Documentaire over het proces tegen Geert Wilders

Vanavond, 5 december 2011, zendt de zendgemachtigde HUMAN een documentaire uit over het Wilders-proces, om elf uur. De makers hebben mij verzocht aan deze documentaire mee te werken. Dat verzoek heb ik afgewezen. Er is toch waarachtig geen gebrek aan filmbeelden van het proces.
Natuurlijk speelt mee dat ik weinig vertrouwen heb in de staatsmedia, maar de belangrijkste drijfveer om niet mee te doen is dat ik alles wat ik over deze schandelijke episode uit de vaderlandse geschiedenis te zeggen heb, al eens heb gezegd of geschreven, niet alleen op deze site maar ook bijvoorbeeld in het artikel ‘De Tokkies en de Takkies’, in De Onzichtbare Ayatollah van Uitgeverij van Praag.

8 opmerkingen:

 1. Daarnaast zullen uw woorden bijna zeker versneden en gemonteerd worden onder een angstaanjagend muziekje en voorafgegaan worden door een tendentieuze voice-over.
  U zult als een halve fascist en 'foute' islamkenner worden neergezet. Terecht dat u niet meewerkt aan deze haatfabriek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vorige week werd dhr Graus flink door de staatsomroep NOS genaaid.
  Door het betere knip en plakwerk werd brillemans als dommertje neergezet.
  Ik vrees dat Jansen vanavond als gepensioneerd stotteraartje wordt weggezet en alles uit de kast wordt gehaald om de traiteur op te lappen.

  En omdat we niet meer in de goede sint geloven zitten we om stipt 11uur gezellig met kaasplankje en wijntje voor de verrekijk.

  Neen, Jansen u bent vanavond niet alleen!!

  Na lieg en bedrieg door Rosenmuller ism IKON, het betere knip en plakwerk van de NOS: Nederland 2 23:00 !


  Veel plezier !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar is heel wel in te komen meneer Jansen. Buiten het feit dat u alles al een keer heeft gezegd, bent u keer op keer geschoffeerd bij uitnodigingen in praatprogramma's van de verschillende staatsomroepen. Niet alleen bij u, maar bij alle criticasters van de islam wordt dan steevast een andere gast uitgenodigd die de deskundige mag komen overschreeuwen en overladen met de grootst mogelijke onzin. U herinnert zich vast nog wel Dibi, Spong en De Winter. Overigens zonder ingrijpen van de interviewers, het laat zien dat ze niet daadwerkelijk zijn geïnteresseerd in uw rapportages. De totale schaamte voorbij was de bijdrage van Peter R de Vries bij P&W tijdens het Wilders-proces. Met bloeddoorlopen ogen en schuim op de bek wist deze man dat Wilders schuldig was. In de Vries' z'n eigen programma komen altijd alle mogelijke scenario's langs, hoort hij getuigen en wikt en weegt alles zorgvuldig. Bij het Wilders-proces ineens niet meer. Het was een flater van de eerste orde. Als de man goed voor de dag had willen komen zou hij interviews, boeken of lezingen nagelezen hebben van de mensen die Wilders als getuigen had opgeroepen. Maar goed, ik ben benieuw vanavond. Het heet "documentaire" dus dat veronderstelt serieus journalistiek werk. De documentaires van de staatsomroepen hebben al zo vaak teleurgesteld.

  PS Vergeeft u mij mijn nieuwschierigheid, maar nu het toch in de praat te pas komt; wat heeft u eigenlijk gezegd in het Hebreeuws tegen Harry de Winter bij P&W op 17 maart 2008?

  Ik heb er wel eens naar gezocht op het wereldwijde web, zonder resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waarom is de tekst van jansen verwijderd?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo als Jansen vast ook al wel weet is geheel de media zeker sinds de brouw en de joris demminkperikelen onder totaitaire controle van een al eeuwen in dé overheden en politiek ingebakken incestkliek met een dossier van twee meter bij de nationale recherche.Déze kliek regeert ook al eeuwen van achter de facade van de schijndemocratie en schijn recht en orde al wat eeuwen zich van uit de schatkist en belastinggelden bedienende en alles oplichtende en is stiekempjes Geert Wilders grootste schade en ondemocratisch criminele vijand in eigen belang dat van geen enkel van hun misbruikte achterbannen is.

  Waar bij deze kl##tz#kken niet schuwen om militaire instructeurs psychologische oorlogvoering als directeuren omroepen zo als ncrv Uw Kinderen en U aan te laten kwaken. Of indoctrinatie en propagandaprogrammas als ntr of hetgesprek te starten die nu al weer grotendeels bij ncrv en anderen ondergebracht zijn.

  Zelfs rtl 7 kwam tegelijk mét dat ze in 2006 -2009 de kunstmatige reccesie gingen starten om de aanloop te verkopen door dagelijks economische paniek kweken en regelmatig reccesiealarm te schreeuwen als zijnde dé zóbetrouwbare huisgoeroes en zieners die immers tóch gewaarschuwd hadden en nu is het dus uw eigen schuld zeggen ze nu dan.

  Dus hun bedrog is internationaal en schept triljarden van Ons weg.

  Geen Enkel Goed Fatsoen Kan Zich Hiér Illusies gaan zitten maken dat zou dan nog wat worden.

  Ze UIT Dagen TÓT Een ONLINE Vraag en Antwoord Real Time en BUITEN voor AL buiten HUN moderatievermogens IS WÉL Spannend?
  Mischien is dat wel een formule voor een nieuwe spannende media?

  DWZ zéggen áls ze dán NÓG in Velden of Wegen te Vinden Zijn?

  tinyurl.com/cjeqesv

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alleraardigst is de kijk in de keuken van onze bovenonsgestelden, de 'leiders'van ons en ons land.
  Men toonde zich erg bezorgd met de gevoelens van mensen die onfatsoenlijk zijn opgevoed en nauwelijks opleiding hebben gevolgd en zodoende geen wezelijke bijdrage leveren aan de Nederlandse samenleving.

  In alle paniek overwoog men allerlei manieren om de film "fitna" niet uitgezonden te krijgen en tegelijkertijd de illusie van "vrijheid van expressie" in tact te laten.
  Kortom de Boodschapper moest er aan geloven.


  Niet éénmaal heb ik in de 'documentaire' onze bovenonsgestelden de afweging horen maken: "Stel dat Wilders gelijk heeft en we hebben Fitna verboden"

  Ook heb ik introspectie gemist. "Wat weet ik nu in godsnaam van de islam ?", is een mogelijke beginvraag.

  Onze leiders zijn mongeaule angsthazen.

  Maar voor morgen zijn we weer klaar.

  BeantwoordenVerwijderen