KALASJNIKAFKA

De Belgische politieke elite is een belediging van de inteligentie der burgers.

Laten we beginnen bij het begin.
Op maandag 12 december 2011 wordt een AK47 oorlogswapen aangetroffen bij een lid van sharia4belgium. Deze organisatie heeft reeds meerdere malen mensen en gehele doelgroepen bedreigd met de dood. Hun laatste actie was kort voor de vondst van de AK47 in De Balie in Amsterdam op 07 december 2011. Ook daar werden doodsbedreigingen geschreeuwd.

Dezelfde dag, maandag 12 december 2011 wordt de bezitter van de aangetroffen kalasjnikov enkele uren later weer op vrije voeten gesteld, onder voorwaarden ! “ De Morgen 12/12/2011: De man die lid is van de extremistische beweging Sharia4Belgium en onlangs een kalasjnikov te koop had aangeboden op een website, is voorlopig in vrijheid gesteld. Hij zal zich wel nog moeten verantwoorden voor de rechter. Dat meldt het parket van Antwerpen.”

Uit goede, ik bedoel zéér goede bron, weten we dat de eigenaar van dit wapen een tijd geleden een ‘afvallige’ met verwijzingen naar Theo Van Gogh en Pim Fortuyn met de dood heeft bedreigd in een
youtube filmpje. Dit feit is bekend bij justitie wegens een lopende klacht. Hou dit even in gedachte.

Op dinsdag 13 december 2011 richt recidief crimineel en ‘voornaam’ wapentrafikant Nordine Amrani een bloedbad aan op een kerstmarkt in Luik. Hij gebruikt daarvoor oorlogswapens waaronder een FAL en granaten. Hij is onder voorwaarden vrij en er wordt verondersteld dat hij wordt opgevolgd.

Vandaag is bekend dat hij bovendien bezoeker was van salafistische websites en is er een geluidsopname waaruit kan worden opgemaakt dat hij tijdens zijn actie ‘allah akbar’ schreeuwde. Over in hoeverre die opname zuiver op de graat is laat ik mij niet uit maar ze is het onderzoeken waard lijkt mij.

U kunt het hier beluisteren : Belgium Grenade Attack Allah Akbar Shouted Raw Footage 
Nu wil ik hier niet onmiddellijk suggereren  dat de drieste aanslag ‘een georganiseerde jihadistische aanslag’ was, helemaal niet. Wat ik wel opvallend vind is dat de media en politiek er alles aan doen om ‘de islamitische’ achtergrond geheel uit de analyse te bannen. En zoals wij weten, een onvolledige diagnose geeft aanleiding tot een verkeerde behandeling. Maar daar gaat het mij niet eens om.

Wat mij wél danig stoort is dat een op maandag gevonden oorlogswapen bij een labiele islam adept totaal geen aanleiding blijkt te zijn tot enig kordaat optreden én diepgaand onderzoek. Mocht dat wel het geval zijn dan laat je de ‘eigenaar’ niet enkele uren later gaan, toch?

Indien men dan op dinsdag met een random massamoord wordt geconfronteerd, dan blijken al die politici met het meest uitgestreken gezicht erg verontwaardigd en geschrokken te zijn. Jaaaaa, zij vragen zich openlijk hardop af “ hoe het mogelijk is dat iemand die ‘onder voorwaarden’ vrij is zo eenvoudig aan dergelijk wapentuig kan geraken”. Dat daar een DIEPGAAND onderzoek moet naar gebeuren verklaren ze in koor!

Ze zouden misschien eens diepgaand de krant van gisteren kunnen lezen en eens terugblikken op de periode van ondertussen enkele jaren waarin ze met steeds weerkerende schijnheilige verontwaardiging komen vertellen “ hoe geschrokken ze wel zijn “.

Wie gelooft die mensen nog??? Het is zo triest dat het eigenlijk hilarisch wordt, en de burger voelt zich blijkbaar niet beledigd door een dergelijke bejegening door zijn representanten. Waarvan akte.

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. België is al decennia het laboratorium voor het kwaad dat op heel West-Europa wordt losgelaten.

  Om te begrijpen hoe dit kon en nog steeds kan is het nodig dat men weet dat de immigratie als demografisch wapen werd uitgevonden en voor het eerst gebruikt door de Franstalige Belgen, in de hoop ooit hun minderheidspositie tegenover de Vlamingen om te buigen tot een meerderheid.

  De fascistoïde gedragspatronen van -ook Vlaamse- politici veroorzaakten de massale en ongelooflijke wantoestanden in België.

  We stonden er bij, keken naar het verraad en werden voortdurend geïndoctrineerd, gemanipuleerd en geïntimideerd.
  Dit is de onweerlegbare historische waarheid.

  Politieke apparatsjiks en maffiose politici beledigen de intelligentie niet zo zeer. Ze vermoorden de waarheid, en vergruizelen het collectief geheugen wat veel verstrekkender gevolgen heeft.

  De democratie is in het onland.be reeds lang feitelijk afgeschaft. Voor de andere volkeren het in de gaten kregen versreidde het Belgisch gif zich in de eurofiele en islamofiele geesten in heel Europa en kwamen de linkse fascisten aan de macht. Om van uit hun supra-nationale krochten in het wangedrocht EUSSR de democratie af te schaffen teneinde met alle middelen zelf aan de macht te kunnen blijven.

  Ze bezitten niet de geringste legitimiteit maar doen alsof ze de ultieme legitimiteit vertegenwoordigen. Dat is het ware gezicht van het euro-fascisme.

  BeantwoordenVerwijderen