Maiwand Al-Afghani wil alleen maar waarschuwen

Nee hoor, Maiwand Al-Afghani (echte naam: Shabir Burhani) bedreigt helemaal niemand, en zeker niet Elsevier-blogger en hoogleraar Afshin Ellian. Kijk maar, hij zegt het zelf in een filmpje. Er zijn geen dreigtweets of andere doodsbedreigingen van hem te vinden op dat hele grote internet. Dus waar hebben de media het over? Laten die eens beter hun werk doen, vindt Al-Afghani.
Er circuleren wat vakantiekiekjes op internet waarop Maiwand, zo blij als een kind, met raketwerpers speelt, als ik me niet vergis, nee ik vergis me niet, in het vreedzame gezelschap van Talibanstrijders maar zo'n vakantiekamp gun je zo'n jongen gewoon, daar moet je niet te veel waarde aan hechten bovendien zegt hij er zelf in 't filmpje niets over.

Dus nou kunnen de geheime diensten student Bestuurskunde Al-Afghani wel als een invloedrijke jihadist beschouwen, maar
dat is veel te veel eer voor hem, hij doet slechts zijn moslimse plicht, dat is zijn goed recht in democratisch Nederland. De moslimstudent wil het liefst met iedereen de dialoog aan gaan, daar is hij een groot voorstander van. Om te beginnen met Geert Wilders, Afshin Ellian en eigenlijk alle 'islamofoben' in Nederland die de ware waarheid nog niet kennen. Maiwands enige waarheid, de waarheid van de islam. Islam = de waarheid.

Vreedzaam praten over de ware waarheid. Dat wil Maiwand. Dat willen ze allemaal.

Tot we allemaal moslim zijn.

Maarrr, als je islam blijft aanvallen, waarschuwt de ware moslim, als je moslims in een kwaad daglicht blijft stellen, islamofobie creëert, ja dan, weet deze tolerante moslim, dan beland je in het hellevuur, dan zal Allah je bestraffen in het hiernamaals. Maiwand laat het bestraffen aan Allah over, hij houdt het bij waarschuwen, van hem zelf heeft niemand iets te vrezen Ook Afshin Ellian niet.

[Al is het dan in de hel, ik verheug me erop Allah eindelijk eens te ontmoeten, ik hoor de laatste jaren niets dan goeds over hem. Wat heb ik, vrouw, trouwens in de hemel te zoeken? Veel te neuken valt er daar voor mij niet, niet één mannelijke maagd staat er op mij te wachten, al zou ik nog zo braaf volgens de shariaregels van de ware religie geleefd hebben!]

De video-boodschap van Maiwand al-Afhani eindigt letterlijk met explosief 'vuurwerk' maar "dat is," twittert al-Afghani, "puur om beetje spectaculair te maken :)". Lol dus. Nogmaals deze bijna kinderlijk openhartige voorstander-van-de-sharia verlangt er slechts naar de islamitische levenswijze en religie volledig te volgen en in praktijk te brengen, hij wil alleen maar dawa bedrijven, zieltjes winnen, dat mag hij, dat is niet verboden, hij wil ons andersdenkenden redden van het hellevuur, of je het wilt of niet, en hij heeft nog nooit iemand bedreigd. Afshin Ellian liegt, aldus al-Afghani.

Nou heb ik dit alles eerder gehoord, ik kon even niet op z'n naam komen maar onderzoeksjournalist Carel Brendel twitterde meteen:

 "Fawaz zei ook dat Allah Van Gogh moest straffen, maar een van zijn toehoorders vond dat hij het zelf al moest doen."

Inderdaad, het was de "O God, bezorg Van Gogh een ziekte die door alle bewoners van de aarde niet kan worden genezen" predikende sheikh Fawaz Jneid, iemand die zelf noooooiiiiit geweld zou gebruiken, nee hij niet, maar moslimbroeder Mohammed Bouyeri dus wel.

Tot zover de plicht van een ware, uitermate gematigde, tolerante, "vreedzame, nederige slaaf en dienaar van Allah".  

14 opmerkingen:

 1. Er is geen groter dreigement dan een moslim die zegt dat hij met jou wil doen wat er in de Koran staat. Voor een ongelovige ex-moslim is dat gewoon een doodsbedreiging.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoeveel brave moslims ook, er is er altijd 1 die de zaak letterlijk neemt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moslims weten vaak beter wat de islam inhoudt dan niet-moslims.
  Daarom greep Aboutaleb meteen in toen imam Fawaz de PvdA-er Marcouch een "hypocriet" noemde. Dat staat in de islam namelijk voor "afvalligheid", en daarop staat in de islam de doodstraf. Voor TV moest Fawaz de doodsbange Marcouch geruststellen dat het allemaal niet zo was bedoeld als dat het was gezegd.

  Fawaz roept in de Nederlandse media graag dat hij tegen islamitisch geweld in niet-islamitische landen is. Want "dat doet de islam geen goed" zei hij in een gesprek met sharia4Belgium. Islamitische geweld in islamitische landen is natuurlijk een andere zaak.

