Goed nieuws voor iedereen!

Mywindow

Wat een geweldige plek om een mega moskee te bouwen, zo pal bij Ground Zero! Een betere en vanzelfsprekender plaats zou ik zo snel niet kunnen bedenken of het zou de Linnaeusstraat in Amsterdam-Watergraafsmeer moeten zijn, maar wat niet is kan nog komen. Want of U het leuk vindt of niet het Westen en Amerika zijn rijp voor méér islam. Da's pas vrijheid. Hoe meer hoe beter. Hoe sneller hoe geruststellender. Niet zo naïef nu, U had dat inmiddels toch wel in de gaten?

Daar zijn allerlei logische en goede redenen voor, zoals daar zijn: economische, historische, sociale, culturele, post-moderne, vanuit koloniaal perspectief, overwinningen uit het verleden, een rituele afslachting, of wat te denken van zoiets simpels als een echtscheiding? Heus, meer dan genoeg redenen om de islam, nota bene een van de drie grootste religies ter wereld die ook heus veel moois heeft voortgebracht, hier te omarmen. Het werd gewoon tijd en of een enkeling, of duizenden dat nu nog steeds tegenstaat of niet, daar helpt geen lieveGeertje aan.

De islam kan dan wel een slechte naam hebben maar dat is volkomen onterecht, het heeft allemaal met onwetendheid te maken. U denkt toch niet dat iedere moslim zo maar gaat moorden? Talloze wetenschappers, arabisten en andere bekwame islamkenners hebben er een dagtaak aan alle kwaadsprekerij te ontzenuwen en te ontkrachten. Het bewijs dat de islam in wezen honderd procent okay is - al heeft deze religie nog even de tijd nodig om te acclimatiseren - leveren zij keer op keer in goed onderbouwde teksten, boeken, indrukwekkende toespraken, tijdens gezamenlijk genuttigde iftarmaaltijden, en wat niet al. Om een paar van deze stoutmoedigen en al dan niet ervaringsdeskundigen te noemen:

Matthijs Kronemeijer, Maurits Berger, Annelies Moors, P.S. van Konigsveld, Marlies ter Borg, Anja Meulenbelt, Paul Aarts, Ruud Peters, Michiel Leezenberg, Dirk Jan Snel, Rob Hartmans, Abdul Jabber van de Ven.

Deze goede lieden zijn onstuitbaar, hun aantal is groeiende, alle mensen met goede bedoelingen en ons onderwijs doen de rest.

Wijst een kwaadspreker bijvoorbeeld op de penibele situatie van andersdenkenden, homo's en vrouwen in de Arabische (islamitische) wereld, dan is er altijd wel een vriend-of-vriendin-van-de-islam die weet te vertellen dat de islam in deze landen vaak misbruikt wordt door schurken en dat die landen dus weinig met de ware islam te maken hebben want die is juist vreedzaam. Kijk dus niet naar de islamitische wereld want dan krijgt U een verkeerd beeld! En dat is niet eerlijk, is de boodschap.

Staan er in de koran vrouwonvriendelijke of pijnlijke teksten over of voor de vrouw dan leggen de korankenners onvermoeibaar uit dat 'wij' die teksten verkeerd interpreteren en dat we goed moeten begrijpen dat de koran en de islam juist de positie van de vrouw verbeterd heeft. Voorts wijzen ze er graag op dat in de bijbel evengoed vrouwonvriendelijke passages staan. De islam is perfect alleen de mensen hebben nog wat tijd nodig, al zegt men er helaas nooit bij hoeveel en ten koste waarvan en vooral van wie. Maar het komt goed! Uiteindelijk.

Ergert U zich aan het groeiend aantal vrouwen en meisjes met hoofddoeken in Uw straat? Weet dan dat die dracht altijd de vrije keuze is van de draagsters en U mag deze meisjes en kinderen hun geloof niet afnemen! Bovendien bevrijdt en beschermt de hoofddoek deze vrouwen! Hoe dat dan zit en moet met vrouwen die de hoofddoek niet (willen) dragen, weet ik even niet. Maar, komt goed!

