedere keer als ik Hans Jansen hier tegenkom, zal ik hem met dit verhaal bestoken.

   En hij wil ook niet dat u, dus de gewone man, de echte koran leest, staat ook duidelijk in één van zijn boekjes geschreven!. Want stel je eens voor dat jan en alleman achter dat broddel- en prutswerk van hem achterkomen. (Daar zijn ze al achter, want het is altijd dezelfde kliek bestaande uit weinig mensen die hem nog serieus neemt!)

   Nou Jansen: Toon het tegendeel als u kunt!.

   Verwijderen
  6. Ha ha ha !

   "Nou Jansen: Toon het tegendeel als u kunt!."
   Ha ha ha.

   Net als dolfijnen zijn varkens en apen zoogdieren. kenmerken : harige lederen zak gevuld met vloeistof. De mens voldoet hier aan. Aangetoond dus.

   God bestaat !
   Niet aangetoond.
   Van een mens kun je een aap maken
   Niet aangetoond.

   Je mag in je vrije tijd geloven wat je wilt, maar in de echte wereld zijn feiten feiten en geen verzinselen.
   Ha ha ha. Ik daag Jansen uit.. ha ha ha.
   Vuilnisman !

   Verwijderen
  7. @El Houssain

   "Jansen is natuurlijk de boosdoener"

   Het gezag dat jij toekent aan mijnheer Hans Jansen is wel erg groot. Want ook Sheikh Othman de baas van de Egyptische Islamitische heilige plaatsen en Sheik Ali Abu Al-Hassan van de gezaghebbende Al-Azhar-universiteit beweren het zelfde. Zouden die het nu werkelijk ook van mijnheer Jansen hebben?

   Lees het zelf maar even na op PalWatch (link).

   En als je een beetje handig met Google bent, dan vermoed ik dat je nog veel meer van die Koran uitleggers kan vinden die het zelfde beweren.

   Verwijderen
  8. sirik 28 februari 2013 09:22
   God bestaat !
   Niet aangetoond.
   Van een mens kun je een aap maken
   Niet aangetoond.
   ------------------------------------
   Daar gaat 't niet om.
   Ik heb 't niet over waarheidsgehalte van de tekst, dat is ieder voor zich.
   Het gaat erom, wat staat er precies in die teksten. Letterlijk.
   Jansen liegt daarover. Punt uit.

   Verwijderen
  9. @El_Houssain

   Koran 2.65 zegt dat Joden die op de sabat werken apen zijn. Dus voor hoeveel procent van de joden zou dat gelden denk je? Of is Allah hier gewoon aan het schelden?

   Verwijderen
  10. Toch eens kijken op KoranOnline. Als je aya's uit verschillende soera's gaat combineren dreigt de context onduidelijk te worden, en het gaat hier nu juist om de context.

   In soera 5 heeft Mohammed het over Joden en Christenen:

   5.51. O, gij die gelooft, neemt de Joden en de Christenen niet tot vrienden. Zij zijn elkanders vrienden. En wie uwer hen tot vrienden neemt, is inderdaad één hunner. Voorwaar, Allah leidt het overtredende volk niet.

   5.60. Zeg: "Zal ik u vertellen over degenen wier straf bij Allah erger is dan dit? Dezen zijn het, die Allah heeft vervloekt en over wie Hij Zijn toorn heeft uitgestort en van wie Hij apen, zwijnen en duivelsdienaren heeft gemaakt. Dezen zijn inderdaad in een slechte toestand en ver van het rechte pad afgedwaald."

   En in 5.64 wordt nog eens bevestigd dat het de Joden zijn die vervloekt zijn voor hetgeen ze zeggen.

   5.64. En de Joden zeggen: "De hand van Allah is gebonden." Hun handen zijn gebonden en zij zijn vervloekt voor hetgeen zij zeggen.

   Als je de hadith over Joden er op naleest wordt elke twijfel over hoe je over Joden moet denken weggenomen. "De Joden zullen zich achter stenen en bomen verbergen, Dan zullen de stenen en bomen tot ons roepen 'O Moslim, dienaar van Allah, er verbergt zich een Jood achter mij, kom en dood hem."

   Kortom als gelovig Moslim laten de koran en de hadith en mufti's er geen enkele twijfel over bestaan hoe je over Joden moet denken.

