"Een lesbische van Canada.."

Onbegrijpelijk dat deze haatzaaiende knokploeg niet werd opgepaktOp dit door de ‘helden’ vervaardigde filmpje worden moslims bedreigd en uitgescholden door leden van een knokploeg. Om in het jargon van de antiracisten te spreken: het gaat om islamofobie van het ergste soort. Daarnaast is er op grote schaal sprake van homohaat en antisemitisme. Drie vormen van haatzaaierij in één film. Rond minuut 15’23” roept een van de knokploegleden: “Ik breek je nek!” Werk aan de winkel dus voor politie en justitie, voor de (in de afgelopen 48 uur nog erg stille) bestrijders van racisme en discriminatie, en vooral voor de veiligheidsdiensten.

De daders zijn geen aanhangers van de PVV. Partijleider Geert Wilders en Martin Bosma zijn hier niet
aanwezig. Het gaat niet om doorgedraaide auteurs van rechtse blogs, niet om reaguurders van Geen Stijl of Amsterdam Post. In beeld komen geen potentiële Breivikjes. Wel een flink aantal religieuze hooligans, die niet dulden dat hun doodenge interpretatie van de islam ter discussie staat. Deze potentiële Bouyeri’tjes verkeren nu nog in de fase van stoerdoenerij, provocatie, intimidatie en aandacht zoeken. Wie weet worden het nog brave huisvaders, al ben ik er niet helemaal gerust op.
Afgelopen woensdag was ik aanwezig bij het bezoek van dit commando aan het Amsterdamse debatcentrum De Balie. Deze film maakt duidelijk dat het allemaal nog een graadje erger was dan ik beschreef. Des te onbegrijpelijker is het, dat er slechts twee verdachten zijn aangehouden, dat de groep niet is gefouilleerd en dat hun identiteit niet is vastgesteld. Hopelijk treden de autoriteiten voortaan standvastiger op. Dit tuig moet worden gestopt voordat hun nu nog puberale aandachttrekkerij uit de hand loopt.

34 opmerkingen:

 1. Vraagje Mr Brendel,

  Hoelang blijven moslims puberen ?

  Ik ken er een paar persoonlijk.

  Peter Calluy.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De aanhangers van sharia4holland en sharia4belgium vinden zichzelf blijkbaar uitmuntende vertegenwoordigers van de islam. Als dat het beste is wat de islam kan bijdragen aan onze samenleving zou het de moeite waard zijn te overwegen of het mogelijk is deze religie te verbieden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de adamse politie is ´verworden´ onder de in de moskee biddende welten.

  fotografen en filmers die hun werk deden bij moskeeen werden door baarden afgetuigd en bij aangifte urenlang vastgehouden door de politie, en zelfs nog bediend van een tegenaanklacht ( ´u heeft zijn bril vernield´)

  Amsterdam is geen amersfoort. In adam zijn ze van de pot gerukt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal eens met Peter Calluy. Ze beroepen zich op de koran en sharia-handboeken en doen waar ze theologisch toe worden opgeroepen, wat is daar puberaal aan? Wat is het verschil van iemand van, ik noem maar wat, 10 jaar of van 40 jaar, maar zich beroepen op dezelfde bronnen?

  Overigens, een vraag aan u. Uit uw columns en bijdrage aan het boek "De onzichtbare ayatollah" is u de mening toegedaan dat de clash tussen de islam en het vrije westen als eindresultaat zal hebben dat we ongeveer in het midden uit zullen komen. Als je op consensus uit wilt komen, kom je daar alleen als er een strijd is met woorden en de aanhangers van de radicale islam de uitkomst van deze polemiek accepteren. U ziet wat een handvol dwingelanders keer op keer voor elkaar krijgen. Zij bepalen de agenda en u denkt dat we ergens in het midden uitkomen? Overigens, ik ril bij de gedachte hoe alleen al zo'n middenweg er uit zou zien. Dat zouden nogal wat consessies zijn aan de waarden die ooit onomstreden waren. Ik heb bewondering voor uw journalistieke werk en u neemt altijd veel moeite kwesties uit te zoeken en keer op keer op de agenda te krijgen. U weet dus als geen ander dat u keer op keer van een koude kermis bent thuisgekomen dankzij uw journalistieke speurwerk van menig knuffel moslim die met dubbele tong spreekt. Kortom, vanwaar dat optimisme voor consensus, als je zoals nu weer ziet, een ongelijke strijd met 2 arrestaties terwijl ze waarachtig toch duidelijk allemaal in strijd handelen met de Nederlandse wet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kris Kras & Peter Calluy -