Wordt Uw dochter voor hoer uitgescholden door Marokkaanse jongens? Dan komt dat doordat zo'n knul geen goede opvoeding heeft genoten zoals zoveel Nederlandse jongens een goede opvoeding ontberen maar met de islam heeft het niets te maken, want islam betekent vrede, en je mag niet alle Marokkanen over één kam scheren. Ik zeg het niet maar U weet wat daar van kan komen!

Kortom, er is eigenlijk niets waar U zich ongerust over hoeft te maken, als U maar de juiste informatie tot U neemt, en dat gaat zoals U ziet gewoon lukken.

Zo, is het me toch weer es gelukt een smeuïg, voor-iedereen-goed-nieuws verhaaltje te schrijven. Ook het blog moet immers vol. Nog een fijne voortzetting van de dag!

19 opmerkingen:

 1. Wat stelt U nu precies voor om de Islam te bestrijden?

  Hoe wilt U een miljard mensen hun religie laten opgeven.

  Let wel: Dit is geen provocatie maar een eerlijke en oprechte vraag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mashna,

  Liever dan niet hier die "religie" belijden.
  Wel de vele vele lusten van het vrije westen willen consumeren, maar niet die paar lasten willen accepteren werkt niet zo prettig.
  Kortom een totale immigratiestop zal een grote stap vooruit zijn.
  Geen hoofddoeken of erger in publieke functies
  Eén paspoort wil ook helpen.
  Strafrecht echt toepassen ipv pamperen en wegkijken.
  Een einde maken aan de Cohenisering van de problemen.
  Verder inderdaad een lastig probleem dankzij de krankzinnige open grenzenpolitiek van de afgelopen 30 jaar.
  Maar ergens zal begonnen moeten worden om niet te eindigen als het verenigd koninkrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mashna: Van die een miljard zijn er pakweg 'n miljoen hier. Van die miljoen zijn er velen die dolgraag onder het juk van de islam vandaan willen. Als we nu beginnen met die mensen te bevrijden -en dat kan heel goed door de wet echt te handhaven en geen duimbreed toe te geven aan de eisen van de religieuze voorhoede- dan ziet de toekomst er meteen een stuk beter uit. Bevrijden zal zeker vereisen: de Ulema onschadelijk maken. Degenen die het hardst juichen als we de ulema hun macht ontnemen, zijn de mosllims. Als de Ulema geen macht meer hebben, als moslims de islam kunnen verlaten zonder vrees voor repercussies, als het de moslims vrij staat zelf te bedenken wat ze vinden van de Koran, dan loopt dat hele geloof in no time leeg.
  Nog een keer mijn favoriete quote van de grote Nederlandse islam kenner Snouck Hurgronje:
  "(Omdat) met de Oelama's (schriftgeleerden) niet te onderhandelen valt daar hun leer en eigenbelang meebrengen dat zij alleen voor geweld zwichten". Snouck raadde de regering aan deze moslimleiders "zeer gevoelig te slaan".

  Mashna, ben jij bereid dit "zeer gevoelig slaan" te steunen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waar het mij om gaat in deze discussie is dat als je alleen in Nederland iets wil doen aan de negatieve apecten van de religie, ik dat inderdaad zeer kortzichtig zou vinden.

  Dan zeg je eigenlijk dat het je niet scheelt dat een vrouw in Afgahistan gestenigd wordt. Dan zeg je dat het je niet uitmaakt dat vrouwen in Afrika besneden worden.

  Ik hoop van harte dat het Islamitische geloof uiteindelijk zo als het christendom zal eindigen.

  Ik denk zelf dat het overgrote deel van de moslims inderdaad van al die strenge wetten en straffen afwil , maar hoe doe je dat in godsnaam, als het geloof zo is opgebouwd dat het aanvallen van dogma's verboden is en tot dogma wordt gemaakt.

