Kinderen, onze toekomstSpot niet met de islam en De Profeet in het bijzonder op Twitter want dan krijg je de 13-jarige (volgens eigen zeggen) Demre  @Demre_x36 achter je aan en haar/zijn geloofsgenoten. 
Kinderen, onze toekomst...
Speciaal voor Demre: 

21 opmerkingen:

 1. Zou deze dame ook de cartoonisten behandeling krijgen om de lieve vrede in ons land veilig te stellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wie zo al in en in triest, zo'n Turks meisje op 't Grift College.
  Ware het niet dat zo'n kind zich in NL volkomen veilig kan voelen om deze doodsbedreigingen te uiten richting criticasters van haar Profeet.
  Wat zal haar juf m/v Nederlands er van zeggen, morgen?
  Nog veel triester zou ik het vinden als mijn kind in dezelfde klas, op dezelfde school zou zitten.
  Zou er niet 'ns een hartig woordje met de ouders v/h schaap gewisseld moeten worden?
  Of neen, doe maar 'n enkeltje Turkije, zij blij en wij blij.
  Opgeruimd staat netjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @jelle begint zo goed, echter het einde is weer zo onrealistisch. Maar misschien lucht het op?

  Je moet je voorstellen dat een een autochtoon zoiets twittert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geheel in lijn met de handelingen van die roofridder, ook wel door moslims 'profeet' genaamd. Ook die roofridder Mo liet schaamteloos eenieder uitmoorden die kritiek op hem had, dus past goed in islamitische traditie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Excuseer! Dat is niet mijn kind, dat is niet mijn toekomst!

  Iemand die zó is opgevoed die heeft überhaupt geen toekomst en hoe dan ook geen toekomst in de beschaafde wereld. Ergens aanwezig zijn wil niet zeggen dat je daar ook thuishoort. Soms hebben mensen zulke abjecte gedachten dat het twijfelachtig is of het wel mensen zijn. Als er mensen zijn die niet inzien dat die Heilige Profeet van Allah (V.z.m.H.) een nietsnut was en een kinderneuker dan hebben zij een gebrek aan inzicht. Als die mensen beledigd worden door de waarheid over hun Profeet dan ligt dat aan hun eigen waardeoordeel, niet aan dat van anderen. Wat men feitelijk doet is hun eigen Profeet veroordelen. Het mag namelijk niet hardop uitgesproken worden dat de Boodschapper van Allah een vrouwenversierder was en een notoire schuinsmarcheerder. Hij neukte de vrouw van zijn pleegzoon, hij neukte de negen jarige dochter van zijn (zaken-)relatie. Volgens de Hadith moest het kleine negerslaafje Bilal (een jongetje) dat hij zelf in Ethiopië had gehaald hem ook ten dienste zijn in de slaapkamer. Het mag alleen niet hardop gezegd worden. Maar het wordt niet ontkend, dat kan namelijk niet omdat het in de volkomen amorele koran en de hadith het breeduit beschreven staat. Als men dit niet wil verkondigen dan moet men de koran en de hadith verbieden, en dat gaat nu eenmaal niet.

  Kortom er is geen toekomst voor moslims en Mohammedanen in de beschaafde wereld. Ze zitten met zichzelf in de knoop. Ze moeten er zelf maar uit zien te komen. Door af en toe een knuppel in het hoenderhok te gooien blijft men wakker. Bij elk oproer vallen er tientallen dooien, dus na een ontelbare hoeveelheid grappen over de islam is de moslim bevolking gedecimeerd. Het wachten is alleen op het moment dat men het licht gaat zien en tot inzicht komt dat alle rotzooi afkomstig is van de islam en dat dit in de koran staat beschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ze echt zo "into" islam is en haar profeet willen volgen dan moet ze er ook naar gaan leven.
  - Ze had dan al lang getrouwd moeten zijn met een man van minimaal in de 50
  - Ze had in huis moeten zitten zonder GSM of ander communicatiemiddel met de buitenwereld
  - Waar is haar niqab op de foto? Ik zie nog steeds haren
  - Al haar uitingen met de buitenwereld behoren via haar echtgenoot en mannelijke familieleden te lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het gaat hier om de idiote bedreigingen van het kind op twitter omdat er met haar islam gespot wordt en niet over hoe dat kind zou moeten leven volgens de islam. Dat weten we nu wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Doodsbedrijgingen zijn ernstige zaken. Want het is alleen maar idioot omdat er nog niemand dood is.

