Gelul op Twitter - Wie mag ik inhuren?

Negentien jaar en al zo groot!

Afbeelding 100


Afbeelding 102

47 opmerkingen:

 1. Een tante van mij, die ik zeer liefhad, is op haar 83ste in haar huis verkracht door een Marokkaanse roofovervaller van ongeveer 20. Ondanks het goede signalement heeft de politie hem nooit gevonden. Op bevel of uit luiheid of uit incompetentie? Zijzelf overleed enige weken later. Opgeruimd staat netjes, nietwaar, beste moslima? Zij was toch maar een christin, toch?
  Daarom, Naimaa van 1 tot en met 19,wantrouw ik lichtgetinten als ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen.
  Niettemin, Naimaa19, 20, 21 enzovoort, ik huur geen mensen in om Marokkanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten, zelfs al gedragen ze zich dagelijks als tuig. Ik ben dat ook niet van plan. Mensen ombrengen die kritiek hebben op je omwille van je gedrag en opvattingen doen alleen Allah-aaabidders en hun autochtone linkse kontlikkers met een dikke plank voor hun kop: allebei bezeten door een ongeremd sadisme, geïnspireerd door hun links elitaire weldenkendheid, vermomd in een alles over één kam scherende tolerantie en Gelijkheid, en/of hun door de islam verplicht gesteld sadisme. Die religieuze intolerantie en die linkse mentalteit, die zijn pas zielig. En gevaarlijk. Vraag het maar aan de dochters en de zoons van mijn dode tante en aan hun kleinkinderen. Ze zouden wel gek zijn als ze nog op een linkse partij stemmen of op "christelijke" dhimmis.
  Naimaa19, als je er zoveel behoefte aan hebt aan iemand dood te schieten, ga dan je hartje ophalen in Jemen (islam tegen islam). Is een win-win-win-situatie ongeacht bij welke van de strijdende partijen je je aansluit ter plaatse, en wij zijn een zoveelste bloeddorstig islamitisch monster armer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kogel door de kop zou moeten worden gemeld bij Wilders, zodat hij aangifte kan doen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'naimaa19' heeft blijkbaar inmiddels haar Twitteraccount verwijderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waarschijnlijk uitgehuwelijkt aan haar oom...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De exorcisten tonen de door Satan bezetenen een crucifix.
  Wilders heeft de door de islam bezetenen zijn film 'Fitna' getoond.

  Het is frappant te zien hoe overeenkomstig de reacties zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt mij persoonlijk een uitstekend idee om deze jongedame onmiddellijk onder de burqa te stoppen en af te voeren naar deislamitische cultuurkring om daar wat echte islamitische levenservaring op te doen!!! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze heeft niet eens een hoofddoek op.
  Je zou verwachten dat er dan gematigder geluid uit zou komen.
  Nee dus, ...kun je nagaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Duits artikel met bewakingsfilmpje uit 2008. Daders zijn nooit gepakt. Deze "verrijking" zal van kwaad tot erger gaan. Helemaal als men weet dat het ongestraft blijft. Slachtoffer was op plaats delict overleden. Marokkanen die marokkanen vermoorden ? Moslims die moslims vermoorden ? Islam is toch vrede ? en volmaakte religie ?

  http://www.pi-news.net/2010/07/video-aus-paris-sieben-gegen-einen

  Vr. Gr. Pineut

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Topsy(beta) is handig tooltje voor twtter berichten.
  Een handig overzichtje van de korte twittercarrière van deze Naimaa. Handig voor het OM?
  http://topsy.com/twitter/naimaa19?page=1

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ pineut,

  Het is een buitengewoon schokkende video, maar ik denk niet dat dit direct iets met de islam te maken heeft. Ookal zouden het Algerijnen kunnen zijn. En als het waar is, bijna onvoorstelbaar, dat de daders nooit zijn gepakt, dan zullen ze ongetwijfeld een nieuw slachtoffer maken en of dat nou een mede-algerijn/marokkaan of moslim is, het blijft afschuwelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Carlo,

  Je verhaal is redelijk goed te volgen totdat je ' ik huur geen mensen in om Marrokanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten' schrijft.

  Daar ga je over de schreef.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ookal heeft die Naimaa19 laf haar twitter verwijderd, een aangifte kan nog altijd, want het bericht is hier en via twitter kan worden achterhaald wie zij is.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @Mashna

  U zei: " @ Carlo, Je verhaal is redelijk goed te volgen totdat je ' ik huur geen mensen in om Marrokanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten' schrijft. Daar ga je over de schreef."


