Vraag en Antwoord (2)

Vraag_top_1


Brok_freek_de_jonge_kamerbeekHoe zal het Freek de Jonge in 2009 vergaan?

1. Hij bekeert zich tot het ware geloof (er moet immers gered worden).
2. Hij trekt zich terug in z'n tuinhuisje en radicaliseert.
3. Hij gaat nu echt met pensioen en wijdt zich volledig aan z'n vrouw Hella.
4. Hij blaast Neerlands Hoop in Bange Dagen nieuw leven in maar nu met Prem Radhakishun.
5. Hij wordt full time blogger.

4 opmerkingen:

 1. Freek de Jonge is een heilloze zoeker die blijkbaar zo lang geestelijk op zoek is geweest dat hij te vergelijken is met een piloot in een vliegtuig boven zee die bij een bepaalde weersgesteldheid niet meer goed kan onderscheiden wat nou lucht is en zee. De piloot loopt zelfs het risico om daardoor in zee te belanden. Ook Freek de Jonge is het onderscheid kwijt geraakt en wel tussen de begrippen liberaal, vrijzinnig, progressief en reactionair, conservatief en vrijheidsbeperkend. Ooit stond hij toch min of meer voor vrijzinnigheid, maar hij is duidelijk verdwaald en dat is met name ook te zien in

  Ketter en Geest

  Iemand anders die behoorlijk uit is gegleden en dan met name qua gedrag is Pennings en dat is jammer omdat hij wel eens goede bijdragen aan het debat leverde:

  Geen Stijl

  en hier:

  Geen Stijl 2

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad hoe zou het beiden vergaan in 2009?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij gaat het om een email correspondentie waarvan het niet de bedoeling was om die openbaar te maken. Ongeacht of Martien Pennings nu gelijk heeft of niet, het is zeer onfatsoenlijk van die Prut Spuit om dat openbaar te maken.

  BeantwoordenVerwijderen