  Hoe lang gaat dit allemaal duren en hoeveel mensenlevens gaat dit kosten?

  Alleen in Nederland de islam bestrijden of wereldwijd. Dat is dan de derde wereldoorlog volgens mij..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Mashna : "...als je alleen in Nederland iets wil doen aan de negatieve apecten van de religie... Dan zeg je eigenlijk dat het je niet scheelt dat een vrouw in Afgahistan gestenigd wordt. Dan zeg je dat het je niet uitmaakt dat vrouwen in Afrika besneden worden."

  Nee. Je zegt dan alleen maar dat het buiten je macht ligt om de Taliban en bepaalde Afrikaanse islamitische volkeren te beletten hun smeerlapperijen uit te halen.

  Maar dat mag je niet beletten om je in eigen land voor datgene in te zetten waarvan je zelf vindt dat het nodig is om islamitische uitwassen te voorkomen.

  Je inzetten daarvoor is niet de handen ten hemel heffen en weeklagen dat er niets aan die excessen te doen valt. Je zou tenminste die dogma's (sharia incluis) onderuit kunnen schoffelen door elke keer weer hun volmaakte onredeljkheid aan te tonen binnen het kader van onze cultuur.

  Dit verzuimen betekent dat je geen waarde hecht aan die westerse cultuur met zijn morele codes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik woon dus met zo'n gehersenspoelde. Nimmer heb ik een blad voor de mond gehouden wat tot flinke conflicten heeft geleid. Het heeft een jaar of 6 geduurd maar hij drinkt inmiddels wijn en eet Unox rookworst. Die allah heb ik 'm al een jaar niet meer over gehoord.
  J'maintiendrai!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dan ook geen makkelijke klant. Daar ben ik me ter dege van bewust. Maar soms zijn mensen het je gewoon waard. Dat heet simpelweg liefde.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gisteren was Naema Tahir bij Knevel en van der Brink. Ik kijk er nu naar via uitzending gemist. Het gaat er ook voor een gedeelte over Wilders (wat haar inbreng betreft gaat het overigens vanzelfsprekend ook voor een deel over de ramp in Pakistan die nu aan de orde is). Ze heeft minstens evenveel kritiek op de reguliere partijen als op Wilders. Prettig om te zien dat er ook nog mensen zijn die zich niet zomaar laten hersenspoelen, noch door de islam, noch door het politiek correcte polderdenken.

  Voor het bedoelde fragment even doorspoelen naar minuut 20.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @Mashna, waar het mij om gaat in dit soort discussies, is dat het altijd een enorme puinzooi wordt als moslims en hun politieke vriendjes zich ermee beginnen te bemoeien. Het argument is altijd : "kijk nou eens hoeveel verschillende soorten moslims er wel niet zijn, islam bestaat niet, jullie gooien alles op één hoop en jullie zijn extreem recht en/of racistisch"

  Wat dan gebeurt is dat elke inhoudelijke discussie over de islam onmogelijk gemaakt wordt want als "islam" elke substantie mist (=begripsinhoud, zeg maar, voor het gemak), dan is het niet eens meer mogelijk om jezelf "moslim" te noemen, om maar eens mee te beginnen. Maar jij zegt wel (in de eerste reactie) dat er wel een miljard moslims zijn. Hoe kun je nou dingen die niet bestaan en die geen substantie hebben nou bij elkaar optellen?

  Verder overigens een goede bijdrage over Wilders en de islam in de VK (opinie en debat, pagina 16), geschreven door ene Peter Boswijk dat als kopje heeft: "In de strijd tegen Wilders wordt ook vals gespeeld"

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beste allemaal,

  Ik probeer het grote geheel te overzien. Uiteindelijk is de kans op een wereldwijde godsdienstoorlog steeds groter aan het worden.

  Wat zal dat voor gevolgen hebben?

  De macht van moslimlanden zal over een aantal jaren sterk teruglopen als de laatste druppel olie is opgeslurpt.