   Verwijderen
 8. Het gaat hier zeer zeker om de levenswijze. Als ze zo begaan is met de islam dat ze er mensen voor met de dood gaat bedreigen dan mag je zeker wel verwachten dat ze er zelf naar leven.
  Dan kan ik nog meer respect opbrengen voor diegenen die ook daadwerkelijk een niqab aantrekken.
  Dat er op twitter gedreigd word door allerlei labiel volk weten we nu ook wel.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die zogenaamd gematigde moslims met een grote bek zijn juist het ergst!

   Verwijderen
 9. Ik verbaas me erover dat er binnen de islam geen heiligen zijn.Wel erg veel tegenovergestelden.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De islam is het probleem niet, de recentelijke verkiezingsuitslag wel. Een afstraffing behoorde tot de mogelijkheden, maar NL koos voor Gisteren.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. The problem we are going to face at some point as a nation and in fact as a civilization is this: there is no well-developed economic theory inside the corridors of power that will explain to the administrators of a failed system what they should do after the system collapses. This was true in the Eastern bloc in 1991. There was no plan of action, no program of institutional reform. This is true in banking. This is true in politics. This is true in every aspect of the welfare-warfare state. The people at the top are going to be presiding over a complete disaster, and they will not be able to admit to themselves or anybody else that their system is what produced the disaster. So, they will not make fundamental changes. They will not restructure the system, by decentralizing power, and by drastically reducing government spending. They will be forced to decentralize by the collapsed capital markets. The welfare-warfare state, Keynesian economics, and the Council on Foreign Relations are going to suffer major defeats when the economic system finally goes down. The system will go down. It is not clear what will pull the trigger, but it is obvious that the banking system is fragile, and the only thing capable of bailing it out is fiat money. The system is sapping the productivity of the nation, because the Federal Reserve's purchases of debt are siphoning productivity and capital out of the private sector and into those sectors subsidized by the federal government.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Waarom komen toch altijd de verkeerde moslims hier naar toe? Zijn er geen betere in die landen van herkomst? Moedeloos word je ervan. Of ligt het toch gewoon aan de islam? Het moet haast wel, ik zie geen andere oorzaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier heen komen? Ik durf te wedden dat ze hier geboren is. Dus dat is het niet.

   Verwijderen
 13. Ze is hier geboren, ze gaat niet naar de moskee, ze vreest allah niet en leeft niet naar de islamitische voorschriften. Ze heeft wel een hekel aan Nederlanders die de daden van mo de profeet walgelijk vinden en waarschijnlijk nog wel aan meer Nederlanders.

  Is het probleem dan de islam of is het probleem de aanwezigheid van mensen met een niet niet-Europese achtergrond?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @iedereen. Jullie moeten ophouden met het meisje balachelijk te maken, jullie weten niks van haar. ze is 13 en het was een ruzie. jullie weten het verhaal er niet achter.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Jullie kk moeders mogen zuigen en ballen hangen hoeren zonen

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Iemand die doodsbedreigingen uit, moet opgepakt en effectief bestraft worden. Simpel!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Als er doodsbedreigingen worden geuit, moet deze persoon opgepakt en effectief bestraft worden. Vrijheid van meningsuiting eindigt bij bedreiging, aanzetten tot direct geweld of discriminatie en liegen. Dit meisje mag weleens opgepakt worden en door de politie woren toegesproken. Ze is nog jong, dus gevangenisstraf lijkt mij te ver gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. @hassan ali,

  Het probleem is niet dat ene domme kind met die ***mentaliteit. Menig imam, mullah, ayatollah of anderszins gehandicapt scheldt en dreigt nog veel erger; zelfs jouw reactie is naar islamitische maatstaven heel beheerst.

  Het probleem is dat schelden en dreigen de norm is in de islam. Dat sommige dronken hooligans soms net zo grofgebekt zijn als de islamitische geestelijkheid is geen excuus. Hooliganisme maakt jaarlijks veel minder dodelijke slachtoffers dan de islam, elke dag opnieuw maakt.

  BeantwoordenVerwijderen