  Prima verwoord met terechte vragen @CB. Een hoop "religieuze" hooligans, "pubers" en "aandachtstrekkers" daar aan de Al Azhar en in de straten van Egypte, in de sharia-staat in wording Libië, in Pakistan, Londonistan en ga zo maar door..

  Ik vermoed bij de auteur toch een residu aan socialistische maakbaarheids-fantasieën aanwezig ten aanzien van de "Europese" Islam(TM).

  Naar aanleiding van deze gebeurtenis doctrinair rechtlijnige, maar volstrekt "ortho-doxe" Islamitische (niet "religieuze") activisten portretteren als puberende aandachttrekkers, staat gelijk aan..

  Wat precies?

  IJdele hoop of wellicht ideologische verblinding? Misschien wel een onverdroten en rotsvast vertrouwen in de gelijkschakelende macht van de Versorgungsstaat?

  Overigens vind ik het onderzoeks-journalistieke werk van Carel Brendel getuigen van hoge kwaliteit en dito persoonlijke moed. Waarvoor dank en oprecht respect.

  Groet,
  Sagunto

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Algemene opmerking:

  Het diabolische van deze progressieve/regressieve Islam tandem, is dat het werkt als een zelf-organiserende "good cop/bad cop routine".

  Met andere woorden: de confrontatie hoeft niet geënsceneerd te zijn (zoals tussen AFA's en "fascisten") om toch als zodanig te functioneren en in het voordeel van de Islam uit te pakken (promo-optreden van de moedige "hervormers" Dibi en Manji bij P&W).

  Sag

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Emotioneel stuk van Carel, maar de boodschap is duidelijk, die ideologische idioterie van allah en mohammed komt steeds dichterbij.

  Zoals zo velen gezonde politici, schrijvers, journalisten en islam/religie critici, wil men gelovigen en fanaten, een inzicht doen geven dat hun religieuze overtuiging, gezondverstand en logisch nadenken tart.

  No chance... a brickwall....religie is een psychose, die net als een taal, aangeleerd in je kinderjaren, geankerd zit in vastgegroeide hersencellen.
  Inzicht in het hoe en waarom, en afstand doen van religie, doormiddel van zelf nadenken op latere leeftijd, is maar weinigen gegeven.

  Willen we deze wedloop naar onze ondergang stoppen, dan zullen psychologen, filosofen, professoren, wetenschappers, politicologen, sociologen, kortom de intellectuele bovenlaag van de mens, het voortouw moeten nemen, en toekomstige generaties gaan behoeden voor indoctrinatie van verkeerde levensovertuigingen die indruisen tegen elk normaal en gezondverstand.
  En dit vooral bij de "misdadige indoctrinatie" van "moslimkinderen". Het erin slaan...Je zal die pech maar hebben dat je ouders moslim zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. "Willen we deze wedloop naar onze ondergang stoppen, dan zullen psychologen, filosofen, professoren, wetenschappers, politicologen, sociologen, kortom de intellectuele bovenlaag van de mens, het voortouw moeten nemen [..]", zegt Pete.

  Zo kan het dus uitpakken; problemen met Islam? Meer macht aan de neo-progressieve "managerial state" (Gottfried, 2002).

  De analogie met de "Global Warming" mythe dringt zich op, met dien verstande dat het bij de Islam niet gaat om een gefingeerde crisis.