  1. Als iets "redelijk" goed te volgen is, mankeert er toch nog wel een en ander aan. Wat?
  NB: Ik spelde "Marokkanen".

  2. Ik "ga over de schreef" volgens u als ik schrijf dat ik GEEN mensen inhuur om...enz". Bedoelt u dat ik had moeten schrijven dat ik WEL huurlingen in dienst neem om een en ander op te knappen als ik niet "over de schreef" wil gaan? Strijdig met de rechtsstaat, toch, zo'n suggestie.

  3. Of wilt u zeggen dat de Marokkaanse Naimaa19 WEL mag schrijven op Twitter dat zij mensen zou willen inhuren om GW om te leggen, maar ik als Belgonederlander NIET mag zeggen dat ik GEEN huurlingen in dienst WIL nemen om Marokkanen en anderen van lichtgetinte origine naar hun hemelse paradijs te helpen? Als dit zo is, is dit een verbijsterend staaltje van discriminatie uwerzijds.

  MVG.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ carlo

  Je nam voor het gemak ook nog even alle getinte mensen mee in je comment.

  'Andere licht getinten'

  Dat is niet erg fatsoenlijk naar alle surinaams, afrikaanse, hidoestaanse, molukse, indonesische, japanse, chines,etc.

  Halfbloedkindjes die niet perse moslim of marrokaan hoeven te zijn.

  Dat je alle leden van de laatstgenoemde bevolkinsgroep allemaal haat is ook niet erg fatsoenlijk (generaliserend) maar nog enigzins te verklaren uit hetgeen wat een familied van je is overkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @mashna.Wat u doet noemen ze ;spijkers op laag water zoeken.Ik had geen enkele moeite de reactie van Carlo te volgen,die was overduidelijk.Het gedeelte over de 83 jarige ook nog eens hartverscheurend.Carlo ik zou me kunnen voorstellen dat u het van de daken zou willen schreeuwen,dat u dat niet doet geeft aan dat u een hogere moraal hebt dan ik gesteld dat ik dit in mijn omgeving zou meoten meemaken.Sterkte met de verwerking.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Carlo
  Mij is een situatie bekend waar een verliefde oudere vrouw een Turk huwde en naar Nederland haalde. Één maand na aankomst verkrachtte hij haar 8 jarige nichtje op de echtelijke slaapkamer, terwijl zij beneden de aardappelen stond te schillen.

  Dit speelde in de tijd en omgeving van de moord op Marianne Vaatstra. Door oninteresse, ziekte en overspannenheid hebben drie verschillend politieteams de zaak onder hun hoede gehad en verklooid. De man is vrijuit gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. @ Maisha

  Ik schreef in mijn eerste reactie: "Daarom, Naimaa van 1 tot en met 19,wantrouw ik lichtgetinten als ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen."

  1. Etnische registratie wordt in de wetgeving gedoodverfd als racisme (ondanks de opmerkingen Van Guusje Ter Horst terzake). Bijgevolg kan en mag ik op straat niet aan elke lichtgetinte, die mij of een andere, een vrouw bijvoorbeeld, agressief bejegend/toesist, vragen of hij Marokkaan is of een andere nationaliteit bezit, en of hij mischien dezelfde religieuze achtergrond heeft als een doorsnee-Marokkaan. Ik kan alleen maar constateren dat hij lichtgetint is.

  Bovendien zijn dergelijke vragen levensgevaarlijk, omdat lichtgetinten, die agressief gedrag vertonen, dit meestal doen in groepsverband. (Als de koran aanspoort tot jihad, wordt overigens altijd het meervoud gebruikt.)

  Onze linkse broeders zouden zeggen dat ze in groepsverband opereren "uit puberaal-proletarische solidariteit, die, net als hun gewelddadigheid, een product is van hun culturele eigenheid die wij moeten respecteren."

  Merk het laffe, zorgvuldig gecamoufleerde, maar intens sadistische leedvermaak in zulk een uitspraak, het geperverteerde genoegen weerlozen voor de leeuwen te kunnen gooien.

  In naam van de linkse weldenkend elitaire tolerantie, de enige echte, die ten allen prijze moet worden gehandhaafd. Zolang zijzelf maar niet voor de prijs ervan hoeven op te draaien. Door hun geluk te moeten prijsgeven of hun leven. En hun macht via de verkiezingen.

  2. Ik bemerk NIET op straat dat "alle surinaamse, afrikaanse, hidoestaanse, molukse, indonesische, japanse, chinese,etc," agressief uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen naar voorbijgangers. Ik heb ook niet geschreven dat ik dat WEL constateer. Uw kritiek op mijn volgens u "onfatsoenlijke" generalisatie slaat bijgevolg nergens op.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. 'ik huur geen mensen in om Marokkanen en andere licht getinten overhoop te schieten, zelfs al gedragen ze zich dagelijks als tuig.'

