Driewerf hoera voor het Vaderland!


Vandaag de Landelijke Provinciale Statenverkiezingen. Spannender dan ooit want de Statenleden kiezen straks, op hun beurt, de Eerste Kamerleden. En daar draait het dit keer om. Linkse medemensen hebben namelijk aangekondigd de Eerste Kamer eens stevig te gaan misbruiken - puur & alleen om Geert Wilders te sarren.

Tijd dus om Provinciale Staten, Eerste Kamer en de Monarchie - relicten uit de Middeleeuwen - af te schaffen. Problemen genoeg! De Europese Unie ontwikkelt zich in een angstaanjagend tempo tot een regelrechte dictatuur. Om over internationale verdragen nog maar te zwijgen - vanuit verre buitenlanden schrijft men u inmiddels de wet voor.

Kort en goed: alle hens aan dek! Nederland kan zich de luxe van overbodige bestuurders en schertsvertoningen niet langer permitteren. Weg met Provinciale Staten! Weg met de Eerste Kamer! Weg met Beatrix! Weg met Prins Pils!

Stef P. Spikkel
Visionair

5 opmerkingen:

 1. Eerste kamer is inderdaad steeds meer een aanfluiting. Heb een beetje de zaak barth (pvda) gevolgd (: http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/02/marleen_barth_soap.html )Plaatsvervangende schaamte krijg je daarvan. Beroeps/carriere politici die afgewend van de samenleving hun kostje en status vergaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. link moet zijn
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2011/02/marleen_barth_soap.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. moet zijn :
  http://tinyurl.com/6zwdrem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helaas dit keer niet mee eens.

  http://www.parlement.com/9291000/modulesf/g5pbp26z

  http://www.parlement.com/9291000/modulesf/fzvdu6pg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Landen als Nederland zullen steeds meer tot provincies van het Groot-Europese Reich worden gereduceerd en dat betekent steeds minder invloed die toch al niet zo groot was, maar alleen nog maar minder zal worden. Er zijn al heel veel bevoegdheden zonder enige democratische zeggenschap naar Europa verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen