Hanneke Groenteman maakt zich er griezelig gemakkelijk vanaf


(ingezonden) Uitgelicht: Hanneke Groenteman website 23.1.2011: 'Symbool van afkeer', bron.

(...) Het hoofddoekje staat volgens de PVV symbool voor onderdrukking van de vrouw. Zegt Hero Brinkman!! Waar bemoeit hij zich mee, wie maakt uit wie wie onderdrukt.
Kijk hoe mensen zich GEdragen in plaats van wat ze dragen. 
Ik stel voor dat iedereen, maar dan ook iedereen, die na een PVV-overwinning op 2 maart een stap in het provinciehuis zet, een hoofddoek gaat dragen. Mannen, vrouwen, kinderen, kom allemaal met een hoofddoek op naar het provinciehuis, als symbool van afkeer van de PVV. Want symbolen zijn belangrijk, zegt Brinkman.

Volledige bericht hierr. 

Heeft  u ook voorbeelden van       Jip-en-Janneke-uitspraken/berichten/verslaggeving/foto's  gehoord/gezien      op radio, televisie of andere media? Stuur deze, met  bronvermelding,     dan  naar hoeiboei@gmail.com .

7 opmerkingen:

 1. Zonet een sportersfeestje gehad, wel wat gedronken, toch een reactie.
  Hanneke Groenteman is het voorbeeld van opportuun gedrag. Zij zal iedere organisatie van de samenleving dienen, wel moet het wat geld opleveren in dit geval noemen we het pegels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. "Kijk hoe mensen zich GEdragen in plaats van wat ze dragen. "

  en dat is het probleem van dat linkse volk. Ze zien iemand met een hoofdoek appels kopen, een bloemetje, meel, lipton tee, planken bij de gamma en ze gedragen zich zoals wij....

  Ze zien echter niet hoe ze denken en de hele pyramide van ellende die door hun denken wordt veroorzaakt.

  Wij denken allemaal: oh, maar zo'n Hanneke Groenteman is heel intelligent... Ze kan vast heel goed rekenen of talen leren wat wij als intelligentie zien, maar wat echt belangrijk is voor een mens gaat volledig aan haar voorbij. En dat is hoe je feiten aan elkaar kan koppelen.. Niet alleen dingen die je ziet, maar de gevolgen van wat je ziet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een leuk gezicht: Hanneke Groenteman voortaan met badmuts op.
  Gelijk doen, zou ik zeggen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Politiek correct conformisme kan leiden tot de domst denkbare uitspraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meisje mishandeld om hoofddoek
  Meisje mishandeld om hoofddoek

  Het zestienjarig meisje dat dinsdag op school werd mishandeld, is geslagen omdat zij geen hoofddoek droeg. Dat zegt de directrice van het Scala College in het AD.

  De Alphense werd door een groep meiden aangevallen. Zij droegen wel hoofddoek. Een door het slachtoffer verspreidt bericht via social media was aanleiding voor de mishandeling.

  Lees hier verder:

  Meisje mishandeld om hoofddoek

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom heeft Hans Jansen eigenlijk een baard? Fundamentalisme? Acné? Rotkop?

  BeantwoordenVerwijderen