Nasim Ben Iman, Apostate from Islam in Germany warns the West

To give sleeping pills to the West, so that they sleep through their own Islamisation: that’s the aim.

4 opmerkingen:

 1. Wat een hondengeloof, trap die kakkerlakken Europa uit en laat een visionair als Generaal Mladic vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een hondengeloof, trap die kakkerlakken Europa uit en laat een visionair als Generaal Mladic vrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik sluit me aan bij de reactie van Persephone en distantieer me van het geschuimbek van Bertus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mladic is een lul. In de strijd tegen de islam heeft hij meer kwaad gedaan dan goed. Iedereen die te dom is om te leren van de geschiedenis wordt verplicht om de zelfde fouten te maken. De agressieve islam is niet met wapens te bestrijden, de waarheid is het enige wapen dat tegen onrecht werkt. Mladic heeft moslimse strategieën gebruikt om moslims te bestrijden, en dat is niet zo heel erg pienter, sterker nog; het is gewoon dom!

  Tegen onrecht helpt geen onrecht, tegen misdaad helpt geen andere misdaad. Een ziekte kan niet met een ziekte worden bestreden. Als iemand een porseleinwinkel wil beschermen tegen een olifant, dan helpt geen andere olifant, dan moet men er een muis op af sturen.

  De islam is heel goed te bestrijden, overal waar mensen zijn die kunnen nadenken heeft de islam geen kans om toe te slaan. Overal waar rechtvaardigheid heerst gaat men niet in op de avances van de islam.

  Toon mij één intelligente moslim en ik toon U een leugenachtige oplichter. Toon mij een overtuigde moslim en ik laat U een miezerig stukje mens zien dat in zijn leven al talloze malen besodemieterd is geweest. Zijn enige uitweg was anderen terugpakken met het meest verderfelijke dat een mens zich kan voorstellen, de haat!

  Alleen op plaatsen waar domheid heerst kan de islam om zich heen de kanker verspreiden, net als schimmel begint op de plaats waar de appel beurs is. Daar waar onrecht en uitzichtloosheid zijn, daar is een voedingsbodem voor de islam.

  Om de islam te bestrijden moet men verstand hebben, de liefde in zich hebben en de waarheid beminnen. Pas dan is men opgewassen tegen de islam. Mladic is een domme lul. Wapens kunnen de islam niet beschadigen, omdat haat juist de enige voedingsbodem voor de islam is. Angst en pijn zijn de vriendjes van de islam. Onrecht en domheid!

  BeantwoordenVerwijderen