  NB: Ik schrijf andere met een e op het eind en licht getinten schrijf ik niet aan elkaar..

  Er staat duidelijk ' Marokkanen EN ander lichtgetinten '

  Je kunt dan met hele lappen tekst komen om je eruit te draaien maar het staat er echt.  Dan neem ik ook nog voor het gemak aan dat wat je in je eerste comment hebt geschreven waar is zonder dat ik dat kan verifieren.

  Je generaliseert en discrimineert.

  Je bent dus net zo erg als dat meisje dat kennelijk ook niet goed weet hoe ze haar onderbuikgevoelens
  een plekje moet geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. @Mashna: "Je generaliseert en discrimineert."

  U doet mij - net als alle weldenkend elitairen die de fora op het internet terroriseren met hun gescheld als ze niet opgewassen zijn tegen de argumenten van hun tegenstanders - denken aan dat Antwerps grapje over 2 huisvrouwen uit een volksbuurt, die elkaar niet konden luchten of zien, en daarom elkaar, telkens als ze elkaar ontmoetten op straat, voor rotte vis begonnen uit te schelden. Eén van hen, de weldenkend elitaire, had haar weldenkend elitaire dochtertje bij zich. Dat zei snel tegen haar moeder terwijl de beledigingen over en weer suisden: "Zeg maar "hoer", ma. Dan zijt ge de rapste."

  Mijn tante, waarde demoniseerster, woonde als alleenstaande weduwe in de Antwerpse faubourg Borgerhout (nu "Borgerocco" in de volksmond) in de Stenenbrugstraat. Haar naam prijsgeven aan iemand als u staat gelijk met haar nagedachtenis bezoedelen.
  De feiten dateren van zo'n 22 jaar geleden. Vergeten zal ik haar nooit en wat haar is aangedaan en door welk soort mens evenmin.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Het laatste redmiddel van iemand die een discussie op basis van argumenten verliest...

  Op de man spelen. Je noemt mij een demoniseerster terwijl de enige die demoniseert toch echt jijzelf bent.

  Je kunt wel honderden verhaaltjes vertellen op een site. Niemand kan controleren of die verhalen echt zijn.

  Je hebt duidelijk in de eerste reactie geschreven hoe je denkt over marokkanen en ' andere licht getinte mensen'.

  Als iemand je er dan op wijst dat je generaliseert en discrimineert wordt je boos. Je diskwalificeert de feed back die je krijgt en begint vervolgens te schelden.

  Misschien kun je lekker op geen stijl je bagger lozen. Laat mij lekker met rust.

  Ik snap niet hoe je erbij komt om mij elitair te noemen. Ik kan me moeilijk voorstellen dat dat op basis is van mijn comments..

  Ik dacht dat deze site als opzet heeft om op een volwassen manier te discussieren over allerlei onderwerpen. Op basis van argumenten je mening ventileren.

  Niet zomaar lukraak wat dingen roepen en dan boos worden als een ander daar een andere mening over heeft.

  Ik snap niet dat de redactie jouw de kans geeft om een ander te beledigen op een site die nog niet zo lang geleden genomineerd was voor de titel ' site van het jaar'.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. @Mashna: "Als iemand je er dan op wijst dat je generaliseert en discrimineert wordt je boos."

  Grapjes getuigen over het algemeen niet van boosheid. Uw manier van er op te reageren daarentegen wel.

  "Ik snap niet dat de redactie jouw de kans geeft om een ander te beledigen op een site die nog niet zo lang geleden genomineerd was voor de titel ' site van het jaar'."

  U snapt blijkbaar een heleboel zaken/gevoelens niet. Feiten, die u onaangenaam in de oren klinken, het gekreun van een verkrachte, oude vrouw bijvoorbeeld, zijn blijkbaar om die reden alleen al niet waar volgens u.

  Maar wat ik u moet meegeven: u mobiliseert voortreffelijk. Want wat is dit citaat anders dan een poging tot mobilisatie van de redactie om me (samen met u; collectief dus) te VERVOLGEN middels een ban?

  En dat, beste Mashna, die vaststelling, is het zuiverste bewijs dat ik niet "scheld", niet "zo maar iets roep", maar dat ik bij u wel degelijk te maken heb met dát soort mens dat ik in mijn vorige posting heb benoemd.

  De verdraagzaamste der verdraagzamen, Voltaire, zei het al: "Ecrasez l'infâme!" en bewees daarmee zijn ultieme onverdraagzaamheid.

  Net als u.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Marsha -zei je niet dat je een man was- Carlo probeert je uit te leggen dat een zware persoonlijke ervaring opgeteld bij andere van meer algemene aard erg bepalend zijn om te verdedigen waar je waarde aan hecht.
  (Ook in het geval dat ik besprak leverde een familieweide opvatting op dat Turkije een no-go area is).