  Je zou haast denken dat de bovenbazen het erom doen: (1) creëer of fake een crisis; (2) laat een tijdje sudderen, geef maatschappelijke onvrede een kans; (3) intervenieer tenslotte uit naam van het "algemeen belang"; (4) vergroot bijgevolg de macht/reikwijdte verzorgingsstaat.

  Nice..

  Sag

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kretologie als "haat zaaien" en "discriminatie" maakt op mij geen indruk. Zolang de Overheid maar niet discrimineert mag iedereen van anderen vinden wat hij of zij wil, en dat in het openbaar nog zeggen ook. Zo zou ik bijvoorbeeld willen kunnen blijven zeggen dat wie de 'profeet' Mohammed een goed voorbeeld vindt een zieke mentaliteit heeft.

  Wat die jongens in De Balie hebben misdaan is de orde verstoren en de aanwezigen met fysiek geweld bedreigen. En daar had de politie tegen moeten optreden, zonder te discrimineren. Het maakt immers niet uit of de bedreigers nu hakenkruisen, hanenkammen of baarden dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit soort berichten,hoe alarmerend ook,werken nog slechts op mijn lachspieren.Dat komt omdat ik me erbij neer heb weten te leggen dat we door een enorm stel hotemetoten worden en werden bestuurd.Zowel in het parlement,justitie en politie.Kortom,op alle niveaus viert incompetentie hoogtij.En dat kabinet waar wij onze vingers bij af zouden likken,bij monde van PM Rutte,nou, die komt er nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zielige jongens eigenlijk die niet begrijpen dat de sharia hier de wet niet is.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wilders hoeft op deze manier weinig uit te geven aan propaganda materiaal, hij krijgt het op een presenteerblaadje aangeboden. Toch wel grappig dat sharia4holland en Wilders hetzelfde propaganda materiaal kunnen gebruiken.

  Toch geloven deze jongeren gewoon dogmatisch wat in de koran en de hadith staat, niets meer en niets minder. Ze mogen dat geloven en uiten want het is hun godsdienst.

  De vraag is dan of we dit als godsdienstuiting gewoon toe moeten
  laten, of dat we toch grenzen moeten stellen aan de vrijheid van godsdienst.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ijstengel,
  ´De vraag is dan of we dit als godsdienstuiting gewoon toe moeten
  laten, of dat we toch grenzen moeten stellen aan de vrijheid van godsdienst.´

  Geloof is iets voor DE INDIVIDU zelf, zo hadden we het afgesproken in onze cultuur. Je mag ermee voor de dag komen, maar er anderen niet mee tot last zijn.

  In de Balie is aangetoond dat die grens niet goed bewaakt wordt. Net zoals eerder in Parijs hele straten door biddende moslims konden worden bezet. Aan dat laatste is ten leste een eind gemaakt. Dat moet voor het ongewenst publiek optreden van moslims hier ook.

  Maar dat begint bij een bewustwording van de bestuurders, en van de politie.
  Misschien wordt het hier ook tijd voor een ministerie voor islam, in Turkije ´voor godsdienstzaken´ geheten, en met een bezetting van 80.000 man nodig om de islam ondergeschikt te maken aan het seculiere bestuur

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van een commentator van het kaliber van Carel Brendel had ik meer nuancering verwacht.

  De beschrijving van de Sharia hooligans is duidelijk genoeg. Voor deze mensen hoort in onze samenleving geen plaats te zijn, want hun opvattingen laten zich niet rijmen met de vrijheden, normen en waarden die wij in onze westerse samenleving voor essentieel belangrijk houden.

  Tijdens het aan terecht aan de kaak stellen van de religieuze hooligans- voert u echter een merkwaardige, suggestieve manoeuvre uit:

  "De daders zijn geen aanhangers van de PVV. Partijleider Geert Wilders en Martin Bosma zijn hier niet
  aanwezig. Het gaat niet om doorgedraaide auteurs van rechtse blogs, niet om reaguurders van Geen Stijl of Amsterdam Post. In beeld komen geen potentiële Breivikjes. Wel een flink aantal religieuze hooligans, die niet dulden dat hun doodenge interpretatie van de islam ter discussie staat."

