Politiemissie Afghanistan vraagt om cultuuromslag

Bermflits

9 opmerkingen:

 1. 'cultuuromslag':

  JANUARI 2011

  VIDEO'S STENIGEN IN KUNDUZ:

  http://europenews.dk/en/node/39543

  http://www.examiner.com/humanist-in-national/taliban-stoning-of-young-afghan-lovers-kunduz-province-video

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die twee domme baardmorons , die hadden toch wel kunnen nagaan dat ze daar die flitspaal in de grond zouden zetten , en dat ze daar de staven dynamiet al voor plaatsing van de flitspaal hadden moeten begraven . Die lui zijn nog te dom om voor de duivel te dansen .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. "Die lui zijn nog te dom om voor de duivel te dansen"

  Vergis je niet. Taleban / alqaida zijn zeer intelligent en beschikken over revolutionaire technieken oa infrastructuur, vervoer, industrie enz, met name hoogwaardige communicatiesystemen, daar schijnen ze mee hun tijd ver vooruit te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. "hoogwaardige communicatiesystemen". ha ha ha . Die allemaal afgeluisterd en gecontroleerd worden door de CIA , Mossad , Mi5 , kortom door elke westerse geheime dienst worden gecontroleerd . Je leest wel eens over een drone die ergens zijn raket afschiet waar een analfabete domoor zijn "hoogwaardige communicatiesysteem" heeft gebruikt om zijn kornuiten voor een vergadering uit te nodigen . lol . "revolutionaire technieken" . Sorry hoor er is geen enkel wetenschappelijk onderzoek in die landen . Elk moslimland heeft alle techniek van de kaffur . Wanneer alle techniek van de kaffur zou worden weggehaald dan zie je pas de ontwikkeling in die landen . De olielamp en als transportmiddel de kameel .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel goed Piet, ik kan u met geen mogelijkheid ongelijk geven.

  Vertel me nu maar eens hoe het toch mogelijk is dat zo'n land waarvan alles afgeluiterd en gecontroleerd wordt door de CIA, Mossad, Mi5 en alle westerse geheime diensten, waar geen enkele wetenschappelijk onderzoek plaats vindt, het toch voor elkaar krijgt om een aanslag te co-ordineren waarvan alles tot in details is voorbereid. er waren op 9/11 zeker drie vliegtuigen gekaapt die na elkaar in verschillende gebouwen werden geboord. De kapingen zijn zo goed georganiseerd dat de Amerikanen pas na een paar uur en bij de vierde gekaapt vliegtuig gevechtsvliegtuigen konden laten opstijgen om deze te onderscheppen! (Normaliter wordt een gekaapt vliegtuig binnen enkele minuten onderschept)

  Ik vraag me af hoe de analfabete domoren zoals u ze noemt, het voor elkaar kregen om alle westerse afluister en controleerapparatuur wisten te omzeilen en zulke zware aanslagen konden plegen, waarbij de VS pas na een aantal uren kon ingrijpen.

  Of de geheime diensten met al hun afluisterapparatuur deugen niet, of is Alqaida zoals ik eerder aangaf zijn tijd ver vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Volgens mij Hoessein geil jij een beetje op Al-Qaida en de taliban ! Wordt je er een beetje warm van hoe heldhaftig ze zijn ? Zoiets als James Bond 007 . lol .
  "Al-Qaida zijn tijd ver vooruit". lol . analfabetisme , jezelf opblazen en vervolgens denken in tuinen waarin rivieren stromen en grote hoeveelheden fruit en wijn genuttigd kunnen worden alsmede het onbeperkt en continue kunnen copuleren met zogenaamde houris die na de daad opnieuw in een maagdelijke staat geraken . Man laat je toch eens nakijken . Die lui hebben de grenzen van domheid weer verder opgerekt .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zou er niet veel te verklaren zijn doordat Amerika goed van vertrouwen is?

  BeantwoordenVerwijderen