  Ik heb me altijd afgevraagd waarom ik toch zo'n haat ontmoet van gesluierde vrouwen als ik in islamlanden op straat loop. Wij passen ons aan aan de gebruiken en geven geen aanstoot. Toch is bij herkenning altijd een woedende blik ons deel. Ik neem dat niet persoonlijk, maar is hun haat misschien algemeen?

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Daarom, Naimaa van 1 tot en met 19,wantrouw ik lichtgetinten als ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen.
  Niettemin, Naimaa19, 20, 21 enzovoort, ik huur geen mensen in om Marokkanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten, zelfs al gedragen ze zich dagelijks als tuig


  MAROKKANEN EN ANDER LICHT GETINTEN

  Het staat er echt. Dat is geen grap. Dat is een generalisatie. Wat zou dhr. doen met ' blanken die op een bepaalden manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen'?

  Als vader van een prachtige, licht getinte , christelijke , half surinaamse, kwart italiaanse, kwart nederlandse dochter protesteer ik daar tegen. Het moet niet gekker worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. @Mashna

  Een laatste poging om u te leren lezen. Ik schreef: "Daarom, Naimaa van 1 tot en met 19,wantrouw ik lichtgetinten ALS ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen."

  Ik zeg dus NIET dat ik ALLE lichtgetinten wantrouw; ik zeg dat ik ze ALLEEN wantrouw ALS...

  Dus niet onvoorwaardelijk en niet allemaal: de twee voorwaarden die VEREIST zijn om een bepaalde uitlating/bewering tot een generaliserende te maken.

  Ik vind u helemaal niet generaliserend of stigmatiserend als u kaukasische types wantrouwt als die op een bepaalde manier (u weet drommels goed wat ik bedoel) uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen (u weet drommels goed wat ze zoal sissen).

  Uw vaderschap respecteer ik en ik wens u en uw dochter alle geluk. Moge zij gezegend zijn met een zodanige schoonheid naar geest en lichaam dat een toevallige voorbijganger in verwondering omkijkt als zij voorbijgaat en haar vader en haar bekenden met vreugde worden vervuld als zij bij hen vertoeft. Dat, waar zij ook gaat, haar wegen met bloemen mogen zijn bestrooid en zij later in vrede haar ogen mag sluiten na een lang, gelukkig leven. Het is niet aan allen gegeven.

  Nog een prettige dag,

  Carlo

  BeantwoordenVerwijderen
 28. @ CArlo,

  Het is me wat he. Een gebrekkig geheugen. Je moet er maar mee leren leven.

  Je schrijft een comment vanuit je emotie en je laat je ontvallen dat je geen mensen inhuurt om Marokkanen EN ANDERE LICHTGETINTEN
  overhoop te schieten.

  Daar wordt je door een ander op aangesproken en vervolgens volg je allerlei strategieen om die uitspraak te verdoezelen.

  Antwoord geven op de vraag of je bovenstaande wel of niet hebt geschreven geef je niet.

  Terwijl toch iedereen kan lezen dat je die woorden toch echt hebt opgeschreven.

  Vervolgens negeer je hardnekkig elke verwijzing naar je eigen woorden.

  Dan moet het vast aan je geheugen liggen. Ik noem het een ' carmen de la rosaatje' . Die had daar ook veel last van. Een selectief geheugen en een ondeugdelijke debatstijl.

  Zalig zijn de armen van geest, voorwaar zij zullen het koninkrijk der hemelen erven.

  Ik verklaar U hierbij zalig, gelet op de 'complimenten' die U aan mijn dochter in de laatste alinea
  geeft.

  Ik vind je iemand die discrimineert.

  Vraag dat maar aan iedere lichtgetinte...

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Mashna

  1. Leest u in teksten altijd losse zinnen? Zonder op hun verband te letten met wat voorafgaat?
  (Let op. Dit is de beschuldiging die islamliefhebbers altijd uiten aan het adres van de islamcritici als het over hun manier van koran citeren gaat.)

  Of doet u dit alleen maar in mijn geval omdat u dat goed uitkomt?

  2. "Ik vind je iemand die discrimineert," zeg je.

  Was dat niet uw stelling vanaf uw eerste reactie? Was die stelling niet de uiting van uw echte behoefte vanaf het begin?

  3. "Vraag dat maar aan iedere lichtgetinte..."

  Ik zal voor u uw drie puntjes invullen met hetgeen ik werkelijk geschreven heb: "...ALS (en dus alleen als)ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken en/of uit hun bek sissen."

  Zoals u dat doet in mijn richting o.a. met uw "Ik vind je iemand die discrimineert." Een beschuldiging die u niet kunt waarmaken. Want "ik vind" is in dat opzicht wat al te magertjes. Al mag je dat vinden uiteraard, net zo goed als je mag vinden dat de aarde plat is omdat de koran dat suggereert.