  Waartoe dient deze opsomming? vraag ik mij af.Met de beste wil van de wereld kan daar geen positieve intentie achter zien en dat verbaast mij in hoge mate.

  Ik wil op dit moment niet ingaan op wat u mogelijk bedoelt te zeggen.
  Heer Brendel,ik ben iemand die decennia lang(!) principieel links stemde en een afstammeling van een geslacht waarin men zeer linkse opvattingen koesterde....

  Totdat ik de jaren negentig in de gaten kreeg dat 'links' elementaire beoordelingsfouten maakte met betrekking tot de gevolgen die de voorgaande instroom van buitenlanders (van overwegend islamitische komaf) voor onze samenleving had.

  En ja, die linkse onderschatting maakte dat ik mijn stem aan de PVV geef en dat niet alleen: dat ik ook op diverse sites, waaronder die van Amsterdam Post mijn commentaren schrijf.

  En mijn drijfveer is niet in eerste instantie het bestrijden van een godsdienst, maar het bewaren van onze gewaarborgde,enorme vrijheden en de voordelen ervan voor ieder individu.
  En zeker,in de verdediging van onze geweldige verworvenheden pak ik absoluut bepaald ook religieuze opvattingen aan, die aan die vrijheden willen morrelen.
  Nu hoop ik maar dat u iets anders bedoelt dan wat ik meen te moeten opmaken uit uw citaat.
  Dat zou wel zo prettig zijn, want als commentator stond u bij mij tot dusverre hoog genoteerd...

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De islam is de grootste SEKTE ter wereld!
  Wanneer stopt men eindelijk met Nederland vol te bouwen met sektarische moskeeën en koranscholen en het faciliteren van deze haatsekte. Waarom luistert er niemand naar deze smeekbede van miljoenen Nederlandse burgers, waarvan er velen de grote steden ontvlucht zijn. Niemand wil dit nog, alleen deze haatsekte en hun facilitators.
  Niemand, helemaal NIEMAND in Nederland heeft hier OOIT om gevraagd! En tóch douwt de politiek ons Nederlanders het Mohammedanisme al 40 jaar met grote kracht door de strot!
  Stop hiermee. STOP STOP STOP!!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Julia -

  Smeekbedes aan het adres van een overheid die het islamitische probleem zelf heeft helpen creëren, halen helaas weinig uit, zelfs met deze gedoogcoalitie.

  Uiteindelijk zal het neerkomen op de vraag of je - wij als burgers - wilt blijven vluchten, of vechten voor je vrijheid.

  Groet,
  Sag

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit verklaarde Irshad Manji op Twitter:

  "jihadis repeated "Takfir!" - act of declaring Muslim "kafir," unbeliever who must die. "Takfir" is execution *order*, not just threat."

  http://twitter.com/#!/IrshadManji/status/144733859618103296
  http://twitter.com/#!/IrshadManji/status/144733909165408256

  Ze zei dit ook in het Pownews:

  http://player.omroep.nl/?aflID=13470021
  (Doorspoelen naar 11:40)

  Door verschillende bloggers en journalisten is dit klakkeloos overgenomen. Op bovenstaande video kan duidelijk worden gehoord dat er echter TakBir en niet TakFir wordt geroepen. TakBir is de aanhef voor het Allahu Akbar:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Takbir

  Geconfronteerd hiermee blijft Irshad Manji op Twitter gewoon voet bij stuk houden. Dat is helaas niet de eerste keer dat Irshad Manji zich doof houdt voor terechte kritiek. In haar boeken maakt de niet Arabisch sprekende vele fouten(oa over het begrip Ijtihad, de zogenaamde tolerantie van de islamitische gouden eeuw) en Fjordman heeft daar een goed stuk over geschreven:

  http://www.jihadwatch.org/2007/01/fjordman-why-i-criticize-irshad-manji.html

  Maar die kritiek doet ze gewoon als rechts zijnde af en Carel Brendel zal daar gezien zijn formuleringen in zijn laatste bespreking van haar boek geheel mee instemmen: "Linkse islamcritici zijn in de visie van Mani beslist niet ‘gedoemd tot kwetsbaarheid’." ; "Manji ontkent niet dat islamhaat bestaat".