   Je kunt dan als Moslim een ander geloof aannemen omdat je het hier niet mee eens bent, of proberen deze deze teksten met taqiyya en kitman te verdedigen.

   Verwijderen
 9. Als ik me niet vergis veegt El Hond zijn reet af met de mobiliteit van onze gehandicapte medeburgers.
  p.s. reet is een uitdrukking voor een misvormde bibs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een reet is een naad of spleet. Niet meer of minder. En wordt populair
   gebruikt voor kont. Heeft niets met misvorming of zo te maken.

   Verwijderen
 10. Islam, de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan, is nu eenmaal de godsdienst van onreine varkens en honden. Een totemistisch overblijfsel uit de steentijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een pathologie is toch geen uitvinding?

   Verwijderen
  2. Een pathologie is wel degelijk een uitvinding, namelijk een scheve reactie op een niet verwerkt incestsyndroom. De godin Allat wist er alles van.

   Verwijderen
 11. Hoeveel moslims weten niet wie er bedoeld worden als je het over '[zonen van] varkens en apen' hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Blijf vooral lekker vaag HansJansen!

   Eerst in uw column bazelen over wat de koran wel niet over Joden zou zeggen, als puntje bij paaltje komt dan is het opeens: Hoeveel moslims weten niet wie .....??
   Klinkt wel een beetje als: Euh eeuuh eeeuuuhh...

   De vraag is: Waar in de koran worden Joden uitgemaakt voor varkens en apen?
   Dus niet: Hoeveel moslims weten zus en zo!

   U meent uit de koran te citeren, ik vraag u naar de bron, dus naar DIE teksten. Niet naar wat 'moslims' zouden roepen.

   Sorry hoor, maar ik begin dit nu wel als doodsaai te ervaren. U bent een te makkelijke prooi. Totaal geen tegenpit!.

   Maar, ik laat u hier niet mee wegkomen, ik wacht nog steeds op antwoord.

   Verwijderen
  2. Beste Houssain, wat baten kaars en bril, als de uil niet zien wil.
   Overigens was er in de Griekse mythologie ook een godinnetje dat de gezellen van Odysseus in varkens veranderde. En wat een tweederangsgodinnetje kan, kan allah natuurlijk eveneens.

   Verwijderen
  3. @El Houssain,

   Als Jansen liegt dan liegt de islamitische geestelijkheid ook al 1400 jaar.

   De zogenaamde "islamofobie" bij de beter geïnformeerde ongelovigen ontstaat niet door een enkele uitspraak van een meneer Jansen, maar door de dagelijkse realiteit van de islam. Islamofobie ontstaat door de voortdurende reeksen van pogroms, aanslagen, massaslachtingen en genocides in naam van allah; maar ook door de vulgaire haatpraat in islamitische moskeeën, (kinder-) boeken, scholen, media etc die al dat geweld promotenen.
   En dan is er nog de sharia die uitsluitend op haat, wreedheid en onrecht is gebaseerd.

   Noem eerst maar eens een voorbeeld van een invloedrijk geestelijke die de islam anders interpreteert dan Jansen. Die vraag had ik je ook al een paar honderd keer gesteld.
   Ik wacht dus ook nog steeds op antwoord.

   Verwijderen
  4. @El Houssain,

   Die vraag was echter voor jou bedoelt Houssain. Hoeveel moslims ken jij die niet wie er bedoeld worden als je het over '[zonen van] varkens en apen' hebt?

   We hangen aan je lippen, want zelfs Wikipedia weet het antwoord inmiddels.

   Verwijderen
  5. Dat het duidelijk met the islamitische opvoeding te maken heeft is helder genoeg voor mij. Misschien kun je ze ook nog wel rassistisch noemen. Maar dat terzijde. *Abu Dharr reported: The Messenger of 'Allah (may peace be upon him) said: When any one of you stands for prayer and there is a thing before him equal to the back of the saddle that covers him and in case there is not before him (a thing) equal to the back of the saddle, his prayer would be cut off by (passing of an) ass, woman, and Black dog. I said: O Abu Dharr, what feature is there in a Black dog which distinguish it from the red dog and the yellow dog? He said: O, son of my brother, I asked the Messenger of Allah (may peace be upon him) as you are asking me, and he said: The Black dog is a devil. (Book #004, Hadith #1032)* Mijn ervaring is juist dat, muslims je altijd een rasistische uitspraak proberen te ontlokken. Terwijl hun hele geloof vol staat met dit soort verzen. van die ongelovigen