  4. "Zalig zijn de armen van geest, voorwaar zij zullen het koninkrijk der hemelen erven. Ik verklaar U hierbij zalig, gelet op de 'complimenten' die U aan mijn dochter in de laatste alinea
  geeft."

  Hier toont u wie u werkelijk bent. U begaat hier datgene wat uw soort mensen altijd verwijten aan een bepaalde politicus die bij uw soort mensen niet goed in de markt ligt: haatzaaiend ridiculiseren.

  Het waren oprechte WENSEN (geen "complimenten" zoals u schrijft), maar u kunt niet lezen: dat blijkt ten overvloede. Niet alleen de betekenissen en de samenhang ontgaan u, zelfs de toon.

  Overigens is het nu meer dan duidelijk dat U niet WILT lezen; u wilt beschuldigen. Dat is al.

  Niettemin herhaal ik woord voor woord mijn wensen voor u en uw dochter die ik de vorige keer reeds uitsprak: "Uw vaderschap respecteer ik en ik wens u en uw dochter alle geluk. Moge zij gezegend zijn met een zodanige schoonheid naar geest en lichaam dat een toevallige voorbijganger in verwondering omkijkt als zij voorbijgaat en haar vader en haar bekenden met vreugde worden vervuld als zij bij hen vertoeft. Dat, waar zij ook gaat, haar wegen met bloemen mogen zijn bestrooid en zij later in vrede haar ogen mag sluiten na een lang, gelukkig leven. Het is niet aan allen gegeven."

  Nog een prettige dag, als u hem niet kost wat kost wilt verpesten voor uzelf,

  Carlo

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mashna schrijft: Ik vind je iemand die discrimineert.

  Vraag dat maar aan iedere lichtgetinte...

  @Mashna

  Hier een lichtgetinte (ja, dat kun je niet controleren, maar toch is het zo): ik deel je mening niet. Wat ik wrang vind aan dit onzinnige gehakketak is dat het oorspronkelijke bericht - waarin Naimaatje te kennen geeft Wilders graag overhoop te laten schieten en daar bovenop een smakeloze opmerking maakt over seksueel geweld - weer helemaal uit beeld is geraakt. De boeman is nu, als we jou moeten geloven, Carlo. Dat is bizar. Waar Carlo spreekt van wantrouwen, spreekt Naima van omleggen, "een kogel door Wilders kop". Toch is het (voorwaardelijke) wantrouwen van Carlo voor jou meer reden tot grote verontwaardiging dan Naima's wens (in koor met heel wat andere fundamentalisten - en daarom is haar tweet niet als een puberaal grapje af te doen) Wilders om zeep te laten helpen. Je hebt toch wel in de gaten hoe scheef dat is?

  Maar goed, we zien hier weer in een notendop hoe deze discussie meestal verloopt. Schrijnend...

  Een aanrader, speciaal voor jou, Mashna: The Tyranny of Guilt: an Essay on Western Masochism van Pascal Bruckner (2010).

  Groeten van een lichtgetinte ('halfbloed').

  BeantwoordenVerwijderen
 31. 'Niettemin, Naimaa19, 20, 21 enzovoort, ik huur geen mensen in om Marokkanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten.'

  I rest my case.

  Gelukkig komen de negroide Marokkanen in jouw getoog er nog genadig van af.

  Je hebt nog steeds niet uitgelegd wat je nou bedoelt met die zin.

  Je bent inmiddels aan het bedreigen geslagen.

  Gelukkig huur ik geen mensen in om Belgen en andere lichtgetinten overhoop te schieten, zelfs al debateren en gedragen ze zich als tuig.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. @ Lou

  Precies.

  Carlo reageert op een twitter van een dom negentienjarig meisje met een comment over zijn tante.

  Daarna beledigt hij en passant een grote groep mensen.

  Hij zegt lichtgetinten te wantrouwen als ze op een bepaalde manier kijken en sissen????

  Vervolgens strijkt hij over zijn hart. Hij zal geen geen mensen inhuren om Marrokanen en andere lichtgetinten overhoop te schieten.

  Als jij mij kunt uitleggen wat hij met de uitdrukking 'andere lichtgetinte' bedoelt in relatie tot het oorspronkelijke bericht waarop hij reageert ben je een knappe lichtgetinte halfbloed.

  Snap ik het nou goed en mogen blanke blonde mensen wel van hem raar uit hun doppen kijken en sissen of gaat het daar niet om.

  Een hele dag discussieren over wat een dom bakvisje op een twitter zit.
  Hebben jullie niets beters te doen?
  Natuurlijk is dat niet ok maar volgens jou moeten we dit meisje bloedserieus nemen.

