Kurt Westergaard toch vermoord

Allahkomt

link

2 opmerkingen:

 1. In aansluiting hierop:

  Het gevaar van proceduren door schatrijke Arabische partijen die elke kritiek op de islam willen smoren via misbruik van het Europese rechtssysteem.


  En het is niet goed genoeg om de Saoedi-advocaten van repliek te dienen ná een strenge justitiële berisping. De Deense kranten zullen tegen die tijd op aanzienlijke juridische kosten gejaagd zijn, en de tijd van de rechters, griffiers, gerechtsdeurwaarders, de overheid en ontelbare advocaten zal zijn verkwist aan zinloos gehakketak.

  De enige manier om deze "proefballon" met succes af te weren is om het heel erg kostbaar te maken voor de mensen die het opgestart zijn. Alleen een pijnlijke uitkomst zal meer van hetzelfde gedrag later, in andere contexten, kunnen ontmoedigen.

  Terugprocederen, dubbel aansprakelijk stellen, dat is de manier. Een veroordeling met een heffing van tweemaal de proceskosten zou een ondubbelzinnige boodschap kunnen uitstralen die verdere "proefballonnetjes" kan ontmoedigen.

  procederen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vrees helaas dat Rudolf gelijk heeft. Dit zorgt voor overbelasting van rechtbanken, en veelal komen ze er nog mee weg ook !

  BeantwoordenVerwijderen