Haram handen

Ebru3fu


Haram handen


In al zijn wijsheid heeft de burgemeester van Amsterdam besloten dat ambtenaren van de sociale dienst vrouwen geen hand hoeven te schudden uit naam van hun geloof. Eerst hadden we de ambtenaren van deburgerlijke stand die weigerden homo’s te huwen, en nu hebben we ambtenaren van de sociale dienst die weigeren vrouwen de hand te schudden. Het volgende wapenfeit dat de kranten zal halen laat zich raden: het verlagen van de huwelijksleeftijd van meisjes naar twaalf jaar. Want vrouwen zijn haram en meisjes van dertien zijn extra haram. Ofzo. Ambtenaren die te zijner tijd zullen weigeren een dergelijk huwelijk te sluiten worden publiekelijk gestenigd, maar dan de verlichte variant hiervan. Steniging middels Kamervragen. Door Marianne Thieme (mag het meisje en bruidje in kwestie haar goudvis meenemen naar haar echtgenoots huis of wordt het door de wc gespoeld?) en Geert Wilders (kan Cohen bewijzen dat hij joods is? Tot die tijd is hij Palestijn. Of Arabier. Mensen met een dubbele nationaliteit mogen geen burgemeester worden!). Ach ja. De soep wordt zelden zo heet gegeten als ie wordtopgediend.

Maar dit is Amsterdamse soep. Goor dus. Geserveerd in een ambiance waar het begrip service ontbreekt en de bediening bestaat uit een stel wereldvreemde mensen die de boel bij elkaar willen houden. Hoe je die onsamenhangendeboel bij elkaar houdt wordt ook steeds duidelijker. Je degradeert vrouwen tot tweederangsburgers. Vervolgens genees je homo’s hoewel je die eigenlijk beter preventief kunt opsluiten – net als vrouwen. En zo leef je nog lang en gelukkig nadat je alle hoogopgeleide Amsterdammers de stad uit hebt gejaagd en het gepeupel, het PvdA stemvee, de stad heeft overgenomen. Resten nog drieëndertig randjongeren, die Job bij naam kent - jammer alleen dat op de een of andere wonderbaarlijke wijze de overvaller die telkens weer de kiosk in mijn straat berooft er nooit bij zit. Als Marcouch dit tuig nog even het land uitzet isAmsterdam het paradijs zoals Cohen het voor ogen heeft. Jammer alleen dat die Marokkaan van die onhaalbare plannen heeft maar ja, Amsterdam is de stad van woorden, het begrip daden ontbreekt in de woordenboeken die hier verkocht worden.

Job Cohen, de burgemeester van Amsterdam beweert met droge ogen dat in zijn stad, de stad die wereldwijd bekend staat om haar red light district, dope en drugs, alcohol en alles wat god verboden heeft, ambtenaren vrouwen de hand niet mogen schudden. Job Cohen, de burgemeester van Amsterdam, ondersteunt mannelijke fossielen in hun overtuiging dat vrouwen minderwaardige wezens zijn, wier mensenrechten geschonden mogen worden en aan wie je geen respect hoeft te tonen. Job Cohen, de grootste crimineel van Nederland, heeft mij ooit in een bomvol Paradiso toegesnauwd dat ik niet in Amsterdam hoef te wonen als het me hier niet bevalt. Ik heb het onthouden. Ik zal de stad verlaten. Maar eerst ga ik Cohen dagen voor schending van de mensenrechten, en die van vrouwen in het bijzonder. Ik hak je in juridische mootjes Cohen, ik zweer hetje. Al is het het laatste wat ik doe in deze klotestad.

Ebru Umar
in Metro, 15.2.2008

Geen opmerkingen:

Een reactie posten