Schokkende beelden uit België

17 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze willen niet meedoen, ze gaan niet meedoen, het worden er steeds meer, en politici steken steeds hardnekkiger hun kop in het zand.

  Terwijl het volk zich druk maakt om de nieuwste iPhone, staat Europa aan de vooravond van een heel nieuw type burgeroorlog. Binnen nu en 50 jaar mag de slappe, bange IKEA-burger het gaan opnemen tegen fanatici zonder angst, en regeringen zullen niet in staat blijken om ze te beschermen. Met dank aan de socialistische open samenleving.

  Ik kan het me ergens ook wel voorstellen. We zijn een disgrace, een aanfluiting, trots en eer hebben al lang geleden plaats gemaakt voor gemakzucht en overdaad. We zijn niets meer gewend, rijp voor de pluk, we verdienen niet beter. Er zal moeten blijken of we de waarde van alles nog genoeg inzien om ervoor te vechten.

  Ik hoop heel erg dat ik te hard van stapel loop.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Griezelig. Onverdragelijk hoe de vrijheid van meningsuiting leidt tot overheersing. Philippine.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voorlopig is het voornamelijk bluffen wat deze haatbaarden doen, maar het valt te vrezen dat goedpratert niet echt te hard van stapel loopt. Deze gasten intimideren niet alleen de autochtoon, maar zeker ook (en in de eerste plaats) de gemiddelde zogenaamd gematigde moslim - de Islamitische IKEA-burger. De IKEA-moslim verkneukelt zich denkelijk (kijk die witman eens in zijn broek poepen!) of ergert zich in het beste geval, maar hij kijkt wel uit zijn mond open te doen. De linksmens meent kennelijk nog altijd dat het om een intern probleem gaat van de moslimgemeenschap en dat het ongepast en bevoogdend is zich erin te mengen. Reden ook dat onze Hollandse humoristen hier geen grapjes over (durven te) maken. En zo bestaat het dat de moslimmaffia vrij spel heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hierbij een reactie van de Amerikanen

  http://www.youtube.com/watch?v=d9oX5Q2ftmA

  Het lied start bij 2:04.

  Is er een Nederlandse band die zo'n goed nummer kan maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @Wim
  Vette track. Zoiets zou in NL ondenkbaar zijn. Kamervragen zouden er gesteld worden, MDI overuren, boycot radiozenders, Hirsch balin op de stoep.
  Patriotisme staat hier gelijk aan hoongelach en excommunicatie. Daar zit de grote cultuurkloof tussen Amerika en Nederland. Een Amerikaan is er altijd eerst trots op Amerikaan te zijn, maakt niet uit in welke laag van de bevolking hij leeft. In Nederland is trots iets smerigs. Trots is voor mensen die het hoog in de bol hebben. Doe maar normaal. 'Trots op Nederland' is er iets bespottelijkers denkbaar?
  Als je landen met een olympisch team vergelijkt dan dromen ze in Amerika allemaal om net zo snel te zijn als de snelste atleet, terwijl we in Nederland zo bang zijn om de snelste te zijn, dat we allemaal zo langzaam als de traagste renner lopen. En o wee als je harder loopt.
  Hier heerst het taboe om de beste te zijn en helemaal om de beste te willen zijn.
  Hoe kun je als buitenstaander nou integreren met een volk dat zichzelf zo naar beneden haalt? Ik zou er geen snars van begrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De toekomst van Europa !!!
  We staan voor de afgrond, het is vijf voor twaalf.
  Waarom grijpt de Belgische regering niet in? Is het angst of lafheid.
  Onbegrijpelijk hoe men deze haatbaarden hun gang laat gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pascal Bruckner (in het verlengde van goedpratert):

  The United States, despite its own faults, retains the capacity to combine self-criticism with self-affirmation, demonstrating a pride that we lack. But Europe’s worst enemy is Europe itself, with its penitential view of its past, its corrosive guilt, and a scrupulousness taken to the point of paralysis. How can we expect to be respected if we do not respect ourselves, if our media and our literature always depict us by our blackest traits? The truth is that Europeans do not like themselves, or at least do not like themselves enough to overcome their distaste and to show the kind of quasi-religious fervor for their culture that is so striking in Americans.

