Muslim Demographics


12 opmerkingen:

 1. Als het om grote gezinnen gaat, hebben Christenen geregeld samengewerkt met Moslims. Denk aan de bevolkingsconferenties. Christenen slagen er niet in niet-Moslims tot grote gezinnen aan te zetten, maar grijpen wèl meteen in als iemand de Islamitische geboortecijfers omlaag wil hebben. Overigens is de Islam in grote problemen in Syrië. Alleen massale bekering tot een derde godsdienst kan de problemen oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben benieuwd in hoeverre de cijfers van het filmpje kloppen. Misschien dat Joost N. een vervolg op zijn boek "Het immigratie taboe" kan/wil schrijven.

  Of: er hebben zich internationaal vast wel andere onderzoekers hierover gebogen. (Het Vaticaan heeft ook genoeg knappe koppen.)

  Maar ja, wat doe je er aan/tegen: te laat, te laat, zei Winnetou, het zaad is al naar binnen toe. Niet dat ik me letterlijk naar "de slachtbank" wil laten leiden, maar dweilen met de kraan open blijft vermoeiend. Gelukkig is veel jeugd nuchterder dan menig oudere jongere! Wat weer niet wil zeggen dat ik ECHT optimistisch ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het menselijke ras is blijkbaar niet geschikt om zich verder te ontwikkelen dan een wezen dat niet verder komt dan zoveel mogelijk eten en idiote religies aanhangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alleen armoede kan islam dus nog stoppen.... en die komt minstens zo onvermijdelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wanneer de feiten van dat filmpje werkelijkheid worden, gaat het licht definitief uit. Heel jammer. Alleen nu maar hopen op een versnelde secularisering van de islam, zou het?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterk filmpje. Ik vraag me alleen af of de cijfers correct zijn. Voor België is dat alvast niét het geval.
  In 2010 werd het aantal moslims in België geschat op 638.000. Dat is iets meer dan 6% op een bevolking van pakweg 10 miljoen.
  Volgens ramingen zou die moslimpopulatie wel bijna verdubbelen (1.150.000) tegen 2030. Maar dat is nog altijd niet de 25% uit het filmpje.
  Dat neemt niet weg dat de cijfers en de toestand dramatisch zijn. Steden als Brussel, Antwerpen en Mechelen zijn vandaag al (gedeeltelijk) een moslimenclave of dreigen het binnen afzienbare tijd te worden.
  Een prettig vooruitzicht is dat niet. De demografische evolutie is ook in België een tijdbom. De islamisering en balkanisering loeren om de hoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het filmpje klopt inderdaad niet:

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/8189231.stm

  http://rationalysis.blogspot.nl/2009/05/muslim-demographics-debunked.html

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga maar uit van het zwartste toekomst scenario..Zou de westerse beschaving worden overwoekerd door een hoogstaande cultuur waar intelligentie en rede de uitgangspunten zouden zijn. Allah, daar zou iedereen beter van worden....
  Helaas, door westerse democratie en de macht van het getal, zal onze toekomst worden bepaald door de zonen van de islam.. Ze kunnen amper tot 10 tellen, maar wel de Koran uit hun hoofd opzeggen. De langste baard staat bovenaan op de hiërarchie ladder. En zal de sharia tot in al zijn facetten en interpuncties uitvoeren.
  De vrijheid van het individu zoals wij daar nu over beschikken in het (vrije) westen, is een begrip dat bij de lijders van ''de gekke moslim ziekte'' onbekend is.
  De broeders in achterlijkheid, zullen in de toekomst beschikken over leven en dood, over wel of geen slaaf, geen scholen, geen internet, geen westerse vooruitgang, enz....
  De wereld zal in een diepe duisternis worden geworpen, waarin ziekte, armoede, honger en achterlijkheid de boventoon zullen voeren, geheel volgens de regels van het heilig boek van de islamitische eenheidsworsten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als de feiten nergens opslaan, dat slaat zo'n filmpje ook helemaal nergens op. Pure propaganda, heb je niets aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bedankt voor de links! Oud nieuws, tjee wat een misser hier op Hoeiboei!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. 4:43
  Nu weet ik hoe Wilders aan de gegevens kwam dat er 50 miljoen moslims in Europa leven.
  Zie vanaf 4:43 in het filmpje.

  BeantwoordenVerwijderen