  Kijk dan naar haar spelling en zinsopbouw man, dan snap je toch dat je met iemand te maken hebt die functioneert op het niveau van een twaalf tot veertienjarige?

  Carlo had in drie regels kunnen zeggen wat hij van de tweet vond maar hij vond het nodig om er van alles en nog wat ( linkse kontlikkers, christelijke dhimmis) bij te halen.

  Als jij het met hem eens bent dan ben jij zo iemand die de meester die hem slaat met een stok en afranselt met een zweep prijst.

  Doe eens wat aan je eigenwaarde man/vrouw!!


  Volgens deze manier kijken niet alleen marokkanen maar ook ' ander lichtegetinten' raar uit hun ogen en sissen ze (?)

  Mijn dochter is lichtgetint en doet dat soort dingen niet, dus wil ik dat deze meneer zich wat duidelijker uitdrukt en minder generaliserend.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. @Mashna
  Wat ik met die door u geciteerde (en gewraakte) zin bedoel? Exact wat ik zeg. Dat ik ANDERS DAN Naimaa19, 20, 21 enzovoort, GEEN mensen inhuur om Marokkanen en ander lichtgetinten overhoop te schieten," ondanks mijn leed om mijn tante.
  Naimaa19 wil dit namelijk WEL, huurmoordenaars ronselen, getuige haar tweet. Zonder persoonlijk leed. Om een idee dus, een religie voor mijn part of een ideologie. Kan het nog walgelijker?
  Dát bedoel ik. Niet meer of minder. Zoekt u er meer achter, dan volgt u uw eigen behoefte.
  Maar dat heb ik u al ten overvloede uitgelegd.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. tja mashna ,,,je bent goed in de dingen te verstoppen ,,allereerst gaat het over die minkukel die iemand inwil huren voor geert ....stoer ,,,,dan trek je een verhaal wat ik aanneem van carlo ,,,in twijfel ,met een hoop gedraai ,,,alsof je alles in twijfel trekt ,maar we zullen maar denken dat is jou soort die zo zielig en negatief denkt ,,dat zijn we ondertussen gewend ,,ik zou zeggen gauw terug naar je zandbak ,groet huubsan

  BeantwoordenVerwijderen
 35. @ Mashna

  Haha! Nou wordt-ie mooi!

  "Als jij het met hem eens bent dan ben jij zo iemand die de meester die hem slaat met een stok en afranselt met een zweep prijst."

  I.v.m slavernij een opfrissertje: het Westen heeft de slavernij niet uitgevonden, wél als eerste wettelijk afgeschaft (vanaf 1803). De Arabische en Islamitische wereld deden dat pas in de 20e eeuw. (Tunesie als eerste in 1846; Mauritanie als laatste in 1981 en 2007, hoewel slavernij daar nog altijd een groot probleem is).

  De ander voor de voeten werpen dat hij/zij een Uncle Tom is omdat hij je mening niet deelt, is kwalijk en als argument natuurlijk van nul en generlei waarde.

  Je kunt Carlo's oorspronkelijke punt heus begrijpen, Mashna. Hoewel hij door persoonlijke ervaringen en observaties aanleiding vindt om te *wantrouwen*, voelt hij zich gehouden aan een cruciale, principiele en wettelijke grens: geweld of dreigen met (dodelijk) geweld. Welke reden Naima ook mag hebben voor háar wantrouwen, zij toont met haar tweet aan lak te hebben aan deze grens. Helaas staat haar houding niet op zichzelf, reden dat de woorden van dit 'domme bakvisje' uberhaupt een issue zijn. Het dreigen met (dodelijk) geweld om de vrijheid van meningsuiting te beknotten en Islamkritiek onmogelijk te maken, begonnen in '89 met de Salman Rushdie fatwa en met een gruwelijk dieptepunt in 2004 met de afslachting van Van Gogh, is een vorm van terreur. Dat probleem, meneer Mashna, wordt hier serieus genomen. Gek he?

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Moeilijk he, nederlands. Een lsstige taal.

  Ik ga niet meer reageren . Ik heb mijn punt gemaakt.

  De reacties die daarna zijn gegeven neem ik voor kennisgeving aan.

  Lees het zinnetje nog een keer hardop op.


  Ik huur geen mensen in om Marrokanen EN ANDER LICHTGETINTEN
  overhoop te schieten.

  Ik neem aan dat hij toch echt op marokkanen doelde in zijn comment en helaas is hij niet in staat om de term ' ander lichtgetinten' uit te leggen.

  Hij reageert volgens mij op moslims in het algemeen , en ik moet je helaas bekennen dat ik nooit heb geweten dat moslims uit Marokkanen en ander lichtgetinten bestaan.