   Verwijderen
 12. Opvallend is en blijft het feit dat moslims in moslimlanden hele kleine mondjes hebben en hier in ons land aangekomen ineens een enorme scheur opentrekken.
  Ik zou zeggen: ga terug met die grote scheur en zet deze scheur daar open, daar knapt het hier en daar van op.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De huidige Nederlandse regering zal de islam nooit bestrijden !
  En wel hierom:

  "
  Food for thought…
  • If you can get arrested for hunting or fishing without a license, but not for being in the country illegally … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If you have to get your parents’ permission to go on a field trip or take an aspirin in school, but not to get an abortion … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.
  •If the only school curriculum allowed to explain how we got here is evolution, but the government stops a $15 million construction project to keep a rare spider from evolving to extinction … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If you have to show identification to board an airplane, cash a check, buy liquor, or check out a library book, but not to vote who runs the government … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If the government wants to ban stable, law-abiding citizens from owning gun magazines with more than ten rounds, but gives 20 F-16 fighter jets to the crazy new leaders in Egypt … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If, in the largest city, you can buy two 16-ounce sodas, but not a 24-ounce soda because 24-ounces of a sugary drink might make you fat … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If an 80-year-old woman can be stripped searched by the TSA but a woman in a hijab is only subject to having her neck and head searched … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If your government believes that the best way to eradicate trillions of dollars of debt is to spend trillions more … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If a seven year old boy can be thrown out of school for saying his teacher “cute,” but hosting a sexual exploration or diversity class in grade school is perfectly acceptable … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If children are forcibly removed from parents who discipline them with spankings while children of addicts are left in filth and drug infested “homes”… you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If hard work and success are met with higher taxes and more government intrusion, while not working is rewarded with EBT cards, WIC checks, Medicaid, subsidized housing, and free cell phones … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If the government’s plan for getting people back to work is to incentivize NOT working with 99 weeks of Unemployment checks and no requirement to prove they applied but can’t find work … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If you pay your mortgage faithfully, denying yourself the newest big screen TV while your neighbor buys iPhones, TV’s and new cars, and the government forgives his debt when he defaults on his mortgage … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots.

  •If being stripped of the ability to defend yourself makes you more “safe” according to the government … you might live in a country founded by geniuses but run by idiots. "

  We worden geleid door idioten.... of criminelen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit is een Nederlandse website en Nederlands is de voertaal. Om die reden alleen al lees ik jouw bijdrage niet.
   In de tweede plaats raad ik je aan te vertrekken naar een land dat niet door idioten of criminelen wordt bestuurd.
   Wat doe je nog hier ?

   Verwijderen
  2. Wat sneu voor me.
   Reaguur ik op hoeiboei.nl vanaf kort nadat de gezonderoker.nl vermoord werd, met berichtjes 99% in het nedderlends... krijg ik dit op mijn bord.

   Verwijderen
  3. @Anoniem

   Waarom zou iemand moeten vluchten voor idioten en criminelen? Die moeten immers opgesloten worden of tenminste geen overlast veroorzaken. We leven hier niet in de omgekeerde wereld!

   Verwijderen
  4. Anoniem 28 februari 2013 12:31
   Dit is een Nederlandse website en Nederlands is de voertaal.
   ----------------------

   Copy-paste is een grandioze uitvinding!.

   Verwijderen
  5. Volgens mij moeten we van de EU ook allemaal Engels spreken. Dus het is dus heel politiek correct geworden om de taal van de grote satan te spreken (even omgekeerd integreren).

   Verwijderen
 14. Ik poneer hier een klein lichtpuntje in onze inmiddels zo duister geworden wereld.