  Zie voor het hele stuk (een voorproefje van The Tyranny of Guilt) CityJournal Summer 2010: Europe's Guilty Conscience; Self-hatred is paralyzing the Continent http://www.city-journal.org/2010/20_3_european-conscience.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Op de video staat heel wat "Belgisch" moois.
  De man met de rosse baard die zo te keer gaat is een Belg die tot de islam is bekeerd. Jean François Bastin (nu 68 jaar)
  Hij is oprichter van het CIB Centre Islamique Belge. Bolwerk van islamterroristen. Zijn eigen zoon werd hiervoor in Turkije veroordeeld. De moordenaar van de Afghaan commandant Massoud, komt uit dit oord van verlichting vandaan. Zijn weduwe Malika El Aroud werd onlangs tot 8 jaar gevangenis veroordeeld (zie link)


  De grijze man met snor waarvan je een glimp opvangt 0:50 en vervolgens van 1:40-2:15 is de socialistische burgemeester van Molenbeek Philippe Moureaux. Moureaux is een beschermer van alles wat met islam te maken heeft.
  Onlangs huwde hij met één van zijn personeelsleden
  de 35 jarige Marokkaanse Latifa Benaicha. Moureaux is 71 jaar oud. Kranten beweren dat hij zich tot de islam zou bekeerd hebben....

  De moslim-elite van Bastin

  8 jaar cel voor Malika El Aroud

  Philippe Moureaux(71) trouwt met 35-jarige Latifa Benaicha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De correctionele rechtbank van Brussel heeft Malika El Aroud veroordeeld tot 8 jaar gevangenisstraf en 5.000 euro boete voor het stichten, leiden en financieren van een terroristische groepering. Naast haar zijn nog zeven andere moslimextremisten veroordeeld. Ze werden ervan beschuldigd jongeren te ronselen voor de strijd in Afghanistan, iets wat ze zelf ontkennen. Malika El Aroud gaat in beroep tegen de veroordeling.
  8 jaar cel voor Malika EL Aroud"> 8 jaar cel voor Malika El Aroud

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Over de carnavalgroep sharia4belgium wil ik het niet eens hebben.... een stel geflipten !
  waarvan een gedeelte al met een strafblad zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat ik kenmerkend en aanstootgevend vind in dit filmpje voor en van de totale houding van wat ik heb leren kennen als 'ideologie' / 'straatterreur' / 'discussietechniek' van de mohammedanen, zijn de volgende fragmenten:

  0.50 roze baard schreeuwt: "We tolereren anderen omdat we in de minderheid zijn", daaraan aansluitend 2:29 de vrouw die zegt: "Uw religie is toch tolerantie?", waarop de roze baard weer schreeuwt 2:46 "Welke tolerantie? Wees tolerant naar ons toe (...)".

  Da's geen bluf (@Lou), dat is de rechtuitgesproken waarheid van de ideologie die zich als maar meer vestigt. Niet alleen in Belgie.

  @JGerber, u bent blijkbaar goed op de hoogte van de 'scene'. Maar waarom wordt die baard dan zo kwaad op die 'hitler-achtige' figuur de burgemeester? Die burgervader doet in ieder geval niet 'aardig' tegen de baard. En dan toch een islamminnaar?

  (weer dat identiteitgedoe, waarom staat er niet altijd de keuze 'open url' bij de reactiemethode)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @Gymzaal

  Helemaal mee eens.

  Ik doelde meer op de algemene teneur van 'we gaan hier de boel binnenkort overnemen': dat is vooralsnog blufpoker. Maar de intimidatie is een strategie die in samenspel met de wereldwijde aanslagen, fatwa's en doodsbedreigingen helaas behoorlijk effectief blijkt. Hoe onredelijker men zich gedraagt, hoe absurder de eisen, des te meer de 'andere kant' (links) begrip probeert op te brengen en zich maar voegt. Dat is het griezelige.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Stuitend en duidelijk: "We necessarily tolerate others because we in minority" op 0.46 min

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lou
  Zwakte, berouw of schuldbekennen zijn tekenen van zwakte bij moslims. Het betekent gezichtsverlies in de eigen groep. Ook hier op straat zie je dat door doorschreeuwen door baardmans gewonnen wordt. Of in ieder geval dat de anderen zich terug trekken.
  De Belgen, de mensen die het niet met hem eens zijn, geven eerder op (of maken door omhelzen een eind aan de discussie).

  Zie ook http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=8229

  BeantwoordenVerwijderen