Legale prostitutie door krijgsgevangenen

Mauritsberger_small
Prof. dr mr Maurits Berger  (Universiteit van leiden), winnaar van de hoofddoekprijs 2011: "De sharia en het  Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk
-------------------------------------------------------
Men should have sex slaves, says female Kuwaiti politician 
From The National - newspaper of the United Arab Emirates

KUWAIT CITY // Salwa al Mutairi, a former parliamentary candidate, said in a video posted on You Tube last month that sex slaves should be legal and prisoners from war-torn countries, such as Chechnya, would make suitable concubines.
Ms al Mutairi said she asked Saudi muftis what the Islamic ruling was on owning sex slaves while on
a trip to Mecca because she had a male colleague who was "young and something of a womaniser".
The mufti told her it is not haram, or forbidden, she said.  Ms al Mutairi said free women must be married with a contract but, with concubines, "the man just buys her and that's it. That's enough to serve as marriage". The ruling was confirmed by "specialised people of the faith" in Kuwait, she said. "They said, 'That's right, the only solution for a decent man who has the means, who is overpowered by desire and who does not want to commit fornication, is to acquire jawari'."

Lees hierr verder. 

[Lees hier Twee plus twee is vier-en-een-half (1)en (2) hierr, en (3) hierr. en (4) en (5) hier, en (6), (7) (8) (9) (10) (11) (12) (13) (14) (15) 16 18 19 20 21 22]

8 opmerkingen:

 1. Nou, helemaal niet zo ongebruikelijk, hoor.

  Tenminste als je even je gedachten terug laat gaan naar 25 Juni 1940, één maand na de inval.
  Toen werden de eerste werkelozen mede dankzij ijverige rijksambtenaren richting Deutschland gestuurd.
  Geen (sex)slavernij, maar arbeitseinsatz noemde men dat toen.

  Met het recente optreden van een raaddsheer in het achterhoofd, kan men stellen dat de staat zich aardig, ondanks de historie, staande weet te houden.


  Dat van die 105.0000 is genoegzaam bekend en zelfs verfilmd, maar dat verhaal van die 500.000 Nederlandse mannen en jongens een stukje minder. Neen, geen prostitutie, maar wel legaal.

  Toch opmerkelijk dat de Gewestelijke Arbeidsbureau's wel noodzaak vonden hun administratie
  kort na de oorlog te vernietigen, maar niet kort er vóór.

  Net zo opmerkelijk is de desinteresse van nu over wat er toen werkelijk gebeurd is.
  Maar wat wil je. Staatsomroep, staatsonderwijs en staatsuniversiteiten.

  Voor sgolieren: surruf naar wwww.hinkepink.nl en vraag aan ju leraar waarom dit niet gedoceerdt wordtt.
  Aan pa of ma mag ook.


  "Een circulaire van het Departement van Sociale Zaken van 25 juni 1940 meldt: “Het weigeren van werk in Duitsland heeft tot gevolg stopzetting van ondersteuning van plaatsing bij de werkverschaffing of van uitkering uit de werklozenkas”. "  Het is niet de islam wat ons bedreigt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @sirik:

  Dat was 1 maand na de inval en bezetting door Nazi-Duitsland. Die rijksambtenaren werkten toen in opdracht van de bezetter.

  Vanaf het moment dat de islaam heerst in Nederland en de sharia is ingevoerd geldt een vergelijkbare situatie als in vele islamitische landen nu.

  Als het niet de islaam is die ons bedreigt, dan moeten het dus wel de moslims zijn. Een reden temeer om die goed in de gaten te houden lijkt me.

  AIVD let op onze zaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is dit jaar dat een man die voor onze kernwaarden opkomt, voor de rechter gesleept wordt.

  Het is in 2011 dat hele horden rechters hun mond houden over zoveel rechtigheid door één dwaas.

  Dat voorspelt niet veel goeds.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ sirik
  -Voor sgolieren: surruf naar wwww.hinkepink.nl en vraag aan ju leraar waarom dit niet gedoceerdt wordtt. -
  Lol!

  -Het is niet de islam wat ons bedreigt.-
  Zó waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kent U het begrip broodpoot? Geen plezierige uitdrukking voor een heterosexuele jongen, die zich prostitueert.
  Ik ben nu op zoek naar een equivalent begrip om Berger te karakteriseren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ik mij afvraag, die Professor Dokter Meester Maurits Berger, als hij 's-avonds thuis komt, moet hij dan niet kotsen van zichzelf? Het zou toch kunnen dat die man kinderen heeft, die kan hij toch nooit recht in de ogen kijken. Het zelfde geldt voor een abortus-arts of iemand die oude dametjes berooft. Met geen enkele mogelijkheid is het toch goed te praten, er is geen excuus.

  Een kapitaalkrachtige stroming, anti maatschappelijk en verdoven tot het bod, die betaalt Prof. Dr Mr Berger om hun gedachten en ideeën te ventileren en te verheerlijken. Maar schaamt die man zich niet? Het allergrootste gedeelte van de bevolking heeft nooit nagedacht over de islam, en zij denken dat het een geloof is zoals zo vele. Maar als iemand zich er in verdiept heeft dan moet het toch duidelijk zijn dat het geen geloof is, zelfs geen sekte. Het is een regelrechte criminele organisatie die zich schuldig maakt aan tal van misdaden. Het mishandelen van vrouwen is nog maar het minste, het propageren dat joden afgeslacht moeten worden dat wordt in het huidige tijdsgewricht gewoon ongemoeid gelaten. Wat niet wegneemt dat het strafbaar is, en onwenselijk, en onmenselijk!

  Maurits Berger verleent hand en spandiensten in opdracht van die internationale criminele organisatie, en hij komt er nog mee weg ook. Maar zijn eigen geweten zal hem toch een keer moeten op gaan spelen. Je kunt lang doorgaan met misdaden tegen de menselijkheid goedpraten, maar eens op een dag komt zo iemand tegenover een spiegel te staan. Dan kan Maurits Berger niets anders doen dan zichzelf recht aan kijken en bekennen dat hij een schoft is, een walgelijk stuk verdriet dat jaren lang geld opgestreken heeft met ziekmakende praatjes verkopen en misdaad goedpraten.

  Maurits! Wanneer kom jij tot inzicht dat jij verkeerd bezig bent?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. at Ave . Het betreffende interview met deze mevrouw is 22-6 ook geüpload op youtube . Misschien is het wel een aanvulling . Het geeft wat meer inzicht in het mohammedaanse gedachtengoed , ook zien we haar vertellen dat de imams , sjeiks , grootmuftis , ayatollahs etc. haar verhaal bij navraag hebben bevestigd . Er zal dan ook geen moslim zijn die protesteert . Want dat zou inhouden dat Mohammed verkeerd bezig is geweest . En dat kan nu eenmaal niet met dit evenbeeld van Allah het geval zijn . ytv = " Kuwaiti Female Activist Calls for Revival of Islamic Law for Sex Slaves ".

  BeantwoordenVerwijderen
 8. etnische Vérkrachtingen Misbruiken hébben ALTIJD tót doel Genocide -EUGENETISCHE Genociden-Dáár ZIJN MOSLIMS ... ÈN JODEN in de Westerse Wereld MASSAAL mee bezig.Men is Geen Eens Verbaast Meer àls Men Dagenlang GÈÈN Mensen Mét Blanke Huid Blond of Rood Háár En Groene OF Blauwe Ogen Meer Ziét ...Zó Gáát Dát.

  BeantwoordenVerwijderen