Het PvdA-verkiezingsprogramma

De Rotterdamse progressieve sympathieën voor Gaza waren een voorproefje van het partijprogramma van de PvdA voor de Twede Kamerverkiezingen in juni 2010. Het bevat een sectie over instabiele regio's. Aan de vele conflicten in Afrika wordt één zin gewijd: 'De situatie in de Hoorn van Afrika en het Grote Merengebied blijft uiterst precair.' Geen specifiek woord over Darfur waar al meer dan 300.000 doden zijn gevallen in de laatste jaren.

Er zijn vele andere instabiele regio's in Azië waar moslims andere moslims vermoorden. Wie daar een dagelijkse update over wil krijgen kan dat op een website zien. De oorlog in Afghanistan waarover de PvdA een kabinetscrisis veroorzaakte, wordt met geen woord vermeld in het partijprogramma. Ook Iran en de genocidedreiging die uitgaat van dat land worden niet genoemd. Geen woord ook over de meer dan 100 miljoen moslims die Osama Bin Ladens moorddadige visie op de wereld delen. Volgens de leiders
van de PvdA is dat kennelijk niet iets wat orgen baart. Mede daarom is het van belang om voor latere geslachten de namen van de leden van de commissie die deze tekst schreef te bewaren.

De PvdA wijdt verder uitsluitend specifieke aandacht aan het Palestijns-Israelisch conflict. Ze beweert in haar programma volkomen ten onrecht dat haar enige maatstaf het internationale recht is en stelt daarop verplichtingen aan Israël. De enige specifieke verplichting van de Palestijnen die genoemd wordt is dat 'raketbeschietingen vanuit Gaza op Israel moeten worden gestopt'.

Een intelligente Marsbewoner die de aarde bezoekt en het internationale gedeelte van het programma van de PvdA leest begrijpt dat de problemen van de wereld opgelost kunnen worden als Israël terug wordt gedrongen. Een Marsbewoner die in de Middeleeuwen op aarde was gekomen en een preek in een katholieke kerk had gehoord had begrepen dat de pest ten einde zou gaan als de joden er niet meer waren. Als het dezelfde Marsbewoner was geweest had hij kunnen vaststellen: 'De mensen zijn wel een stuk huichelachtiger geworden in de loop der tijden, maar het motief is nog altijd hetzelfde.'

Het partijprogramma zegt ook dat de EU contact kan onderhouden met elke factie die langs democratische weg aan de macht komt. Het is duidelijk dat dat voor de PvdA Hamas insluit. Zo wordt gepropageerd om te spreken met een organisatie in wier handvest staat: 'De Islamitische Verzetsbeweging [streeft] ernaar de belofte van Allah te realiseren, ongeacht hoeveel tijd dat zal kosten. De Profeet [Mohammed], moge Allah hem zegenen en hem vrede geven, zegt: "De tijd van het oordeel zal niet aanbreken totdat de moslims de joden zullen bevechten en hen zullen doden; bij gevolg waarvan de joden zich achter rotsen en bomen zullen verstoppen. En iedere boom en [iedere] steen zal [dan] zeggen: 'O moslim, o slaaf van Allah, achter mij zit een jood, kom hier en dood hem!""

Onder partijleider Cohen wordt het Europese praten met moslimpropagandisten van massamoord op joden wenselijk geacht. Het krijgt nog meer reliëf omdat zijn grootouders van vaderszijde in de Shoah vermoord zijn door aanhangers van een andere moordzuchtige ideologie. Men kan alleen voor hemzelf en voor de PvdA hopen dat het niet net Cohen is die achter de boom of steen zit, want dan moeten ze alweer een nieuwe leider zoeken.


Uit: HET VERVAL - joden in een stuurloos Nederland, pag. 70/72 Uitgeverij Van Praag,


2 opmerkingen:

 1. Krijgen we ook een uiteenzetting over het PvdA-verkiezingsprogramma door de directeur van een Chinese denktank?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De heer Manfred Gerstenfeld citeert een gekende uitspraak van de profeet uit de ahâdith, geschreven door Bucharî.
  De heer M. Gerstenfeld heeft gelijk:
  Wanneer muzelmannen de absolute staatsmacht verwerven dan ziet het voor de belijders van het jodendom niet best.
  Het is maar spijtig dat ten tijde van de opstand in Algerije (1954/62) veel progressistisch gezinde Nederlanders zulks niet wilden zien;
  dat het voor de Joden niet plezant was als Ben Bella en zijn volgelingen aan de macht kwamen.
  Evenmin wilden deze progressisten inzien dat inwijking uit muzelmaanse armoe-gebieden zich uiteindelijk tegen de Joden zou keren.

  BeantwoordenVerwijderen