Pat Condell - What I know about Islam

11 opmerkingen:

 1. Weer een uitstekende column van Condell.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pat begint nu ècht kwaad te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hahaha, deze man overlijdt nog eens aan een hartinfarct/maagzweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heldere taal over een enorme zweer,die hoe je het ook ziet met geestelijke antibiotica bestreden moet worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je demande, au nom de l'humanité, à ce qu'on broie la Pierre-Noire, pour en jeter les cendres au vent, à ce qu'on détruise La Mecque, et que l'on souille la tombe de Mahomet. Ce serait le moyen de démoraliser le Fanatisme.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. "pathologische schrik van vrouwen"
  de basis van elke religie.....stelt Pat Condell, ik denk dat dat volkomen juist is.

  Izz ad-Din
  dankzij de tip van Ave: weten we al wat meer van deze haatbaard.
  Blijkbaar zo fier dat de ze in België de boel anders aanpakken .... fout vriend Moudjahedien.... Wie nu nog een lezing van Barnard verstoort krijgt ambtshalve 25.000 € boete opgelegd.
  De spreekbuis van de cabaretsite "sharia4belgium" is een recidiverende crimineel , die volgens eigen normen al lang , beide handen had moeten worden afgehakt.

  En "TOMMIE" denk nu niet dat uw woestijnsprookje één haar beter is...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Breaking: Tekenaars South Park bedreigd met de dood

  Profeet incognito in berenkostuum
  Tekenaars South Park bedreigd met de dood
  door Bart Olmer
  AMSTERDAM - Radicale islamieten dreigen de Amerikaanse cartoonisten Matt Stone en Trey Parker te vermoorden vanwege hun aanhoudende persiflages van de profeet Mohammed in de tekenfilmserie South Park. Het dreigement - gepubliceerd op beruchte jihadwebsites - wordt kracht bijgezet met schokkende foto's waarop Theo van Gogh vermoord op straat ligt met twee messen, in buik en borst. Bij die dramatische foto van de afgeslachte Van Gogh staat het dreigement: "Theo van Gogh; have Matt Stone and Trey Parker forgotten this?"

  Opmerkelijk genoeg worden bij het dreigement nóg twee bekende Nederlanders genoemd, die 'door het zwaard moeten worden getroffen': Geert Wilders en Ayaan Hirsi Ali. De dreigementen zijn gepost op de radicale website Al Ansar, wereldwijd één van de belangrijkste Al-Qaeda-websites.

  Idioot

  "We waarschuwen Matt en Trey dat wat ze doen idioot is. Ze zullen eindigen als Theo van Gogh als ze dit blijven uitzenden." Bij de oproep tot het doden van de Amerikaanse cartoonisten worden zakelijke adressen genoemd in New York en Los Angeles.

  Zie ook:

  filmpje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Profeet incognito in berenkostuum"

  Slechts beledigend voor het berenkostuum!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Izz ad-Din

  Ik heb intens medelijden met álle moslims, omdat die niet begrijpen, niet inzien, dat zij hun geest en leven vergooien aan een 'heilig boek' dat voor halve geen cent deugt, tegen alle Rechten van de Mens indruist, gruwelijk wreed en medogenloos is, kind- en vrouwenverkrachtend HAAT predikt, intolerant, discriminerend, racistisch t/m is wat Satanisch genoemd mag worden - de Koran - met alle gruwelijke gevolgen zoals te zien in FITNA (geplukt van internet) en in de media - met moslims die wereldwijd uit hun dak met GEWELD HAAT GEWELD HAAT moslims t.o. moslims in ontelbare aanslagen - ook op niet moslims - HAAT, HAAT HAAT geleerd uit Koran - zoals die griezelige Ammajinnidad, onooglijk seksless mannetje, vrouwenhater, SATANISCH gezicht, godsdienstwaanzinnige en aan de opium:

  http://kabulpress.org/my/spip.php?article3733

  Alle Talibans zijn gruwelijk gewelddadig, allemaal vrouwenhaters die geweld tegen vrouwen vanuit Koran leren en toepassen, vól met HAAT en GEWELD.

  Ik heb medelijden met je
  a) dát je moslim bent
  b) dat je Koran/Mohammed/hadiths niet begrijpt
  c) Indien wel, medelijden met jou als weerzinwekkende Koranfascist - een Taliban.

  Ben jij - Izzi all-dim - die godsdienstwaanzinnige godsdienstwaanzin uitschreeuwende moslim brulaap op die foto?

  Zegt trouwens alles over Koran - HAAT!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Izzi-alDim Laden

  Hassan Yousef - auteur:

  "If moslims still believe in the God of Koran they will not know peace inside and outside".

  Wafa Sultan:

  http://www.youtube.com:80/watch?v=viIFnTlv3VE&feature=related

  Al Razi, Great Persian, schreef rond AD 700:

  "Wanneer de mensen in deze religie [Islam] gevraagd worden bewijzen te leveren voor wat zij zeggen de waarheid is betreffende hun religie, worden zij emotioneel, kwaad en vergieten het bloed van hen die hen confronteren met deze vragen.

  Zij [moslims] verbieden rationeel denken; en proberen hun opponenten te vermoorden. Dit is waarom de WAARHEID volledig doodgezwegen en verborgen bleef."

  BeantwoordenVerwijderen