  Je kunt natuurlijk met zijn allen tegen een persoon te keer gaan en dan vanavond vol trots naar je bedje gaan, maar ik hab het eerder gezegd en zal het blijven zeggen:

  Wie de discussie vermoord door andersdenkenden niet op basis van argumenten maar door pure intimidatie zal uiteindeijk eindigen als een preker voor zijn eigen parochie.

  Niemand buiten deze site is geinteresseerd in jullie mening als jullie niet in staat zijn om op rationele gronden meningen te vormen.

  Dan krijg je dus een berichtje met scht of negen reacties van mensen die allemaal hetzelfde zeggen en dan is er weer een dag voorbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. @Mashna

  Het minste dat men van u kan zeggen is dat u kleeft als een (onchristelijke) bloedzuiger.

  "Ik neem aan dat hij [=ik dus] toch echt op marokkanen doelde in zijn comment en helaas is hij [= ik dus] niet in staat om de term ' andere lichtgetinten' uit te leggen."

  Als u gedurende twee dagen niet in staat bent geweest om uw vraag duidelijk te formuleren, hoeft u mij nergens van te beschuldigen.

  Die lichtgetinten dus, die u zozeer intrigeren naar eigen zeggen. Welke bedoeling en behoefte u bezielen bij het stellen van deze vraag, is duidelijk genoeg, maar ik dien u niettemin van antwoord.

  Ik bedoel met hen alle lichtgetinten in Europa, die op straat agressieve/criminele/racistische acties uitvoeren ten koste van toevallige passanten, van wie de enige provocatie erin bestaat dat zij toevallig passeren. Die lichtgetinte mensen wantrouw ik, als ik toevallig met hun gedrag geconfronteerd word, maar die wil ik NIET, zoals Naimaa19 wel wil doen met iemand die haar onwelgevallig is, laten opruimen door een huurmoordenaar.

  Waaruit mijn wantrouwen geboren is, kunt u herlezen in mijn eerste comment bij dit item.

  Uw dochter, om wie het u blijkbaar allemaal te doen is, boezemt me op straat, gezien uw beschrijving van haar gedrag in het openbaar, ongetwijfeld helemaal geen wantrouwen of andere negatieve gevoelens in, maar dat wist u al, als u het had WILLEN weten.

  Ik ben benieuwd of u uw woord gestand doet en verder niet meer zult reageren. Dat na te laten lijkt me echt niets voor u. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik vind dat Mashna een onzinnige discussie voert en het gaat eigenlijk nergens over. Vreemd dat het accent altijd weer op het verkeerde wordt gelegd. Mashna staart zich blind op iets wat er niet is, terwijl ze wat ze zou moeten zien niet wil zien. Zucht.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ah Mashna - de aanval is de beste verdediging, nietwaar?
  Haten mag hoor - zelfs lichtgetingen mag je haten. Als je maar geen sollicitanten oproept om een moord voor je te plegen.
  Snap je wel?
  Moord is nu eenmaal bij de wet verboden - haat niet, nog niet tenminste

  Maar dat wist jij natuurlijk ook wel. Je wou je nog even verkneukelen bij de aanblik van blanken die zich een hoedje schrikken bij de racisme - beschuldiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Maschna, er is niets mis mee als Carlo een wantrouwen voelt jegens 'lichtgetinten'dat is namelijk zijn gevoel.
  Men gaat mij niet vertellen dat 'lichtgetinten' ook geen wantrouwen voelen als ze een blanke tegenkomen. Het discriminatiebeeld is alleen van toepassing op blanken nietwaar?

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Carlo voelt dus een wantrouwen naar Geert Wilders, want die is immers een lichtgetinte kwart indonesische man?

  Heb ik het zo goed begrepen?

  Ik heb geen enkele maar dan ook geen enkele keer het woord racisme gebruikt.

  In tegenstelling tot veel anderen weet ik het verschil tussen discriminatie en racisme goed te maken, sterker nog, ik vind dat Geert Wilders het recht heeft om wat dan ook te zeggen.

  We hebben namelijk vrijheid van meningsuiting in Nederland en ik hoop dat dat nog lang zo blijft.

  Wat ik niet correct vind is bedreigen en beledigen. Daar hou ik niet van.

  Volgens mij kun je echter alleen je recht op het geven van een mening uitoefenen als je in staat bent tot een zekere mate van zelfcensuur. Dat heb ik niet verzonnen hoor. Volgens mij heeft cicero dat ooit gezegd/geschreven.

  Om een gedegen oordeel over een bepaalde siutatie te kunnen geven is het noodzakelijk dat je de feiten op een rijtje zet.

  Het gaat dus niet om wat je denkt waar te nemen, maar wat je zeker weet.

