Twintig zotte excuses voor die malle hoofddoek (5)

1barbie_met_hoofddoek_2

Twintig zotte excuses voor die malle hoofddoek.

Excuus 5:
Je mag deze vrouwen hun geloof niet afpakken!

Leuker kunnen we het niet maken maar wel zotter want zegt iemand dat dan? Doet iemand dat dan en hoe doe je dat dan, hoe pak je iemand z'n geloof af?

Ik weet inmiddels aardig wat over de islam maar ik heb nog nooit gehoord dat moslims beschermd moesten worden tegen het afpakken van hun geloof. Typisch een multikul verzinsel. Ik moet daarom altijd een beetje lachen als ik het hoor.

En dan die gelovige moslimvrouwen die je de hoofddoek niet meer hoeft af te nemen. Hoeveel geloof hebben zij dan nog over? Zijn zij dan geen echte moslims?

Ex-PvdA-stemster, drie dochters, een man, een hond en een spaarvarken

Excuus 1: klik hier
Excuus 2: klik hier
Excuus 3: klik hier
Excuus 4: klik hier

3 opmerkingen:

 1. Beter zou zijn om de hoofddoek de komende 10 jaar in het openbaar helemaal te verbieden. Kijk naar de grote steden daar zorgy het voor een 'op apartheid gebaseerde samenleving' . Een gevaarlijke splijtzwam met atoomkracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blijkbaar heb je een zichtbaar stukje stof nodig om in je godje te geloven. Knap om zo veel vrouwen zo gek te krijgen dat ze dit geloven.

  Uiteindelijk is het juist in de landen waarin de hoofddoek verplicht is, waar niet-moslims hun geloof door de islamitische overheid wordt afgepakt en onmogelijk wordt gemaakt. Van die intolerantie is de hoofddoek een symbool.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is de hoofddoek niet eigenlijk ook een soort omgekeerde davidster, wie hem niet draagt hoort er niet bij en is minder(waardig).

  BeantwoordenVerwijderen