Foutje

7 opmerkingen:

 1. Hoe symbolisch voor de huidige situatie. Een kleptocratisch multi-cul regime dat de christelijk wortels van Europa negeert en van het geld dat men van de Europese belastingbetalers heeft weten af te persen drukwerk laat vervaardigen om er kinderen mee te indoctrineren. Dit is geen foutje. Net zoals het geen foutje was dat op de folders waarin reclame werd gemaakt voor de Europese grondwet er enkel etnische Aziaten en Afrikanen stonden afgebeeld. Het is de ideologie van de zelfhaat die Europa in de greep heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Link: http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/eu/8207411/European-Commission-criticised-for-omitting-Christmas-on-EU-school-diary.html

  Vertaalde tekst vanuit de link hieronder:

  EU
  Europese Commissie-bekritiseerd voor het weglaten van Kerst mis op EU school agenda
  De Europese Commissie is onder vuur voor het produceren van meer dan drie miljoen exemplaren van een EU-agenda voor middelbare scholen die joodse, hindoe, Sikh en Moslim festiviteiten, maar bevat geen verwijzing naar Kerst mis gekomen.
  Door Bruno Waterfield, Brussel 1: 11 AM GMT 17 december 2010
  Meer dan 330000 kopieën van de dag boeken, vergezeld van 51 pagina's van glanzende informatie over de EU, hebben geleverd aan de Britse scholen als een "gewilde" kerst cadeau aan leerlingen van de Commissie.
  Maar christenen zijn boos omdat de agenda sectie voor 25 December leeg is en de onderkant van de pagina met Kerst dag is gemarkeerd met het seculiere bericht slechts: "een echte vriend is iemand die deelt uw zorgen en dubbele uw vreugde zal".
  Terwijl de euro kalender merken moslim, hindoe, Sikh, Chinese en Joodse feesten evenals dag van Europa en andere belangrijke EU-verjaardagen, er zijn geen Christelijke festivals gemarkeerd, ondanks het feit het christendom is Europa's meerderheid religie.
  Romeinse Katholieke lobbygroepen en christen-democratische parlements leden betreurden reeds aan de Commissie over haar kerst kaart voor dit jaar draagt de woorden "Season's Greetings" met geen verwijzing naar het christendom.
  Johanna Touzel, de woordvoerder van de katholieke Commissie van de bisschoppen conferenties van de Europese Gemeenschap, zei het gebrek aan Christelijke festivals als "gewoon verbazingwekkend".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is natuurlijk geen fout, maar een bewuste keuze.

  BeantwoordenVerwijderen

 4. Foutje?
  Als je dat gelooft ben je echt door de ratten en Allah besnuffeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Degene die gelooft dat dit 'een foutje' is kan ik niet anders categoriseren als naïef.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mijn vader was een man van "Spreekwoorden en Gezegden", en als hij het had mogen meemaken (helaas niet), zou hij een bewonderaar geweest zijn van de woordkunstenaar Fons Jansen.
  Een van zijn spreekwoorden of gezegden was "Niets gebeurd in deze wereld zonder een reden".
  Als jongerling dacht ik toen, jaja Pa dat zal wel.
  Maar al langere tijd denk ik, je krijgt toch gelijk Pa en jammer dat ik dat niet tegen hem heb kunnen zeggen. Misschien via deze.
  Deze fout is niet per ongeluk gemaakt, het is een voorteken van alles wat er nog gaat komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zei Juncker alweer:

  Citaat
  Jean-Claude Juncker erklärt die Demokratie
  (Junker, Premierminister Luxemburgs, ist, nebem Tony Blair, als EU-Präsident im Gespräch.)

  "Wir beschließen etwas, stellen das dann in den Raum und warten einige Zeit ab, ob was passiert. Wenn es dann kein großes Geschrei gibt und keine Aufstände, weil die meisten gar nicht begreifen, was da beschlossen wurde, dann machen wir weiter - Schritt für Schritt, bis es kein Zurück mehr gibt."

  Zo doen ze dat...'aber es hat Geschrei gegeben' ...en dus zeggen ze nu dat het 'n grove fout was.
  Als niemand had gereageerd had men dit gewoon gelaten.

  BeantwoordenVerwijderen