Islam had nothing to do with it! (or did it?) [STRONG LANGUAGE]

6 opmerkingen:

 1. Ik snap ook niet waarom we dit soort vergoeielijkende bullshit als van Cameron etc. pikken.

  Onze nationale (nou ja, Rotterdamse dan) troetelmoslim, Tariq Ramadan, twitterde ook al iets in deze trant : "#woolwich Neither this odious act,nor any link to religion,nor this hatred of the West have anything to do with Islam. Absolute condemnation".

  Van deze man met zijn opleiding mag verdorie toch wel verwacht worden dat hij de "Not a real Scotsman fallacy" kent (en deze dus niet zal misbruiken), dat is toch zo? Zelfs de bij zijn bekering tot de islam gegeven NAAM van een van de daders was "Mujahid", terwijl hij meteen na zijn daad ook nog uit de koran begon te citeren en de mensen opdeelden in wij (de moslims) en zij, hoeveel duidelijker wil je het dan nog hebben?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daarom heb ik perzische katten en ga ik vanaond weer naar de schietvereniging, want de politieke heersers in Europa beschermen hun burgers niet, maar zijn Chamberlaintje aan het spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daarom heb ik perzische katten en ga ik vanaond weer naar de schietvereniging, want de politieke heersers in Europa beschermen hun burgers niet, maar zijn Chamberlaintje aan het spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja.
  Ik ben er uit !
  De SS misbruikte het nationaalsocialisme.
  En Mao was een eenling die het communisme gijzelde.
  Nou begrijp ik het.
  Arme, arme moslims, wééér het slachtoffer.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor wie de VK niet leest, daar stond een aardige cartoon in van Collignon over hetzelfde : http://twitpic.com/ct22nr

  BeantwoordenVerwijderen