  Via Obalive, 27 februari 2013 vanaf minuut 37.14 laten Nausicaa Marbe en Marcel Duyvestijn hun kritische blik glijden over 'Het Nationale Onbehagen Voorbij' door de Raad voor Maatschappelijke Ontwikkeling en een debat over het integratie, diezelfde middag in de Kamer gehouden..


  http://www.tweedekamer.nl/vergaderingen/commissievergaderingen/per_commissie/details.jsp?parlisnummer=2013A00276

  Er bestaan wel degelijk meer verstandiger lieden in Nederland dan zo op het eerste gezicht te bespeuren valt. Nausicaa, regelmatig mensen sprekend die Moskeeen bezoeken, vertelde voorheen ook al eens dat zij van hen de vraag krijgt waarom er bv. niet meer imams uitgezet worden o.i.d., want wat daar allemaal verkondigd wordt dat dat echt ondermijnend werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ".... vertelde voorheen ook al eens dat zij van hen de vraag krijgt waarom er bv. niet meer imams uitgezet worden o.i.d., want wat daar allemaal verkondigd wordt dat dat echt ondermijnend werkt."

   HA!
   Waarom blijven die moslims dan naar die moskeeen met de verkeerde imam gaan ?

   We zoeken drie moslims die midden in een volle moskee opstaan om te stellen dat de desbetreffende imam een verkeerde is.

   Of je richt je eigen moskee op.......

   Ik vrees dat Nausicaa Marbe haar eerste boek van Hans Jansen, Wilders of Fortuyn nog moet kopen. Onderdeel van het probleem dus.

   Verwijderen
  2. Wie alles over Wilders en zijn pvv wil weten moet het boek van Hernandez en van Bemmel lezen.
   Een grote jongen is diegene, die mij kan vertellen dat dit niet waar zou zijn en vooral: Waarom?.

   Verwijderen
  3. @Sirik,

   Jansen en Fortuyn hebben hele zinnige dingen gezegd en geschreven, maar ze zijn geen heiligen die altijd gelijk hebben. Mensen die altijd gelijk hebben bestaan namelijk niet.

   Een beetje dom van je om mensen waar je niks van afweet te beoordelen op welke boeken zij waarschijnlijk wel of niet gelezen zouden kunnen hebben; iets waar je ook maar op gokt.

   Verwijderen
  4. @El Houssain,

   Heb je dat boek zelf al gelezen?
   Nee?

   Lees dat boek nou eerst even zelf, voordat je er hier een discussie over gaat beginnen. Als het je lukt dan leg ik je tegen die tijd uit dat het dragen van de naam "Hernandez" of "van Bemmel" geen garantie is voor "altijd gelijk hebben", zoals jij hier nu beweert.

   Beetje dom van je om stelselmatig iedereen die iets vervelends over Wilders zegt ongezien te bejubelen. En hypocriet, want als Hernandez en van Bemmel morgen iets vervelends over de islam zeggen scheldt je ze weer uit voor leugenaars.

   Verwijderen
  5. El Houssain,

   Wat is je punt? Is het een lees test? Mogen we daarna de Koran proberen ofzo?

   Verwijderen
  6. dan,
   "..geschreven, maar ze zijn geen heiligen die altijd gelijk hebben. Mensen die altijd gelijk hebben...."

   Heb ik nooit zo gesteld, hoor.
   Volgens mij heeft Jansen niet altijd gelijk. Maar wel heel erg vaak !
   Fortuyn en wilders wijzen naar een veel diepere laag in de problematiek van de multikul "samen"-leving. Zo ver komt Marbe niet. Maar ja wat kun je tegenwoordig nog anders dan dat verwachten van journalisten ?

   Verwijderen
  7. @Sirik,

   Jij gaat ervan uit dat men Jansen of Foruyn moet hebben gelezen om iets van de islam en de multikul te snappen, en dat is klinkklare onzin.

   Je gaat er ook vanuit dat Marbe niks van Jansen of Fortuyn gelezen heeft; dat is een aanname die je nergens op baseert. Hoewel ik blij ben dat je kennelijk niet altijd alleen maar aantoonbaar ongelijk wilt hebben, zijn zulke ongefundeerde aannames nog steeds veel te weinig om redelijk tot goed geïnformeerden echt te overtuigen van jouw gelijk.

   Je hebt nog nooit iets van Marbe gelezen zie ik, en dat hoeft ook niet als je over de islam of de multikul wil meepraten. Maar als je over Marbe wil meepraten zul je wel eerst iets van Marbe moeten hebben gelezen.

   Verwijderen
  8. "Jij gaat ervan uit dat men Jansen of Foruyn moet hebben gelezen om iets van de islam en de multikul te snappen, en dat is klinkklare onzin."
   Heb ik niet beweerd.

