Pat Condell: The crooked judges of Amsterdam"This man [Geert Wilders] is a hero, not a criminal!"

11 opmerkingen:

 1. het geeft je altijd weer hoop deze pat. dan kan je weer een avondje wilders bashen op de publieke omroep doorstaan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer krachtig en insprirerend. Toch een naar gevoel dat achterblijft bij mij; roepen...woestijn, dat soort dingen. We'll all go down the drain als je het mij vraagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook dit keer weer erg goed. Dutch justice- het lijkt op recht, maar het is het niet echt. Shame on Holland en zo is het maar net.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, sterk, maar deels misschien net iets té sterk. De 'crooked judges' moeten namelijk nog tot een eindoordeel komen, en het is (nog) niet (geheel) uitgesloten dat ze tot een verstandig eindoordeel komen, al moet ik helaas wel bekennen dat mijn vertrouwen in Dutch Justice er niet op vooruit is gegaan door het feit dat dit proces überhaupt in gang is gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Troostrijk.
  @Anoniem. Denk aan een mammoettanker: de koers verandert niet gemakkelijk maar als die -ook al is het maar een heel klein beetje- bijgestuurd is gaat die echt niet meer terug naar de oorspronkelijke koers. Op dit moment reiken er al handen naar het roer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Enigszins off topic maar leuk stukje op GeenStijl:

  "Bij de Volkskrant kunnen ze er maar niet aan wennen: mensen die via de site opeens terug gaan praten tegen hun legertje 'opiniemakers'. Van die roeptoeters als Thomas von der Dunk of Hassnae Bouazza die het ene na de andere al dan niet lollig bedoelde Wilders stuk inleveren. In de krant staat het leuk maar op internet heb je opeens mensen die het er dan niet mee eens zijn en dat ook zeggen. Balen!"

  Lees verder:

  Volkskrant wordt GEK van eigen reaguurders

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch ben ik blij dat ogenschijnlijk steeds meer mensen bemerken dat als ze niet een tegenfront vormen en dan niet stilzwijgend maar openlijk er mischien nog iets van te repareren valt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ben het in grote lijnen eens met Pat, draaft wel beetje door in de complot theorieen.....de timing van deze rechtzaak in relatie tot de komende verkiezingen, want waar doet Wilders ook alweer mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Janet Albrechtsen over het proces tegen Geert Wilders in The Australian van vandaag:

  http://www.theaustralian.com.au/news/opinion/menace-in-mad-marchbrof-the-thought-police/story-e6frg6zo-1225828481935

  BeantwoordenVerwijderen