Wat een fijn land is Nederland!

Om het gebabbel naast me goed te kunnen verstaan, moet ik diep bukken. Ik ben vergeten hoe klein meisjes van vier jaar kunnen zijn. Nee hoor, ik ben geen oma geworden die de wondere wereld van haar eerste kleinkind ontdekt en daar zo nodig over moet schrijven. Hoewel, dat had zomaar gekund als ik zo'n dertig jaar geleden géén abortus had gepleegd omdat ik zeker wist dat ik geen kinderen wilde. Ik was tamelijk jong, het was een ongewenste zwangerschap, een fout die ik gelukkig heb kunnen herstellen. Wat een fijn land is Nederland toch!

Niet voor E0-christen/NPO-voorzitter Henk Hagoort. Die vindt van mij dat, ik citeer, "Zolang er mensen zijn die zo denken en handelen, is het extra nodig het recht op leven in de grondwet op te nemen." Of André Rouvoet (ex-CU), die zich in 2007 nog,

lees verder in METRO of op de METRO-site hierr

7 opmerkingen:

 1. Rouvoet !
  Rouvoet: wiki lichtgewicht, subsidie-eter via ngo's en politieke partijen. Nog nooit met zijn poten in de modder, nog nooit zijn eigen brood verdiend.
  Is voorzitter van het kartel van zorgmonopolisten sinds 2012.
  Hagoort !
  Hagoort: wiki docent (bij een subsidievreter), subsidievreter via ngo's en instellingen van politieke partijen.

  Beiden heel vroom onchristelijk, daar er in de bijbel staat: "Bemoei je met je eigen zaken en laat anderen met rust, nondejeu.!!!!" (lukas 6,31)  "...zat er destijds niet in, dat kreeg ik niet voor elkaar, ik was te jong volgens de heren doktoren, ...."

  Staatsonderwijs levert staatsdokters op die volgens de richtlijnen van de staat handelen en denken, omdat ze niet verder dan hun neus hebben leren kijken.
  Het gevolg is dat dokters hun patiënten niet ten volle dienen, wegens de staat. Een tekort aan verantwoordelijkheidsgevoel.
  En de staat is policor en Rouvoeten en Hagoorten, de bovenonsgestelden.

  De burger moet zijn kop houden en belastingen ophoesten, want is het niet via religie dan is het wel via Keynes' economische opvattingen van 'banenschepperij' of windmolens.
  Staatsbemoeienis leidt tot onverantwoordelijkheid en dat heeft geleid tot:
  400 miljard overheidsschuld
  770 miljard particulieren
  500 miljard bedrijven.

  In een decadente samenleving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een islamitisch land had je zweepslagen gekregen voor een abortus. Ik weet niet hoeveel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In een land zoals Nederland wat het nu is, is (hulp bij) zelfdoding net als moord strafbaar.
   Moord kent een slachtoffer, bij zelfdoding kent men dat niet.
   Behalve als je religieus bent,.... en ambtenaar. Als je christelijk bent, of meent te zijn, dan zijn er kennelijk legitieme gronden om je met de ander te bemoeien. Net zoals bij de islam of de socialisten. Ze laten je niet met rust.
   Net zoals bij 'te hard' rijden, het gebruik van niet door de staat goedgekeurde medicijnen, berufsverboten voor ongediplomeerd (medisch, technisch) personeel, verbod op niet geregistreerde advocaten, gaat het hier om een zaak dat de openbare orde niet verstoort en er dus geen opdracht is voor de staat om zich er tegenaan te bemoeien, maar dat wel doet.
   Gevolg is toenemende chaos, een buitenkans voor de islam en een groeiend wantrouwen tegen de burger, wat eigenlijk ontmenselijking inhoudt.


   De staat de Nederlanden met zijn ingebakken onverantwoordelijkheid sleept de samenleving richting afgrond.
   ( Het ergste in de 'krediet' crisis ligt voor ons, we zijn nog niet halverwege !!)

   (aangepast wegens veel te kort door de bocht)

   Verwijderen
 4. De naam Rouvoet leent zich uitstekend voor woordspelingen.
  Par exemple:
  Ruigpoot.

  BeantwoordenVerwijderen