Cynische trut

Het eerste wat ze ziet als ze het raam uitkijkt is niet het beloofde zonnetje maar de vrouw op de fiets. Altijd weer die vrouw op de fiets. Bam! Als het nou nog steeds dezelfde vrouw was dan zou je haar niet horen maar dat is niet zo. De ene vrouw is beslist

Lees verder in METRO of op de METRO-site hierrr

5 opmerkingen:

 1. Hoe kun je onmenselijke taferelen toch barmhartig beschrijven...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. (In de mail)


  Geachte mevrouw Annelies van der Veer,

  Meermalen kom ik uw columns tegen in de Metro en begin mij toch echt af te vragen in hoeverre u nou in gesprek treedt met de mensen waar u het over heeft.
  U heeft het in uw laatste column over 'Ieder z'n plek, segregatie, kan ook mooi zijn.', maar wat ik mij dan afvraag is in hoeverre probeert u MET dergelijke mensen te praten in plaats van OVER hen.
  In mijn ervaringen met moslims ben ik juist tegen gekomen dat de beeldvorming ver van de werkelijkheid staat.

  U heeft het bijvoorbeeld over bedekking, maar hoe moslima's zelf praten over waarom zij bevrijding vinden in bedekking, staat ver van onze aannames.

  Een zeer goede weergave, naar mijn mening, volgt in bijgevoegd filmpje waarin enkele argumenten worden uiteengezet over waarom moslima's zich bedekken:
  http://www.youtube.com/watch?v=CWsXlBUizTg

  Ik kijk uit naar uw reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Anthon

  p.s. Hopelijk kan dit filmpje als inspiratie dienen voor een toekomstige column.
  YouTube - Video's uit deze e-mail

  http://www.youtube.com/watch?v=CWsXlBUizTg

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thomas Milo op FB:

  "Het winnende argument dat de islam de modeindustrie voor paal zet is buitengewoon leugenachtig. Nergens wordt meer cosmetica verkocht dan in de moslimlanden. Ik kom net terug uit Saudiarabië, dat is volgebouwd met "malls" waar voornamelijk geile jurkjes en talloze andere damesdingetjes te koop zijn."

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De hoofddoek is hét symbool en de vlag van de islamisten.
  Vrouwen die hem in Nederland vrijwillig dragen identificeren zich met strenge islamitische regimes. Overal waar islamisten het voor het zeggen krijgen moeten vrouwen voor hun veiligheid een hoofddoek gaan dragen. Zonder hoofddoek zijn ze prooi voor de gehersenspoelde idioten die menen dat alle vrouwen zonder hoofddoek hoeren zijn.

  Golf van verkrachtingen in Somaliland (Trouw, 17 mei 2013)
  “Zonder hoofddoek naar de markt en in de auto naar het werk. Het zijn vanzelfsprekende vrijheden voor de vrouwen van het redelijk veilige Somaliland… Maar een serie brute groepsverkrachtingen dreigt daar nu een einde aan te maken”

  Citaat van Taj Hargey, imam en directeur van het Muslim Educational Centre of Oxford uit zijn artikel over het pedo-sex schandaal in Oxford:
  “On one level, most imams in the UK are simply using their puritanical sermons to promote the wearing of the hijab and even the burka among their female adherents. But the dire result can be the brutish misogyny we see in the Oxford sex ring”.

  BeantwoordenVerwijderen