  De boodschap is duidelijk: islamkritiek is alleen legitiem als het links is en niet al teveel kritische vragen stelt. Hier schieten we niks mee op. Zoals Fjordman zegt: "The best thing I can say about her book is that Manji is incoherent and vague. Her historical knowledge is poor and she ignores too many tricky issues. In my view, she brings absolutely no new insight into the question of whether or not Islam can be reformed. Irshad Manji wants to recycle an idea that has been preached since the 19th century, which Westerners should pay for when we are bleeding from the cost of Muslim immigration and while rich Arabs are sponsoring terrorism in our countries. Thanks, but no thanks. The most annoying aspect of this is that her writings have got much more attention than more deserving candidates. Buy a book by somebody who actually understands Islam, such as Understanding Islam and the Muslim Mind by Ali Sina, books by Ibn Warraq, or Wafa Sultan's upcoming book."

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik kan dit filmpje niet eens uitkijken. Mijn bloed begint te koken en ik durf niet eens hier te vertellen welke gevoelens ik krijg. Het moet verdomme nou eens afgelopen zijn met die zandbakmensen. Als het je hier niet bevalt dan duvel je gewoon maar een rot end op. Ik word hier zo woest van. Het is naar mijn mening wachten tot het moment waarop de bom valt. En dan zullen al die haatbaarden en politieke aanhangsels er achter komen dat de gewone kaaskop het helemaal zat is. Wat zullen ze schrikken van de klappen die ze zullen krijgen. Wat zullen ze staan te kijken dat die kaaskoppen onverwacht loeihard zullen toeslaan. Ik walg en kots hiervan !

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kan dit filmpje niet eens uitkijken. Mijn bloed begint te koken en ik durf niet eens hier te vertellen welke gevoelens ik krijg. Het moet verdomme nou eens afgelopen zijn met die zandbakmensen. Als het je hier niet bevalt dan duvel je gewoon maar een rot end op. Ik word hier zo woest van. Het is naar mijn mening wachten tot het moment waarop de bom valt. En dan zullen al die haatbaarden en politieke aanhangsels er achter komen dat de gewone kaaskop het helemaal zat is. Wat zullen ze schrikken van de klappen die ze zullen krijgen. Wat zullen ze staan te kijken dat die kaaskoppen onverwacht loeihard zullen toeslaan. Ik walg en kots hiervan !

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dutch Renitent -

  "TakBir is de aanhef voor het Allahu Akbar"

  Inderdaad, was mij ook al opgevallen. Verbaast me geenszins, die ontkenning van mevrouw Manji, da's haar vak, het uitdragen van de "denialist" Islam.

  Ook viel het mij op, hoe meneer Dibi in het gezamenlijke promo-optreden bij P&W, opvallend nonchalant voorbijging aan de betekenis van de zwarte Islamitische vlag van de jihad.
  "Iets met Allah akhbar, of zo.."

  Yeah right.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. "Excuse me" zeggen is natuurlijk ook wel erg beledigend.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Arme naïeveling Brendel, hij begrijpt er nog steeds niets van.

  Je kunt het ook mooi zien aan de fysieke reacties van andere toehoorders. Ze begrijpen niet wat er gebeurt. het is gewoon om je rot te lachen als het niet zo erg was.

  En natuurlijk hoef je niets te verwachten van de politie in dit opzicht. Een ieder die zich werkelijk in de ideologie van de vrede heeft verdiept weet hoe het werkt.