   "Je gaat er ook vanuit dat Marbe niks van Jansen of Fortuyn gelezen heeft; dat is een aanname die je nergens op baseert .."
   Heb ik ook niet beweerd

   Als iemand het voorstel van de PvdAsscher, een handtekening onder de Nederlandse grondwet als allochtoon te laten zetten, een paniekvoorstel tien jaar na Fortuyn en de moord op Van Gogh, als antwoord op een jarenlange etnische zuivering van autochtone Nederlanders, stijgende criminaliteit en aangetaste rechten van vrouwen in onze vier grootste steden, een goed initiatief vindt, heeft iets gemist vind je ook niet ?

   Verwijderen
  9. @Sirik,

   Ik stel voor dat je je reactie van 18-02-13 om 17.27 uur even terugleest.
   Klaar?
   Mooi.
   Dan zijn we het er nu over eens dat je wel degelijk beweerde dat je "vreest dat Marbe haar eerste boek van Jansen, Wilders of Fortuyn nog moet kopen en daarmee onderdeel is van het probleem".
   Dat is dus precies wat ik zei dat jij zei.

   Marbe heeft heel veel gezegd en geschreven, en vaak vrij kritisch over zowel de islam als de multikul. Als zij 10 jaar na Fortuyn een bepaald voorstel van Asscher een goed initiatief vindt is dat niet omdat zij iets gemist heeft, maar omdat zij denkt "beter laat dan nooit".
   Natuurlijk kunnen we ook nòg 10 jaar of zelfs 20 jaar wachten, maar strikt noodzakelijk vind ik dat niet.

   Verwijderen
  10. "Als zij 10 jaar na Fortuyn een bepaald voorstel van Asscher een goed initiatief vindt is dat niet omdat zij iets gemist heeft, maar omdat zij denkt "beter laat dan nooit"."
   Integenstelling dat ze hem gelijk af had kunnen branden met de opmerking "politiek opportunisme". Columniste toch ?

   "Ik vrees dat Nausicaa Marbe haar eerste boek van Hans Jansen, Wilders of Fortuyn nog moet kopen. Onderdeel van het probleem dus."
   Veel dank Dan !
   Dat jij mij aanrekent dat ik precies weet wat iemand te A'dam in de boekenkast staan heeft. Ik vermoedde het al dat ik iets met alziendheid van doen heb.

   Veel dank voor het compliment !
   (ook namens mijn vrouw).

   Verwijderen
  11. @Sirik,

   Je hebt gezegd wat je hebt gezegd, en ik ben ingegaan op wat je hebt gezegd. Daar nu heel kinderachtig over doen door te suggereren dat je iets anders had bedoeld dan dat je had gezegd doet het vast lachen na een flesje absint, maar mij boeit het niet zo.

   Toedeledokie.

   Verwijderen
  12. "ik ben ingegaan op wat je hebt gezegd."

   neen, was het maar waar. Je bent ingegaan op dat ik heb gezegd, niet om wat.
   juist niet zelfs, want ik stelde dat marbe ondermaats is. En juist daar ben je niet op ingegaan.

   Verwijderen
 15. Maar ja, dit rijtje van 90 subsidie slurpende organisaties van alleen nog maar één van oorsprong niet Nederlandse bevolkings groep (totaal ca 187?) doet je de moed weer behoorlijk in de schoenen zakken.

