Arabist Hans Jansen laat weten (3)

Arabist_jansen
Naar aanleiding van de opwinding over de bewering dat ik vanwege bedreigingen in het buitenland verblijf, wil ik graag laten weten dat deze bewering niet van mijzelf afkomstig is, maar in de nacht van de geagiteerde zoektocht naar een opnameapparaat van de Rijksrecherche een eigen leven is gaan leiden. Geen enkele instantie die zich met bedreigingen bezig houdt heeft mij geadviseerd om maar uit Nederland te vertrekken. Dat is mijn eigen keuze. Ik zit nu eenmaal liever onder palmbomen dan achter de geraniums.

Mijn verklaring tegenover de Rijksrecherche was ruwweg gelijk aan de inhoud van mijn artikel over het Wilders-proces: 'De Tokkies en de Takkies', in Carel Brendel, Hans Jansen & Nahed Selim, De Onzichtbare Ayatollah, Uitgeverij Van Praag.

HansJansen

7 opmerkingen:

 1. Mocht de heer Jansen zich ooit nog eens door Lara Rense met haar azijnpissige zure toon, dan wel door andere bitse linkse omroepmensen laten ondervragen, dan is het misschien een tip om op de vraag: "Waarom moest u zo lang op het antwoord op de vraag 'bent u ooit bedreigd' denken" te antwoorden: "waarom wil u weten waarom ik daarop zo lang moest nadenken"?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een sukkels die rechercheurs van de rijksrecherche die een dictafoon met daarop een verhoor met arabist Hans Jansen over het proces tegen PVV-leider Geert Wilders in een vliegtuig hebben laten liggen.

  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Nederland/286739/Rijksrecherche-laat-verhoor-Wildersproces-slingeren.htm?forum=208644&post=true#article_form

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zou dit echt per ongeluk zijn of is dit opzet?

  In ieder geval kunnen deze rechercheurs weer eens met een stevige opleiding beginnen.

  Hoe let ik op mijn eigen spullen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Levens kunnen gemaakt en verwoest worden door handlangers van het OM en moet je kijken hoe ze ermee omgaan. Tjonge, jonge..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoorde vanmorgen ook dat gesprekje met Lara Rense op Radio1. Een aanfluiting dat dat mens maar door bleef zaniken over bedreigingen, terwijl Jansen er gewoon geen trek (en terecht) in had het hier over te hebben. Heb gehoord dat er gisteren geen bewaking nodig was in De Brakke Grond. Hoe zou dat geweest zijn als het om een rechtse manifestatie was gegaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het is bijna 7 februari, vervolg proces Wilders. Recherche "knoeit" met materiaal, ( per ongeluk natuurlijk)
  En gy geleuft uth?!!

  Het OM. ,,Het vergeten apparaatje is aan de KLM overhandigd. Ik neem aan dat de inhoud niet op straat is beland. Dat is een opsteker”, aldus een woordvoerder.

  IK zeg: Het OM durft!!!! Ik neem maar aan dat dat geen nadelige gevolgen heeft voor Procesgang Geert Wilders en dat zou een OPSTEKER zijn.
  JEZUS MINA!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg stevig de indruk dat de gevestigde orde hardop bezig is dhr. Jansen onder druk te zetten,te beinvloeden danwel zijn getuigenis in het voordeel van de "benadeelden" te veranderen.Dit is op zich strafbaar en daar zou Bram Moszkovicz zich best eens over kunnen buigen, het op ongeoorloofde wijze beinvloeden van getuigen. Het valt mij nog mee dat Jansen niet is gemarteld. Die gegevens heeft de Gestapo met opzet laten liggen in het vliegtuig.Een top-ambtenaar van BZ is inmiddels ook al bezig bij de VS om politieke tegenstanders te vermoorden.Zou zo maar kunnen dat Wilders zich hier ook onder bevindt.

  BeantwoordenVerwijderen