  Zo weten we bijvoorbeeld helemaal niet zeker of Naima Marokkaans is.Naima is een arabische naam dus is de kans wel groot dat ze arabisch is van origine.

  Is het dan verstandig om zoals Carlo in reactie op die foute tweet van haar met een verhaal over een Marrokaanse roofovervaller te komen?

  Ik snap de emotie maar feitelijk weet ik helemaal niet of dat verhaal klopt. Ik kan alleen maar afgaan op wat hij zegt.

  Ik besluit hem dus het voordeel van de twijfel te geven omdat ik begrijp dat zijn visie op Marokkanen gekleurd is door een bepaalde ervaring.

  Als nu echter in de tekst een zin opduikt waarvan ik vind dat die niet ter zake doend is, en zelfs beledigend , dan mag ik dat zeggen.

  Ik heb namelijk het recht om mijn mening te geven.

  Wat volgt is een stroom van berichten waarin steeds het bewuste zinsstuk wordt genegeerd.

  Allerlei technieken (afleiding, intimidatie, belediging) worden toegepast om het gelijk te halen.

  Dan gaat het er dus niet om wie de beste argumenten heeft maar wie het hardste schreeuwt. Dat is geen debateren.

  Ik heb steeds geprobeerd om de discussie terug te brengen op mijn eerste comment en krijg dan een heel forum over me heen.

  Ik vind het opvallend dat iedereen het hier altijd eens is met elkaar. Dan is er geen sprake meer van een forum waarop op open wijze kan worden gediscussieerd maar dan is er sprake van een soort van vriendenclubje dat samen ach en wee roept over van alles en nog wat.

  Ik vind de term bloedzuiger echt te ver gaan. Ik heb geen enkele keer een scheldwoord gebruikt in mijn comments en toch schijnt iedereen het hier heel normaal te vinden dat men elkaar zo bejegent.

  De redenatie van Carlo klopt gewoon niet. Wat nou als ik wordt overvallen door een blonde hollander. Moet ik dan de rest van mijn leven geen enkele blonde hollander meer vertrouwen. Stel dat het een lange dunne man was. Moet ik dan de rest van mijn leven alle dunne lange mannen uit de weg gaan.

  Is het gedrag van een persoon represntatief voor een hele groep?
  Wat betekent de term ' als ze op een bepaalde manier uit hun doppen kijken'? Dat is toch heel erg subjectief?

  Maar goed, genoeg geschreven. Als jullie graag willen dat iedereen ja en amen knikt op alles wat er gezegd wordt dan hebben jullie een dubbele moraal.


  Wel vinden dat Geert Wilders recht op een mening heeft en daarvoor willen vechten maar iemand die een andere mening dan jullie heeft monddood proberen te maken door hem masaal verbaal aan te vallen, uit te schelden en indirect te bedreigen.

  Misschien iets om over na te denken.

  En ik weet nu al wie er gaat reageren...

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Mashna,

  U bent veel te aardig voor deze site, daarom duren deze discussies over de kleinste dingetjes verschrikkelijk lang.

  U moet van aanpakken houden, en zoals ik dat doe, keihard uithalen naar de mensen.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Eerlijk is eerlijk, ik had niet verwacht dat El Houssain zou reageren.. ;-)

  Ach, keihard uithalen is niet nodig. Gewoon op basis van argumenten informatie uitwisselen lijkt me heel gezond.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mashna (11 augustus 2010 18:38): "Ik ga niet meer reageren. Ik heb mijn punt gemaakt. De reacties die daarna zijn gegeven neem ik voor kennisgeving aan."

  Mashna (13 augustus 2010 00:39), terwijl hij reageert op Al Hussayn, 13 augustus 2010 00:02: "Ach, keihard uithalen [eigen nota: naar "deze mensen" zoals Al Hussayn hen noemt, ondergetekende dus en degenen die hem bijtraden in de discussie] is niet nodig..."

  Wel Mashna? Je breekt je belofte. Je kunt daar nu wel tegenin brengen dat u niet rechtstreeks reageert op mij of iemand die mij is bijgetreden, maar je reageert wel degelijk op een bericht op dit forum en bij dit item waarin het over ons gaat. Hoe noemt men iemand die zijn belofte niet naleeft, meneer Mashna? Een christen?

  Dag meneer Mashna. Prettig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Wat denk jij wel troela!?!
  Wij autochtone mensen bedreigen jullie toch ook nie?!?
  Dit is dus juist de reden waarom behoorlijk wat mensen marokkanen nie mogen! IK ZAL PROBEREN DIT DOOR TE STUREN NAAR DHR WILDERS ZODAT HIJ AANGIFTE KAN DOEN

  BeantwoordenVerwijderen