  Mohamed Rabbae, Landelijk Beraad Marokkanen
  Abdou Menebhi, EMCEMO
  Abdellah Tallal, Aknarij
  Fatima el Maimouni, Meldpunt tegen discriminatie en islamofobie
  Mohamed Echarrouti, UMMON
  St. Tawasol voor media en cultuur
  St. Kultureel Jongeren Centrum
  Chebwadie Oemazigh
  SSCCM
  Stichting Wachm
  Aknarij
  Ibno Khaldoun
  Al Maarif
  Federatie van Marokkaanse Moskeeën in Noord-Holland
  Moskee al Badr
  Moskee Umma
  Moskee Salaam
  Al Hiwar Haarlem
  IOMA (Inspraak Orgaan Marokkanen Amsterdam)
  Stichting Mouwada
  St. Attanmia
  Vrouwen aan het woord
  Hart voor samenleving
  Stichting shoeff
  Stichting Al Hizjra
  Stichting Moskee Nasser
  Stichting Insaf
  Stichting Zohor
  Stichting Tazanaght
  Marokkaanse Stichting Tilburg
  Stichting SSOP
  Issalam Verenigingen
  Stichting De Brug
  Marokkaanse Raad Amsterdam Oost
  Stichting Marokkaanse Ouderen Tilburg
  Marokkaans comité Tilburg
  Amsterdams Marokkaans Forum
  Sociaal Cultureel Centrum voor Marokkanen
  Stichting Afaaq Lahcen ben Marit
  Stichting Euromarocned
  Moskee el Mouahadine
  Stichting Kantara Mustapha al Filali
  Stichting Nisa For Nisa, Fatima Sabbah
  Vereniging Jongeren 123
  Ouderenbond Amsterdam Ahmed el Yousfi
  Vereniging Assilah Mohamed Bouka
  Nederlandse Organisatie voor remigratie
  Radio Unity FM
  Stichting Meknes
  Vereniging MOBIN
  Stichting Buurtvaders
  Stichting Slotervaart
  KJC (Centrum Cultureel Jongeren)
  Marokkaanse Raad Westerpark
  Moskee El Mouhssinine
  Moskee Moetaqien
  Nederlands Marokkaans Netwerk
  St. Nasser
  St. Buurt Betrokken Bewoners(BBB)"
  St. de Levante"
  St. Eloudaya"
  St. Kantara"
  St. Marokkaanse Werkgroep Rivierenbuurt"
  St. N.O.R"
  St. Targuist en Rabita"
  St. Buurtvaders Staalman"
  Vereniging Chefchaouen Ontwikkeling Nederland
  Hart voor samenleving
  St. Alexander Plus
  Stichting Imghrane
  Stichting MOS (Marokkaans Ouderen Salon)
  Marokkaanse Organisatieleden
  Marokkaanse Ver. Issalam Den Haag
  Netwerk Marokkaanse Ondernemers in Nederland
  Stichting Platform of Moroccans in Europe (PME)
  Stichting Afaaq
  Noemidia
  RMMN, Y. Bouyafa
  Mobin, B. Saadane
  PPM, A. Meziani
  MVVN, Ikram
  KMAN, H. Ayie
  SOMD, H. Mouttahid
  MML, M. Temsamani
  PVR, M. Abuleil
  ML, M. Chbab
  SSOP, M. Mallouch
  MOL, C. Ramdani

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goeiemorgen, wat een enorme rij nutteloze instanties, wat zijn we met elkaar toch een dociel volkje geworden.

   Verwijderen
 16. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. even off topic:
  www.amazone.de "er ist wieder da"
  Stapelt Melching ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. http://www.amazon.de/Er-ist-wieder-Der-Roman/dp/3847905171/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1362092891&sr=8-1

   Verwijderen
 18. Breaking news: Turkey's Murder Rate of Women Skyrockets by 1400%

  In Turkey the murder rate of women increased by 1,400 percent between 2002 and 2009, the last date for which data is available. The statistic was revealed by the country's justice minister

  Lees meer hier

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Even terzake. Taxitip 1: bel je de TCA, zeg dan dat je een hond(je) meeneemt. Gegarandeerd krijg je een niet-moslimse taxichauffeur. Laatst had ik er een die van geloof was afgevallen. Leuk gesprek!
  Taxitip 2: als je oude moeder of vader een taxi nodig heeft, wijk dan uit naar taxibedrijven in Amstelveen, waar nog beleefde autochtone chauffeurs in pak werken. Alsof je terug in de tijd reist. Maar dit zeg ik omdat ik net als anderen die in Amsterdam wonen in zekere mate noodgedwongen behept ben met het Stockholmsyndroom.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Taxi-tip 3:
   Bel je voor een taxi, zeg dan ALTIJD dat er een hond mee gaat...en als bagage een groot zwaar kruis......
   Zal ze leren !

   Verwijderen
 20. Zo van Geen Stijl geplukt. Hoezo wordt er niks over Moslims gepraat? De haat tegen Moslims viert hoogtij dankzij dit soort pretentieuze Arabisten.
  “Hoe meer tijd dat we niks doen er voorbij gaat, hoe meer ik erin geloof dat er echt geen andere weg is dan elke moslim tot op de laatste van deze aardbodem te verwijderen.
  lekkerboeiend0000001 | 01-03-13 | 09:58 | + 45 -”

  BeantwoordenVerwijderen