  Afijn, die "gematigde" imam Fawaz was dus huisimam van de hofstadgroep. Wie kent ze nog?
  Moordenaar Mohammed B, bommenmaker Samir A, en nog wat talentloze clowns van wie ik de namen niet meer weet. Zoals die handgranaatgooier, die gek met een mitrailleur in zijn auto, en die burqa-babe die (geheime) adressen van politici opzocht en een dodenlijst samenstelde.

  Dàt is de gematigde islam, een imam die zegt dat de tijd nog niet rijp is voor islamitisch geweld, maar ondertussen wel verkeert in kringen van gewelddadige moslims.

  Shabir Burhani is net zo'n stuk vreten.
  Want iemand die voorstander van de sharia zegt te zijn is ook een voorstander van het doden van afvalligen en andersdenkenden zoals Ellian. Want dat is wat de sharia inhoudt; wie van mening verschilt met de islamitische geestelijkheid moet worden gedood.

  En je gaat niet met de neuzen-afsnijders van de taliban op de foto als je ècht vindt dat het martelen en vermoorden van kinderen bijna net zo erg is als het bekritiseren van de islam.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vriendelijke mensen die moslims....
  Ze doen nu helemaal geen moeite meer om te vertellen dat islam 'vrede' betekent. Islam betekent nu 'waarschuwing' ?
  Leuk.
  Pilsje erbij?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De islam is niet alleen bekend van 'waarschuwingen', maar ook van slavernij.

   Wat dat betreft hebben ze aan de NL overheid een flinke concurrent.
   Dit jaar wordt zo'n 260 Miljard uitgegeven. ( waarvan 10 miljard aan rentelasten). Dat is per inwoner(!) 15.000 eurio's. Een GEMIDDELDE papa van gelukkig gezinnetje van vier moet dan voor (260.000/17) * vier = 60.000 aan belasting betalen per JAAR.
   Dus eerst moet hij voor huisvesting en inkomsten van hulpbehoevenden zorgen, maar ook klassieke danwel popconcerten en onderdak criminelen verzorgen. Pas daarna komt zijn eigen gezin aan de beurt.

   Wat denk je, gaat dit werken ?

   En dan hebben we het nog niet over de 400 miljard aan schulden en de 200 miljard aan garantiestellingen.
   Conclusie. Voor meer dan 80%, gemiddeld(!!) van de arbeidstijd werkt de Nederlander voor de staat.

   Uitmelken doe je voorzichtig. Niet teveel in een keer maar elke keer een klein beetje meer....
   En de Nederlander is zooo dom......

   Verwijderen
 6. Zielige Shabir Burhanit, die zelfs niet begrijpt hoe zielig hij is als gedresseerde Koranpapegaai. Als Taliban onder valse vlag Nederland binnenkwam, gelijk zijn paspoort ontnomen moet worden als persona non grata, die duidelijk huichelt op video óm niet gearresteerd te worden door de AIVD als levensgevaarlijk Korantuig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vrijheid van uiting van mening is niet zo'n groot goed, Godelieve ?

   Verwijderen
 7. @ Sirik

  "Vrijheid van uiting van mening is niet zo'n groot goed,?"

  Talibantuig geven niemand recht tot Vrijheid van Meningsuiting, integendeel volgens Koran 'haram', hij bewijst door bedreigen van Afshin Ellian, en die niet de enige onder bedreiging door is-lam in Nederland! Die schoft ook Afghanen zou vermoorden die tegen islam spreken in Afghanistan, in Nederland op video huichelt om niet gearresteerd te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waar velen last van hebben is van de illusie dat, als je iets verbiedt dat het dan ook opgelost is.
  Problemen zijn er om opgelost te worden. Punt.  Een bekend politicus zei ooit eens:

  "Ook al ben ik weg.......de problemen blijven..."


  .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lang geleden noemden we ze muzelmannen,toen mohammedanen daarna islamieten en nu moslims.
  nog even en we zeggen belachelijke,wezenloze,onnozele koranlezers

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jansen op Geenstijl.nl:
  "Maar aan wie zal dat dan te wijten zijn, aan Maiwand, of aan de bestuurders? "

  Maiwand is niet belangrijk, als pion van een schaakspel.
  De pion wordt in stelling gebracht, eens kijken wat dat oplevert...

  Maiwand, de lakmoesproef voor onze integere policor-bestuurders.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ellian maakt een vreselijk fout door normale moslims als radicaal te beschouwen.
   Er is m.i. maar één type moslim en dat is er eentje die Het Boekje leest, hetzelfde als dat van de radicalen. Sommigen werden lid van de SS, anderen van de Partei en weer anderen bestudeerden Het Boek. Velen bekeken de in hun handen gedrukte foldertjes en spraken niet.
   Net zoals het nazisme is de islam een collectief. Het individu is al geëlimineerd, wordt onderworpen, radicaal of vegetarisch, binnen of buiten de universiteit.
   Conclusie.
   Privatiseer het onderwijs, verwijder onverantwoordelijkheid, laat de leerling de leraar naar keuze direct betalen (voucher systeem van M. Friedman).

   Verwijderen