Twee plus twee is vier-en-een-half (11)

Prof. dr mr Maurits Berger (Universiteit van leiden): "De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk".

"Iran laat zongebruinde vrouwen oppakken


TEHERAN
- Een Iraanse politiechef heeft bekend gemaakt dat vrouwen die een bruin kleurtje hebben van de zonnebank, meteen worden opgepakt. Eerder deze week kregen schaars geklede vrouwen al de schuld van aardbevingen."

Bron

[Lees hier Twee plus twee is vier-en-een-half (1), en (2) hierr, en (3) hierr. en (4) en (5) hier, en (6), (7) (8) (9) (10)]

4 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziekelijk standpunt van Amnesty International over boerka's:

  Mensenrechtenorganisatie Amnesty International is er niet over te spreken dat de Kamer zich donderdag achter het verbod op het dragen van boerka's schaarde.


  De organisatie heeft het over een gevaarlijk precedent. "Een totaal verbod op het bedekken van het gelaat schendt het recht op de vrijheid van expressie en religie van vrouwen die de boerka of de nikab dragen", aldus John Dalhuisen van Amnesty International.

  De beslissing van de Kamer is een Europese primeur. Vooraleer het verbod echt van kracht kan gaan, moet het eerst nog wel door de Senaat. Dat zal door de val van Leterme II pas na de verkiezingen kunnen.

  Het bewuste wetsvoorstel verbiedt het dragen van kledij die de identificatie van personen in het openbaar onmogelijk maakt. Mogelijk zullen Frankrijk, Zwitserland, Italië en Nederland ons land volgen.

  Amnesty roept de Belgische senatoren op om tegen het verbod te stemmen.

  ---

  Verbaasd? Nee, hoor, want deze organisatie is vooral eenzijdig anti-westers, want over de mensenrechtenschendingen in islamitische landen hoor je ze ook niet zo veel. Maar wat wil je met een moslima als onderdirecteur. Kortom, geef geen geld aan Amnesty, want ze staan niet meer voor de universele mensenrechten.

  Reacties van de reageerders op dat onderstaande bericht zijn terecht kritisch.

  http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid924267/amnesty-international-misnoegd-over-belgisch-boerkaverbod.aspx?cmt=all

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sharia staat haaks op de scheiding van kerk en staat. Wie dat niet ziet (omdat hij niet wil), heeft bijzondere bedoelingen met die scheiding.
  Wil dhr Berger misschien ooit minister van justitie worden in een links kabinet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wie is dit? Die mag zich professor noemen? Nou die titel is echt gedegradeerd tot onder het nulpunt.

  De allereerste, meest 'normale' sharia wet die in Saoudi Arabie van kracht is en als de meest normale zaak wordt overgenomen door consulaten van landen in Saoudi Arabie (ze moeten wel) laten daar al een staaltje van discriminatie zien, die totaal tegen de Nederlandse grondwet indruist.

  Kijk maar eens naar de 'vergoedingen' van een moslim, christen, jood of hindu op deze website van het indiase consulaat in Jeddah (Saoudie Arabie):

  http://www.cgijeddah.com/cgijed/welfare/deathbooklet.htm

  Gewoon even zoeken naar 'death compensation': Hindu etc is maar 6,6% waard van een muslim, een Hindu vrouw dus maar 3,3% van een moslim man.

  Ooit gehoord van onze grondwet meneer de professor, waarin je niet mag discrimineren op ras, geloof, enz?

  BeantwoordenVerwijderen