  Ik ben tegen elke godsdienst. Het leven is een mysterie en dat is op zich al prachtig.

  Ik heb dus geen religie nodig om me te handhaven in deze wereld. Ik ben een humanist.

  Ik vind dat je van mening mag verschillen met een ander. Daar heb ik geen enkel probleem mee.

  Waar ik wel moeite mee heb is dat anderen dit soort fora gebruiken om te schelden, te sneren, en haat te zaaien.

  Constructieve oplossingen voor de grote problemen waar we in deze wereld mee worstelen zie ik met belangstelling tegemoet.

  Ik ben niet links en ik ben niet rechts. Ik ben niet elitair en ook niet volks. Ik ben een mens en probeer mijn medemensen zo goed mogelijk te begrijpen.

  Ik heb geen oplossingen voor de grote problemen in deze wereld.
  Ik heb alleen vermoedens over het verloop van ' deze strijd'.

  Ik vrees dat de rede het van het gevoel zal verliezen en dat het daarna nog honderden jaren zal duren voordat er iets als een ' wereldgemeenschap' zal onstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. >> Ik vrees dat de rede het van het gevoel zal verliezen en dat het daarna nog honderden jaren zal duren voordat er iets als een ' wereldgemeenschap' zal onstaan.

  Er zal nooit een wereldgemeenschap ontstaan. Als dat je streven, je denkbeeld is, houd er mee op. Om een wereldgemeenschap tot stand te brengen, moeten alle volkeren dat willen. De meesten hebben hun eigen belangen, die ze niet gaan opgeven voor wat rare naieve ideeën van Europeanen. En nee, naief zijn bedoel ik niet als een compliment, en zij zeker ook niet.

  Als toelichting, lees dit eens:
  http://canadafreepress.com/index.php/article/24978

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Ria,

  Ik heb die tekst gelezen en wordt daar niet vrolijk van. De rol van europa is in economisch en cultureel opzicht over een jaar of dertig uitgespeeld.

  Nieuwe opkomende economieen nemen de macht over. China en India. In beide landen is overigens geen Islamitische meerderheid te vinden en die zal er ook niet komen.


  Weet je wat het probleem is. Je ziet waar iets opuit loopt maar je wil tegen beter weten in andere mensen niet ongerust maken. Dan wordt je in een soort van spagaat gedwongen. (ik heb het over mezelf)

  Wat niet in dat stuk staat is dat de belangrijkeste bron van inkomsten van de machtigste Islamlanden aardolie is, en als die op is , dan zal het snel gedaan zijn met de invloed van de Islamtische landen wereldwijd.

  Het zal ze aan geld ontbreken om wat voor vorm van tereur ook te verspreiden.

  Ik ben geen utopist hoor, maar ik vind dat je ten allen tijde moet streven naar een wereldgemeenschap, omdat in mijn ogen juist dat de enige oplossing is om wereldwijde conflicten te voorkomen.

  Europa heeft te maken met de wet van de remmende voorsprong in velerlij opzicht maar ook andere landen zullen daar mee te maken krijgen.

  Wat ziet de toekomst er toch somber uit..brrrrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Ria,

  Maar betekent dat dan dat het zij of wij is. Dan kunnen we nu al net zo goed het midden oosten plat bombarderen.

  Voorkomen is beter dan genezen, of vind je dat dan te ver gaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De islam maakt iemand heel gevoelig:
  http://tiny.cc/audqx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zoals in deze spiegel zit de retoriek ter verdoezeling van de islamitische intolerantie vol met cirkelredeneringen en drogredenen die stuk voor stuk vals en oneerlijk zijn. Er kan niet genoeg kritiek op de islam zijn, die is noodzakelijk. Islamitische landen en al die domme poltiek correcte krachten zullen alles doen om kritiek op de islam te doen verstommen. Onder druk van islamitische landen zijn er ook wetten aangenomen in Europa doe heel gemakkelijk kunnen worden misbruikt om kritiek op de islam te criminaliseren. Daar zijn al voorbeelden van geweest en die eenzijdige benadering van discriminatie waarbij met name de moslim altijd het slachtoffer is en nooit de dader, heeft direct te maken met dit soort regelgeving in Europa.