  Maar voor naïeveling Brendel iets om zijn hoofd over te breken gezien zijn uitspraak :

  " Des te onbegrijpelijker is het, dat er slechts twee verdachten zijn aangehouden, dat de groep niet is gefouilleerd en dat hun identiteit niet is vastgesteld. "

  Het is om te lachen als het niet zo erg was.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Na pesten van homos', aanvallen op begravenisstoet, molesteren van buschauffeurs, niets bijzonders aan de hand.
  Staat in de Koran, Jansen heeft er over geschreven en uitgelegd, dus wat is het probleem ?
  Dat het naar boven is komen drijven ?
  En we weten ook allemaal dat het nog erger worden zal.


  [gaaap]

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Tofi Dibi, doe eens aangifte doen, wegens haatzaaien en beschadiging van de islam e.d. en wie weet loop je halverwege een traiteur tegen het lijf.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. De Sharia's 4Holland, 4Belgium, 4UK etc. lijken mij te vallen onder de wetgeving voor georganiseerde misdaad.
  Een volgende maal iedereen oppakken en voorleiden.

  M.b.t. georganiseerde misdaad (zie definitie wikipedia):
  1.Samenwerking van twee of meer personen. (dit waren er 2 dozijn)
  2.De samenwerking heeft plaats over een langere periode. (organisaties bestaan al jaren)
  3. Om ernstige misdaden te plegen.
  (bedreiging, opruiing e.d ten einde de democratie te verstikken en af te schaffen, hoe eerder hoe liever; hoogverraad)
  4. Met als doel macht en geldelijk gewin. (overname van het landsbestuur en vestiging van een shariastaat met alle revenuen daaruit voortvloeiend).

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dit fimlpje dat de moslims zelf hebben verspreid laat zien tot wat voor waanzin de islam kan leiden, de mens verandert in een debiel in het kwadraat. Je wordt onpasselijk van die lui en dat geblaat. Het is juist onder dat geblaat dat menige keel wordt doorgesneden. De linkse media zijn zwijgzaam hierover, hoe anders was het geweest als neonazi's zo iets hadden gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Rudolf -

  "De linkse media zijn zwijgzaam hierover."

  Carel Brendel lijkt mij een links medium ;) Hij gelooft nog altijd in de maakbaarheid van de Islam, onder auspiciën van de verzorgingsstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. @ Sagunto

  Brendel is een enorme naïeveling die blijft geloven in iets wat er niet is. En begrijpen doen ze het al helemaal niet.

  Kenmerkend voor de dommeling.

  Daar lopen er bij de VVD trouwens ook heel wat van rond.

  John Berrevoets

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. John -

  Van die VVD klopt natuurlijk.

  Ik zou mensen die zich afvragen hoe het toch komt dat de cultus van de "Diversiteit"(TM) - het "enzym", zogezegd, voor islamisering - zo wijd verbreid is, willen aanraden om het boek van prof. Paul Gottfried te lezen:

  "Multiculturalism and the Politics of Guilt: toward a secular theocracy" (2002).

  Steekwoord: US progressivism (Google: Progressive Party; scientific management of society).

  Commentatoren in Europa lijken nogal eens voorbij te gaan aan het feit dat de VS, in politieke zin, in de verste verten geen "conservative nation" is, maar een bi-factionele éénpartijstaat, die wordt gerund door een internationalistische progressivistische elite (republicrats). De VS heeft bijv. het na-oorlogse Duitsland vanaf midden jaren '60 opgescheept met Turkse "gastarbeiders", mannen en vrouwen. Het Turkse militaire regime, dat van strategisch belang was, dwong af dat Turkije ging delen in de Europese voorspoed. Duitsland had toen helemaal geen Turkse arbeiders nodig. In Frankrijk ging het op een iets andere, maar toch vergelijkbare manier. Het Franse bedrijfsleven (gewoonlijk voorgesteld als de verantwoordelijke "uitbuitende" partij) heeft zelfs jarenlang georganiseerd protest aangetekend tegen de massa-immigratie vanuit Algerije. Zou eens goed zijn om na te gaan hoe dit in NL is verlopen.