  Voor nog wat meer drogredeneringen van moslims zie:

  standaardantwoorden

  BeantwoordenVerwijderen
 16. @ j.morika

  Heb nog even teruggekeken naar die Knevel.

  Walgelijk al die politiek correcte gasten in de praatprogramma’s over Wilders wat vreselijk, vooral die Knevel. Tahir probeerde nog iets verstandigs in te brengen, maar die zelfgenoegzame en ideologisch volledig verblinde mensen aan tafel deden er helemaal niets mee. Dat soort programma's zijn altijd een wedstrijdje van wie is het meest "weldenkend" en politiek correct. Zo enorm dom, arrogant en vooral zelfgenoegzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Theodor Holman over de 'Grote Verzoeningsmoskee' in de Linnaeusstraat te Amsterdam:


  Moskeebouw

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo vrienden, mijn naam is Andrea Maria, uit Stockholm - Zweden. Ik lees goede opmerkingen over je goede werk, ik ben heel blij voor jullie allemaal, want ik heb hetzelfde geluk gevonden in mezelf, slechts een paar weken geleden las ik een goed getuigenis op dezelfde blogwebsite op mijn werkkantoor, een opmerking geplaatst door een dame Jennifer uit Madrid zei dat een geweldige man uit Africana-land, Dr.Oduduwa, in staat was om haar ex-vriend terug te brengen na een verbroken periode van 12 maanden. ik was gemotiveerd, ik probeerde het om dezelfde Oduduwa te contacteren via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  voor een dringende oplossing om ex-man terug te krijgen om meer dan ooit van me te houden, zijn we ongeveer 2 jaar getrouwd, ik ben van hem gescheiden vanwege ontrouw. Direct stuurde ik een e-mailbericht naar Dr. Oduduwa, ik kreeg onmiddellijk antwoord, hij vertelde me dat hij me kan helpen, hij zei dat mijn zaak te eenvoudig voor hem is om te behandelen omdat hij in de loop van de jaren soortgelijke zaken heeft opgelost. Ik probeerde het, omdat ik niets te verliezen heb om te proberen. hij eiste foto's en ik kocht kaarsen en ander spellingsmateriaal dat nodig is voor een succesvol resultaat. Twee dagen geleden, dinsdagmorgen nadat het liefdespreukgedeelte geactiveerd was, kreeg ik een telefoontje van mijn ex-man, praatte hij zo vriendelijk met me en verontschuldigde me voor het uit elkaar gaan, dat het duivelshandwerk was en dat hij zich heel erg voelde sorry, ik vergeef hem en bedank hem voor zijn terugkeer. het was schokkend en een grote verrassing. ik kan me nooit voorstellen dat het zo snel zal werken tot gisterenochtend mijn man man thuiskwam om mij te ontmoeten en onze twee lieve kinderen zijn we allemaal gelukkig als één familie.
  Dr.Oduduwa heeft geweldige krachten om de betovering op te lossen
   1) liefdespreuk om liefde en vertrouwen te winnen
  2) Herstel terug Lost Love Spells
  3) Echtscheidingen
  4) Echtgenoten van echtgenoten van echtgenoten
  5) bindende spelling om voor altijd samen te leven
  6) Breakup Spells (beëindig relatie)

  Opmerking: Ik was wanhopig om mijn ex-liefdespartner terug te krijgen, het werkt sneller sneller dan wanhopige mensen die op zoek zijn naar een dringend resultaat om ware liefde en vrede in een huwelijksrelatie te herstellen en onmiddellijk contact op te nemen met Dr.Oduduwa. WhatsApp-nummer: +79268011965

  BeantwoordenVerwijderen