  Enfin, deze anti-vrije markt ideologen in kongsi met de lobby van grote "political entrepreneurs" (tegendeel van vrije markt ondernemers), met hoogdravende fantasieën over Amerika als de welwillende politieagent van de wereld, combineren buitenlandse "bevrijdings-" c.q. "emancipatie"-oorlogen (Iraq, Libië) met het binnenlands centraliseren van macht, hoewel "binnenlands" een relatief begrip is, daar zij, evenals hun EUssr epigonen, gestaag werken aan het opheffen van nationale grenzen (NAFTA/GATT/NAU).

  De monetaire motor achter dit corporatistische stelsel is de Amerikaanse Centrale Bank, de Fed (hoofdschuldige m.b.t. de financiële crisis), maar dat voert hier te ver.

  H.grt,
  Sag

  BeantwoordenVerwijderen
 32. LS...

  Om te beginnen is het koddig om deze als Lawrence of Arabia uitgedoste idioot Vlaams te horen klappen. Maar voor de rest is het God geklaagd dat deze barbaren überhaupt de grens zijn over gekomen. Verder is alles hierover gezegd. Nederlanders blijf beducht !

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Tsja. Laat pijnlijk zien waar we met deze maatschappij naar toe gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Het verkrijgen van een geldige lening tegen slechts 2% rente is altijd een groot probleem geweest voor klanten met financiële behoeften. De kwestie van leningen en onderpand is iets waar klanten zich altijd zorgen over maken bij het zoeken naar krediet van een geldige geldschieter. Maar CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM maakte een verschil in de kredietsector. wij verstrekken leningen tegen een rentevoet van slechts 2% in het bereik van 5.000,00 euro tot 100.000.000,00 euro. Ons bedrijf heeft ook een persoon nodig die onze bedrijfsvertegenwoordiger in uw land kan zijn

  Onze leningdiensten omvatten: -
  * Investeerdersleningen .......
  * Schuldconsolidatie ......
  * Estate / Housing Establisment-leningen ........
  * Zakelijke leningen ......
  * Persoonlijke leningen ........
  * Internationale leningen ... .....
  * Vakantie / Vakantieleningen ............
  * Studiefinanciering. ... ....
  * Auto- of autoleningen
  * Kerstmis en Nieuwjaar leningen

  Onze leningen zijn 100% authentiek en gegarandeerd. Het enige wat u hoeft te doen is ons te laten weten wat u wilt, en wij zullen uw droom waarmaken. CROWN TRUST FINANCIAL LOAN FIRM zegt JA als uw banken NEE zegt. Tot slot financieren we een kleinschalig kredietkantoor, intermediairs, kleine financiële instellingen. We hebben onbeperkt kapitaal.
  De terugbetaling van de lening begint 1 (een) jaar nadat de lening is ontvangen en de aflossingsperiode loopt van 5 tot 50 jaar.

  VOOR ONMIDDELLIJKE REACTIE EN VERWERKING VAN UW LENINGTOEPASSING BINNEN TWEE WERKDAGEN,
  Neem vandaag nog rechtstreeks contact met ons op via: crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com

  Neem contact met ons op met de volgende informatie:

  Voor-en achternaam: ____________________________
  Het bedrag dat nodig is als een lening: ________________
  Leningduur: _________________________
  Het doel van de lening: ______________________
  Geboortedatum: ___________________________
  Geslacht: _______________________________
  Burgerlijke staat: __________________________
  Contact adres: _______________________
  Stad postcode: __________________________
  Land: _______________________________
  Beroep: ____________________________
  Mobiele telefoon: __________________________

  Stuur uw verzoek om een ​​onmiddellijk antwoord op:
  crowntrustfinancialloanfirm@gmail.com
  BEDANKT,
  Hoogachtend, JEFFREY FRANK

  BeantwoordenVerwijderen